Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γαμημένες μηχανές και μηχανές αρμέγματος

Ενημερωτικό δελτίο

Μηχανή σεξ Motorbunny

Ο Doc Johnson, σε συνεργασία με την Motorbunny, ανέπτυξε την καλύτερη υβριδική μηχανή σεξ στον κόσμο, το Motorbunny Buck, σε μια έκδοση συμβατή με την τεχνολογία Vac-U-Lock του Doc Johnson. Η μηχανή του σεξ μπορεί όχι μόνο να σπρώχνει δυνατά με διάφορους τρόπους, αλλά και να δονείται έντονα. Είναι πολύ εύκολο στη λειτουργία, είτε μέσω εφαρμογής (και από απόσταση) είτε με

Περισσότερες πληροφορίες

1 599,90 €


-200,00 €

1 399,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Διαθέτουμε δύο μοντέλα αυτής της μηχανής σεξ, το Motorbunny Original (= standard) και το Motorbunny Buck x Doc Johnson Vac-U-Lock.

    Ο Doc Johnson, σε συνεργασία με το Motorbunny, εξέλιξε περαιτέρω την πρώτη και καλύτερη υβριδική μηχανή σεξ στον κόσμο "Motorbunny Buck" σε μια έκδοση που είναι ειδικά συμβατή με την πατενταρισμένη τεχνολογία Vac-U-Lock του Doc Johnson. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκατοντάδες δονητές Vac-U-Lock ή δονητές Hunglock από τη MEO ® για να ζήσετε εντελώς νέο, άκρως εξατομικευμένο σεξ κάθε φορά! Η μηχανή του σεξ σε σχήμα σέλας μπορεί όχι μόνο να σπρώχνει δυνατά με διάφορους τρόπους, αλλά και να δονείται έντονα. Είναι πολύ εύκολο στη λειτουργία, είτε μέσω εφαρμογής (επίσης εξ αποστάσεως) είτε με τηλεχειριστήριο.

     

    Η γαμημένη μηχανή Doc Johnson x Motorbunny Buck έχει την υπογραφή της Motorbunny για τη δόνηση και τη γαμημένη δύναμη και διαθέτει δύο ξεχωριστές κινήσεις τροφοδοσίας. Χάρη στη νέα συμβατότητα Vac-U-Lock, αυτό το γαμημένο μηχάνημα προσφέρει άπειρες δυνατότητες για στοχευμένη, προσαρμόσιμη διέγερση και μια βαθιά, πολύπλευρη οργασμική εμπειρία.

     

    Αν έχετε βαρεθεί τις δραστηριότητες στην κρεβατοκάμαρα και επιθυμείτε μια περιπέτεια, ίσως ήρθε η ώρα να προσθέσετε κάτι νέο στη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Ενώ είναι διασκεδαστικό να πειραματίζεστε με διαφορετικές στάσεις, διαφορετικό σύντροφο ή νέα μέρη, υπάρχουν και άλλες σπουδαίες εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να δοκιμάσετε. Η μηχανή σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και να κάνετε τα πράγματα πραγματικά πιο πικάντικα.

     

    Χρησιμοποιήστε τη μηχανή σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson για να απογειώσετε την εμπειρία του αυνανισμού σας ή του σεξ με τον σύντροφό σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο! Με τόσα πολλά διαφορετικά μεγέθη, σχέδια και χαρακτηριστικά δονητών, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε μια συναρπαστική επιλογή που θα σας χαρίσει οργασμό μετά τον οργασμό.

     

    Ενσωματωμένη τεχνολογία LINK

     

    Με την τεχνολογία LINK της Motorbunny, μπορείτε να δοκιμάσετε πολυάριθμες προ-προγραμματισμένες κινήσεις ώθησης σε συνδυασμό με δονήσεις και να μοιραστείτε τον έλεγχο της μηχανής σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson ασύρματα στο σπίτι ή μέσω εφαρμογής σε όλο τον κόσμο. Μόλις δύο κλικ και θα έχετε έναν ασφαλή, ιδιωτικό σύνδεσμο για να τον μοιραστείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο μέσω SMS!

     

    ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΏΘΗΣΗ

     

    Επειδή κάθε σώμα είναι διαφορετικό, χρειάζεται μια πραγματικά εξελιγμένη μηχανή σεξ! Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός της μηχανής σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson σας επιτρέπει να συνδυάζετε διαφορετικούς δονητές με διαφορετικές κινήσεις ώθησης, όπως ακριβώς σας αρέσει. Τα κουμπιά ώθησης καθορίζουν τον τύπο της κίνησης ώθησης. "Οι κινήσεις ώθησης γίνονται κατευθείαν προς τα πάνω και προς τα κάτω. το "G-Thrust" κινείται προς τα πάνω και προς τα εμπρός. Το εξάρτημα "Thumper" είναι ευθύγραμμο και ελαφρώς ραβδωτό, ενώ το εξάρτημα "Sweet Spot" έχει κλίση προς τα εμπρός και είναι λείο. Επιπλέον, αυτή η μηχανή του σεξ συνοδεύεται από το έξυπνο εξάρτημα "Vac-U-Lock", το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλους τους δονητές Vac-U-Lock ή τους δονητές Hunglock της MEO ®! Ανεξάρτητα από τον τύπο διέγερσης και το εξάρτημα που θα επιλέξετε, θα ζήσετε το σεξ της ζωής σας!

     

    Vac-U-Lock & Motorbunny

     

    Ο προσαρμογέας Vac-U-Lock συμπληρώνει το Motorbunny BUCK με έξυπνο τρόπο και παρέχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες κατά τη διάρκεια του σεξ. Ο προσαρμογέας συνδέεται στο κάθισμα της μηχανής σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson και χρησιμεύει ως βάση για μια ποικιλία δονητών. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς ρεαλιστικούς δονητές, πούτσες και πούτσες με διαφορετικά μήκη, υφές, χρώματα και υλικά. Το Vac-U-Lock είναι η ιδανική επιλογή για όσους είναι ήδη οπαδοί των δονητών Hunglock της MEO ή των ερωτικών παιχνιδιών Doc Johnson και ονειρεύονται να ζωντανέψουν αυτά τα παιχνίδια. Η μηχανή σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson δονείται έντονα, σπρώχνει δυνατά ή απαλά και δεν κουράζεται ποτέ, ενώ ένας δονητής Doc Johnson προσθέτει αυτή τη συγκεκριμένη ρεαλιστική πινελιά.

     

    Απολαύστε την αίσθηση της εναλλαγής μεταξύ διαφορετικών μεγεθών πέους και σχημάτων δονητών χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε αμέσως παρτενέρ. Οι δονητές Doc Johnson προσομοιάζουν ένα πραγματικό πέος χάρη στο υλικό FIRMSKIN, τις φλέβες, τη βάλανο και τα αρχίδια, ενώ οι δονητές Hunglock της MEO ® είναι μεγάλοι, μαύροι και καυλωμένοι! Οι δονητές έχουν συνήθως μήκος μεταξύ 15 cm και 30 cm και περιφέρεια έως και 25 cm. Για τους "παθιασμένους καβαλάρηδες" που θέλουν να ικανοποιηθούν σε βάθος, διατίθεται ακόμη και διπλός διεισδυτής. Όταν τοποθετήσετε τη μηχανή σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson με τον προσαρμογέα Vac-U-Lock, μπορείτε να αναρωτιέστε κάθε βράδυ: Ποιον τύπο να καβαλήσω σήμερα Στην πραγματικότητα, το καλύτερο πράγμα για το μηχάνημα σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson με έναν δονητή από MEO ® ή Doc Johnson είναι ότι δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε μήπως κάποιος από τους δύο κουραστεί ή χαλαρώσει.

     

    Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Motorbunny BUCK και του προσαρμογέα Vac-U-Lock

     

    Είτε χρησιμοποιείτε τη μηχανή σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson μόνη της είτε με σύντροφο, είναι μια ευέλικτη μηχανή γαμησιού που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα. Η μηχανή σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson είναι μια ιδιαίτερα στιβαρή μηχανή γαμησιού που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια και συνοδεύεται από μια ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων. Τα αξεσουάρ Doc Johnson και οι δονητές MEO ® Hunglock συμπληρώνουν τις δυνατότητες της μηχανής σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson και σας επιτρέπουν να επιλέξετε από μια ποικιλία δονητών. Είτε ως ζευγάρι είτε με σύντροφο, η μηχανή σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson είναι συναρπαστική τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες και ο καθένας μπορεί να βρει τη δική του προσωπική ρύθμιση και τον κατάλληλο δονητή που τον εξιτάρει. Στις σχέσεις εξ αποστάσεως, η μηχανή σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson μπορεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερα οικεία εμπειρία που τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν ακόμη και αν βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Για τους εργένηδες, η μηχανή σεξ Motorbunny Buck x Doc Johnson προσφέρει έναν απολύτως ασφαλή τρόπο να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές επιθυμίες χωρίς να εκθέσετε τον εαυτό σας σε κινδύνους.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Η μηχανή Motorbunny Motorbunny είναι μια μηχανή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή και τη χρήση της:

     

    • Motorbunny Buck x Doc Johnson Vac-U-Lock μηχανή σεξ
    • Μια τέλεια και ευέλικτη ερωτική μηχανή που όχι μόνο συμπληρώνει το σεξ, αλλά φέρνει την επανάσταση!
    • Αξεσουάρ και ασορτί δονητές: Κάντε κλικ εδώ!
    • Πατενταρισμένη μηχανή σεξ με πολλά αξεσουάρ
    • Με τροφοδοσία ρεύματος A/C και βύσμα γενικής χρήσης
    • Διαστάσεις της κύριας μονάδας: Μήκος: 29,9 cm Πλάτος: 34,3 cm Ύψος: 22,2 cm
    • Λειτουργεί με εναλλασσόμενο ρεύμα 240 βολτ
    • Συνοδεύεται από 6 εξαρτήματα σιλικόνης!
    • 3 κλασικά εξαρτήματα Motorbunny
    • Προσαρμογέας Vac-U-Lock
    • λεπτός δονητής μήκους 17,8 cm
    • ρεαλιστικός δονητής μήκους 17,8 cm με όρχεις
    • μακρύς στενός δονητής με Vac-U-Lock, μήκος εισαγωγής: 19 εκ. Διάμετρος άξονα: 3,8 cm - 17,8 cm.
    • μακρύς ρεαλιστικός δονητής με όρχεις και Vac-U-Lock, εισάξιμο μήκος: 16,5 cm, διάμετρος άξονα: 3,8 cm
    • 2 εξαρτήματα για κινήσεις ώθησης Thrust, για ευθύγραμμες κινήσεις πάνω-κάτω
    • G-Thrust, για ωθήσεις προς τα πάνω και προς τα εμπρός
    • Ελέγξτε την κίνηση χειροκίνητα ή ανακαλύψτε πολλά προ-προγραμματισμένα προγράμματα "Buzz" και "Thrust"
    • Η μονάδα ελέγχου με το Motorbunny LINK σας επιτρέπει να ελέγχετε τη μηχανή του σεξ από απόσταση ασύρματα από άλλους
    • Συμβατό με Bluetooth με τη δωρεάν εφαρμογή Motorbunny Συμβατό με iOS και Android
    • Η δεξιά γωνιακή σφήνα σάς επιτρέπει να εναλλάσσεστε μεταξύ της οδήγησης και της ανάσκελης θέσης σας
    • Εξαρτήματα Buck: Επίπεδο μαξιλάρι (δόνηση), μαξιλάρι κλειτορίδας με υφή, υπερυψωμένο εξόγκωμα, κατασκευασμένο από σιλικόνη. εξάρτημα "Sweet Spot" σημείο G, υφή κλειτοριδικού μαξιλαριού, μήκος εισαγωγής: 11,4 cm, διάμετρος στελέχους: 3,2 cm, κατασκευασμένο από σιλικόνη. εξάρτημα "Ribbed Rumbler", μαξιλαράκι κλειτοριδικού σημείου με υφή, μήκος εισαγωγής: 15,9 cm, διάμετρος στελέχους: 3,8 cm, από σιλικόνη 17,8 cm
    • Ενσύρματο τηλεχειριστήριο με δύο κουμπιά: Buck, Buzz
    • Τροφοδοτικό A/C και βύσμα γενικής χρήσης Μήκος καλωδίου: 221 cm



    Πληροφορίες σχετικά με το Motorbunny Original Sex Machine (= Standard) + LINK Bluetooth Bundle


    Το Motorbunny Original είναι ένα πολυτελές και πλήρες sex machine με πολλά extras! Όλες οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν εύκολα με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο. Είναι επίσης δυνατό να ελέγξετε το Motorbunny Original μέσω της εφαρμογής Motorbunny App που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Έτσι, είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό όταν ο σύντροφός σας αναλαμβάνει τον έλεγχο από απόσταση. Ή μπορείτε να προκαλέσετε τον εαυτό σας και να το απολαύσετε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο! Το Motorbunny Original διατίθεται με διαφορετικά εξαρτήματα. Με τις λειτουργίες "buzz" και "twirl" στον πίνακα ελέγχου, θα βιώσετε τόσο διεισδυτική όσο και δονητική διέγερση. Αυτό το μηχάνημα είναι κατάλληλο για κολπική, πρωκτική, G-spot ή P-spot διέγερση και προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία για όλους! Όλα τα κινούμενα μέρη μπορούν να καθαριστούν εύκολα με χλιαρό νερό και Toy Cleaner. Ποτέ μην βυθίζετε το μηχάνημα κάτω από το νερό! Περιεχόμενα και διαστάσεις: Χαμηλό, μικρό και μεσαίο εξάρτημα (το χαμηλό χρησιμοποιείται μόνο του και χρησιμοποιείται για τη διέγερση της κλειτορίδας, το μικρό και το μεσαίο χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το μανίκι δονητή) Χαμηλό και υψηλό ανυψωτικό (ιδανικό για την επίτευξη της κλειτορίδας), ρεαλιστικό μανίκι δονητή, τηλεχειριστήριο με καλώδιο (μήκος καλωδίου 124,5 cm). -Προσαρμογέας γενικής χρήσης για σύνδεση ρεύματος (μήκος καλωδίου 221 cm). Αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης στα αγγλικά Το μέγιστο φορτίο είναι 181 κιλά.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Safety

    Impressed with the detail to construction of the machine. Thanks for keeping safety first!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ein Traum wurde wahr

    Nie im Leben hätte ich gedacht, dass ich so oft und so hart auf einem Fake-Schwanz kommen würde. Das Sextoy meiner Träume

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Buck and Buzz a Hole Right Through the Fabric of Reality

    Look... if you're here after hearing all of the tales about the Motorbunny Buck,... yes, they're all true. If you have the $$$ and you're somehow still on a fence,... the reviews might help sway you a bit but, really, just buy it. Y'all know what this thing does and if you need a little bit of that in your life. But be warned! There is nothing discreet about the Motorbunny Buck!

    Live in a tiny apartment with paper thin walls? Rev this thing up and the neighbors are gonna think you're about to launch something into space. And maybe you will! Got hardwood floors (like I do)? They won't impede the Buck's functionality at all but get ready to hear 'em resonate in ways you never thought possible (and way before you get the chance to max out the dials). Thinking about keeping this stowed away for moments when your significant other isn't around? Think again! They can be halfway across the globe and the Buck's Earth-rattling power is gonna tip them off to what you're up to. If it doesn't, your silly, primal moaning will find a way to cut through dimensions and reach them. Or maybe they'll remain oblivious until the next time they see you and your legs are bowed all funny and quivering, hardly able to keep you upright. Your S.O. will say something like, "Unless you suddenly became a cowboy, [INSERT YOUR NAME HERE], and been riding the range all day, you've been up to some tomfoolery and shenanigans." and you'll cave and spill the beans. Which is fine because the Motorbunny Buck really is meant to be shared, and sharing is caring.

    Those of you with interests in the occult: I'm not saying that the Buck is your solution to calling forth an elder thing with the haunting song of its people... but it's loud enough that such beings should be able to hear it. Whether they choose to awake and respond to you is their prerogative. Just... know what you're calling forth first, okay?

    The Buck doesn't discriminate! As long as you/yours have/has labies or a starfish (or both, but at least one) then there's something here for you. Motorbunny has sold you (or hopefully will be selling to you soon!) the keys that unlock doors to realms you never imagined. Twist the dials toward eleven or use the BlueTooth functionality for remote control and witness the singularity. Experience the sensation of the ego being shredded apart. Along with spacetime. My goD, it's full of stars... and the incessant droning of a riding sex toy.

    Has anyone mentioned how loud this device gets? Sure, your brain will melt as new forms of pleasure work their way in to every nook and cranny. But everyone's gonna know.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Amazing

    Hands down the best machine on the market! The Buck came in a neat package, instructions were easy to read and it was very easy to put together. The experience was absolutely amazing as the Buck feature is wonderful and the vibration is amazing but can be intense initially, so build it up slowly. The only constructive feedback I could provide is that the unit can get pretty loud but it's understandable given how strong the vibration is. I've used other machines in the past and they can't hold up to this one, it's by far the best machine on the market!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    So thrusty and rumbly! Think I'm a happy bunny

    Had to give this 5 stars because it's pretty special and I'm not aware of another toy like it that's so well made. I wish it had more attachments--both are just a little too firm for my taste. Would love to see a fancy triple density realistic option. The vac-u-lock attachment isn't quite the answer either as it causes toys to stick out too far (may try covering the seat with additional padding to try to fix this). Which might also help the noise! Echoing other reviewers, this thing is loud on higher vibration settings. Like loud enough to hear distinctly outside my house. And the last thing I would love to see is an option for longer thrust. Its roughly 2 inches is more than adequate but I would love to try 3. This thing is overall amazing though and I'm now a very happy (and satisfied) bunny!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Holy cow

    Holy cow worth every penny! She literally melted off of it when she was done! Can’t wait to let her friends try! : )

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Wow…Just…WOW

    Where do I even start! We received the Motorbunny Buck in the mail the other day and it was delivered discreetly…thank God(we were gone on vacation!) So excited to test it out it was the first thing we opened when we got back. The device and all attachments came neatly packaged and secure. Very easy to assemble with pictured instructions. I have yet to try all the different attachments but the first attachment with the black thrusting dildo was enough to give me an eye rolling orgasm. We will be writing a more detailed review once we get through all settings and options. But had to let everyone know how freaking great this was!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Die geilste Ficmaschine ever

    Die geilste Fickmaschine die ich jemals probiert habe. Bin beim Orgasmus fast ohnmächtig vor Geilheit geworden. Absolutes TOP Produkt

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Amazing

    From a male perspective I don't care for the back and forth but the up and down with the vibration gave me the hardest orgasm I've ever had. My girl loves it just as much. I 100% recommend this, I am so happy I got this compared to any other toy

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    The Wife Loves It!!!!!!

    The wife love her motorbunny. The moment she unpackaged it, she wanted to get right on it. She has loved every minute of it.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Μηχανή σεξ Motorbunny

    Μηχανή σεξ Motorbunny

    Ο Doc Johnson, σε συνεργασία με την Motorbunny, ανέπτυξε την καλύτερη υβριδική μηχανή σεξ στον κόσμο, το Motorbunny Buck, σε μια έκδοση συμβατή με την τεχνολογία Vac-U-Lock του Doc Johnson. Η μηχανή του σεξ μπορεί όχι μόνο να σπρώχνει δυνατά με διάφορους τρόπους, αλλά και να δονείται έντονα. Είναι πολύ εύκολο στη λειτουργία, είτε μέσω εφαρμογής (και από απόσταση) είτε με

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: