Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Fuck & Play Αξεσουάρ Vac-U-Lock

Ενημερωτικό δελτίο

Μακριά λαβή για δονητές - Fuck & Play

Ετοιμαστείτε για την πιο εκπληκτική σεξουαλική εμπειρία της ζωής σας. Η μακριά λαβή της σειράς Fuck & Play μετατρέπει τον αγαπημένο σας συμβατό με Vac-U-Lock™ δονητή ή το πρωκτικό βύσμα σε απόλυτο πολιορκητικό κριό.

Περισσότερες πληροφορίες

3094/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ετοιμαστείτε για την πιο εκπληκτική σεξουαλική εμπειρία της ζωής σας. Η μακριά λαβή από τη σειρά Fuck & Play μετατρέπει τον αγαπημένο σας συμβατό με Vac-U-Lock™ δονητή ή το πρωκτικό βύσμα σε απόλυτο πολιορκητικό κριό. Συνδέστε τον δονητή, το butt plug ή άλλο σεξουαλικό παιχνίδι της επιλογής σας στον προσαρμογέα Vac-U-Lock™ της λαβής και χρησιμοποιήστε τον μόνο του ή χρησιμοποιήστε τον για να διεισδύσετε στον σύντροφό σας βαθύτερα από το συνηθισμένο ή από απόσταση.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τη μακριά λαβή του δονητή

     

    Θέλετε ακριβώς τον έλεγχο που σας δίνει η κανονική λαβή του δονητή μας Θέλετε όμως ακόμα περισσότερες δυνατότητες Τότε το μακρύ χερούλι είναι ακριβώς το κατάλληλο για εσάς. Η μακριά λαβή είναι εξίσου πρακτική και άνετη με την κανονική λαβή, αλλά έχει μεγαλύτερη λαβή που σας επιτρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο του δονητή χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε τόσο κοντά στον σύντροφό σας. Το όνειρο του πολυπράγμονα αν σας αρέσει να απολαμβάνετε τον σύντροφό σας πρωκτικά και να τον αφήνετε να σας εξυπηρετεί ταυτόχρονα και από το στόμα.

     

    Τι σημαίνει Vac U Lock™

     

    Είναι πολύ εύκολο να το εξηγήσω, γιατί στην πραγματικότητα είναι ακριβώς όπως στο σπίτι - το βύσμα μπαίνει στην πρίζα! Όπου το "βύσμα" είναι το βύσμα προσαρμογής του αξεσουάρ και η "πρίζα" είναι το διαμορφωμένο με προφίλ άνοιγμα στην κάτω πλευρά του δονητή. Το σύστημα Vac-U-Lock™ αντιπροσωπεύει ένα εναλλάξιμο σύστημα στο οποίο διαφορετικοί δονητές μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και γρήγορα με ένα αξεσουάρ Vac-U-Lock™. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται για πολλούς δονητές, σεξουαλικά παιχνίδια και αξεσουάρ, π.χ. και για μηχανές γαμησιού αλλά και για άλλα πρακτικά αξεσουάρ (λουριά, ιμάντες, λαβές για δονητές, βύσματα σύνδεσης, βεντούζες, μοτέρ δόνησης κ.λπ.) Και γιατί Επειδή είναι πολύ πρακτικό και φθηνό να συνδυάζετε διαφορετικά παιχνίδια και αξεσουάρ και σας εξοικονομεί πολλά χρήματα.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Μακριά λαβή για δονητές
    • Με αυτή την πολύ μακριά λαβή για δονητές και πρωκτικά βύσματα κρατάτε τις αποστάσεις σας. Πάρτε θέση και δουλέψτε τους γλουτούς άνετα από όπου θέλετε!
    • Αυτό το αξεσουάρ από τη σειρά Fuck & Play της MEO® σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δονητές, σεξουαλικά παιχνίδια και πρωκτικά βύσματα με Vac-U-Lock™ των Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock και πολλών άλλων κατασκευαστών. Τα επιμέρους προϊόντα λειτουργούν τόσο μαζί όσο και ξεχωριστά. Με διάφορες επιλογές και εκατοντάδες παραλλαγές δονητών και πρωκτικών βυσμάτων, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας.
    • Υλικό: PVC
    • Ο δονητής δεν περιλαμβάνεται στην παράδοση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Gut im sling zu benutzen

    Ich habe noch zwei andere Griffe von MEO und mir vor ein paar Tagen diesen dritten Griff zu gelegt. Dieser hier ist optimal für die Benutzung im Sling, da er wesentlich länger ist als die anderen Griffe. Man kommt also viel einfacher, gezielter und tiefer in den A des Bottoms.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Μακριά λαβή για δονητές - Fuck & Play

    Μακριά λαβή για δονητές - Fuck & Play

    Ετοιμαστείτε για την πιο εκπληκτική σεξουαλική εμπειρία της ζωής σας. Η μακριά λαβή της σειράς Fuck & Play μετατρέπει τον αγαπημένο σας συμβατό με Vac-U-Lock™ δονητή ή το πρωκτικό βύσμα σε απόλυτο πολιορκητικό κριό.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    15 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: