Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Διεγέρτης προστάτη με λειτουργία σοκ

Το μυστικό του διεγέρτη του προστάτη μας: εκτός από την κλασική δόνηση, διεγείρει με πρόσθετους κραδασμούς, ουσιαστικά σφυροκοπά τον προστάτη. Θα βιώσετε έναν οργασμό στον προστάτη σαν να εκσπερματώνει ένα άλογο! Όλες οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν απευθείας στον διεγέρτη προστάτη ή με τηλεχειριστήριο.

Περισσότερες πληροφορίες

2922/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μυστικό του διεγέρτη του προστάτη μας: εκτός από την κλασική δόνηση, διεγείρει με πρόσθετους κραδασμούς, ουσιαστικά σφυροκοπά τον προστάτη. Επειδή μπορείτε να επιλέξετε τη δύναμη, την ταχύτητα και τη δόνηση μεταξύ 7 + 3 τρόπων λειτουργίας, τα σοκ αισθάνονται εξαιρετικά έντονα. Θα βιώσετε έναν οργασμό στον προστάτη σαν εκσπερμάτιση αλόγου! Όλες οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν απευθείας στον διεγέρτη προστάτη ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται.

     

    What we love:

     

    Το τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε/μεταβάλλετε τα διαφορετικά επίπεδα δόνησης με το πάτημα ενός κουμπιού για ατομική διέγερση. Το τηλεχειριστήριο είναι τόσο μικρό και διακριτικό που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε το πρωκτικό βύσμα απαρατήρητο στο δρόμο, στο κλαμπ, στη δουλειά ή στο γυμναστήριο.

     

    Τι κάνει ένας διεγέρτης του προστάτη

     

    Οι διεγέρτες προστάτη είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να διεγείρουν τον προστάτη και το σημείο P. Ο προστάτης είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο σημείο στους άνδρες και είναι παρόμοιο με το σημείο G στις γυναίκες. Η διέγερσή του κατά τη διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού αυξάνει την αίσθηση της ευχαρίστησης και του οργασμού. Το σημείο P είναι το "ανδρικό σημείο G", το οποίο βρίσκεται περίπου 5 έως 7 εκατοστά πίσω από την είσοδο του πρωκτού και προκαλεί έντονους πρωκτικούς οργασμούς όταν διεγείρεται με το βύσμα προστάτη μας. Ακόμη και "οργασμοί χωρίς χέρια" και οργασμοί χωρίς στύση είναι δυνατοί.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον διεγέρτη του προστάτη

     

    Ο χειρισμός αυτού του διεγέρτη προστάτη είναι πολύ εύκολος σε σύγκριση με πολλούς άλλους δονητές προστάτη! Χρησιμοποιήστε λίγο λιπαντικό Aquameo με βάση το νερό και τοποθετήστε το από το πρωκτικό. Μπορείτε να ελέγξετε τον παλμό, τους τρόπους δόνησης και τα επίπεδα δόνησης απλά πατώντας ένα κουμπί στον πίνακα ελέγχου στην κάτω πλευρά του διεγέρτη προστάτη ή εναλλακτικά με τηλεχειριστήριο.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο διεγέρτης του προστάτη

     

    Ο διεγέρτης του προστάτη διαθέτει μια υπέροχα μεταξένια-μαλακή επιφάνεια σιλικόνης για εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και το σώμα. Η φαρδιά βάση του διεγέρτη προστάτη εξασφαλίζει ότι μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε, επειδή αποτρέπει την πολύ βαθιά διείσδυση. Αυτός ο διεγέρτης του προστάτη στοχεύει στο σημείο της απόλαυσης, τον αδένα του προστάτη! Σας διεγείρει από το εσωτερικό του και σπρώχνει ακριβώς στον προστάτη σας.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τον διεγέρτη του προστάτη

     

    Απλά καθαρίστε τον διεγέρτη του προστάτη με λίγο ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Αν προτιμάτε έναν ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Τι άλλο πρέπει να λάβω υπόψη μου

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην επιφάνεια του διεγέρτη προστάτη. Το δημοφιλές μας σπρέι Analforte χαλαρώνει τον πρωκτό και διευκολύνει την εισαγωγή.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Επαναφορτιζόμενος διεγέρτης προστάτη με καλώδιο USB με λειτουργία δόνησης και κρούσης.
    • Διεγέρτης προστάτη με τηλεχειριστήριο
    • 7 παλλόμενες λειτουργίες: σφυροκοπάει δυνατά τον προστάτη!
    • 3 εντάσεις δόνησης από απαλή έως βίαιη
    • Με φαρδιά βάση: Αποτρέπει την πολύ βαθιά διείσδυση.
    • Υλικό: Σιλικόνη και ABS
    • Διαστάσεις: Διάμετρος 3,5 cm.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Tip top

    Au niveau de la matière il est pas mal et il se nettoie bien. Il y a deux modes différents (vibrations et mouvement de va et vient). Ce qui est pas mal c'est que tu peut choisir si tu veut les deux modes ou un seul des deux

      Αξιολόγηση 

      Super

      Dimensioni adatte a beginner ma la vibrazione è una bomba

        Αξιολόγηση 

        Strong vibrations

        Strong vibrations, one of the most powerful I have experienced.

          Αξιολόγηση 

          Geiles Teil

          Funktioniert gut - schnell geliefert. Danke

            Αξιολόγηση 

            Eigentlich sehr gut

            Eigentlich sehr gut. Alle Funktionen lassen sich entweder am Plug selber oder mit der Fernbedienung steuern. Das vibrieren ist auch sehr angenehm. Eigentlich alles perfekt allerdings könnte er nach meinem Geschmack etwas stärker zustoßen. Dafür ist ein Betrieb allerdings sehr leise. Man spürt es schon deutlich dass man was im Anus hat

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              Διεγέρτης προστάτη με λειτουργία σοκ

              Διεγέρτης προστάτη με λειτουργία σοκ

              Το μυστικό του διεγέρτη του προστάτη μας: εκτός από την κλασική δόνηση, διεγείρει με πρόσθετους κραδασμούς, ουσιαστικά σφυροκοπά τον προστάτη. Θα βιώσετε έναν οργασμό στον προστάτη σαν να εκσπερματώνει ένα άλογο! Όλες οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν απευθείας στον διεγέρτη προστάτη ή με τηλεχειριστήριο.

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

              30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: