Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Δονητής προστάτη - Amoremeo True Blue

Ο οργασμός του προστάτη περιγράφεται συχνά ως ένας από τους πιο έντονους και ικανοποιητικούς οργασμούς που μπορούν να βιώσουν οι άνδρες. Είτε μόνοι είτε ως ζευγάρι, με τον δονητή προστάτη Amoremeo True Blue είναι πιο εύκολο και πιο ευχάριστο από ποτέ να ανακαλύψετε και να απολαύσετε την εξαιρετική αίσθηση του οργασμού του προστάτη.

Περισσότερες πληροφορίες

3676/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το Amoremeo True Blue Δονητής προστάτη από τη MEO είναι ένας δονητής σιλικόνης υψηλής ποιότητας που έχει αναπτυχθεί ειδικά για έντονη διέγερση του προστάτη. Το μαλακό, εύκαμπτο ερωτικό παιχνίδι είναι εξοπλισμένο με δύο μοτέρ 10 ταχυτήτων που συνεργάζονται για να παρέχουν εξαιρετική διέγερση. Ο μακρύς, με υφή άξονας του δονητή στενεύει σε μια στρογγυλεμένη, γωνιακή κεφαλή, ιδανική για στοχευμένη διέγερση του προστάτη. Χάρη στο ανατομικά τέλειο σχήμα του, ο δονητής προστάτη κάθεται άνετα στο χέρι και προσφέρει πολλές δυνατότητες διέγερσης, οι οποίες μπορούν να ελεγχθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο δονητής είναι αδιάβροχος, επαναφορτιζόμενος και καθαρίζεται εύκολα.

    Ο οργασμός του προστάτη περιγράφεται συχνά ως ένας από τους πιο έντονους και ικανοποιητικούς οργασμούς που μπορούν να βιώσουν οι άνδρες. Ο προστάτης, γνωστός και ως "ανδρικό σημείο G", είναι ένας σημαντικός αδένας στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα που μπορεί να παράγει βαθύ και ισχυρό οργασμό όταν διεγείρεται σωστά. Η διέγερση του προστάτη μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία, διεγείροντας τον αδένα του προστάτη και αυξάνοντας τη ροή του αίματος, καθώς και αυξάνοντας τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

    Ο δονητής του προστάτη Amoremeo True Blue έχει αναπτυχθεί ειδικά για να διευκολύνει αυτή την ισχυρή μορφή ικανοποίησης. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του με γωνιακή κεφαλή, ο δονητής προσαρμόζεται τέλεια στην ανδρική ανατομία για να παρέχει στοχευμένη διέγερση του προστάτη. Η στρογγυλεμένη κεφαλή του δονητή διευκολύνει την εισαγωγή του στον πρωκτό και εξασφαλίζει ότι οι δονήσεις φτάνουν ακριβώς εκεί που είναι πιο επιθυμητές - απευθείας στον προστάτη.

    Ο δονητής προστάτη προσφέρει επίσης Amoremeo True Blue προσφέρει δέκα διαφορετικούς τρόπους δόνησης, από απαλό έως έντονο, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη διέγερση στις προσωπικές σας προτιμήσεις και να ανοίξετε το δρόμο για τον οργασμό του προστάτη. Οι συγχρονισμένοι κινητήρες δημιουργούν βαθιές, ρυθμικές δονήσεις που κάνουν μασάζ και διεγείρουν τον προστάτη, αυξάνοντας την πιθανότητα ενός διεισδυτικού και ικανοποιητικού οργασμού στον προστάτη. Είτε μόνος είτε ως ζευγάρι, το Amoremeo True Blue Δονητής προστάτη καθιστά ευκολότερο και πιο απολαυστικό από ποτέ να ανακαλύψετε και να απολαύσετε την εξαιρετική αίσθηση του οργασμού του προστάτη.

    Highlights:

    • Κινητήρες: Δύο συγχρονισμένοι κινητήρες 10 ταχυτήτων για σύνθετες και βαθιές δονήσεις.
    • Χειριστήρια: Απλός χειρισμός μέσω ενός πλήκτρου για τον έλεγχο των ευέλικτων τρόπων δόνησης.
    • Υλικό: Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και ABS, ο δονητής δεν είναι μόνο χωρίς λάτεξ αλλά και ιδιαίτερα φιλικός προς το δέρμα.
    • Αδιάβροχος: Πλήρως αδιάβροχος, ιδανικός για απόλαυση στο ντους ή στο μπάνιο.
    • Επαναφορτιζόμενη: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μπαταρίες, καθώς ο δονητής μπορεί να φορτιστεί άνετα μέσω USB.
    • Εύκολος στον καθαρισμό: Η λεία του επιφάνεια τον καθιστά ιδανικό σύντροφο για κάθε περιπέτεια.


    Ο δονητής του προστάτη Amoremeo True Blue δεν είναι απλώς ένας δονητής για άνδρες, αλλά μια εγγύηση για οργασμούς του προστάτη που κόβουν την ανάσα. Ζήστε την εμπειρία των πολλαπλών λειτουργιών και της στοχευμένης διέγερσης του προστάτη, του πρωκτού και του περινέου, που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο απόλαυσης και ικανοποίησης.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Θα βρείτε το προϊόν που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον οργασμό σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τον οργασμό σας:

    • Amoremeo True Blue - Δονητής προστάτη
    • Διαστάσεις: Διάμετρος 3,80 cm, μικρότερη διάμετρος 3,20 cm.
    • Υλικό: Κατασκευασμένο από φιλική προς το δέρμα σιλικόνη και ABS, χωρίς λάτεξ.
    • Παροχή ρεύματος: Επαναφορτιζόμενη μέσω USB, φιλική προς το περιβάλλον και πρακτική.
    • Αδιάβροχο: Πλήρως αδιάβροχο, ιδανικό για διασκέδαση στο ντους ή στο μπάνιο.
    • Λειτουργία δόνησης: 10 διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας και μοτίβου προσφέρουν εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής.
    • Έλεγχος: Απλός και διαισθητικός χειρισμός με φιλικό προς το χρήστη κουμπί πίεσης.
    • Ευελιξία: Ιδιαίτερα κατάλληλο για διέγερση του πρωκτού, του προστάτη και του περινέου.
    • Καθαρισμός: Εύκολος καθαρισμός με νερό, σαπούνι και σπρέι VERYCLEAN.
    • Λιπαντικό: Συμβατό με όλα τα λιπαντικά. Συνιστούμε το λιπαντικό μας Aquameo.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Absolut fantastisch

    Bin begeistert! Das Material ist toll, sehr weich und angenehm. Das Gerät ist ziemlich leise und der Akku hält lange. Besser geht's nicht und das für wenig Geld. Würde ich wieder kaufen!

      Αξιολόγηση 

      Top qualité

      La qualite de ce jouet est au top
      Tres doux
      Excellentes vibrations sans etre trop bruyantes

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Δονητής προστάτη - Amoremeo True Blue

        Δονητής προστάτη - Amoremeo True Blue

        Ο οργασμός του προστάτη περιγράφεται συχνά ως ένας από τους πιο έντονους και ικανοποιητικούς οργασμούς που μπορούν να βιώσουν οι άνδρες. Είτε μόνοι είτε ως ζευγάρι, με τον δονητή προστάτη Amoremeo True Blue είναι πιο εύκολο και πιο ευχάριστο από ποτέ να ανακαλύψετε και να απολαύσετε την εξαιρετική αίσθηση του οργασμού του προστάτη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: