Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τέντωμα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Πρωκτική σήραγγα butt plug για πρωκτική διάταση - Anal Stretchers

Αυτός ο πρωκτικός διαστολέας είναι ένα Anal Tunnel Plug για πρωκτικό τέντωμα που κρατάει την υπόσχεσή του. Με αυτό το πρωκτικό βύσμα, τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια διαρκή πρωκτική διάταση και να επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Περισσότερες πληροφορίες

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το πρωκτικό τέντωμα είναι ένα Anal Tunnel Plug για το πρωκτικό τέντωμα που κρατάει την υπόσχεσή του. Με αυτό το πρωκτικό βύσμα, τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα διαρκές πρωκτικό τέντωμα και να επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

     

    Το Anal Tunnel Plug by MEO ® διατηρεί τον πρωκτό ορθάνοιχτο, εγγυάται ακραίες αισθήσεις και τεντώνει τον πρωκτό κυκλικά, με σαφώς ορατά αποτελέσματα. Ιδανικό για να διατηρείτε τον πρωκτό μόνιμα ανοιχτό. Το να είστε εκτεθειμένοι έτσι είναι απλά φοβερό!

     

    Σημαντικά κριτήρια για την επιλογή: Δεν κάναμε συμβιβασμούς στην επιλογή του υλικού. Το Anal Tunnel Plug είναι κατασκευασμένο από ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας σιλικόνη με βελούδινα απαλή επιφάνεια. Είναι αρκετά σκληρό για να εισάγεται πολύ εύκολα, εγγυάται πολύ υψηλό επίπεδο άνεσης στη χρήση και παραμένει σταθερά στη θέση του χωρίς να γλιστράει έξω.

     

    Πώς χρησιμοποιώ ένα Anal Tunnel Plug για πρωκτική διαστολή

     

    Το Anal Tunnel Plug της MEO είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να το πιέσετε πριν από την εισαγωγή και θα επεκταθεί στο μέγιστο μέγεθος μόνο όταν εισαχθεί πλήρως! Η εφαρμογή είναι πολύ απλή! Πριν από τη χρήση, οι δύο πλευρές του πρωκτικού βύσματος συμπιέζονται μεταξύ τους. Μόλις το Anal Tunnel Plug εισαχθεί πλήρως, οι δύο πλευρές απλώνονται ευρέως μεταξύ τους και επεκτείνουν τον πρωκτό σε υπερδιπλάσιο μέγεθος. Παρεμπιπτόντως, η τακτική πρωκτική εκπαίδευση με το Anal Tunnel Plug εξασφαλίζει επίσης ότι το αποτέλεσμα (ορθάνοιχτος πρωκτός) μπορεί να παραμείνει μόνιμα.

     

    Πρωκτική διάταση για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες! Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα πρωκτικής διάτασης, το Anal Tunnel Plug είναι κατάλληλο για ΟΛΟΥΣ που αγαπούν την ακραία πρωκτική διάταση και τους αρέσει να πειραματίζονται με πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια. Είτε πρόκειται για αρχάριο είτε για έμπειρο χρήστη, είτε για άνδρες είτε για γυναίκες, το Anal Tunnel Plug κάνει πραγματικά όλους ευτυχισμένους!

     

    Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός Anal Tunnel Plug ή ενός πρωκτικού βύσματος με άνοιγμα

     

    Ένα κοίλο πρωκτικό βύσμα, που ονομάζεται επίσης Anal Tunnel Plug, είναι ένα πρωκτικό βύσμα που είναι κοίλο στο εσωτερικό του. Εισάγεται στον πρωκτό και διατηρεί τον πρωκτό ανοιχτό, ώστε να μπορείτε να κοιτάτε μέσα απρόσκοπτα. Επιπλέον, ένα Anal Tunnel Plug χρησιμοποιείται για παιχνίδι με διάφορα υγρά, όπως λιπαντικό ή νερό. Ένα Anal Tunnel Plug προσφέρει επίσης τη δυνατότητα πρωκτικής διείσδυσης με έναν μακρύ πρωκτικό δονητή, έναν δονητή με αντλία ή ένα πέος. Ένα πρωκτικό βύσμα με άνοιγμα ή ένα πρωκτικό βύσμα με σήραγγα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες και έχει σχεδιαστεί για όσους από εσάς θέλετε να πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους πρωκτικού ερεθισμού.

     

    Πρωκτικό τέντωμα, πρωκτική διάταση ή εκπαίδευση σφιγκτήρα

     

    Οι άνθρωποι συχνά αναφέρονται λανθασμένα στην εκπαίδευση του σφιγκτήρα όταν ασκούνται στην πρωκτική διάταση. Το να φοράτε ένα βύσμα πρωκτικού τούνελ, ένα πρωκτικό βύσμα ή να εξασκείστε στο fist fucking δεν αποτελεί προπόνηση για τον σφιγκτήρα, επειδή η "προπόνηση" περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων μυϊκών ινών. Αυτό δεν συμβαίνει με το πρωκτικό τέντωμα. Από ιατρικής άποψης, επομένως, πρόκειται για υπερδιάταση του σφιγκτήρα μυός.

     

    Δεν είστε σίγουροι ποιο βύσμα πρωκτού σήραγγας είναι το κατάλληλο για εσάς

     

    Τα βύσματα σήραγγας πρωκτού μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Στη MEO θα βρείτε επίσης μια ευρεία γκάμα από πρωκτικά βύσματα για πρωκτικό τέντωμα, βύσματα για αρχάριους πρωκτικούς και ακόμη και δαχτυλίδια πρωκτικού τεντώματος. Παρεμπιπτόντως, οι αρχάριοι θα πρέπει να επιλέξουν ένα πρωκτικό βύσμα σήραγγας σε μικρότερο μέγεθος. Εμείς στη MEO μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε το επιτυχημένο σετ πρωκτικού τεντώματος, το οποίο αποτελείται από 3 πρωκτικά βύσματα.

     

    Πρωκτικό τέντωμα: Σημαντικές συμβουλές για τον καθαρισμό του βύσματος πρωκτικού τούνελ!

     

    Πριν χρησιμοποιήσετε ένα Anal Tunnel Plug ή ένα πρωκτικό βύσμα, θα πρέπει να το καθαρίσετε καλά. Συνήθως, αρκεί ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι. Ένας υγιεινός καθαρισμός μπορεί να γίνει με το σπρέι μας VERYCLEAN. Η σιλικόνη μας Anal Tunnel Plug έχει μη πορώδη επιφάνεια, ώστε τα βακτήρια και τα σωματίδια βρωμιάς να μην μπορούν να προσκολληθούν πολύ έντονα. Φυσικά, ο καθαρισμός είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικός μετά τη χρήση. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση για να καθαρίσετε το έντερο πριν από τη διάταση του σφιγκτήρα.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για την πρωκτική διαστολή


    Ακολουθεί τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν από τη διάταση του πρωκτικού σφιγκτήρα: Συνιστούμε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, για την τοποθέτηση του Anal Tunnel Plug. Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό για να βρέξετε τόσο τον πρωκτό όσο και το Anal Tunnel Plug. Το σπρέι μας EXTREMEO διευκολύνει την πρωκτική διάταση και επιτρέπει ακόμη και σε άπειρους χρήστες να εισάγουν εύκολα το Anal Tunnel Plug. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς αυτά θα μπορούσαν να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό του πρωκτικού βύσματος!

     

    Πώς λειτουργεί η πρωκτική διαστολή με ένα βύσμα πρωκτικού τούνελ

     

    Ακολουθήστε τις συμβουλές και τα κόλπα μας σχετικά με το θέμα της πρωκτικής διάτασης, της πρωκτικής σήραγγας butt plug και της πρωκτικής διαστολής:

     

    1.) Πάρτε τη σωστή θέση: Είναι καλύτερο να ξαπλώσετε στο πάτωμα ή στο κρεβάτι σας. Είναι γνωστό ότι η πρωκτική διάταση είναι ευκολότερο να πραγματοποιηθεί σε ξαπλωμένη θέση, επειδή το σώμα σας είναι πολύ πιο χαλαρό σε αυτή τη θέση. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα ή ένα από τα αδιάβροχα σεντόνια του σεξ για να προστατέψετε τα σεντόνια σας. 2.) Νιώστε τον πρωκτό σας: Χρησιμοποιήστε το δείκτη σας για να ψηλαφήσετε τον πρωκτό σας και βρέξτε τον με κάποιο λιπαντικό για πρωκτική διάταση, όπως το Aquameo (χρησιμοποιήστε πρώτα το πρωκτικό αποσυμφορητικό σπρέι Extremeo, αν είναι απαραίτητο). Κρατήστε το Anal Tunnel Plug στο άλλο σας χέρι και οδηγήστε το προς τον σφιγκτήρα. 3.) Εισάγετε το Anal Tunnel Plug: Τώρα μπορείτε να εισάγετε αργά το συμπιεσμένο Anal Tunnel Plug. Ο σφιγκτήρας μυς θα ανοίξει σταδιακά. Δώστε του χρόνο και εισαγάγετε το Anal Tunnel Plug αργά και απαλά. Αποφύγετε να ασκήσετε υπερβολική πίεση. Εισάγετε το Anal Tunnel Plug μόνο μέχρι εκεί που ο σφιγκτηριακός μυς δεν υπερδιατείνεται και είναι άνετο για εσάς. 4.) Κάντε την πρωκτική διάταση: Κρατήστε το Anal Tunnel Plug μέσα σας για περίπου 15 λεπτά. Μην αλλάζετε τη θέση του βύσματος του πρωκτικού σωλήνα. Ο σφιγκτήρας μυς χαλαρώνει από τη διάταση και η σύσπαση μειώνεται. Σας συνιστούμε να αυνανίζεστε ενώ το κάνετε αυτό, αλλά φυσικά εξαρτάται από εσάς! 5.) Ολοκληρώστε την πρωκτική διάταση: Όταν τελειώσει ο χρόνος, μπορείτε να σπρώξετε αργά το Anal Tunnel Plug και να το αφήσετε να γλιστρήσει έξω. Μην το κάνετε πολύ γρήγορα, γιατί ο σφιγκτήρας σας θα πρέπει να έχει χρόνο να προσαρμοστεί. 6.) Καθαρίστε το πρωκτικό βύσμα για την πρωκτική διαστολή: Καθαρίστε το Anal Tunnel Plug με ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και το σπρέι μας VERYCLEAN. Θα πρέπει επίσης να καθαρίσετε τη δική σας περιοχή των γεννητικών οργάνων και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση.

     

    Πόσο συχνά πρέπει να τεντώνω την πρωκτική μου περιοχή

     

    Μπορείτε να κάνετε μια πρωκτική διάταση λίγο πριν από το πρωκτικό σεξ. Ακόμη και 45 λεπτά μετά την πρωκτική διάταση είναι αρκετά για να διατηρήσετε τον σφιγκτήρα σας χαλαρό. Φυσικά, μπορείτε να απολαμβάνετε την πρωκτική διέγερση με το Anal Tunnel Plug μας όσο συχνά θέλετε. Πολλοί από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν επίσης τα δαχτυλίδια πρωκτικού τεντώματος από γυαλισμένο αλουμίνιο, επειδή φαίνονται ιδιαίτερα κομψά. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως οικεία κοσμήματα κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών.

     

    Συμβουλές αγοράς - Ποιο παιχνίδι πρωκτικού σεξ είναι κατάλληλο για πρωκτική διάταση

     

    Εμείς στη MEO ® είμαστε ειδικοί στον τομέα της πρωκτικής διάτασης. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πάντα αυτό που ψάχνετε αν θέλετε να αγοράσετε ένα παιχνίδι για τη διάταση του σφιγκτήρα! Θέλετε να τεντώσετε τον σφιγκτήρα εκτενώς ή εξαιρετικά Τότε σας προτείνουμε το πρωκτικό μας τεντωτήρα ή ένα butt plug για πρωκτική διάταση. Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από πρωκτικά βύσματα για την εκπαίδευση του σφιγκτήρα και άλλα συναρπαστικά πρωκτικά παιχνίδια, όπως μια πρωκτική αντλία ή δαχτυλίδια πρωκτικού τεντώματος. Στις κατατοπιστικές περιγραφές των προϊόντων μας θα βρείτε επίσης περαιτέρω συμβουλές και κόλπα για τα θέματα "τοποθέτηση πρωκτικού βύσματος", "πρωκτικό για αρχάριους" και "χρήση πρωκτικού βύσματος".

     

    Anal Tunnel Plug σε 3 μεγέθη:

     

    • Διάμετρος 3,5 έως 7 cm, διάμετρος ποδιού 5,7 cm, άνοιγμα 2,7 cm διάμετρος
    • MEDIUM αν είστε ήδη εκπαιδευμένος: μήκος 8 cm, διάμετρος 3,7 έως 8 cm, διάμετρος ποδιού 6,5 cm, άνοιγμα 3 cm διάμετρος
    • ΜΕΓΑΛΟ εάν είστε επαγγελματίας ή Butt SLUT είναι: 10 cm μήκος, 4,5 έως 10 cm διάμετρος, 7,7 cm διάμετρος ποδιού, άνοιγμα 3,5 cm διάμετρος

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Good & very sexy

    Soft yet firm but a true pleasure of a time.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Love it!!!

    Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Dangerous

    Can slip inside.. fun to read but not at all to experiment with, I strongly advise against this article.

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Meglio di quanto pensassi

    Ho spavaldamente preso una misura M e pensavo di pentirmene perché è il mio primo plug, invece esperienza impeccabile. Usato in coppia e apprezzatissimo da entrambe le parti. Sensazione forte e allo stesso tempo confortevole

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Empfelenswert!

    Hallo.

    Habe mir den Tunnel in der Grösse S geholt und muss sagen: der ist Spitze! Das Material ist weiches, angenehmes Silikon. Der gleitet ganz schön gut und sanft rein und bleibt bis zum Wiederrausnehmen an seinem Platz! Das Dauertragen ist somit wunderbar machbar, was die Dehnung auch ausmacht. Allerdings sollte Meo die Stopper überarbeiten! Lange Zeit tragen ja, bloss nach dem Spülen setze ich den Tunnel rein, damit es nicht unangenehm wird, dazu den Stopper und der ist dann, nach ner Zeit nicht mehr rauszubekommen ohne den Tunnel komplett raus ziehen zu müssen! Da soll noch ein Kettchen oder ein Ring oder Seil dran und den Stopper ohne den Tunnel rausziehen zu können.

    Ach ja, werde mit noch mindestens die Grösse M holen, maximum die beiden restlichen Grössen M und L.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

      Αξιολόγηση 

      Klasse Gefühl

      Es freut mich jedesmal den Plug zu tragen!
      Egal ob ich mich nur kurz auf ein Spiel vorbereite oder auch Mal den ganzen Tag, der Plug in Größe M ist mein absoluter Liebling.
      Sobald er drin ist und innen schön alles ausfüllt, bekommt man das Gefühl gar nicht mehr aus dem Kopf. Er erinnert regelmäßig auf eine angenehme Art was man gerade trägt.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Funktioniert einwandfrei

      Bin komplett begeistert von diesem Analplug der auch bei längerem Tragen nicht verrutscht. Im Vergleich zu anderen Analplugs sitzt dieser optimal und sorgt für ein ständiges Gefühl das man einen Dehnungsplug drin hat. Kann den Plug nur empfehlen.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      tolle Idee, aber ....

      dieser Plug rutscht immer wieder von alleine raus. Für mich ist der Plug leider nicht nutzbar. Der äußere Teil müsste auch grösser sein, damit nicht der ganze Plug innen verschwinden kann. Das Material ist super.

        Αξιολόγηση 

        Geiles Teil!!!

        Einfach nur ein geiles Teil! hab mir größe M bestellt und paßt super!! Geht zwar ein bisschen zach rein, aber wenn er mal drinnen ist, ist es einfach nur geil. Das Loch ist schön offen und man hat geile Einblicke!!

          Αξιολόγηση 

          It doesn't take long to stretch your hole.

          Very comfortable to wear for long periods. I've worn them at work and while out and about. They feel very secure. It doesn't take long to stretch your hole.

          • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Anal Tunnel Plug für Analdehnung

          Nicht der erste Analplug dieser Art, den ich habe. Im Vergleich zu anderen ist er wirklich sehr gut und führt zu einer extra Stimulation da er sich zwangsläufig sehr weit auseinanderspreizt. Passt bei mir 1A, ein Stöpsel wäre toll.

          • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Top Anal Dehner

          Mega geil um geile Spielchen damit zu machen oder um Flüssigkeiten in den Anus reinlaufen zu lassen.
          Aber Vorsicht, denn die Suchtgefahr ist groß :)

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Πρωκτική σήραγγα butt plug για πρωκτική διάταση - Anal Stretchers

            Πρωκτική σήραγγα butt plug για πρωκτική διάταση - Anal Stretchers

            Αυτός ο πρωκτικός διαστολέας είναι ένα Anal Tunnel Plug για πρωκτικό τέντωμα που κρατάει την υπόσχεσή του. Με αυτό το πρωκτικό βύσμα, τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια διαρκή πρωκτική διάταση και να επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: