Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση BDSM

Ενημερωτικό δελτίο

Ο τροχός καρφίτσας Wartenberg του Dr. Sado για ηλεκτροδιέγερση

Ο νευρικός τροχός του Dr. Sado μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης. Η επιφάνεια επαφής των ακίδων είναι ιδιαίτερα μικρή, επομένως κάθε άγγιγμα γίνεται αντιληπτό ως ιδιαίτερα έντονο ή επώδυνο.

Περισσότερες πληροφορίες

8297/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο νευρικός τροχός του Dr. Sado μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης. Η επιφάνεια επαφής των ακίδων είναι ιδιαίτερα μικρή, οπότε κάθε άγγιγμα γίνεται αντιληπτό ως ιδιαίτερα έντονο ή επώδυνο.

    Η αίσθηση είναι ερεθιστική- όχι μόνο η ένταση του ρεύματος αλλάζει την αίσθηση, αλλά και η ταχύτητα με την οποία ο τροχός με τις ακίδες κυλάει πάνω στο δέρμα. Ο νευρικός τροχός του Dr. Sado θα ενθουσιάσει κάθε μέσο Top.

     

    Σημείωση: Για να ολοκληρωθεί το κύκλωμα και να ηλεκτριστεί το προϊόν, ο ηλεκτρισμένος νευρικός τροχός πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα άλλο μονοπολικό παιχνίδι (για παράδειγμα, το μονοπολικό παιχνίδι της MEO® Ηλεκτρόδιο πεταλούδας ή MEO®'s Electric Cockring) και να συνδεθεί σε μια συσκευή ρεύματος διέγερσης, όπως το SexBox μας(κάντε κλικ εδώ).

     

    Σύσταση BDSM:

     

    Αλλάξτε από το σκληρό στο μαλακό: Δοκιμάστε τον τροχό νεύρων του Dr. Sado σε διαφορετικά σημεία του σώματος, όπως το εσωτερικό των μηρών, τα πέλματα των ποδιών ή ακόμη και τα γεννητικά όργανα και ανακαλύψτε τα πιο οικεία σημεία ευχαρίστησης του συντρόφου σας. Το δέρμα θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο μετά το παιχνίδι με τον τροχό Dr. Sado Pinwheel και επομένως τέλεια προετοιμασμένο για περαιτέρω θεραπεία με τα ανοιξιάτικα γαργαλιστικά μας ή τα κεριά SM. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον pinwheel με ένα από τα μαντήλια μας για να εμπλουτίσετε περαιτέρω την αισθητηριακή σας εμπειρία.

     

    Εφαρμογή:

     

    Χάρη στο σχήμα του, μπορεί να κρατηθεί σαν μαχαιροπήρουνο και μπορείτε να μεταβάλλετε την πίεση μέσω του δείκτη που δείχνει προς τα εμπρός. Η εργονομική λαβή το καθιστά εύκολο και άνετο στο κράτημα, ακόμη και για τον άπειρο χρήστη.

     

    Πειραματιστείτε με τα διαφορετικά επίπεδα ευχαρίστησης και πόνου μεταβάλλοντας την πίεση. Αφήστε το Nerve Wheel του Dr. Sado να γλιστρήσει ελαφρά πάνω στο δέρμα για μια ελαφριά αίσθηση μυρμηγκιάσματος. Μπορείτε επίσης να πιέσετε λίγο πιο δυνατά για μια πιο άμεση και έντονη αίσθηση μυρμηγκιάσματος.

     

    Υγιεινή:

     

    Καθώς το όργανο χρησιμοποιείται επίσης για τις ευαίσθητες περιοχές του δέρματος στην περιοχή της οικειότητας, συνιστάται να καθαρίζετε σχολαστικά με το Toy-Cleaner VERYCLEAN πριν από τη χρήση.

     

    Προειδοποίηση:

     

    Το Dr. Sado Nerve Wheel δεν έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί τραυματισμούς. Ωστόσο, μπορεί να τραυματίσει το δέρμα εάν ασκηθεί υπερβολική πίεση.

     

    Περαιτέρω πληροφορίες:

     

    Ο τροχός βελόνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τομείς στο πλαίσιο του BDSM. Στο bondage, για παράδειγμα, το ρολάρισμα στα πέλματα των ποδιών είναι μια δημοφιλής πρακτική όταν ο σύντροφος είναι δεμένος από τα πόδια.

     

    Στον τομέα της κυριαρχίας και της υποταγής, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα τιμωρίας σε εκπαιδευτικά παιχνίδια.

     

    Στον κλινικό ερωτισμό, επίσης, χρησιμοποιείται συχνά ως εργαλείο σε παιχνίδια ρόλων με ιατρικό εξοπλισμό.

     

    Τέλος, ο τροχός βελόνας είναι επίσης ένα αποτελεσματικό εργαλείο στον τομέα του σαδισμού και του σαδομαζοχισμού για την παραγωγή πόνου απόλαυσης ακόμη και σε σκληρότερες συνεδρίες S&M - ειδικά όταν ο τροχός βελόνας κυλάει πάνω στις ευαίσθητες περιοχές του δέρματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Τροχός νεύρων (τροχός βελόνας) για ηλεκτροδιέγερση
    • Μήκος περίπου 18 cm,
    • Διάμετρος τροχού περίπου 2 cm,
    • Με αιχμηρές αιχμές!
    • Με επιμελημένη μόνωση και καλωδίωση.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Top Produkt, das jeden Spielzeugkoffer in Sachen E-Play wundervo

    Top Produkt, das jeden Spielzeugkoffer in Sachen E-Play wundervoll erweitert: durch das Nervenrad wird ja die Haut ja sowieso schon kribbelnd stimuliert – das noch in Kombination mit selbstgewählten Stromimpulsen schafft ein intensives Erlebnis auf sehr vielen Ebenen.

      Αξιολόγηση 

      Un vrai plus!

      J'avais déjà essayer les roue à pic mais sans grande réaction par contre avec l’électro en même temps on ressent chaque pique jusqu'au plus profond du muscle qui se contracte sous l'effet de l’électro.
      Un délice/supplice a recommande!

        Αξιολόγηση 

        Single Electro Wartenberg Pinwheel

        This is a great toy, which can be used all over the body. Even with the most intense sensations, there’s no need for blood or marks. My lover really enjoys producing those sensations on my body. Her favorite, and the most powerful, is to roll it along my inner thighs, along the space between my legs and groin, along my perineum, across my pubic hair just above my cock, onto my balls, and then up and down my erect and dripping dick. She says, “I wonder how high up I can go,” as I express a mixture of great arousal, anxiety and pain. She runs it up and down both sides of my shaft, and circles my penis. With the cutting sensation this is an over the top experience as she move the wheel higher and higher on my dick. It takes confidence in your partner, but it brings me close to cuming.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Unbearably ticklish sensations.

        You can't imagine how bad these things can tickle when lightly run up and down the soles of the feet for someone who is extremely ticklish. Unbearably ticklish sensations.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Ο τροχός καρφίτσας Wartenberg του Dr. Sado για ηλεκτροδιέγερση

        Ο τροχός καρφίτσας Wartenberg του Dr. Sado για ηλεκτροδιέγερση

        Ο νευρικός τροχός του Dr. Sado μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης. Η επιφάνεια επαφής των ακίδων είναι ιδιαίτερα μικρή, επομένως κάθε άγγιγμα γίνεται αντιληπτό ως ιδιαίτερα έντονο ή επώδυνο.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        18 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: