Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Fuck & Play Αξεσουάρ Vac-U-Lock

Ενημερωτικό δελτίο

Σύνδεσμος για 2 δονητές - Fuck & Play

Διπλή διασκέδαση για διπλό αίσθημα διείσδυσης χάρη σε αυτό το ειδικό σύνδεσμο δονητή από τη σειρά Fuck & Play! Μετατρέψτε τους δύο αγαπημένους σας δονητές Vac-U-Lock™ των Doc Johnson, Hung, Fucktools ή Hunglock σε ένα διπλό dong σε χρόνο μηδέν!

Περισσότερες πληροφορίες

3095/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Διπλή διασκέδαση για διπλή αίσθηση διείσδυσης χάρη σε αυτό το ειδικό σύνδεσμο δονητή από τη σειρά Fuck & Play! Μετατρέψτε τους δύο αγαπημένους σας δονητές Vac-U-Lock™ των Doc Johnson, Hung, Fucktools ή Hunglock σε ένα διπλό dong σε χρόνο μηδέν! Ένας πολύ ξεχωριστός διπλός δονητής που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας όταν παίζετε δονητές μαζί. Σε ένα τρίο, αυτή η λαβή είναι επίσης εξαιρετικά πρακτική επειδή βρίσκεται βέλτιστα στο χέρι και ένα ενεργό άτομο μπορεί να διεισδύσει σε δύο παθητικά ταυτόχρονα χωρίς να γλιστράει ή να κολλάει υπερβολικό λιπαντικό στα δάχτυλα.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον σύνδεσμο για 2 δονητές

     

    Έχετε δύο διψασμένους για σεξ άντρες στο σπίτι Δεν ξέρετε πώς να τους κρατήσετε και τους δύο ευχαριστημένους Ο σύνδεσμος MEO® για 2 δονητές είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Απλά συνδέστε τους δονητές ή τα πρωκτικά βύσματα της επιλογής σας και στα δύο άκρα και μη χάνετε άλλο χρόνο, γιατί κάθε σας κίνηση θα σας προσφέρει μέγιστη απόλαυση καθώς θα τσακίζετε και τους δύο άντρες. Η άνετη λαβή δεν θα υπερφορτώσει το χέρι σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τα οπίσθιά σας χαλαρώσουν πριν το κάνετε.....

     

    Τι σημαίνει Vac U Lock™

     

    Είναι πολύ εύκολο να το εξηγήσω, γιατί στην πραγματικότητα είναι ακριβώς όπως στο σπίτι - το βύσμα μπαίνει στην πρίζα! Όπου το "βύσμα" είναι το βύσμα προσαρμογέα του αξεσουάρ και η "πρίζα" είναι το διαμορφωμένο με προφίλ άνοιγμα στην κάτω πλευρά του δονητή. Το σύστημα Vac-U-Lock™ αντιπροσωπεύει ένα εναλλάξιμο σύστημα στο οποίο διαφορετικοί δονητές μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και γρήγορα με ένα αξεσουάρ Vac-U-Lock™. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται με πολλούς δονητές, σεξουαλικά παιχνίδια και αξεσουάρ, π.χ. και με μηχανές γαμησιού αλλά και με άλλα πρακτικά αξεσουάρ (λουριά, ιμάντες, λαβές για δονητές, βύσματα σύνδεσης, βεντούζες, μοτέρ δόνησης κ.λπ.) Και γιατί Επειδή είναι πολύ πρακτικό και φθηνό να συνδυάζετε διαφορετικά παιχνίδια και αξεσουάρ και σας εξοικονομεί πολλά χρήματα.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Χειρολαβή με σύνδεσμο για 2 δονητές
    • Μετατρέπει δύο δονητές ή πρωκτικά βύσματα σε έναν διπλό δονητή με μια κεντρική λαβή
    • Αυτό το αξεσουάρ από τη σειρά Fuck & Play της MEO® σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δονητές, σεξουαλικά παιχνίδια και πρωκτικά βύσματα με Vac-U-Lock™ των Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock και πολλών άλλων κατασκευαστών. Τα επιμέρους προϊόντα λειτουργούν τόσο μαζί όσο και ξεχωριστά. Με διάφορες επιλογές και εκατοντάδες παραλλαγές δονητών και πρωκτικών βυσμάτων, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας.
    • Υλικό: PVC
    • Ο δονητής δεν περιλαμβάνεται στην παράδοση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Geiles Teil.

    Ein geiles Teil mit einem sehr guten Preis-Leistungs-Verhältnis. Kann ich nur empfehlen! Zwei Dildos und diese Adapter und schon hat man ein komplett neues Toy.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Σύνδεσμος για 2 δονητές - Fuck & Play

    Σύνδεσμος για 2 δονητές - Fuck & Play

    Διπλή διασκέδαση για διπλό αίσθημα διείσδυσης χάρη σε αυτό το ειδικό σύνδεσμο δονητή από τη σειρά Fuck & Play! Μετατρέψτε τους δύο αγαπημένους σας δονητές Vac-U-Lock™ των Doc Johnson, Hung, Fucktools ή Hunglock σε ένα διπλό dong σε χρόνο μηδέν!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    15 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: