Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φουσκωτά δονητές & πρωκτικά βύσματα

Ενημερωτικό δελτίο

Φουσκωτό πρωκτικό βύσμα με δόνηση και τηλεχειριστήριο

Ψάχνετε για το απόλυτο λάκτισμα κατά τη διάρκεια του σεξ Τότε θα λατρέψετε την εφεύρεσή μας: ένα butt plug με δόνηση που μπορεί να φουσκώνει με τηλεχειριστήριο, καθιστώντας το ιδανικό για πρωκτική διάταση. Το best seller της χρονιάς στο online sex shop μας!

Περισσότερες πληροφορίες

2386/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ψάχνετε για το απόλυτο λάκτισμα κατά τη διάρκεια του σεξ Τότε θα λατρέψετε την εφεύρεσή μας: ένα butt plug με δόνηση που μπορεί να φουσκώνει με τηλεχειριστήριο, καθιστώντας το ιδανικό για πρωκτικό τέντωμα. Το best seller της χρονιάς στο online sex shop μας!

     

    Αφήστε τον σύντροφό σας να σας "τηλεχειριστεί" (τη νύχτα στο κλαμπ ή κατά τη διάρκεια της ημέρας στο γυμναστήριο, ενώ ψωνίζετε, στο εστιατόριο, στο σχολείο ή οπουδήποτε αλλού). Το συναίσθημα είναι απλά απερίγραπτο όταν ο σύντροφός σας παίρνει τον έλεγχο, ανοίγει εξαιρετικά τον πρωκτό σας και σας διεγείρει με δυναμική δόνηση μέσω τηλεχειριστηρίου.

     

    Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του που χτυπάει όλα τα σωστά σημεία, αυτό το φουσκωτό butt plug θα σας τεντώσει στο απόλυτο μάξιμουμ. Ένα απερίγραπτο συναίσθημα!

     

    Πατώντας ένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο, εσείς ή ο σύντροφός σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 12 παραλλαγές δόνησης. Ένα άλλο κουμπί σας επιτρέπει να φουσκώσετε το πρωκτικό βύσμα. Μόλις τελειώσετε, το butt plug μειώνεται γρήγορα στο αρχικό του μέγεθος και πάλι με το πάτημα ενός κουμπιού. Μια εκπληκτική εμπειρία που θα θέλετε να ξαναζήσετε ξανά και ξανά.

     

    Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, αυτό το πρωκτικό βύσμα δεν περιέχει φθαλικό εστέρα και είναι μη πορώδες, αλλά δεν είναι συμβατό με λιπαντικό σιλικόνης. Συνιστούμε το λιπαντικό μας με βάση το νερό AQUAMEO. Το πρωκτικό βύσμα καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι ή με το καθαριστικό μας Sex Toy Cleaner VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Φουσκωτό, δονούμενο πρωκτικό βύσμα από σιλικόνη με τηλεχειριστήριο
    • Διαστάσεις: 118 mm σε συνολικό μήκος, 80 mm μήκος προς εισαγωγή, 33 mm διάμετρος
    • Υλικό: σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις
    • Το πρωκτικό βύσμα είναι επαναφορτιζόμενο μέσω σύνδεσης USB.
    • Η MR PLAY by MEO ® είναι μια καινοτόμος μάρκα σεξουαλικών παιχνιδιών για άνδρες
    • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε μόνο με υδατοδιαλυτά λιπαντικά όπως AnalPush ή AQUAMEO. Λίγο σπρέι EXTREMEO θα σας βοηθήσει να εισάγετε ακόμη και μεγαλύτερα ερωτικά παιχνίδια χωρίς πόνο.
    • Καθαρίστε με ζεστό νερό και το σπρέι μας VERYCLEAN.
    • MR PLAY BY MEO ® Analtoys: Παιχνίδια για ένα ιδιαίτερο αίσθημα ευχαρίστησης
    • Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε, να διασκεδάζετε δοκιμάζοντας νέα πράγματα και θέλετε να βιώσετε έναν πιο έντονο οργασμό, τότε τα πρωκτικά παιχνίδια της MEO ® είναι ακριβώς τα κατάλληλα για εσάς. Σας επιτρέπουν να διεγείρετε την πιο ερωτογενή σας ζώνη, τον πρωκτό, και να βιώσετε αισθήσεις που δεν έχετε ξανανιώσει ποτέ. Πολλές νευρικές οδοί συναντιούνται στον πρωκτό, γεγονός που σας δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση ηδονής.
    • Τα ερωτικά παιχνίδια από τη MEO ® διαθέτουν υψηλής ποιότητας κατασκευή και εξελιγμένες λειτουργίες. Η τεράστια ποικιλία περιλαμβάνει τόσο μεμονωμένα παιχνίδια όσο και σεξουαλικά παιχνίδια για ζευγάρια- από τον απλό δονητή μέχρι την υπερσύγχρονη μηχανή του σεξ. Η μάρκα MEO ® σας προσκαλεί να τα δοκιμάσετε εκτενώς - και έτσι να αναζητήσετε την επόμενη συναρπαστική περιπέτεια.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Holy f***.

    AMAZING. It serves every purpose I bought it for, and is high quality.

      Αξιολόγηση 

      This thing is fantastic.

      This thing is fantastic. My boyfriend LOVES it.

        Αξιολόγηση 

        Best orgasm I’ve had solo

        Was a bit intimidated when I got it I let it charge to full before I used it and oh my god do I regret not getting it sooner I didn’t even realize an hour went by before I was done using it 10/10 best orgasm I’ve had solo it also doesn’t feel cheap and feels good to hold it feels resilient enough.

          Αξιολόγηση 

          Bestes Sex Toy was ich je gekauft habe

          Kann ich nur jedem Mann empfehlen. Ideal für anale Stretching Spiele mit oder ohne Partner ein Hochgenuss.

            Αξιολόγηση 

            SEhr geil für die Analdehnung

            auch für Anfänger geeignet. In Verbindung mit der Vibration und dem ständigen Aufpumpen und Abpumpen komme ich von ganz alleine. Giga Orgasmus !!!!!

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
            Αξιολόγηση 

            Oh mein Gott

            In Verbindung mit der Fernbedienung erfüllt mir dieser aufpumpbare Butt Plug wirklich alles was ich mir gewünscht habe. Vibration und das Auf und Ab Pumpen bringt mich im Nu zum Orgasmus. Das Beste jedoch ist, dass ich die Kontrolle komplett abgeben kann. Und was ich sagen muss: Die Fernbedienung funktioniert wirklich einwandfrei.

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Φουσκωτό πρωκτικό βύσμα με δόνηση και τηλεχειριστήριο

            Φουσκωτό πρωκτικό βύσμα με δόνηση και τηλεχειριστήριο

            Ψάχνετε για το απόλυτο λάκτισμα κατά τη διάρκεια του σεξ Τότε θα λατρέψετε την εφεύρεσή μας: ένα butt plug με δόνηση που μπορεί να φουσκώνει με τηλεχειριστήριο, καθιστώντας το ιδανικό για πρωκτική διάταση. Το best seller της χρονιάς στο online sex shop μας!

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: