Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Butt plug - Big Bang

Το μεγάλο Big Bang butt plug διατηρεί τον πρωκτό ορθάνοιχτο και χαλαρώνει τους μύες με το τέλειο μέγεθός του.

Περισσότερες πληροφορίες

1204/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μεγάλο Big Bang butt plug διατηρεί τον πρωκτό ορθάνοιχτο και χαλαρώνει τους μύες με το τέλειο μέγεθός του.

     

    Από τη μία πλευρά, αυτό το μεγάλο πρωκτικό βύσμα παρέχει πραγματικά διεγερτική διέγερση. Από την άλλη πλευρά, τεντώνει τον πρωκτό και μπορεί να φορεθεί ακόμη και 24 ώρες το 24ωρο. Με το ειδικό πόδι του, ουσιαστικά ρουφάει τον εαυτό του ανάμεσα στα κωλομάγουλα.

     

    Είτε στη δουλειά είτε στο σχολείο, παρά το αξιοσέβαστο μέγεθός του, κανείς δεν θα το προσέξει αν φορέσετε το Big Bang butt plug διακριτικά κάτω από τα ρούχα σας.

     

    Κατασκευασμένο από βελούδινα μαλακή σιλικόνη με απρόσκοπτη, ολισθηρή επιφάνεια, είναι ιδιαίτερα εύκολο στην τοποθέτηση. Μια εύκαμπτη βάση εξασφαλίζει ότι το butt plug δεν μπορεί να εισαχθεί πολύ βαθιά.


    Το σχήμα του υπόσχεται ασφαλή εφαρμογή- το ειδικό πόδι εξασφαλίζει ότι όχι μόνο διεγείρεται επιπλέον το περίνεό σας, αλλά και ότι μπορείτε να το φοράτε άνετα και διακριτικά κάτω από τα ρούχα σας. Ακόμη και το να κάθεστε γίνεται μια υπέροχη πρωκτική απόλαυση.

     

    Πολλή απόλαυση εγγυημένη:

     

    Ένα πρωκτικό βύσμα χρειάζεται ένα χαλαρό άτομο που προσεγγίζει το πιο παχύ σημείο του βύσματος με ηρεμία και χρόνο. Το καλύτερο είναι να ξαπλώσετε ανάσκελα με τα πόδια σας λυγισμένα και να αυξήσετε αργά την πίεση στο ροζέτο για να το ενθαρρύνετε να ανοίξει. Κάποια στιγμή, θα συμβεί ξαφνικά πολύ γρήγορα και ο πισινός θα ρουφήξει ουσιαστικά το υπόλοιπο βύσμα μέσα του. Ένα λιπαντικό όπως το δικό μας AnalPush ή το Alphamale είναι απολύτως απαραίτητο.

     

    Το να έχετε κατακτήσει ένα butt plug συνδέεται πάντα με ένα μικρό αίσθημα ευτυχίας που έρχεται αφού ο πρωκτός έχει κλείσει ξανά πίσω από το παχύ άκρο του βύσματος. Το να κρατάτε ένα butt plug μέσα σας, να περπατάτε με αυτό για λίγο ή όλη την ημέρα, είναι επίσης κάτι παραπάνω από ερωτικό.

     

    Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το butt plug: Μην ανησυχείτε, πάντα βγαίνει, ακόμη και αν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να ξεπεράσετε την πλατιά πλευρά. Εξάλλου, το έντερο είναι εκπαιδευμένο να ξεφορτώνεται τα πράγματα - ο λεγόμενος περισταλτισμός, η κυματοειδής κίνηση των μυών στα εντερικά τοιχώματα δείχνει στο βύσμα το δρόμο προς τα έξω. Το κεφάλι βοηθά επίσης. Κι αυτό γιατί δίνει στον σφιγκτήρα μυ την εντολή να ανοίξει διάπλατα όλες τις πύλες ....

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

     

    • Διάμετρος: 6,0 cm
    • βελούδινη μαλακή επιφάνεια
    • υγιεινή και φιλική προς το σώμα σιλικόνη
    • ανατομικά διαμορφωμένη βάση για απόλαυση 24/7
    • butt plug κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη χωρίς φθαλικό εστέρα.
    • Καθαρισμός με ζεστό νερό και σπρέι VERYCLEAN.
    • Συνιστώμενα λιπαντικά: Alphamale και AnalPush

     

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    It left me aching when removed - for more!

    Got my new best friend yesterday and holy smokes! Pretty, firm enough to go where it needs to go, flexible enough to be almost comfortable for sustained use and big enough to make an impression. Almost as good as having an actual cock buried in my ass. It left me aching when removed - for more!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Gros calibre...

    Au départ juste pour s’amuser et finalement le produit est de qualité et à mon avis à utiliser encore et encore et encore

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Kann ich jeder Stute nur empfehlen

    Mein Lieblings Buttplug von MEO geht super rein und mit etwas Druck auch wieder raus. Tolles Material, leicht zu reinigen. 6 cm Durchmesser sind genug zum Dehnen und kann ich jeder Stute nur empfehlen

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Butt plug - Big Bang

    Butt plug - Big Bang

    Το μεγάλο Big Bang butt plug διατηρεί τον πρωκτό ορθάνοιχτο και χαλαρώνει τους μύες με το τέλειο μέγεθός του.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: