Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση BDSM

Ενημερωτικό δελτίο

E-Stim Paddle με αιχμές: Μια ηλεκτρισμένη εμπειρία BDSM από τον Dr. Sado

Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε για το ξύλο: το E-Stim Paddle με καρφιά από τον Dr. Sado είναι το επόμενο επίπεδο! Είστε έτοιμοι για μια έντονη συνεδρία που θα διεγείρει ΟΛΟΥΣ τους υποδοχείς της ευχαρίστησης και του πόνου σας με έναν απαράμιλλο τρόπο Αν η απάντηση είναι "Μάλιστα κύριε", τότε η τελευταία εφεύρεση του Dr. Sado είναι ό,τι πρέπει για εσάς!

Περισσότερες πληροφορίες

3486/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε για το ξύλο: το E-Stim Paddle με καρφιά από τον Dr. Sado είναι το επόμενο επίπεδο! Είστε έτοιμοι για μια έντονη συνεδρία που θα διεγείρει ΟΛΟΥΣ τους υποδοχείς ευχαρίστησης και πόνου σας με έναν απαράμιλλο τρόπο Αν η απάντηση είναι "Μάλιστα, κύριε", τότε η τελευταία εφεύρεση του Dr. Sado είναι ό,τι πρέπει για εσάς: ένα BDSM κουπί με ηλεκτροδιέγερση που αφήνει πολύ περισσότερα από μια εντύπωση!

     

    Γιατί αυτό το κουπί από τον Dr. Sado κατακτά τον κόσμο του BDSM με καταιγισμό!

     

    Οι ηλεκτρισμένες αιχμές κάνουν όλη τη διαφορά! Οι αιχμές αυξάνουν την ένταση της ηλεκτροδιέγερσης συγκεντρώνοντας την ηλεκτρική ώθηση σε μικρότερες περιοχές και μέρη του δέρματος. Αυτό οδηγεί σε ένα ισχυρότερο και απόλυτα συγκεντρωμένο συναίσθημα που προκαλεί κάθε χτύπημα με το κουπί BDSM. Έτσι, δεν είναι μόνο ο πόνος σωματικής ευχαρίστησης που προκαλείται από τα καρφιά που γίνεται αισθητός, αλλά και το πρόσθετο ερέθισμα της ηλεκτροδιέγερσης. Ο συνδυασμός ξυλοδαρμού και ηλεκτροδιέγερσης προσφέρει μια διπλή αίσθηση που είναι εκπληκτική και έντονη. Πρόκειται για ένα παιχνίδι BDSM που σίγουρα δεν είναι για όλους, αλλά για όσους λαχταρούν την υψηλή ένταση και την επώδυνη "διέγερση", είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στο ρεπερτόριο BDSM.

     

    Θέλετε μια πιο έντονη εμπειρία Ο Dr. Sado έχει τη λύση!

    Το ιδιαίτερο πράγμα σχετικά με το ερωτικό E-Stim (ηλεκτροδιέγερση): Το E-Stim σας προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία μεταξύ απόλαυσης και πόνου. Το E-Stim απευθύνεται απευθείας στα νεύρα και στέλνει ήπια ή επώδυνα ηλεκτρικά κύματα μέσα στο σώμα. Αυτά τα μοναδικά κύματα αίσθησης είναι κάτι περισσότερο από μια απλή επιφανειακή διέγερση, διεισδύουν βαθιά μέσα σας και δημιουργούν ένα εκπληκτικό μείγμα πόνου και απόλαυσης που κόβει την ανάσα.

     

    Η ηλεκτροδιέγερση, που συχνά αναφέρεται ως e-stim, έχει γίνει γρήγορα μια δημοφιλής πρακτική στη σκηνή του BDSM, ανοίγοντας νέους ορίζοντες απόλαυσης και υποταγής. Στο πλαίσιο των σεναρίων BDSM, η ηλεκτροδιέγερση σχετίζεται με τις έννοιες του ελέγχου και της υποταγής. Ο κυρίαρχος σύντροφος μπορεί να ελέγχει την ένταση και τη συχνότητα των ηλεκτρικών παλμών, γεγονός που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο δύναμης και κυριαρχίας σε μια συνεδρία. Δεν είναι μόνο η σωματική αίσθηση που μετράει, αλλά και η ψυχολογική συνιστώσα - η γνώση ότι το άλλο άτομο ελέγχει αυτές τις έντονες και ασυνήθιστες αισθήσεις. Το E-stim είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε τα όρια. Επειδή ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στην ηλεκτρική διέγερση: αυτό που ένα άτομο αισθάνεται ως ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα μπορεί να είναι έντονο και συγκλονιστικό για ένα άλλο. Αυτή η αλληλεπίδραση της αβεβαιότητας και της προσμονής μπορεί να εμβαθύνει τον δεσμό μεταξύ των συντρόφων και προσφέρει μια συναρπαστική αλλαγή από τις πιο παραδοσιακές πρακτικές BDSM.

     

    Το E-Stim Paddle του Dr. Sado κάνει τις σαδομαζοχιστικές σας φαντασιώσεις πραγματικότητα:

    • Δράση διπλής όψης: στη μία πλευρά, δέκα αιχμές παρέχουν μια έντονη, επώδυνη αίσθηση, ενώ η άλλη, λεία πλευρά είναι ιδανική για κλασικό ξύλο ή πιο ήπια αγγίγματα.
    • Ηλεκτριστικές στιγμές: Ενεργοποιήστε την ηλεκτροδιέγερση και νιώστε κάθε χτύπημα με το κουπί να αποκτά μια επιπλέον διάσταση με τις ηλεκτρικά αγώγιμες αιχμές. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο επίπεδα έντασης - δοκιμάστε τα και τα δύο και βρείτε το δικό σας γλυκό σημείο.
    • Στυλ και υλικό: Το Estim Paddle σε δροσερό μαύρο χρώμα είναι ένας συνδυασμός vegan δέρματος (PU) με όμορφες μεταλλικές λεπτομέρειες χωρίς νικέλιο. Ένα πραγματικό μάτι που τραβάει τα βλέμματα και ένα κομψό BDSM παιχνίδι για τη συλλογή σας.
    • Δεν χρειάζεται να αλλάξετε την μπαταρία: Με το παρεχόμενο καλώδιο USB μπορείτε να επαναφορτίζετε το paddle ξανά και ξανά.

     

    Σημείωση ασφαλείας: Μην φέρνετε το κουπί BDSM σε επαφή με το νερό. Τα προϊόντα ηλεκτροδιέγερσης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στην περιοχή του θώρακα και δεν είναι κατάλληλα για άτομα με βηματοδότες.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Muy buena

    El material es muy bueno, me ha resultado comoda de usar , muy versátil y superestética,

      Αξιολόγηση 

      An electrifying companion for intense sessions

      As a professional dominatrix, I am always on the lookout for innovative and exciting BDSM toys that can provide my submissives with an unparalleled experience. Dr. Sado's E-Stim Paddle is a game changer that pushes the boundaries of pleasure and pain, setting new standards in the BDSM world. The electrifiable spikes on this paddle are a stroke of genius. They take electrostimulation to a whole new level by concentrating the electrical impulse on specific areas of the skin. This extraordinary feature intensifies the sensation of each stroke, adding an electrifying element to the submissive's experience. With this paddle, the combination of spanking and electrostimulation creates an incredibly powerful and exhilarating sensation that awakens all the pleasure and pain receptors. This paddle is not for the faint of heart, but for those seeking high intensity sensations it is an absolute must have in their repertoire. It allows me as a dominatrix to deliver a double dose of sensation, ensuring a session that is both surprising and intense. The electrifying spikes make each stroke more pronounced, driving the submissive's responses to new heights. Dr. Sado's E-Stim Paddle has become an essential tool in my arsenal. Its unique design, coupled with its ability to deliver heightened sensations, is unparalleled in the BDSM world. It allows me to create experiences that push boundaries and explore new dimensions of pleasure and pain. In conclusion, Dr. Sado's E-Stim Paddle is a revolutionary creation that offers an electrifying avenue for exploration within BDSM. Its ability to combine spanking with electrostimulation creates an experience that will captivate even the most experienced players. If you're ready to delve into uncharted territories of sensation, this paddle is an unparalleled companion.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      E-Stim Paddle με αιχμές: Μια ηλεκτρισμένη εμπειρία BDSM από τον Dr. Sado

      E-Stim Paddle με αιχμές: Μια ηλεκτρισμένη εμπειρία BDSM από τον Dr. Sado

      Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε για το ξύλο: το E-Stim Paddle με καρφιά από τον Dr. Sado είναι το επόμενο επίπεδο! Είστε έτοιμοι για μια έντονη συνεδρία που θα διεγείρει ΟΛΟΥΣ τους υποδοχείς της ευχαρίστησης και του πόνου σας με έναν απαράμιλλο τρόπο Αν η απάντηση είναι "Μάλιστα κύριε", τότε η τελευταία εφεύρεση του Dr. Sado είναι ό,τι πρέπει για εσάς!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: