Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τέντωμα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Πρωκτικό Stretching butt plug - Alphamale Observer

Αυτό το πρωκτικό βύσμα προσφέρει την απόλυτη απόλαυση και επιτρέπει ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό τέντωμα του πρωκτού. Κατασκευασμένο από άθραυστο γυαλί και με κομψό σχεδιασμό, το Oberservator είναι το ιδανικό πρωκτικό βύσμα για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να τεντώσουν τον πρωκτό τους στο μέγιστο.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το πρωκτικό βύσμα προσφέρει την απόλυτη απόλαυση και επιτρέπει ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό τέντωμα του πρωκτού. Κατασκευασμένο από άθραυστο γυαλί και με κομψό σχεδιασμό, το Oberservator είναι το ιδανικό πρωκτικό βύσμα για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να τεντώσουν τον πρωκτό τους στο μέγιστο. Χάρη στη λεία του επιφάνεια, το Oberservator διεισδύει απαλά στον πρωκτό και παρέχει ένα απίστευτα έντονο πρωκτικό τέντωμα. Ωστόσο, το Observator μας δεν είναι μόνο ένα πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση, αλλά και μια πραγματική πανδαισία για τα μάτια (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης). Το διαφανές βοριοπυριτικό γυαλί σας επιτρέπει να βλέπετε το εσωτερικό του σώματός σας με τρόπο που δεν το κάνουν άλλα πρωκτικά βύσματα. Με λίγο λιπαντικό και το σπρέι Extremeo Relax Spray, θα ζήσετε μια αίσθηση που δεν έχετε ξανανιώσει ποτέ.

     

    Το Observator είναι το τέλειο σεξουαλικό παιχνίδι για πρωκτικό τέντωμα! Βαρύ, καυλωτικό και ιδιαίτερα εύκολο στην τοποθέτηση.

     

    Αυτό το αριστούργημα από υψηλής ποιότητας, άθραυστο βοριοπυριτικό γυαλί δεν είναι κατάλληλο μόνο για έμπειρους χρήστες, αλλά προσφέρει επίσης στους αρχάριους μια ήπια αλλά εξαιρετικά ικανοποιητική εισαγωγή στο πρωκτικό τέντωμα. Ο καλοσχηματισμένος, υψηλής ποιότητας δονητής από άθραυστο και άθραυστο βοριοπυριτικό γυαλί είναι κατάλληλος για αρχάριους και περίεργους, καθώς και για προχωρημένους χρήστες που θέλουν να ονομάσουν δικό τους έναν υψηλής ποιότητας πρωκτικό δονητή σε καλοσχηματισμένο σχέδιο. Το εντελώς διαφανές πρωκτικό βύσμα μπορεί να εισαχθεί αβίαστα με λίγο λιπαντικό και είναι το ιδανικό πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διαστολή για άνδρες και γυναίκες.

     

    Μια βαθιά διείσδυση που δεν έχετε ξαναζήσει ποτέ!

     

    Το ιδιαίτερο σε ένα butt plug από γυαλί, ειδικά το διαφανές Observator, είναι η οπτική του αισθητική και η διαφάνεια. Η χρήση του μπροστά από έναν καθρέφτη προσφέρει μια συναρπαστική οπτική εμπειρία. Το διαφανές γυαλί επιτρέπει τη θέαση μέσα από το υλικό στο εσωτερικό του σώματος. Μπροστά από έναν καθρέφτη, έχει κανείς άμεση και καθαρή θέα στην περιοχή όπου εισάγεται το βύσμα, γεγονός που αυξάνει την οπτική διέγερση.

     

    Το υποαλλεργικό και φιλικό προς το σώμα υλικό του το καθιστά την τέλεια επιλογή για όλους. Μετά την απόλαυση, το Observator μπορεί εύκολα να καθαριστεί με ζεστό νερό, σαπούνι και το σπρέι μας INSTACLEAN. Θέλετε να δώσετε στην εμπειρία σας μια έξτρα ώθηση Στη συνέχεια, θερμάνετε ή ψύξτε τον Παρατηρητή πριν από τη χρήση.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Απόλαυση χωρίς χέρια για μια έντονη εμπειρία.
    • Κομψός, διάφανος γυάλινος σχεδιασμός που όχι μόνο διεγείρει αλλά και εντυπωσιάζει οπτικά.
    • Συμβατό με όλα τα λιπαντικά MEO. Για ιδιαίτερα εύκολη εισαγωγή, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Extremeo Spray.
    • Διατίθεται σε τρία μεγέθη: Small (διάμετρος 4 cm x μήκος 16 cm), Medium (διάμετρος 5 cm x μήκος 16 cm), Large (διάμετρος 6 cm x μήκος 12 cm).
    • Συνιστάται από τη MEO, τους ειδικούς στα προϊόντα πρωκτικού τεντώματος.
    • Δεν έχει σημασία πού ζείτε, παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε τα καταστήματά μας BDSM όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο, για παράδειγμα το κατάστημα MEO BDSM στην Ισπανία, ένα κατάστημα BDSM στη Δανία καθώς και στη Φινλανδία και αν μιλάτε τσεχικά, μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συλλογή μας BDSM online στην Τσεχική Δημοκρατία και αν η γλώσσα σας είναι τα εσθονικά, μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας BDSM online αρκετά διακριτικά στην Εσθονία.

    • Ανακαλύψτε τον κόσμο της πρωκτικής διαστολής με τη MEO! Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια εξαιρετική επιλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας για τις προσωπικές σας ανάγκες. Από το ευπροσάρμοστο σεξουαλικό παιχνίδι πρωκτικής διάτασης μέχρι το σαγηνευτικό γυάλινο πρωκτικό βύσμα και το δονητή για πρωκτική διάταση - έχουμε κάτι για κάθε γούστο και κάθε επίπεδο. Οι πρωκτικοί μας τεντωτήρες είναι ιδανικοί τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους αναζητητές ηδονής και προσφέρουν ασύγκριτη απόλαυση. Ανακαλύψτε το κατάλληλο σετ πρωκτικού τεντώματος ή το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα και ζήστε μια νέα διάσταση του πρωκτικού τεντώματος. Η MEO προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα, ασφάλεια και διακριτικότητα. Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και απολαύστε αξέχαστες στιγμές πρωκτικού stretching. Τολμήστε να ξεπεράσετε τα όριά σας - με τη MEO, τον ειδικό σας για σεξουαλικά παιχνίδια πρωκτικής διαστολής.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wow

    Ich kann dieses Toy nur empfehlen. Ich habe mir es mit 6cm Durchmesser gekauft und das bei der Länge, absoluter Wahnsinn. Das füllt das Rektum mal richtig aus. Das Gefühl dabei ist echt heftig, innen ist alles erregt und es dehnt einen echt gut auf!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    È amore

    Primo plug. Taglia M perfetta e ha fatto esattamente il suo. Ci siamo divertiti (e sbizzarriti) molto. Con un po’ di lubrificante entra senza problemi, poi la forma è perfetta per abituarsi gradualmente. Non vedo l’ora di comprare il prossimo toy.

      Αξιολόγηση 

      Glass for your Ass

      Toll verarbeitet! War überrascht wie schwer Glas sein kann.. ;)
      Fühlt sich fantastisch an und die Reinigung ist auch easy! 5/5

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      waouh pas pour les amateurs

      Je viens de recevoir le large de 6 cm de diamètre, pas moyen de tricher il ne se déforme pas, une fois qu il a trouvé l'entrée avec un bon paquet de lubrifiant, il glisse tout seul. Vous êtes rempli et mes jambes en tremblent encore. A préciser il est en verre plein et non creux comme je le craignais. j'y retourne c'est trop bon.

      • 13 από 13 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Wunderschönes Produkt

      Lieferung erfolgte super schnell und war sehr gut verpackt in einem ganz neutralen Paket per Post. Habe den Observator noch am selben Tag getestet und bin völlig begeistert. Durch das hohe Gewicht und die glatte Oberfläche gleitet er quasi fast allein hinein und füllt einen KOMPLETT aus. Kann ich sehr empfehlen.

      • 4 από 6 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Πρωκτικό Stretching butt plug - Alphamale Observer

      Πρωκτικό Stretching butt plug - Alphamale Observer

      Αυτό το πρωκτικό βύσμα προσφέρει την απόλυτη απόλαυση και επιτρέπει ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό τέντωμα του πρωκτού. Κατασκευασμένο από άθραυστο γυαλί και με κομψό σχεδιασμό, το Oberservator είναι το ιδανικό πρωκτικό βύσμα για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να τεντώσουν τον πρωκτό τους στο μέγιστο.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: