Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Cock Ring Donut ROYAL: δαχτυλίδι πέους, δαχτυλίδι γλουτών και βάρος όρχεων

Ανάλογα με το μέγεθος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υψηλής ποιότητας δαχτυλίδια ντόνατ από ανοξείδωτο ατσάλι της MEO ως δαχτυλίδι πέους, δαχτυλίδι πούτσου, δαχτυλίδι βλεφαρίδας ή ακόμη και ως βάρος όρχεων. Είτε για σκληρή στύση, είτε για διογκωμένη βάλανο, είτε για περισσότερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ, είτε για να τεντώσετε το όσχεο: Εδώ στη MEO θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία

Περισσότερες πληροφορίες

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Τα υψηλής ποιότητας δαχτυλίδια ντόνατ από ανοξείδωτο χάλυβα της MEO μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δαχτυλίδι πέους, δαχτυλίδι πούτσου, δαχτυλίδι γλουτών ή ακόμη και ως βάρος όρχεων, ανάλογα με το μέγεθος. Είτε για σκληρή στύση, είτε για διογκωμένη βάλανο, είτε για περισσότερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ, είτε για το τέντωμα του όσχεου: Εδώ στη MEO θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από δαχτυλίδια πέους Donut.

    Τι είναι στην πραγματικότητα ένα δαχτυλίδι πέους Donut;

    Ένα δαχτυλίδι donut από ιατρικό ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα δαχτυλίδι που φοριέται γύρω από τη βάση του πέους, μόνο γύρω από τους όρχεις ή τη βάλανο, ή ως δαχτυλίδι πέους γύρω από το πέος και τους όρχεις. Ο όρος "ντόνατ" αναφέρεται στο στρογγυλό σχήμα του δακτυλίου, το οποίο θυμίζει Donut. Ο ιατρικός ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα υψηλής ποιότητας, συμβατό με το σώμα υλικό που χρησιμοποιείται συχνά για ιατρικά εμφυτεύματα και όργανα.

    Διαστάσεις - Donut Cock Ring Μοντέλο Royal:

    Ύψος 15 mm, πάχος 8 mm (έκδοση μεσαίου βάρους)

    Προσφέρουμε αυτά τα δαχτυλίδια από ανοξείδωτο χάλυβα donut με διαφορετικές εσωτερικές διαμέτρους:

    25 mm ως δακτύλιος βάλανος
    30 mm ως δακτύλιος βάλανος ή δακτύλιος για τον άξονα του πέους
    35 mm ως δακτύλιος βάλανος ή δακτύλιος για τον άξονα του πέους
    40 mm ως δακτύλιος για τον άξονα του πέους ή μικρότερος δακτύλιος κόκορας
    45 mm ως κλασικός δακτύλιος κόκορας
    50 mm ως κλασικός δακτύλιος κόκορας
    55 mm ως μεγαλύτερος δακτύλιος κόκορας

    Προσφέρουμε αυτά τα donut-Δαχτυλίδια επίσης σε ελαφρύτερη έκδοση (Donut Cock Ring Duke - κάντε κλικ εδώ) και σε βαρύτερη έκδοση (Donut Cock Ring Imperial - κάντε κλικ εδώ)! Διαθέτουμε επίσης μαγνητικά δαχτυλίδια πέους donut (κάντε κλικ εδώ) και τεντωτήρες μπάλας donut (κάντε κλικ εδώ ).

    Τι το ιδιαίτερο έχει ένα δαχτυλίδι πέους Donut

    • Το σχήμα donut έχει ορισμένα πλεονεκτικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από άλλα δαχτυλίδια πέους. Ένας δακτύλιος πέους ντόνατ μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πιο σκληρές και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις περιορίζοντας τη ροή του αίματος από το πέος σας σε στύση. Αυτό μπορεί επίσης να καθυστερήσει ελαφρώς την εκσπερμάτιση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια σεξουαλικής δραστηριότητας. Πολλοί από τους πελάτες μας βρίσκουν το πρόσθετο βάρος και την πίεση ενός δακτυλίου πέους ευχάριστο, καθώς αυξάνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Επιπλέον, ένας δακτύλιος πέους ντόνατ μπορεί να κάνει το πέος σας να φαίνεται μεγαλύτερο και παχύτερο, γεγονός που μπορεί να είναι οπτικά ελκυστικό για εσάς και τον σύντροφό σας.
    • Σε σύγκριση με άλλα σχέδια δαχτυλιδιών πέους, το σχήμα ντόνατ έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, οι στρογγυλεμένες άκρες του δακτυλίου πέους donut είναι πιο άνετες και μειώνουν τον κίνδυνο ερεθισμού ή δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί από αιχμηρές άκρες. Αυτό είναι σημαντικό επειδή το δαχτυλίδι εφαρμόζει άνετα στο σώμα και μπορεί να φορεθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το σχήμα ντόνατ επιτρέπει επίσης μια πιο ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης γύρω από το πέος ή το πέος και τους όρχεις, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη ρύθμιση της ροής του αίματος και σε μια πιο ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, το στρογγυλό σχήμα του δακτυλίου πέους donut φαίνεται επίσης αρκετά καλό και κάνει για μια εξαιρετική εμφάνιση.


    Τελικά, η επιλογή του σωστού cockring εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και το επίπεδο άνεσής σας, αλλά ο ειδικός σχεδιασμός σε σχήμα ντόνατ έχει σίγουρα ορισμένα ευεργετικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από άλλα σχέδια cockring.

    Ένα cockring σε σχήμαντόνατ σας προσφέρει διάφοραοφέλη και χαρακτηριστικά, όπως:

    • Βελτίωση της στύσης: Η χρήση ενός cockring μειώνει τη ροή του αίματος από το πέος σε στύση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πιο σταθερή και μεγαλύτερης διάρκειας στύση.
    • Καθυστερημένη εκσπερμάτιση: Ορισμένοι άνδρες αναφέρουν ότι η χρήση ενός cockring βοηθά στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια σεξουαλικής δραστηριότητας.
    • Αυξημένες αισθήσεις: Το πρόσθετο βάρος και η πίεση ενός δακτυλίου πέους μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση για ορισμένους άνδρες.
    • Οπτικό αποτέλεσμα: Ένας δακτύλιος πέους μπορεί να κάνει το πέος να φαίνεται μεγαλύτερο και παχύτερο, γεγονός που μπορεί να είναι οπτικά ελκυστικό για τον χρήστη και τη σύντροφό του.


    Ένας δακτύλιος πέους σας προσφέρει διάφορα οφέλη και λειτουργίες, όπως:

    • Περισσότερη αίσθηση: Όταν χρησιμοποιείτε ένα δαχτυλίδι για τη βάλανο, μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία της βάλανος, οδηγώντας σε πιο έντονα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό μπορεί να είναι πραγματικά γαμάτο!
    • Να διαρκεί περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ: Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι η χρήση ενός δακτυλίου βελανιδιάς τους βοηθά να μην έρχονται σε οργασμό τόσο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και αυτό ακούγεται καλό, έτσι δεν είναι
    • Δροσερή εμφάνιση: Ένα δαχτυλίδι βελανιδιάς μπορεί να δώσει στο πέος μια σούπερ εμφάνιση, καθώς το δαχτυλίδι τονίζει και αναδεικνύει τη βάλανο. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά σέξι για εσάς και τον σύντροφό σας.


    Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μεταλλικά δαχτυλίδια βελανιδιάς και δαχτυλίδια πέους, Donut δαχτυλίδια πέους από ανοξείδωτο χάλυβα, μεταλλικά δαχτυλίδια πέους, δαχτυλίδια πέους από σιλικόνη, δαχτυλίδια πέους από καουτσούκ και δαχτυλίδια πέους από TPE.

    Τι είναι το push-up effect;

    Το push-up effect ενός δαχτυλιδιού πέους Donut ή Donut ball stretcher αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο η χρήση αυτών των δαχτυλιδιών αλλάζει την εμφάνιση των γεννητικών οργάνων. Όταν ο δακτύλιος τοποθετείται γύρω από τη βάση του πέους ή γύρω από τους όρχεις, ασκεί πίεση και "σπρώχνει" τα γεννητικά όργανα προς τα εμπρός, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο παχιά και μεγαλύτερα. Το φαινόμενο push-up μπορεί να είναι τόσο αισθητικά ευχάριστο όσο και ευεργετικό για τη σεξουαλική απόλαυση. Τονίζοντας και αναδεικνύοντας το πέος και τους όρχεις, ο δακτύλιος μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης για εσάς και τον σύντροφό σας. Ορισμένοι από τους πελάτες μας βρίσκουν το πρόσθετο βάρος και την πίεση ενός δακτυλίου πέους ή ενός σφαιρικού τεντωτήρα εξαιρετικά ευχάριστο, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Donut Δαχτυλίδι από το CAZZOMEO σε πολλά διαφορετικά μεγέθη
    • Δαχτυλίδι πέους, δαχτυλίδι πέους, δαχτυλίδι γλουτών ή δαχτυλίδι όρχεων
    • Μεταλλικό δαχτυλίδι πέους χωρίς νικέλιο - ιδανικό για όσους πάσχουν από αλλεργίες
    • Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
    • Καθαρισμός: Από ανοξείδωτο ατσάλι: INSTACLEAN .
    • Λιπαντικό: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δαχτυλίδι πέους με οποιοδήποτε λιπαντικό.
    • Ο δακτύλιος πέους είναι καμπυλωτός εξωτερικά και είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς νικέλιο. Ολόκληρη η επιφάνεια είναι γυαλισμένη.
    • Το πλεονέκτημα αυτού του δαχτυλιδιού πέους σε σχήμα ντόνατ είναι το ευχάριστο, στρογγυλό σχήμα - ένα πραγματικό χειροκροτητή - το οποίο καθιστά επίσης την πολύωρη χρήση (για παράδειγμα ένα ολόκληρο βράδυ, μια ολόκληρη νύχτα) απόλυτη απόλαυση.
    • Συσκευασία: Μαύρη βελούδινη τσάντα για αποθήκευση, συμπεριλαμβανομένων πολύγλωσσων οδηγιών.
    • Το CAZZOMEO™ είναι σήμα κατατεθέν της MEO.


    Πώς μπορώ να προσδιορίσω το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους και πόσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δαχτυλίδι πέους

    • Μετρήστε την περιφέρεια: Πάρτε μια εύκαμπτη μεζούρα ή σπάγκο και μετρήστε την περιφέρεια του ημι-στυλωμένου πέους σας ή του πέους και των όρχεων. Για να μετρήσετε την περιφέρεια του πέους και των όρχεων, τοποθετήστε τη μετροταινία πίσω από τους όρχεις και γύρω από τη βάση του πέους.
    • Υπολογίστε τη διάμετρο: Διαιρέστε τη μετρούμενη περιφέρεια με το 3,14 (π) για να λάβετε τη διάμετρο.
    • Προσαρμόστε το μέγεθος: Είναι καλύτερο να αφαιρέσετε 1-2 mm από την καθορισμένη διάμετρο, ώστε το δαχτυλίδι πέους να εφαρμόζει αρκετά σφιχτά, αλλά όχι τόσο σφιχτά ώστε να είναι άβολο ή να προκαλεί πόνο.


    Να θυμάστε ότι τα ελαστικά υλικά, όπως η σιλικόνη και το καουτσούκ, είναι πιο εύκαμπτα και προσαρμόζονται καλύτερα σε διαφορετικά μεγέθη. Με τα δαχτυλίδια πέους από άκαμπτα υλικά όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρείτε το σωστό μέγεθος. Εδώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ένα εγχειρίδιο οδηγιών για δαχτυλίδια πέους για λήψη, το οποίο εξηγεί πολύ καλά πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και δίνει λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού πέους. Αυτές οι οδηγίες περιλαμβάνονται επίσης σε κάθε δαχτυλίδι πέους που παραγγέλνετε από εμάς. Μπορείτε επίσης να τις ζητήσετε από εμάς μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας, πιστεύουμε ότι μια διάμετρος 45 mm ταιριάζει σε κανονικά μεγέθη πέους (όταν το δαχτυλίδι πέους φοριέται γύρω από το πέος και τους όρχεις). Για τα δαχτυλίδια για τον άξονα του πέους συνιστούμε διαμέτρους μεταξύ 30 και 40 mm και για τα δαχτυλίδια για τη βάλανο διαμέτρους μεταξύ 25 και 30 mm.

    Η διάρκεια χρήσης ενός δαχτυλιδιού πέους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

    • Υλικό: Τα μαλακά, ελαστικά υλικά όπως η σιλικόνη και το καουτσούκ μπορούν συνήθως να φορεθούν περισσότερο από τα δαχτυλίδια πέους που είναι κατασκευασμένα από σκληρά υλικά όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας.
    • Άνεση φθοράς: Βεβαιωθείτε ότι το δαχτυλίδι πέους εφαρμόζει άνετα και δεν τσιμπάει. Εάν γίνει άβολο ή αισθανθείτε πόνο, θα πρέπει να αφαιρέσετε αμέσως το δαχτυλίδι πέους.


    Ως γενικός κανόνας, ένα δαχτυλίδι πέους δεν πρέπει να φοριέται για περισσότερο από 30 λεπτά για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος βλάβης των αιμοφόρων αγγείων ή άλλων προβλημάτων υγείας. Είναι σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και να διακόπτετε τη χρήση του δακτυλίου πέους αμέσως μόλις εμφανιστεί δυσφορία ή πόνος.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Cock Ring Donut ROYAL: δαχτυλίδι πέους, δαχτυλίδι γλουτών και βάρος όρχεων

    Cock Ring Donut ROYAL: δαχτυλίδι πέους, δαχτυλίδι γλουτών και βάρος όρχεων

    Ανάλογα με το μέγεθος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υψηλής ποιότητας δαχτυλίδια ντόνατ από ανοξείδωτο ατσάλι της MEO ως δαχτυλίδι πέους, δαχτυλίδι πούτσου, δαχτυλίδι βλεφαρίδας ή ακόμη και ως βάρος όρχεων. Είτε για σκληρή στύση, είτε για διογκωμένη βάλανο, είτε για περισσότερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ, είτε για να τεντώσετε το όσχεο: Εδώ στη MEO θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: