Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γαμημένες μηχανές και μηχανές αρμέγματος

Ενημερωτικό δελτίο

Γαμώ μηχανή ζιγκολό

Η γαμημένη μηχανή Gigolo είναι ένα από τα απόλυτα κορυφαία προϊόντα μεταξύ των μηχανών σεξ! Αν ψάχνετε για μια ισχυρή, ευέλικτη μηχανή γαμησιού με ατελείωτη συμβατότητα με δονητές, η μηχανή γαμησιού Gigolo θα πρέπει να είναι η τέλεια επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες

9594/00

769,90 €


-100,00 €

669,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η γαμημένη μηχανή Gigolo είναι ένα από τα απόλυτα κορυφαία προϊόντα μεταξύ των μηχανών σεξ! Αν ψάχνετε για μια ισχυρή, ευέλικτη μηχανή γαμησιού με ατελείωτη συμβατότητα δονητών, η μηχανή γαμησιού Gigolo θα πρέπει να είναι η τέλεια επιλογή.

     

    Κομψή, εκλεπτυσμένη και σέξι - η MEO καταφέρνει επιδέξια να συσκευάσει την τέλεια λειτουργική τεχνολογία σε έναν κομψό και διακριτικό σχεδιασμό. Μπορούμε να σας παρουσιάσουμε Το δικό σας Gigolo - ένα γαμημένο μηχάνημα που δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί τη λαγνεία σας χωρίς συμβιβασμούς!

     

    Τι κάνει τη γαμημένη μηχανή Gigolo τόσο ξεχωριστή

     

    Η γαμημένη μηχανή είναι ελαφριά, εύκολη στη μεταφορά, μπορεί να αποθηκευτεί διακριτικά μετά τη χρήση και είναι επίσης κατάλληλη για αρχάριους που θέλουν μια άνετη αλλά ισχυρή συσκευή. Ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων ύψους και γωνίας, καθώς και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο βάθος ώθησης, διασφαλίζουν ότι μπορείτε να απολαύσετε την απόλαυσή σας ακριβώς όπως την θέλετε.

     

    Το γαμημένο μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό αλλά αθόρυβο μοτέρ 40 watt που επιτρέπει στο βραχίονα ώθησης να ωθεί έως και 240 φορές το λεπτό. Η ταχύτητα μπορεί να ρυθμιστεί σε 16 βήματα, ώστε να είναι δυνατή τόσο η πολύ απαλή, αργή όσο και η εξαιρετικά γρήγορη και σκληρή διείσδυση. Με διαστάσεις 62 cm x 42 cm x 23 cm και βάρος 11,5 kg, πρόκειται για ένα γαμημένο μηχάνημα με σημαντικό νεκρό βάρος που στέκεται σταθερά και με ασφάλεια στο πάτωμα. Το γαμημένο μηχάνημα μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες και θα σας ικανοποιήσει σε ένα ευρύ φάσμα θέσεων.

     

    Η γαμημένη μηχανή Gigolo είναι φινιρισμένη σε κομψό μαύρο χρώμα, το οποίο είναι καρυκευμένο από έγχρωμες ανταύγειες. Δύο καμπύλες, μαύρες μεταλλικές ράβδοι, με λάστιχο στα άκρα, εξασφαλίζουν μια σταθερή βάση. Από τη διαγώνια δοκό, μια ράβδος οδηγεί προς τα πάνω στη μέση, η οποία συγκρατεί το μπλοκ του κινητήρα. Το ίδιο το μοτέρ είναι εξαιρετικά λεπτό και κρατά έναν ωστικό βραχίονα.

     

    Εάν παραγγείλετε αυτό το γαμημένο μηχάνημα, εκτός από το τροφοδοτικό, περιλαμβάνεται και ένα πρακτικό τηλεχειριστήριο. Περιλαμβάνεται επίσης ένας δονητής υψηλής ποιότητας που έχει διαστάσεις 20 cm x 4,5 cm, έχει πολύ ρεαλιστική φλέβα και είναι κατασκευασμένος από φιλικό προς το δέρμα, μαλακό αλλά ανθεκτικό υλικό.

     

    Η γαμημένη μηχανή Gigolo είναι εξοπλισμένη με έναν προσαρμογέα Vac-U-Lock. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους τους δονητές με Vac-U-Lock από τις εταιρείες Doc Johnson, Hung System ή Fucktools. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δονητές εδώ στη MEO.

     

    Η ασφάλεια και η λειτουργικότητα έχουν την υψηλότερη προτεραιότητα για εμάς! Κατά την ανάπτυξη αυτού του γαμημένου μηχανήματος, δεν εστιάσαμε μόνο σε μια απολύτως εξαιρετική λειτουργικότητα, αλλά και στην ασφάλεια. Γι' αυτό το γαμημένο μηχάνημα διαθέτει λειτουργία ασφαλείας, ώστε να απενεργοποιείται μόνο του σε περίπτωση ανάγκης. Ο βραχίονας κρούσης, ο οποίος προσαρμόζεται στις κινήσεις του χρήστη, κάνει τη δουλειά του αξιόπιστα και ακούραστα, ενώ ο κινητήρας είναι ευχάριστα αθόρυβος.

     

    Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι φυσικά η συμβατότητα Vac-U-Lock, χάρη στην οποία τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στα πειράματα με τους πιο διαφορετικούς δονητές. Και το υψηλό νεκρό βάρος ωφελεί επίσης το γαμημένο μηχάνημα. Εξάλλου, θα πρέπει να στέκεται όσο το δυνατόν πιο ακίνητη στο πάτωμα κατά τη διάρκεια της χρήσης.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τη μηχανή γαμησιού Gigolo

     

    Συναρμολογούμενο σε λίγα λεπτά, το γαμημένο μηχάνημα είναι αμέσως έτοιμο για χρήση και μπορεί να δοκιμαστεί εκτενώς. Φυσικά, το πρώτο βήμα είναι να προσαρτήσετε τον δονητή στον βραχίονα ώθησης, κάτι που μπορεί να γίνει σε δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, φέρνετε τον βραχίονα ώθησης στην επιθυμητή θέση και εισάγετε τον δονητή πρωκτικά ή κολπικά. Χρησιμοποιήστε το πρακτικό τηλεχειριστήριο για να ρυθμίσετε την προτιμώμενη αρχική ταχύτητα, η οποία μπορεί να αυξηθεί σταδιακά.

     

    Και εδώ είναι ένα μικρό έξτρα για εσάς: Θα θέλατε να ξαπλώσετε στο sling και να σας γαμήσουν σκληρά Αλλά δεν έχετε σύντροφο Τότε σας έχουμε καλά νέα! Επειδή δεν χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε το sling με σύντροφο! Η πρωτοποριακή μας βάση για μηχανήματα γαμησιού (κάντε κλικ εδώ ) σας επιτρέπει να συνδέσετε μηχανήματα γαμησιού όπως το μοντέλο Gigolo σε ένα ειδικό πλαίσιο sling (στο οποίο είναι κρεμασμένο το sling ). Θα ενθουσιαστείτε- ο λόγος μας γι' αυτό!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Ορίστε οι λεπτομέρειες για το σέξι σέξι σέξι σέξι σέξι:

     

    • Ισχυρή γαμημένη μηχανή με μεγάλη διαδρομή
    • εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ υψηλής απόδοσης
    • 40 Watt 24 V
    • ασύρματο τηλεχειριστήριο
    • 16 επίπεδα έντασης
    • αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας
    • Πλήρες εύρος γωνιών κρούσης, ακόμη και κάθετη! Μπορείτε να γαμηθείτε σε όλες τις θέσεις.
    • Βάθος διείσδυσης από 2,5 έως 10 cm
    • Με προσαρμογέα Vac-U-Lock για δονητές Doc Johnson και Hunglock.
    • αθόρυβη λειτουργία ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο
    • όλα τα κύρια εξαρτήματα είναι φρεζαρισμένα με CNC και κατασκευασμένα από αλουμίνιο αεροσκαφών
    • 110/240 βολτ (plug & play)
    • περιλαμβάνεται μαύρος δονητής 8" (20,32 cm)
    • περιλαμβάνεται εγχειρίδιο οδηγιών
    • παραδίδεται σε μαύρο χαρτόκουτο μέσα σε διακριτικό καφέ κουτί αποστολής.
    • παγκόσμια αποστολή

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Starke F-Leistung

    Die Maschine ist wirklich optimal sowohl was die Power als die regulierbarkeit betrifft. zuden lässt sie wirklich alle Stellungen zu. Verarbeitung, Qualität und Bedienung sind alles top. Kann auch gut richtig tief zustoßen… das finde ich besonders geil.

      Αξιολόγηση 

      Gigolo

      Progettato per essere semplice ma versatile, il Gigolo è più leggero e adatto ai principianti e all'uso domestico. Detto questo, è stato anche progettato con cura dagli ingegneri pervy di F-machine per offrire una gamma completa di angoli per soddisfare le posizioni più impegnative, anche per gli utenti di dungeon o BDSM. Le caratteristiche di sicurezza migliorate includono un'unità principale completamente chiusa e un dispositivo di sicurezza elettrico per proteggere l'utente da potenziali spinte eccessive e parti mobili.

      Oltre ad offrire un'ampia gamma di altezze e angoli, il Gigolo Fuck-Machine ha una profondità di spinta regolabile da 1 a 4 pollici. Il Gigolo viene fornito con un adattatore stile Vac-U-Lock incluso, ma è anche completamente compatibile con il nuovo adattatore "USB" di F-Machine per i tuoi giocattoli preferiti con base a ventosa e svasata. È disponibile anche il nostro kit di fissaggio opzionale per fissare il Gigolo per levigare le superfici del pavimento, prevenendo i movimenti durante l'uso intenso. Con il suo aspetto elegante, l'elegante chassis in lega nera anodizzata e la finestra di visualizzazione blu retroilluminata, il Gigolo sarà un'aggiunta molto sexy alla tua camera da letto o al dungeon!

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Every household should own at least one! Highly Recommended!

      It's very quiet, and has multiple thrust lengths that'll satisfy your need for a deep, deep fuck.
      I would highly recommend to anyone that really like a good long hard pounding.

      • 7 από 7 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Awesome machine

      Awesome machine, plenty of power , very fast and adjustable. Spent two hours straight using it the day it arrived. Never had so much fun with a toy.

      • 7 από 7 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Γαμώ μηχανή ζιγκολό

      Γαμώ μηχανή ζιγκολό

      Η γαμημένη μηχανή Gigolo είναι ένα από τα απόλυτα κορυφαία προϊόντα μεταξύ των μηχανών σεξ! Αν ψάχνετε για μια ισχυρή, ευέλικτη μηχανή γαμησιού με ατελείωτη συμβατότητα με δονητές, η μηχανή γαμησιού Gigolo θα πρέπει να είναι η τέλεια επιλογή.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: