Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

HiSmith γαμημένες μηχανές

Ενημερωτικό δελτίο

HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 με τηλεχειριστήριο

Η επόμενη γενιά των γαμημένων μηχανών! Η μηχανή σεξ HiSmith χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία γαμησιού για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την ικανοποίηση που σας αξίζει στο τέλος της ημέρας! Είναι μάλιστα ελέγξιμο από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω μιας εφαρμογής- από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει!

Περισσότερες πληροφορίες

2919/00

879,90 €


-100,00 €

779,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η επόμενη γενιά των γαμημένων μηχανών! Η μηχανή σεξ HiSmith χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία γαμησιού για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την ικανοποίηση που σας αξίζει στο τέλος της ημέρας! Είναι μάλιστα ελέγξιμο παγκοσμίως μέσω εφαρμογής- από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει!

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Το μηχάνημα για να παίζει με το χέρι και να παίζει με το χέρι:

     

    • Ισχυρό μηχάνημα γαμησιού με έως και 240 χτυπήματα ανά λεπτό.
    • Μπορεί να ελεγχθεί μέσω εφαρμογής από τον σύντροφό σας, τους φίλους σας ή εντελώς ξένους!
    • Ρυθμιζόμενη γωνία και ύψος για ατομική απόλαυση.
    • Το βάθος ώθησης μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 3 και 15 cm
    • Εργονομικός σχεδιασμός - λειτουργία μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής & εύκολη συναρμολόγηση.
    • Στιβαρή κατασκευή με επιχρωμιωμένα χαλύβδινα σκέλη.

     

    Το HiSmith Premium Fuck Machine με τηλεχειριστήριο σπρώχνει ανελέητα στο κανάλι της απόλαυσης σας και προσφέρει μια ένταση που δεν έχετε ξαναζήσει. Με δυνατότητα ελέγχου μέσω εφαρμογής, αυτό το γαμημένο μηχάνημα είναι εντελώς υπό τον έλεγχό σας ή, αν θέλετε, υπό τον έλεγχο των φίλων σας ή εντελώς αγνώστων!

     

    Με το εξαιρετικά ισχυρό μοτέρ της, η γαμημένη μηχανή φτάνει σε ταχύτητες ώθησης που μέχρι τώρα μόνο ονειρευόσασταν. Απλά ρυθμίστε τον επιλογέα στο τηλεχειριστήριο για να ρυθμίσετε την ταχύτητα και απολαύστε την εξαιρετικά βαθιά και αξιοσημείωτα καυλιάρικη διείσδυση. Πόσο μπορείτε να αντέξετε

     

    Ολοκληρωμένο με έναν δονητή σιλικόνης υψηλής ποιότητας, αυτό το φανταστικό μηχάνημα σεξ έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως. Ο δονητής σιλικόνης έχει μήκος εισαγωγής 15 cm και εντυπωσιάζει με φλεβώδη άξονα, διογκωμένα αρχίδια και έντονη βάλανο. Ο δονητής μπορεί να εισαχθεί τέλεια και καθοδηγείται από αυτό το υψηλής ποιότητας ερωτικό μηχάνημα ακριβώς εκεί που τον θέλετε. Γιατί να μην προσκαλέσετε έναν φίλο για να σας παρακολουθήσει να κάνετε μια πραγματικά καλή βόλτα

     

    Το τηλεχειριστήριο χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ΑΑΑ για να σας δώσει μια ποικιλία επιλογών, μόνη ή με σύντροφο. Αντί για το τηλεχειριστήριο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την καινοτόμο εφαρμογή HiSmith στο smartphone σας για να αποφασίσετε αν θέλετε να σας ευχαριστήσουν φίλοι ή εντελώς άγνωστοι. Δεν θα ήταν μια απολύτως συναρπαστική σκέψη να παραδοθείτε ολοκληρωτικά σε εντελώς ξένους και να αφήσετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιηθεί χωρίς αν και αλλά

     

    Το εργονομικά σχεδιασμένο HiSmith Premium Fuck Machine είναι γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση και μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος για να σας ικανοποιήσει ξεχωριστά. Είναι επίσης ρυθμιζόμενο σε πολλαπλές γωνίες και το βάθος ώθησης μπορεί να μεταβάλλεται μεταξύ 3cm και 15cm, ανάλογα με το πώς αισθάνεστε εκείνη τη στιγμή. Ο έξυπνος σχεδιασμός σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να απολαύσετε αυτό το premium γαμημένο μηχάνημα σε διάφορες στάσεις, όπως doggy style, καβαλώντας το μηχάνημα στο κρεβάτι, ιεραποστολικό ή όρθιο - οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Το HiSmith Premium Sex Machine είναι εκπληκτικά αθόρυβο, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα είστε και εσείς μόλις ξεκινήσει το fuckfest και ουρλιάζετε και βογκάτε από ευχαρίστηση.

     

    Η στιβαρή κατασκευή είναι κατασκευασμένη από επιχρωμιωμένα ατσάλινα στηρίγματα, καθιστώντας τη γαμημένη μηχανή ανθεκτική και ιδανική για όσους θέλουν να προχωρούν πιο σκληρά κατά τη διάρκεια του σεξ!

     

    Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε τον προσαρμογέα βεντούζας ή τον προσαρμογέα Vac-U-Lock, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όλους τους αγαπημένους σας δονητές ή βύσματα στο μηχάνημα.

     

    Και τώρα, με τον πιο φιλικό τρόπο: ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
    • Ελέγχεται μέσω smartphone μέσω εφαρμογής
    • Διαστάσεις προϊόντος: 46,8 x 26 x 44,9 cm
    • Βάρος προϊόντος: 11,15 kg
    • Παροχή ρεύματος: Σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο
    • Τηλεχειριστήριο
    • Περιεχόμενο παράδοσης: Γαμημένο μηχάνημα, 1 x ρυθμιστής ταχύτητας, 1 x τηλεχειριστήριο, 1 εξάρτημα δονητή σιλικόνης
    • Υλικό: Γαμημένο μηχάνημα: χρωμιωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό, αλουμίνιο. Δονητής: 100% ιατρική σιλικόνη υψηλής ποιότητας.

     

     

    Γαμημένες μηχανές από τη HiSmith με έλεγχο μέσω εφαρμογής

    Πώς λειτουργεί η νέα έξυπνη εφαρμογή Hismith Smart App

    Για συσκευές Android, μεταβείτε στο Google Play Store. Για συσκευές iOS, ανοίξτε το Apple Store. Αφού ανοίξετε το App Store, αναζητήστε το Hismith και κατεβάστε την κατάλληλη εφαρμογή Hismith Smart App. Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε διάφορες γλώσσες, όπως αγγλικά, ολλανδικά, γερμανικά, γαλλικά, κινέζικα και ιαπωνικά. Σας συνιστούμε να επιλέξετε την αγγλική ρύθμιση γλώσσας, καθώς η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση στα αγγλικά: Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Επιπλέον, η διαδραστική πλατφόρμα της εφαρμογής, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, είναι επίσης κυρίως αγγλόφωνη - επομένως αυτή είναι η καλύτερη γλώσσα για να δικτυωθείτε. Αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε εύκολα μεταξύ των γλωσσών αλλάζοντας τις ρυθμίσεις γλώσσας στην εφαρμογή.

    Ατελείωτη διασκέδαση

    Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών και χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, έχετε πάντα μια επισκόπηση των 8 συχνοτήτων και καθημερινά προστίθενται νέες παραλλαγές. Η εφαρμογή είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να επιλέξετε τις δικές σας συχνότητες και ταχύτητες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ελέγξετε το μηχάνημα από απόσταση και ακόμη και να παραδώσετε τον έλεγχο σε ένα άλλο άτομο, σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος του κόσμου, και να το αφήσετε να χειριστεί το μηχάνημα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν εσείς και ο ερωτικός σας σύντροφος βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλο, μπορείτε να αισθάνεστε στενά συνδεδεμένοι μέσω της εφαρμογής. Και αν αισθάνεστε ιδιαίτερα "περιπετειώδεις", μπορείτε ακόμη και να αφήσετε έναν ξένο να αναλάβει τον έλεγχο της ευχαρίστησης και της ικανοποίησής σας στην ειδική εφαρμογή platform.....

    Επιλέξτε την απόλαυσή σας

    Με την έξυπνη εφαρμογή Hismith Smart App, μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας συχνότητες και ταχύτητες ώθησης και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις για το μέλλον. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα προγράμματα που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες (και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά σας προγράμματα) - δίνοντάς σας ατελείωτη ποικιλία όταν κάνετε σεξ με τη γαμημένη μηχανή σας! Οι χρήστες της πλατφόρμας της κοινότητας Hismith μπορούν επίσης να κάνουν εικονικά "like" ο ένας στον άλλον, να συνομιλούν, να μοιράζονται τα δικά τους προγράμματα που έχουν δημιουργήσει και πολλά άλλα.

    Πλεονεκτήματα της εφαρμογής Hismith® Smart App

    • Σεξ! Με εσάς, τον σύντροφό σας ή με αγνώστους! Ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε!
    • Ελέγξτε τη γαμημένη μηχανή HiSmith από οπουδήποτε στον κόσμο
    • Επιλέξτε τις δικές σας ταχύτητες
    • Δημιουργήστε τα δικά σας προγράμματα και συχνότητες
    • Ζωντανός έλεγχος: σύρετε προς τα πάνω και προς τα κάτω στην οθόνη για να αυξήσετε/μειώσετε την ταχύτητα
    • Αφήστε τον σύντροφό σας, τον εραστή σας ή έναν άγνωστο να αναλάβει τον έλεγχο της απόλαυσής σας με την έξυπνη εφαρμογή Hismith
    • Εμπνευστείτε από άλλους χρήστες και μοιραστείτε τις συμβουλές και τα κόλπα σας

     

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Stößt richtig geil zu

    Es ist ein Genuss von der Maschine ordentlich durchgenommen zu werden, allerdings ist der mitgelieferte Dildo für mich etwas zu klein, man muss schon sehr aufpassen das er nicht ständig rausflutscht, habe mir daher noch zwei größere bei MEO nachbestellt die bleiben nun auch bei höherer Geschwindigkeit drin. Wenn man mit niedrigerer Geschwindigkeit arbeitet kann man sich auch schon mal ne Stunde am Stück verwöhnen lassen ohne dass der Motor zu heiß wird. Ich würde dieses Gerät jederzeit nochmal kaufen und kann es nur wärmstens empfehlen!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ich bin glücklich

    Es gibt einfach nichts zu sagen, als: schon die Paketannahme weckte Hoffnung. Das Gewicht. Unglaublich. Alles ist massiv, kein Billigteil, sehr wohl ist eine Betriebsanleitung dabei, in Englisch UND gutem Deutsch. Ich bin Novize, aber diese Maschine wird mich zur Fickstute machen. Huuuuuuiiiii :)

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sehr gut und solide

    Robuste, saubere Verarbeitung. Ich bin zwar kein Sexmaschinen-Ingenieur aber alles scheint sehr gut und solide verarbeitet zu sein. Einstellen der Hublänge und Winkel selbsterklärend und schnell zu bewerkstelligen. Kliclocksystem ist ebenfalls super. Bei der Hublänge habe ich 12 cm gemessen. Ich habe mir einige andere Geräte angeschaut und bei vielen ist mir aufgefallen das die Hublange im Vergleich meist bei der Hälfte oder weniger liegt. Der mitgelieferte Dildo ist etwas weicher als ich dachte und hat eine sehr gute Qualität. Natürlich 5 Sterne von mir!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 με τηλεχειριστήριο

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 με τηλεχειριστήριο

    Η επόμενη γενιά των γαμημένων μηχανών! Η μηχανή σεξ HiSmith χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία γαμησιού για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την ικανοποίηση που σας αξίζει στο τέλος της ημέρας! Είναι μάλιστα ελέγξιμο από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω μιας εφαρμογής- από φίλους ή αγνώστους, όπως ακριβώς σας αρέσει!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    27 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: