Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κροτίδες & καλάμια

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM από ανοξείδωτο ατσάλι ιππασίας με αιχμές

Το BDSM riding crop κατασκευασμένο από πρώτης τάξεως, γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα αποκλειστικό όργανο τιμωρίας που φτάνει αβίαστα σε υψηλή ταχύτητα χτυπήματος και μπορεί έτσι να προσφέρει πολύ στοχευμένο έντονο πόνο ευχαρίστησης.

Περισσότερες πληροφορίες

2569/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το BDSM riding crop κατασκευασμένο από πρώτης τάξεως, γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα αποκλειστικό όργανο τιμωρίας που φτάνει σε υψηλή ταχύτητα χτυπήματος χωρίς καμία προσπάθεια και μπορεί έτσι να προσφέρει έντονο πόνο ευχαρίστησης με πολύ στοχευμένο τρόπο.

     

    Χάρη στη δερμάτινη κουδουνίστρα, πολλά μέρη του σώματος μπορούν να δουλευτούν με φαντασία και η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι επιτρέπει τη βέλτιστη καθοδήγηση του BDSM riding crop. Η ράβδος ιππασίας BDSM είναι φυσικά ανθεκτική στη σκουριά και μπορεί να καθαριστεί εύκολα μετά τη χρήση.

     

    Το δερμάτινο χτύπημα του BDSM crop έχει εξοπλιστεί με αμέτρητες κακές αιχμές στη μία πλευρά και έτσι επιτρέπει μια ακόμα πιο ισχυρή τιμωρία. Οι αιχμές είναι επίσης εξαιρετικές για το απαλό χάιδεμα του δέρματος του Sub, το οποίο αισθάνεται συγκλονιστικό μετά από μια συνεδρία ξυλοδαρμού.

     

    Το ευγενές μαστίγιο BDSM μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους σε διάφορα μέρη του σώματος και ο πρακτικός δερμάτινος ιμάντας καρπού προσφέρει τη δυνατότητα να κρεμάσετε το μαστίγιο από ανοξείδωτο ατσάλι σε έναν γάντζο μετά τη χρήση.

     

    Ποιες είναι οι διαφορές σε σχέση με άλλα μαστίγια ιππασίας BDSM

     

    Και μόνο ο ήχος που κάνει το μαστίγιο ιππασίας BDSM που διαθέτουμε όταν κόβει τον αέρα σας προκαλεί ανατριχίλα. Ο ειδικός χάλυβας που χρησιμοποιούμε εμποδίζει το νέο σας παιχνίδι SM να σπάσει και εξακολουθεί να δίνει στο μαστίγιο την απαραίτητη ευελιξία. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι το μαστίγιο BDSM είναι πιο κατάλληλο για έμπειρους χρήστες και σκληρότερες συνεδρίες λόγω των ενσωματωμένων αιχμών. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα μαστίγιο SM, θα βρείτε μια ολοκληρωμένη επιλογή από μαστίγια, paddles, claps και riding crops στο SM Shop by MEO ®.

     

    Τι είναι τόσο ιδιαίτερο σε αυτό το μαστίγιο SM

     

    Με αυτό το πολυτελές μαστίγιο BDSM μπορείτε να δώσετε χτυπήματα, αλλά και μαλακά έως σκληρά χτυπήματα. Με τη στιβαρή λαβή του, το μαστίγιο ιππασίας ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας και είναι εύκολο να το χειρίζεστε. Το τέλειο αξεσουάρ για τους λάτρεις του spanking!

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω το μαστίγιο BDSM

     

    Αρκεί να σκουπίσετε το μαστίγιο BDSM με ένα υγρό πανί. Αν προτιμάτε έναν ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό, σας προτείνουμε το σπρέι μας INSTACLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Πολυτελές μαστίγιο ιππασίας BDSM
    • Διαστάσεις: 61 cm συνολικό μήκος / λαβή :13 cm μήκος και 20 mm διάμετρος
    • Δερμάτινο σπαθί: 11,5 cm x 9,5 cm πλάτος /
    • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι, δέρμα

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Fantastisches Spielzeug für Sadisten und Masochisten

    Die Spikes intensivieren den Schmerz auf unglaublich geile Art. Bis zu einem gewissen Maß und Härte einfach ein intensives geiles Gefühl und weniger schlimm als gedacht.
    Aber hartes Abstrafen kenn mit diesem Toy keine Grenzen bis hin zu Vamp play Impact

      Αξιολόγηση 

      fantastica frusta

      fantastica frusta. Ho cercato per un po' una buona frusta lunga e questo è perfetta! Sensazioni piacevoli ed è facile da maneggiare. Si può anche frustare con questa, perché è bella e lunga. Il sottile lembo in cima è perfetto se state cercando una bella "trafittura".

        Αξιολόγηση 

        Zeigt ordentlich Wirkung

        Liegt gut in der Hand und man kann es richtig krachen lassen. Profi Qualität würde ich sagen.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          BDSM από ανοξείδωτο ατσάλι ιππασίας με αιχμές

          BDSM από ανοξείδωτο ατσάλι ιππασίας με αιχμές

          Το BDSM riding crop κατασκευασμένο από πρώτης τάξεως, γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα αποκλειστικό όργανο τιμωρίας που φτάνει αβίαστα σε υψηλή ταχύτητα χτυπήματος και μπορεί έτσι να προσφέρει πολύ στοχευμένο έντονο πόνο ευχαρίστησης.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: