Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Δονητής Alphamale Baelii Power Flex

Ο δονητής Alphamale Baelii Power Flex είναι απλά λαμπρός, επειδή βρίσκει τις πιο ερωτογενείς ζώνες σας από μόνος του! Χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, σας εγγυάται οργασμούς που κόβουν την ανάσα, χωρίς να χρειάζεται να είστε ειδικός στη διέγερση του προστάτη!

Περισσότερες πληροφορίες

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο δονητής Alphamale Baelii Power Flex είναι απλά λαμπρός, επειδή βρίσκει τις πιο ερωτογενείς ζώνες σας από μόνος του! Χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, σας εγγυάται οργασμούς που κόβουν την ανάσα, χωρίς να χρειάζεται να είστε ειδικός στη διέγερση του προστάτη! Ο εξαιρετικά εύκαμπτος άξονας του δονητή προσαρμόζεται αβίαστα στην εσωτερική σας ανατομία, ενώ το εργονομικά τέλειο καμπύλο σχήμα του διεγείρει τις πιο ευαίσθητες περιοχές σας.

    Χάρη στην εξαιρετική ευελιξία του, ο δονητής Alphamale Baelii Power Flex προσαρμόζεται τέλεια στο σώμα σας (επειδή κανένα σώμα δεν είναι ίδιο με το άλλο) και επομένως εξασφαλίζει μέγιστη άνεση χρήσης. Το ειδικά σχεδιασμένο σχήμα με την ιδανική καμπυλότητα και το ιδανικό μέγεθος στοχεύει με ευκολία στον προστάτη ή στο σημείο G για να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Πλήρως αδιάβροχο, σας δίνει ακόμη και τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την ευχαρίστησή σας στο ντους ή στο μπάνιο.

    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: η απίστευτη δύναμη του δονητή Alphamale Baelii Power Flex κατανέμεται ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια του δονητή χάρη στον πατενταρισμένο σχεδιασμό του, ώστε να σας προσφέρει πάντα συγκλονιστική διέγερση, ανεξάρτητα από τον τρόπο που τον χρησιμοποιείτε. Ο δονητής Alphamale Power Flex είναι 100% αδιάβροχος και προσφέρει 20 μοτίβα δόνησης, αποτελούμενα από 7 ταχύτητες και 13 παλμούς. Υποστηριζόμενο από μια μακράς διάρκειας, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και περικαλυμμένο από μεταξένια σιλικόνη, αυτό το ερωτικό παιχνίδι θα σας γίνει γρήγορα απαραίτητο.

    Συμβουλές χρήσης:

    Για βέλτιστη εμπειρία και για να διασφαλίσετε την ακεραιότητα αυτού του δονητή υψηλής ποιότητας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό - για παράδειγμα, τα δοκιμασμένα λιπαντικά μας Aquameo ή Alphamale Aqua. Αυτά τα λιπαντικά επιτρέπουν την ιδιαίτερα απαλή εισαγωγή του δονητή. Για να κάνετε την εισαγωγή στον πρωκτό πιο άνετη, λίγο σπρέι Analforte μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ευαισθησίας του πρωκτού.

    Η φροντίδα και ο καθαρισμός του δονητή είναι εύκολος: απλά καθαρίστε μετά τη χρήση με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με το σπρέι μας VERYCLEAN. Έτσι ο δονητής παραμένει υγιεινά καθαρός και πάντα έτοιμος για τον επόμενο γύρο.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Δονητής Alphamale Baelii Power Flex
    • Χρώμα: Μπλε
    • Υλικό: φιλική προς το δέρμα σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Επίπεδα δόνησης: 20 (7 επίπεδα + 13 παλλόμενα)
    • Αδιάβροχο
    • Επαναφορτιζόμενη Ναι, μέσω USB
    • Διαστάσεις: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Βάρος: περίπου 91 γραμμάρια
    • Χρόνος φόρτισης: Πλήρης φόρτιση σε περίπου 3 ώρες
    • Χρόνος λειτουργίας: 40-50 λεπτά
    • Λειτουργία: Λειτουργία με ένα κουμπί
    • Ασφάλεια: Συμβατό με το Prop 65
    • Τα Aquameo, Analforte, Alphamale και MEO είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Δονητής Alphamale Baelii Power Flex

      Δονητής Alphamale Baelii Power Flex

      Ο δονητής Alphamale Baelii Power Flex είναι απλά λαμπρός, επειδή βρίσκει τις πιο ερωτογενείς ζώνες σας από μόνος του! Χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, σας εγγυάται οργασμούς που κόβουν την ανάσα, χωρίς να χρειάζεται να είστε ειδικός στη διέγερση του προστάτη!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: