Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

fisting Dildo 24 cm με Vac-U-Lock

Ο δονητής γροθιά μας προσφέρει ιδιαίτερα έντονη διέγερση και σας προσφέρει μια απολύτως ρεαλιστική εμπειρία γροθιάς. Ειδικά όταν χρησιμοποιείτε τη μαύρη γροθιά με τη μηχανή του σεξ ή τα αξεσουάρ της σειράς "Fuck & Play".

Περισσότερες πληροφορίες

3107/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο δονητής γροθιά μας προσφέρει ιδιαίτερα έντονη διέγερση και σας προσφέρει μια απολύτως ρεαλιστική εμπειρία γροθιάς. Ειδικά όταν χρησιμοποιείτε τη μαύρη γροθιά με τη μηχανή του σεξ ή τα αξεσουάρ της σειράς "Fuck & Play". Ο δονητής γροθιάς από εύκαμπτο βινύλιο είναι, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, διαμορφωμένος σε ένα ισχυρό ανδρικό χέρι. Το τεντωμένο σχήμα του δαχτύλου είναι αμέσως έτοιμο για fisting και επιτρέπει την ευαίσθητη διείσδυση χωρίς να καταπονήσει υπερβολικά τον σφιγκτήρα, γεγονός που είναι ιδανικό για πρωκτική εκπαίδευση. Ο δονητής μας με γροθιά είναι μια μεγάλη πρόκληση για εσάς που υπόσχεται εξαιρετική πρωκτική απόλαυση όταν την κατακτήσετε. Αλλά το fisting Γροθιά έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει με τα αξεσουάρ Fuck & Play...

     

    Χάρη στο Vac-U-Lock (το κρυφό άνοιγμα στη βάση της γροθιάς), η γροθιά είναι συμβατή με τις γαμημένες μηχανές μας και όλα τα αξεσουάρ μας από τη σειρά "Fuck & Play". Κάντε κλικ εδώ και θα εκπλαγείτε από τα ευέλικτα αξεσουάρ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε σε αυτή την ομορφιά ακόμα περισσότερη δύναμη στο γαμήσι.

     

    Τι κάνει αυτόν τον δονητή/βύσμα τόσο ξεχωριστό

     

    Η γροθιά είναι συμβατή με το σύστημα Vac-U-Lock™ του Doc Johnson και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα αντίστοιχο strap-on, τα αξεσουάρ από τη σειρά μας "Fuck & Play" ή το γαμημένο μας μηχάνημα. Ο δονητής είναι εύκαμπτος, αλλά αρκετά σταθερός για να φτάσει σε οποιοδήποτε σημείο βαθιά μέσα σας! Κάνει πραγματικά τα πάντα και είναι κατάλληλος για κάθε σεξουαλική παραλλαγή. Λίγο σπρέι Extremeo θα σας διευκολύνει να το χρησιμοποιήσετε αναλογικά! Αυτό το υπέροχο ερωτικό παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από βινύλιο και επομένως είναι συμβατό με όλα τα λιπαντικά MEO®.

     

    Τι σημαίνει Vac U Lock™

     

    Είναι πολύ εύκολο να το εξηγήσω, επειδή στην πραγματικότητα είναι ακριβώς όπως στο σπίτι - το βύσμα εισάγεται στην πρίζα! Όπου το "βύσμα" είναι το βύσμα προσαρμογής του αξεσουάρ και η "πρίζα" είναι το διαμορφωμένο με προφίλ άνοιγμα στην κάτω πλευρά του δονητή. Το σύστημα Vac-U-Lock™ αντιπροσωπεύει ένα εναλλάξιμο σύστημα στο οποίο διαφορετικοί δονητές μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και γρήγορα με ένα αξεσουάρ Vac-U-Lock™. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται με πολλούς δονητές, σεξουαλικά παιχνίδια και αξεσουάρ, π.χ. και με μηχανές γαμησιού αλλά και με άλλα πρακτικά αξεσουάρ (λουριά, ιμάντες, λαβές για δονητές, βύσματα σύνδεσης, βεντούζες, μοτέρ δόνησης κ.λπ.) Και γιατί Επειδή είναι πολύ πρακτικό και φθηνό να συνδυάζετε διαφορετικά παιχνίδια και αξεσουάρ μεταξύ τους και σας εξοικονομεί πολλά χρήματα.

     

    Υλικό και φροντίδα: Το υλικό και η φροντίδα του προϊόντος είναι πολύ καλά σχεδιασμένα:

     

    Αυτός ο δονητής / butt plug είναι κατασκευασμένος από βινύλιο πρώτης κατηγορίας. Το υλικό είναι απερίγραπτα εύκαμπτο και ολισθηρό. Ταυτόχρονα, το βινύλιο που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε η γροθιά σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε το δονητή γροθιά με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστικό καθαρισμό, ωστόσο, συνιστούμε την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • fisting butt plug Dildo με Vac-U-Lock™
    • Συνολικό μήκος 25 cm
    • Εισαγόμενο μήκος 23 cm
    • Μέγιστη περιφέρεια 23 cm
    • Μέγιστη διάμετρος 7,3 cm
    • Υλικό: Βινύλιο, χωρίς φθαλικές ενώσεις, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Λιπαντικό: Συνιστούμε τα λιπαντικά μας FUCKSLUT, EZ2FUCK ή MANCUNT.
    • Καθαρισμός: Καθαριστικό παιχνιδιών: Ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN
    • Το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα σας και διευκολύνει την εισαγωγή.
    • Η σειρά Vac-U-Lock™ περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συμβατών δονητών ή πρωκτικών βυσμάτων και αξεσουάρ που ταιριάζουν.
    • Συμβατό με τα Vac-U-Lock™, Fuck & Play από MEO®, Hunglock, Hung System και HiSmith καθώς και με πολλές άλλες μάρκες.
    • Το Vac U Lock™ είναι εμπορικό σήμα της Doc Johnson.



    Fuck & Play Accessories by MEO

    Fuck & Play Αξεσουάρ

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super Material

    Super Material und die Form ist total realistisch. Ich benutze die Faust wenn ich allein bin zusammen mit dem Easy Squat oder mit dem passenden Griff und/oder auch mit dem Saugnapfzubehör.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      fisting Dildo 24 cm με Vac-U-Lock

      fisting Dildo 24 cm με Vac-U-Lock

      Ο δονητής γροθιά μας προσφέρει ιδιαίτερα έντονη διέγερση και σας προσφέρει μια απολύτως ρεαλιστική εμπειρία γροθιάς. Ειδικά όταν χρησιμοποιείτε τη μαύρη γροθιά με τη μηχανή του σεξ ή τα αξεσουάρ της σειράς "Fuck & Play".

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: