Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Διεγέρτης του προστάτη

Αυτό το θαύμα της τεχνολογίας προσφέρει όλα όσα κάθε άλλος διεγέρτης προστάτη υπόσχεται μόνο: αξέχαστη διέγερση του προστάτη και οργασμούς που κόβουν την ανάσα! Ο νικητής της δοκιμής μας, ένα πολυλειτουργικό μασάζ προστάτη, συνδυάζει διάφορες λειτουργίες όπως δόνηση, διέγερση του περινέου και μπορεί ακόμη και να φουσκώσει με τηλεχειρισμό.

Περισσότερες πληροφορίες

2462/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το θαύμα της τεχνολογίας προσφέρει όλα όσα κάθε άλλος διεγέρτης προστάτη υπόσχεται μόνο: αξέχαστη διέγερση του προστάτη και οργασμούς του προστάτη που κόβουν την ανάσα! Ο νικητής της δοκιμής μας, ένας πολυλειτουργικός μασάζ προστάτη, συνδυάζει διάφορες λειτουργίες όπως δόνηση, διέγερση του περινέου και μπορεί ακόμη και να φουσκώσει με τηλεχειρισμό.

     

    Ο φουσκωτός διεγέρτης προστάτη εγγυάται μια γεμίζουσα πρωκτική απόλαυση! Χάρη στο εύχρηστο τηλεχειριστήριο, ο ισχυρός διεγέρτης προστάτη μας μπορεί να φουσκώσει σε ακραίο μέγεθος γρήγορα και εύκολα. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να καθορίσετε ξεχωριστά πόσο μπορείτε ή πρέπει να πάρετε εσείς ή ο σύντροφός σας. Ο διεγέρτης του προστάτη από τη MEO ® ανοίγει πολλές απολαυστικές δυνατότητες, επειδή ακόμη και στην αρχική του μορφή, ο διεγέρτης του προστάτη είναι θαυμάσια μεγάλος και σταθερός, αλλά χάρη στη μαλακή επιφάνεια σιλικόνης, μπορεί ακόμη να εισαχθεί άνετα. Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία αντλίας, ο διεγέρτης του προστάτη μεγαλώνει πολλές φορές το αρχικό του μέγεθος και παρέχει μια εκπληκτική αίσθηση πίεσης στον προστάτη. Λόγω του ειδικού σχήματος του διεγέρτη του προστάτη, ο προστάτης διεγείρεται με ακρίβεια ακριβείας , πράγμα που σημαίνει πολλαπλούς οργασμούς του προστάτη για εσάς.

     

    Οι ισχυρές δονήσεις, τις οποίες μπορείτε να ενεργοποιήσετε αν θέλετε σε δέκα διαφορετικούς τρόπους δόνησης, προσφέρουν ακόμη πιο συναρπαστική απόλαυση. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω του ασύρματου τηλεχειριστηρίου του διεγέρτη προστάτη με το πάτημα ενός κουμπιού.

     

    Με τον διεγέρτη προστάτη, η MEO ® ανέπτυξε έναν δονητή προστάτη που προσαρμόζεται ξεχωριστά στο σχήμα του σώματος και χτυπάει ακριβώς τον προστάτη. Κάτω από τη μαύρη επιφάνεια από βελούδινα μαλακή σιλικόνη, υπάρχουν δύο ισχυρά μοτέρ που καθιστούν τον διεγέρτη προστάτη ένα high-end παιχνίδι που διεγείρει ταυτόχρονα τον προστάτη και το περίνεο.

     

    Ποιότητα: Ένα σημαντικό κριτήριο όταν θέλετε να αγοράσετε έναν διεγέρτη προστάτη:

     

    Ο διεγέρτης του προστάτη από τη MEO ® χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ποιότητα στη σύνθεση των υλικών και το σχεδιασμό του. Χάρη στην επιμελημένη κατασκευή, δεν υπάρχουν ενοχλητικές ραφές ή άκρες.

     

    Πλεονέκτημα που πείθει: Δύο ισχυροί κινητήρες!

     

    Ο διεγέρτης προστάτη MEO ® είναι εξοπλισμένος με δύο ισχυρά μοτέρ που παρέχουν μασάζ βαθιάς δράσης στον προστάτη και το περίνεο. Οι άνδρες που δεν έχουν απολαύσει ακόμη την πρωκτική διέγερση θα εκπλαγούν από το πόσο έντονο οργασμό μπορούν να βιώσουν όταν αφεθούν σε αυτά τα δύο πρωκτικά σημεία απόλαυσης.

     

    Συμβουλές αγοράς: Ένας διεγέρτης προστάτη θα πρέπει επίσης να διαθέτει τηλεχειριστήριο και μπαταρία μεγάλης διάρκειας:

     

    Με το εύχρηστο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε 10 διαφορετικές συχνότητες δόνησης. Η λειτουργία άντλησης μπορεί να ενεργοποιηθεί ξεχωριστά πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί. Αυτό σας δίνει πλήρη έλεγχο του οργασμού του προστάτη σας ανά πάσα στιγμή. Φυσικά, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό να δίνετε το τηλεχειριστήριο - και μαζί με αυτό τη δύναμη πάνω στον οργασμό σας - σε άλλα χέρια. Μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας (επαναφορτιζόμενη μέσω USB) τροφοδοτεί τον διεγέρτη του προστάτη με διάρκεια λειτουργίας έως και 60 λεπτά.

     

    Ο πρωκτικός οργασμός στους άνδρες:

     

    Ο προστάτης είναι πολύ ευαίσθητος και γι' αυτό θεωρείται το ανδρικό σημείο G. Και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το γεγονός για την ευχαρίστησή σας. Γιατί ο ανδρικός οργασμός είναι απίστευτος χάρη στο μασάζ του προστάτη. Λέξη-κλειδί: οργασμός του προστάτη!

    Είναι ο διεγέρτης του προστάτη κατάλληλος για αρχάριους

     

    Χάρη στην πολύ εύπλαστη επιφάνεια από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, ο διεγέρτης προστάτη μπορεί να εισαχθεί άνετα και επομένως είναι ιδανικός και για αρχάριους. Ο ανατομικά τέλεια διαμορφωμένος διεγέρτης του προστάτη προσφέρει εξαιρετικά ικανοποιητική απόλαυση. Ο διεγέρτης του προστάτη είναι ευχάριστος και άνετος στην εισαγωγή. Μια πρακτική λειτουργία αντλίας επιτρέπει στον διεγέρτη του προστάτη να αυξάνεται γρήγορα η περιφέρεια του, έως και 8 cm. Μπορείτε να μεταβάλλετε την περιφέρεια ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, γεγονός που καθιστά τον διεγέρτη προστάτη τον ιδανικό δονητή προστάτη για αρχάριους και επαγγελματίες. Ο φουσκωτός διεγέρτης προστάτη είναι επίσης ιδανικός για αποτελεσματική πρωκτική διάταση.

     

    Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν διεγέρτη προστάτη κατά τη διάρκεια του σεξ

     

    Είτε απολαμβάνετε τον διεγέρτη προστάτη MEO® μόνοι σας είτε μαζί με τον σύντροφό σας, να είστε προετοιμασμένοι για έναν οργασμό του προστάτη που θα σας κόψει την ανάσα. Ο διεγέρτης του προστάτη θα σας βάλει επίσης σε διάθεση, επειδή χάρη στο ειδικό σχήμα του, το βύσμα διεγείρει τον προστάτη και το περίνεο. Κατά τη διάρκεια του σεξ, το βύσμα κάνει μασάζ στο ανδρικό σημείο G με κάθε ώθηση, χαρίζοντάς σας έναν απίστευτα έντονο οργασμό. Ένα φαρδύ, εργονομικά διαμορφωμένο πόδι εγγυάται επίσης μέγιστη ασφάλεια κατά τη χρήση.

     

    Δοκιμασμένος νικητής στο MEO ® χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες και τον εξαιρετικό σχεδιασμό:

     

    Με αυτόν τον διογκούμενο διεγέρτη προστάτη με τηλεχειριστήριο, η MEO ® φτάνει σίγουρα σε ένα νέο επίπεδο στον τομέα της διέγερσης του προστάτη, επειδή ο καινοτόμος σχεδιασμός του διεγέρτη προστάτη όχι μόνο εμπνέει οπτικά, αλλά και υποστηρίζει ιδιαίτερα αποτελεσματικά την πρωκτική σας απόλαυση μέσω των πολλών λειτουργιών. Εξοπλισμένος με εργονομικά διαμορφωμένη λαβή, ο διεγέρτης προστάτη ελέγχεται εύκολα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

     

    Τι άλλο πρέπει να λάβω υπόψη μου

    Ο διεγέρτης προστάτη είναι εντελώς αδιάβροχος, ώστε να μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας στο ντους για υγρό παιχνίδι. Το αθόρυβο μοτέρ εξασφαλίζει διακριτικότητα και με το καλώδιο φόρτισης που περιλαμβάνεται μπορείτε να τροφοδοτείτε τον διεγέρτη προστάτη με νέα ενέργεια ανά πάσα στιγμή.

     

    Το τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει να ελέγχετε τον διεγέρτη προστάτη από απόσταση έως και 15 μέτρων. Απολαύστε συναρπαστική διέγερση εν κινήσει στο αυτοκίνητο, στο γυμναστήριο, στο κλαμπ ή οπουδήποτε χρειάζεται έλεγχος!

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον διεγέρτη προστάτη

     

    Χάρη στο στενό άκρο, η εισαγωγή του διεγέρτη προστάτη είναι ιδιαίτερα εύκολη και σας προσφέρει ασύγκριτη απόλαυση. Συμβουλή από τη MEO ®: Το εύκαμπτο υλικό γίνεται ακόμα πιο ολισθηρό με τη χρήση λιπαντικού. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα λιπαντικού με βάση το νερό, όπως το Aquameo, στον καμπυλωτό άξονα του διεγέρτη του προστάτη και εισάγετε τον απαλά στον πρωκτό σας. Ο δεύτερος βραχίονας διέγερσης θα πρέπει να βρίσκεται στο περίνεό σας. Τώρα μπορείτε εύκολα να αλλάξετε μεταξύ των 10 ισχυρών τρόπων δόνησης με το πάτημα ενός κουμπιού και να αφεθείτε στην περιποίηση. Με ένα παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού, μπορείτε να φουσκώσετε τον διεγέρτη του προστάτη στο επιθυμητό μέγεθος.

     

    Διέγερση του προστάτη με τον διεγέρτη προστάτη: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

     

    Ο διεγέρτης του προστάτη σας περιποιείται διπλά. Όχι μόνο στοχεύει τον προστάτη σας με απόλυτη ακρίβεια, αλλά η βάση του παρέχει επίσης οργασμικές δονήσεις στο ευαίσθητο περίνεό σας. Μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ των 10 ισχυρών τρόπων δόνησης και της λειτουργίας άντλησης απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο για να βρείτε την πιο ευχάριστη λειτουργία για εσάς. Αυτός ο υπερσύγχρονος διεγέρτης του προστάτη σας κάνει να αισθάνεστε εντελώς γεμάτοι εσωτερικά και οι δονήσεις του περινέου και του προστάτη προσφέρουν ένα άλλο επίπεδο διέγερσης. Το κωνικό άκρο και η βελούδινη μαλακή επιφάνεια γλιστρούν μέσα με ευκολία, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός του διεγέρτη προστάτη αποτρέπει την πολύ βαθιά διείσδυση. Το φούσκωμα του διεγέρτη προστάτη είναι εύκολο με το τηλεχειριστήριο και το ξεφούσκωμά του είναι επίσης γρήγορο και εύκολο. Επιπλέον, ο διεγέρτης προστάτη είναι αδιάβροχος και προσφέρει έναν εκπληκτικό οργασμό προστάτη στο ντους.

     

    Προετοιμασία: Έτσι το μασάζ στον προστάτη γίνεται πραγματικά καλό!

     

    Αν ανησυχείτε για την υγιεινή πτυχή, συνιστούμε ένα ξέπλυμα με ένα πρωκτικό ντους πριν. Αν είναι η "πρώτη σας φορά", πρέπει να εξασφαλίσετε μια χαλαρή ατμόσφαιρα στην οποία θα μπορείτε να χαλαρώσετε τον εαυτό σας, ή μάλλον τους σωστούς μύες. Δεν πρέπει να υποτιμάτε τη δύναμη ενός σφιγκτήρα μυός. Συμβουλή: Η MEO ® προσφέρει το χαλαρωτικό πρωκτικό σπρέι EXTREMEO! Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, θα βρείτε το κατάλληλο αξεσουάρ για τον καθένα εδώ στη MEO ®. Ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να λείπει: ένα καλό λιπαντικό - κατά προτίμηση ένα που είναι ειδικά σχεδιασμένο για πρωκτική χρήση.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τον διεγέρτη του προστάτη

     

    Απλά καθαρίστε τον διεγέρτη του προστάτη κάτω από τρεχούμενο νερό με λίγο ήπιο σαπούνι. Αν προτιμάτε την ειδική φροντίδα, σας προτείνουμε το Toy Cleaner VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Επαναφορτιζόμενος διεγέρτης προστάτη με τηλεχειριστήριο
    • Δονητής προστάτη με λειτουργία άντλησης
    • Ακριβής: Διεγείρει τον προστάτη και το περίνεο.
    • Σούπερ ισχύς: 10 ισχυροί τρόποι δόνησης για ποικιλία.
    • Υλικό: Σιλικόνη + ABS
    • Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
    • Ωφέλιμη διάρκεια ζωής με πλήρη φόρτιση: 1 ώρα
    • Διαστάσεις: 13,8 cm x 11 cm x 3,6 cm (μη φουσκωμένο), 11 cm x 16 cm x 8 cm (φουσκωμένο)

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    fast perfekt

    Der Stimulator funktioniert super, bin vor Jahren über ein solches Toy mit manueller Pumpe auf den Geschmack der Prostatastimulation gekommen. Man kann den Druck auf die Prostata sehr gut dossieren und die Vibration kommt bei unterschiedlichen dicken auch vollkommen unterschiedlich an der Prostata an.
    Negativ ist nur dass das Toy beim Luftablassen nie richtig zurückgeht und man es nochmal Aufpumpen und in Form bringen muss. Und ich hütte gerne bei einer Version 2.0 Pumpmodie, wie bei den Vibrationen.

      Αξιολόγηση 

      Wann wieder verfügbar???

      Leider ist der Prostata Stimulator schon seit Monaten nicht verfügbar…
      Ist da schon etwas bekannt ab wann der wieder zu kaufen ist???

        Αξιολόγηση 

        Pas mal mais peut mieux faire

        Déçu par l’emballage, mais aussi par la notice d’explication. En dehors de cela un très bon jouet qui joue bien son rôle et est très efficace. De très belles sensations et un orgasme délicieux. Par contre le mauvais emplacement des boutons, ne permet pas de s’asseoir et d’en profiter. De plus lorsque l’on s’est assis dessus, La télécommande a du mal à capter.Je recommande malgré tout cet article pour le plaisir qu’elle m’a procuré.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Incredible product

        I just got done using mine for the first time and immediately rushed here to leave a 5 star review. It's absolutely wonderful. Not too big initially but not too small and inflates quite a lot, vibrations are comparable to typically much more expensive products, super easy to use and clean, feels solid but goes in easy with some lube, I really have zero issues with this product. Also, if you haven't used an inflatable prostate stimulator before, the feeling is incredible. Easily worth the money, honestly after using it I'm surprised they don't charge more!

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Must have!

        Must have! Amazing feeling with the vibration and fullness once it starts pumping!

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Great toy

        This thing is great, love it in my butt during sex. We have had it a long time, it still vibrates and inflates well. It fills me up very well! Feels very good in me. Love it!!!!

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Da avere assolutamente nella propria collezione

        Da avere assolutamente nella propria collezione. Piccolo e discreto, ma che regala sensazioni intense e piacevoli. Lo consiglio a chi soprattutto vuole scoprire il piacere di un massaggio prostatico. Vi assicuro vi aprirà nuove sensazioni e orgasmi più intensi.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        parfait pour la stimulation de la prostate

        parfait pour la stimulation de la prostate

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Best toy ever

        Best toy we ever got. Replaces many other fixed size prostate stimulators we have had in different sizes.

        • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Wow

        Wow this is good training device....

        • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Prostatastimulation

        Dieser Prostata Stimulator bringt im Vergleich zu anderen Vibratoren eindeutig viel mehr. Ich bin vollkommen zufrieden und kann den Prostatasimulator jedem Mann weiter empfehlen, Den insbesondere die zusätzliche Pumpfunktion macht den großen unterschied.

        • 7 από 7 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Διεγέρτης του προστάτη

        Διεγέρτης του προστάτη

        Αυτό το θαύμα της τεχνολογίας προσφέρει όλα όσα κάθε άλλος διεγέρτης προστάτη υπόσχεται μόνο: αξέχαστη διέγερση του προστάτη και οργασμούς που κόβουν την ανάσα! Ο νικητής της δοκιμής μας, ένα πολυλειτουργικό μασάζ προστάτη, συνδυάζει διάφορες λειτουργίες όπως δόνηση, διέγερση του περινέου και μπορεί ακόμη και να φουσκώσει με τηλεχειρισμό.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: