Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αναγκαστικός οργασμός CUMELOT

Ενημερωτικό δελτίο

CUMELOT Magic Milking Stick

Το CUMELOT Magic Milking Stick φτάνει στον προστάτη χάρη στον ανατομικό του σχεδιασμό και τον διεγείρει εξαιρετικά έντονα μέχρι να αποσπαστεί το σπέρμα. Τρεις ενσωματωμένοι, ιδιαίτερα ισχυροί κινητήρες διεγείρουν όλα τα νεύρα του προστάτη CUMELOT Magic Milking Stick όλα τα νεύρα του προστάτη. Αυτό διεγείρει έντονα τον προστάτη και προσφέρει στον παθητικό άνδρα έναν ακραίο

Περισσότερες πληροφορίες

3073/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το CUMELOT Magic Milking Stick φτάνει στον προστάτη χάρη στον ανατομικό του σχεδιασμό και τον διεγείρει εξαιρετικά έντονα μέχρι να αποσπαστεί το σπέρμα. Χάρη σε τρεις ενσωματωμένους, ιδιαίτερα ισχυρούς κινητήρες, το CUMELOT Magic Milking Stick όλα τα νεύρα του προστάτη. Αυτό διεγείρει έντονα τον προστάτη και προσφέρει στον παθητικό άνδρα έναν ακραίο οργασμό στον προστάτη.

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Το προϊόν έχει την ιδιότητα να προσφέρει μια πολύ καλή ποιότητα και μια πολύ καλή ποιότητα:

    • Επαναφορτιζόμενος πρωκτικός δονητής για αναγκαστικό μασάζ στον προστάτη.
    • Ιδανικό για εξαναγκαστικό οργασμό ή εξαναγκαστική απελευθέρωση για υποτακτικούς άνδρες.
    • Με το CUMELOT Magic Milking Stick διεγείρει τον προστάτη έως ότου το σπέρμα αποσπαστεί, χωρίς την ανάγκη απόλαυσης ή διέγερσης.
    • Ιδανικό για τους χρήστες ζώνης αγνότητας.
    • Εργονομική λαβή που κάθεται άνετα στο χέρι
    • Τέλεια ιδέα: Ο άξονας του CUMELEOT είναι ευέλικτος για να προσαρμόζεται στην εσωτερική ανατομία και να διεγείρει ειδικά τον προστάτη.
    • Τριπλά μοτέρ: Δημιουργούν 7 ταχύτητες δόνησης και πολυάριθμους ρυθμούς δόνησης.
    • Ελέγχονται βολικά απευθείας στο CUMELEOT με το πάτημα ενός κουμπιού.
    • Ευρεία βάση με πίνακα ελέγχου Για ασφαλή χρήση χωρίς ολίσθηση.
    • Αδιάβροχο: Για διασκέδαση στο μπάνιο, την πισίνα και το ντους.
    • Σιλικόνη με απαλή υφή αφής: Για εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και το σώμα.

    Πώς χρησιμοποιώ το CUMELOT Magic Milking Stick; Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το ραβδί COTELOT COTELOT

     

    Η πρωκτική εισαγωγή του CUMELOT Magic Milking Stick είναι ιδιαίτερα εύκολη χάρη στο εύκαμπτο, στρογγυλεμένο άκρο του. Η λαβή εξασφαλίζει βέλτιστο χειρισμό και ασφαλή χειρισμό χωρίς το στικ να γλιστράει πολύ βαθιά CUMELOT Magic Milking Stick να γλιστρήσει πολύ βαθιά. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, για να κάνετε το λείο υλικό σιλικόνης ακόμα πιο ολισθηρό. Τώρα ενεργοποιήστε τους τρόπους δόνησης όπως επιθυμείτε. Απλά πατήστε τα αντίστοιχα κουμπιά. Το CUMELOT Magic Milking Stick μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρτενέρ, π.χ. για δέσιμο ή αυτοδέσμευση.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το CUMELOT Magic Milking Stick; Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχει να κάνει με το COTELOT COTELOT Stick

     

    Το CUMELOT Magic Milking Stick είναι ένας φανταστικός συνδυασμός δονητή και πρωκτικής αλυσίδας χαντρών. Σας περιποιείται ιδιαίτερα έντονα χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του και τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους δόνησης. Η φαρδιά βάση με τον πίνακα ελέγχου εξασφαλίζει ασφαλή χειρισμό και αποτρέπει το γλίστρημα. Είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό όταν χρησιμοποιείτε τον δονητή σφαίρας για αναγκαστική απελευθέρωση και τον τραβάτε έξω λίγο πριν την κορύφωση - ο οργασμός δεν θα μπορούσε να είναι πιο εκρηκτικός! Μπορείτε ακόμη και να πάρετε τον CUMELOT Magic Milking Stick ακόμη και να τον πάρετε μαζί σας στο μπάνιο ή στο ντους, επειδή είναι CUMELOT Magic Milking Stick είναι αδιάβροχο. Αυτό αφήνει πολλά περιθώρια για τις πρωκτικές σας φαντασιώσεις - μόνοι ή ως ζευγάρι.

     

    Πώς λειτουργεί η εξαναγκασμένη εκπομπή στο BDSM Τι είναι ο εξαναγκασμένος οργασμός

    Η εξαναγκασμένη εκπομπή είναι μια πρακτική BDSM στην οποία ο παθητικός άνδρας αναγκάζεται να εκσπερματώσει από τον ενεργό σύντροφο, τον κύριο ή την κυρίαρχη, ανεξάρτητα από τη δική του θέληση. Ο στόχος είναι συνήθως να εμποδιστεί ο άνδρας να έχει στύση, καθώς δεν πρέπει να αισθάνεται καμία ευχαρίστηση ή διέγερση. Η εξαναγκαστική εκσπερμάτιση αποτελεί επομένως συχνά μέρος του παιχνιδιού ρόλων BDSM με μη συναινετικά στοιχεία. Στο πλαίσιο του παιχνιδιού ρόλων, η αναγκαστική εκσπερμάτιση αποτελεί τιμωρία για τον παθητικό άνδρα. Αν και ο όρος "εξαναγκασμός" υποδηλώνει μη συναινετική σχέση μεταξύ του ενεργού και του παθητικού ατόμου, για το Bottom είναι ακριβώς η ιδέα του να είσαι εξαιρετικά εκτεθειμένος που έχει ερωτική επίδραση σε αυτή την πρακτική BDSM. Καθώς οι άνδρες συνήθως δυσκολεύονται να διεγείρονται αμέσως μετά τον οργασμό, η εξαναγκασμένη εκπομπή ή ο εξαναγκασμένος οργασμός χρησιμεύει επίσης ως προετοιμασία για παιχνίδια ρόλων στα οποία ο ερωτισμός του πόνου αυξάνει την ευχαρίστηση των εμπλεκόμενων συντρόφων. Η πρακτική αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Ιδανικά, θα πρέπει να αποφεύγεται η αντανακλαστική εκσπερμάτιση. Η αργή μάλαξη του σπέρματος από τον προστάτη με κινήσεις αντλητικού αρμέγματος (γνωστό ως prostate milking) αυξάνει τη στυτική λειτουργία και την αντοχή του άνδρα για το διάστημα μετά τη διαδικασία, αυξάνοντας την αντοχή του για περαιτέρω παιχνίδια ρόλων. Η βέλτιστη θέση για το παθητικό άτομο για εξαναγκασμένη εκσπερμάτωση ή εξαναγκασμένο οργασμό είναι να βρίσκεται στο πλάι και να τραβάει τα πόδια του λυγισμένα προς το σώμα του. Αυτό διευκολύνει την πρόσβαση του ενεργού ατόμου στον προστάτη μέσω του πρωκτού. Η εξαναγκασμένη εκπομπή μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί ως ανεξάρτητη πρακτική στο πλαίσιο μιας συνεδρίας BDSM. Ένα είδος παιχνιδιού που μπορεί να δώσει στους συμμετέχοντες ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση είναι το λεγόμενο "εξωτερικά καθορισμένο άρμεγμα". Αυτό περιλαμβάνει το βίαιο άρμεγμα του άνδρα από διάφορα άτομα, το οποίο αφενός χρησιμεύει ως επίδειξη δύναμης για την dominatrix ή τον κύριο και αφετέρου μπορεί να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο τη φαντασία του παθητικού ατόμου όσον αφορά την ακραία εγκατάλειψη και την αδυναμία.

    Πώς μπορώ να καθαρίσω το CUMELOT Magic Milking Ραβδί

     

    Απλά καθαρίστε το CUMELOT Magic Milking Stick απλά με νερό και ήπιο σαπούνι. Αν θέλετε ένα απολυμαντικό καθαριστικό, χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Τι πρέπει να κάνω για να CUMELOT Magic Milking Stick πρέπει να λάβω υπόψη μου

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo, καθώς τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη θα μπορούσαν να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό του πρωκτικού δονητή.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • CUMELOT Magic Milking Stick
    • Δονητής σφαίρας
    • Με τρία ισχυρά μοτέρ
    • 7 ταχύτητες δόνησης και λειτουργίες
    • Εύκαμπτος άξονας
    • Πίνακας ελέγχου με κουμπιά και φωτισμό LED
    • Εργονομική λαβή που κάθεται άνετα στο χέρι
    • Αδιάβροχο
    • Υλικό: σιλικόνη + ABS, χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB
    • Διαστάσεις: Μήκος 24 cm, μήκος εισαγωγής 14,5 cm, πλάτος 4 cm.
    • Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε μια λεπτομερή έκθεση δοκιμών!

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Funktioniert super!

    Man kann das Teil sehr gut alleine aber auch mit einem aktiven Partner verwenden. Bei mir funktioniert es super und es ist sehr intensiv. Verarbeitung, Qualität und schneller Versand alles top.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Very satisfying

    It's a good size and with the 7 mode vibration is very satisfying. Generously lubing up it's shaft and working it in and out until fully in my anus. The vibration patterns were quite enjoyable, but I would love more intense vibrations.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    CUMELOT Magic Milking Stick

    CUMELOT Magic Milking Stick

    Το CUMELOT Magic Milking Stick φτάνει στον προστάτη χάρη στον ανατομικό του σχεδιασμό και τον διεγείρει εξαιρετικά έντονα μέχρι να αποσπαστεί το σπέρμα. Τρεις ενσωματωμένοι, ιδιαίτερα ισχυροί κινητήρες διεγείρουν όλα τα νεύρα του προστάτη CUMELOT Magic Milking Stick όλα τα νεύρα του προστάτη. Αυτό διεγείρει έντονα τον προστάτη και προσφέρει στον παθητικό άνδρα έναν ακραίο

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    24 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: