Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Βύσμα πρωκτού για επαγγελματίες

Όχι πολύ μικρό, αλλά ούτε και εξαιρετικά μεγάλο. Αυτό το butt plug ταιριάζει τέλεια, με ασφάλεια και διεγείρει έντονα τον πρωκτό.

Περισσότερες πληροφορίες

1125/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Όχι πολύ μικρό, αλλά ούτε και εξαιρετικά μεγάλο. Αυτό το butt plug εφαρμόζει τέλεια, με ασφάλεια και διεγείρει έντονα τον πρωκτό.

     

    Το butt plug για επαγγελματίες είναι η σωστή επιλογή όσον αφορά το μέγεθος. Με διάμετρο 4 cm, αυτό το παχουλό πρωκτικό βύσμα παρέχει έντονη διέγερση. Αυτό το butt plug μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες και μπορεί επίσης να παραμείνει στον πρωκτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

     

    Κατασκευασμένο από βελούδινα μαλακή σιλικόνη με απρόσκοπτη, ολισθηρή επιφάνεια, είναι ιδιαίτερα εύκολο να εισαχθεί. Ένα εύκαμπτο πόδι εξασφαλίζει ότι το butt plug δεν μπορεί να εισαχθεί πολύ βαθιά.

    Το σχήμα του υπόσχεται ασφαλή εφαρμογή- το ειδικό πόδι εξασφαλίζει ότι όχι μόνο διεγείρεται επιπλέον το περίνεο, αλλά και ότι μπορείτε να το φοράτε άνετα και διακριτικά κάτω από τα ρούχα σας. Ακόμη και το να κάθεστε γίνεται μια υπέροχη πρωκτική απόλαυση.

     

    Πολλή απόλαυση εγγυημένη:

     

    Ένα πρωκτικό βύσμα χρειάζεται ένα χαλαρό άτομο που προσεγγίζει το πιο παχύ σημείο του βύσματος με ηρεμία και χρόνο. Το καλύτερο είναι να ξαπλώσετε ανάσκελα με τα πόδια σας λυγισμένα και να αυξήσετε αργά την πίεση στη ροζέτα για να την ενθαρρύνετε να ανοίξει. Κάποια στιγμή, θα συμβεί ξαφνικά πολύ γρήγορα και ο πισινός θα ρουφήξει ουσιαστικά το υπόλοιπο βύσμα μέσα του. Ένα λιπαντικό όπως το δικό μας AnalPush ή το Alphamale είναι απολύτως απαραίτητο.

     

    Το να έχετε κατακτήσει ένα butt plug συνδέεται πάντα με ένα μικρό αίσθημα ευτυχίας που έρχεται αφού ο πρωκτός έχει κλείσει ξανά πίσω από το παχύ άκρο του βύσματος. Το να κρατάτε ένα butt plug μέσα σας, να περπατάτε με αυτό για λίγο ή όλη την ημέρα, είναι επίσης κάτι παραπάνω από ερωτικό.

     

    Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το butt plug: Μην ανησυχείτε, πάντα βγαίνει, ακόμη και αν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να ξεπεράσετε την πλατιά πλευρά. Εξάλλου, το έντερο είναι εκπαιδευμένο να ξεφορτώνεται τα πράγματα - ο λεγόμενος περισταλτισμός, η κυματοειδής κίνηση των μυών στα εντερικά τοιχώματα δείχνει στο βύσμα το δρόμο προς τα έξω. Το κεφάλι βοηθά επίσης. Κι αυτό γιατί δίνει στον σφιγκτήρα μυ την εντολή να ανοίξει διάπλατα όλες τις πύλες ....

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

     

    • Cm, διάμετρος: 4,0 cm
    • βελούδινη μαλακή επιφάνεια
    • υγιεινή και φιλική προς το σώμα σιλικόνη
    • ανατομικά διαμορφωμένη βάση για απόλαυση 24/7
    • butt plug κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη χωρίς φθαλικό εστέρα.
    • Καθαρισμός με ζεστό νερό και σπρέι VERYCLEAN.
    • Συνιστώμενα λιπαντικά: Alphamale και AnalPush

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    247 plug

    Das ist seid Jahren der beste Plug den ich hatte bisher, ist wirklich langzeit zu tragen, man wird süchtig danach will ihn gar nicht mehr rausmachen, schön wäre es wenn es plugs dieser Linie auch größer geben würde im Durchmesser 5 cm , 6 cm, 7cm so geschnitten wie dieser und auch aus silicon, und an der dünnsten stelle bei 5cm an der dicksten 3 cm an der dünnsten, bei 6 cm an der dicksten 4 cm an der dünnsten , und bei 7 cm an der dicksten 5 cm an der dünnsten stelle, wäre gut für dauerhafte Dehnung was man ja bei 24 7 erreichen möchte

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sieht harmlos aus...ist aber ein Teufel!

    Diesen unscheinbaren Plug konnte ich mir nur liegend im Spreadeagle reinschieben. Gaaaaanzzz langsam.
    Und dann Schmatz - ist er drin. So eng, so gut! Ich spüre ihn beim laufen, im Stehen und natürlich im Sitzen! So geil.
    Morgen trage ich ihn unterm Anzug im Büro. Er ist sehr flach - niemand sieht ihn, aber ich muss ständig grinsen...

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Very fun and stays in great.

    Very fun and stays in great. Feels so good. Insert some lube with the lube launcher (highly recommended!) stick this baby in all the way, put on a pair of very tight pants that hug your butt nicely, and enjoy the euphoric sensations that you will never want to end.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Βύσμα πρωκτού για επαγγελματίες

    Βύσμα πρωκτού για επαγγελματίες

    Όχι πολύ μικρό, αλλά ούτε και εξαιρετικά μεγάλο. Αυτό το butt plug ταιριάζει τέλεια, με ασφάλεια και διεγείρει έντονα τον πρωκτό.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: