Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

HiSmith γαμημένες μηχανές

Ενημερωτικό δελτίο

HISMITH τετραπλή διείσδυση - γαμημένο μηχάνημα 360 Premium

Φέρτε το όργιο κατευθείαν στο σπίτι σας με αυτό το απίστευτο μηχάνημα 4 κατευθύνσεων από την HiSmith. Μια εντυπωσιακή μηχανή για γαμήσι, η οποία μάλιστα ελέγχεται από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω μιας εφαρμογής, από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει!

Περισσότερες πληροφορίες

2917/00

1 429,90 €


-300,00 €

1 129,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Φέρτε το όργιο κατευθείαν στο σπίτι σας με αυτό το απίστευτο μηχάνημα 4 κατευθύνσεων από την HiSmith. Μια εντυπωσιακή δύναμη ενός γαμημένου μηχανήματος, που ελέγχεται ακόμη και από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω εφαρμογής- από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει!

     

    Highlights:

     

    • Μοναδική γαμημένη μηχανή για διπλή διείσδυση για δύο!
    • Μπορεί να ελεγχθεί μέσω εφαρμογής από τον σύντροφό σας, τους φίλους σας ή εντελώς ξένους!
    • Εξαιρετικά ισχυρό μοτέρ - φτάνει έως και 240 ωθήσεις ανά λεπτό
    • ρυθμιζόμενο κατά 360 μοίρες - επιτρέπει μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων
    • Βάθος διείσδυσης μεταξύ 3 cm και 15 cm
    • Εργονομικός σχεδιασμός - εύκολο στην τοποθέτηση και τον χειρισμό

     

    Το HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium είναι σχεδιασμένο για ποικιλία και θα ικανοποιήσει την όρεξη ακόμα και των πιο άπληστων τρυπών! Είναι ιδανικό για παιχνίδι ζευγαριών, παρέχοντας τις τέλειες ωθήσεις και στους δύο συντρόφους ταυτόχρονα και συγχρονισμένα. Με το εξαιρετικά ισχυρό μοτέρ του, αυτό το φανταστικό γαμημένο μηχάνημα είναι αμείλικτο στην αποστολή του να ικανοποιήσει τους πάντες! Φτάνει σε επιβλητικές 240 ωθήσεις ανά λεπτό και είναι ιδανικό για συνεδρίες BDSM. Όποιος είναι επικεφαλής μπορεί να παρακολουθεί τον σκλάβο ή τη σκλάβα ηδονής να "χρησιμοποιείται" μέχρι να μην αντέχει άλλο! Το HiSmith Quadruple Penetration Fuck Machine είναι ρυθμιζόμενο κατά 360 μοίρες και επιτρέπει μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων - οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Έρχεται ακόμη και με δύο δονητές σιλικόνης, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως!

     

    Το τηλεχειριστήριο χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ΑΑΑ για να σας δώσει μια ποικιλία επιλογών, μόνη ή με σύντροφο. Αντί να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άνετα την καινοτόμο εφαρμογή HiSmith στο smartphone σας και να αποφασίσετε μόνοι σας αν θέλετε να σας ικανοποιήσουν φίλοι ή εντελώς άγνωστοι. Δεν θα ήταν μια απολύτως συναρπαστική σκέψη να παραδοθείτε σε εντελώς ξένους και να τους αφήσετε να σας χρησιμοποιήσουν

     

    Το HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine είναι εργονομικό και εύκολο στη συναρμολόγηση, ώστε το φεστιβάλ γαμησιού να μπορεί να ξεκινήσει αμέσως μόλις παραλάβετε τη διακριτική συσκευασία μας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλειδί Allen! Τεχνολογικά προηγμένο και κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά υλικά, αυτό το μηχάνημα είναι ιδανικό για όσους αρέσκονται σε πιο σκληρό ή σκληρό σεξ, καθώς η βάση του μηχανήματος βάρους 8,3 κιλών εξασφαλίζει ότι το μηχάνημα σεξ παραμένει στη θέση του για όλη τη διάρκεια της απόλαυσής σας, ενώ η εκπληκτικά αθόρυβη λειτουργία σημαίνει ότι οι γείτονές σας δεν θα ακούσουν τίποτα για το ιδιωτικό σας όργιο! Το μήκος του χτυπήματος μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 3 cm και 15 cm, ανάλογα με το πώς θέλετε να το κάνετε.

     

    Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε τον προσαρμογέα βεντούζας ή τον προσαρμογέα Vac-U-Lock, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όλους τους αγαπημένους σας δονητές ή βύσματα στο μηχάνημα.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • HISMITH Τετραπλή διείσδυση - Γαμημένη μηχανή 360 Premium μηχανή σεξ
    • Αυτή η γαμημένη μηχανή μπορεί να ελεγχθεί από smartphone
    • APP για Android και IPhone
    • Μήκος 44 cm
    • Βάρος προϊόντος 16,2 kg
    • Πλάτος 90 cm
    • Τροφοδοσία: λειτουργία από το δίκτυο
    • Περιεχόμενο παράδοσης: μηχάνημα Fuck, βαριά μεταλλική βάση, κατακόρυφη κύρια ράβδος, 2 x κατακόρυφες ράβδοι, 4 x ράβδοι ταχείας σύνδεσης, τροφοδοτικό, ενσύρματο τηλεχειριστήριο, 2 δονητές
    • Υλικό: σιλικόνη, ατσάλι

     

    Γαμημένες μηχανές από την HiSmith με έλεγχο μέσω εφαρμογής

    Πώς λειτουργεί η νέα έξυπνη εφαρμογή Hismith Smart App

    Για συσκευές Android, μεταβείτε στο Google Play Store. Για συσκευές iOS, ανοίξτε το Apple Store. Αφού ανοίξετε το App Store, αναζητήστε το Hismith και κατεβάστε την κατάλληλη εφαρμογή Hismith Smart App. Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε διάφορες γλώσσες, όπως αγγλικά, ολλανδικά, γερμανικά, γαλλικά, κινέζικα και ιαπωνικά. Σας συνιστούμε να επιλέξετε την αγγλική ρύθμιση γλώσσας, καθώς η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στα αγγλικά: Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Επιπλέον, η διαδραστική πλατφόρμα της εφαρμογής, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, είναι επίσης κυρίως αγγλόφωνη - επομένως αυτή είναι η καλύτερη γλώσσα για να δικτυωθείτε. Αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε εύκολα μεταξύ των γλωσσών αλλάζοντας τις ρυθμίσεις γλώσσας στην εφαρμογή.

    Ατελείωτη διασκέδαση

    Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών και χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, έχετε πάντα μια επισκόπηση των 8 συχνοτήτων και καθημερινά προστίθενται νέες παραλλαγές. Η εφαρμογή είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να επιλέξετε τις δικές σας συχνότητες και ταχύτητες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ελέγξετε το μηχάνημα από απόσταση και ακόμη και να παραδώσετε τον έλεγχο σε ένα άλλο άτομο, σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος του κόσμου, και να το αφήσετε να χειριστεί το μηχάνημα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν εσείς και ο ερωτικός σας σύντροφος βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλον, μπορείτε να αισθάνεστε στενά συνδεδεμένοι μέσω της εφαρμογής. Και αν αισθάνεστε ιδιαίτερα "περιπετειώδεις", μπορείτε ακόμη και να αφήσετε έναν άγνωστο να αναλάβει τον έλεγχο της ευχαρίστησης και της ικανοποίησής σας στην ειδική εφαρμογή platform.....

    Επιλέξτε την απόλαυσή σας

    Με την έξυπνη εφαρμογή Hismith Smart App, μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας συχνότητες και ταχύτητες ώθησης και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις για το μέλλον. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα προγράμματα που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες (και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά σας προγράμματα) - δίνοντάς σας ατελείωτη ποικιλία όταν κάνετε σεξ με τη γαμημένη μηχανή σας! Οι χρήστες της πλατφόρμας της κοινότητας Hismith μπορούν επίσης να κάνουν εικονικά "like" ο ένας στον άλλον, να συνομιλούν, να μοιράζονται τα δικά τους προγράμματα που έχουν δημιουργήσει και πολλά άλλα.

    Πλεονεκτήματα της εφαρμογής Hismith® Smart App

    • Σεξ! Με εσάς, τον σύντροφό σας ή με αγνώστους! Ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε!
    • Ελέγξτε τη γαμημένη μηχανή HiSmith από οπουδήποτε στον κόσμο
    • Επιλέξτε τις δικές σας ταχύτητες
    • Δημιουργήστε τα δικά σας προγράμματα και συχνότητες
    • Ζωντανός έλεγχος: σύρετε προς τα πάνω και προς τα κάτω στην οθόνη για να αυξήσετε/μειώσετε την ταχύτητα
    • Αφήστε τον σύντροφό σας, τον εραστή σας ή έναν άγνωστο να αναλάβει τον έλεγχο της απόλαυσής σας με την έξυπνη εφαρμογή Hismith
    • Εμπνευστείτε από άλλους χρήστες και μοιραστείτε τις συμβουλές και τα κόλπα σας

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Un vrai tank!

    Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
    Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Top

    ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    HISMITH τετραπλή διείσδυση - γαμημένο μηχάνημα 360 Premium

    HISMITH τετραπλή διείσδυση - γαμημένο μηχάνημα 360 Premium

    Φέρτε το όργιο κατευθείαν στο σπίτι σας με αυτό το απίστευτο μηχάνημα 4 κατευθύνσεων από την HiSmith. Μια εντυπωσιακή μηχανή για γαμήσι, η οποία μάλιστα ελέγχεται από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω μιας εφαρμογής, από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    27 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: