Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Rocks-Off - Δονητής Chaiamo

Κομψότητα, εξαιρετική ισχύς και απόλυτη τελειότητα! Ο πολυτελής δονητής Chaiamo από το Rocks Off έχει σχεδιαστεί για να σας εκτοξεύει στην κορύφωση ξανά και ξανά. Χάρη στην υψηλής ποιότητας υφή του, ο δονητής Chaiamo είναι ιδιαίτερα φιλικός προς το δέρμα και έχει μεταξένια απαλή αίσθηση.

Περισσότερες πληροφορίες

2942/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Κομψότητα, εξαιρετική ισχύς και απόλυτη τελειότητα! Ο πολυτελής δονητής Chaiamo από το Rocks Off έχει σχεδιαστεί για να σας εκτοξεύει στην κορύφωση ξανά και ξανά. Χάρη στην υψηλής ποιότητας υφή του, ο δονητής Chaiamo είναι ιδιαίτερα φιλικός προς το δέρμα και έχει μεταξένια απαλή αίσθηση. Επιπλέον, ο πολυτελής δονητής εντυπωσιάζει με το κωνικά διαμορφωμένο άκρο του, με το οποίο μπορείτε να διεγείρετε ιδιαίτερα καλά το "σημείο της ηδονής" σας.

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Ο Τσαμάο Chaibao είναι ο πιο δυνατός και πιο δυνατός και πιο γρήγορος από όλους:

     

    • Καινοτόμος δονητής πολυτελείας από την Rocks-Off
    • 10 επίπεδα έντονης δόνησης
    • Κωνικό άκρο για έντονη διέγερση του σημείου P, του σημείου G και του πρωκτού
    • Εύκολος στη χρήση
    • Ιδανικός για αρχάριους
    • 100% αδιάβροχος
    • Υλικό: πλαστικό ABS & σιλικόνη
    • Επαναφορτιζόμενο μέσω USB
    • χρόνος φόρτισης 3 ωρών για έως και 3 ώρες απόλαυσης

     

    Ακριβής διέγερση: Εκτός από την επιφάνεια μαλακής αφής, το φιλιγκράν στρογγυλεμένο άκρο παρέχει λεπτές αισθήσεις. Αυτό πρώτα κάνει απαλό μασάζ στον πρωκτό ή την κλειτορίδα και τα χείλη πριν ο δονητής Chaiamo διεισδύσει με ευχαρίστηση και διεγείρει τα εσωτερικά σας hotspots.

     

    10 επίπεδα δόνησης: Ο δονητής Rocks Off Chaiamo σας περιποιείται με 10 έντονα επίπεδα δόνησης από ήπια έως ισχυρά και σας χαρίζει οργασμικά κύματα διέγερσης - ξανά και ξανά.

     

    Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: Ο δονητής Chaiamo εγγυάται ασταμάτητη αντοχή με την ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, η οποία μπορεί να επαναφορτιστεί γρήγορα με το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB. Μετά από τρεις ώρες φόρτισης, ο δονητής προσφέρει έως και τρεις ώρες μέγιστης ισχύος.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον δονητή Chaiamo

     

    Χάρη στη μαλακή, ολισθηρή επιφάνεια σιλικόνης του, ο δονητής είναι εύκολο να εισαχθεί πρωκτικά ή κολπικά. Μόλις εισαχθεί ο δονητής, η επιθυμητή ένταση μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού στον πίνακα ελέγχου στο κάτω μέρος του δονητή. μπορείτε να επιλέξετε από 10 ποικίλους και ισχυρούς τρόπους δόνησης.

     

    Τι πρέπει να έχω κατά νου όταν χρησιμοποιώ τον δονητή πολυτελείας Chaiamo

     

    Χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικά με βάση το νερό, π.χ. Aquameo. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη μπορεί να βλάψουν το ευαίσθητο υλικό. Ο δονητής Chaiamo μπορεί να καθαριστεί με νερό και ήπιο σαπούνι. Για επιπλέον φροντίδα, συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Πολύ ισχυρός δονητής με 10 λειτουργίες
    • Υλικό: Σιλικόνη με επίστρωση PU (μαλακή αφή), ABS - (χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις)
    • 100% αδιάβροχο
    • Επαναφορτιζόμενος μέσω USB
    • Διάμετρος: 3,2 cm
    • Μήκος εισόδου: 12 cm
    • Μήκος εισόδου: 16 cm
    • Βιώσιμη συσκευασία χωρίς πλαστικό!

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Rocks-Off Chaiamo Vibrator

    Der Rocks-Off Chaiamo Vibrator ist ein eleganter Luxusvibrator mit einer Vielzahl von tollen Funktionen. Seine runde Spitze ermöglicht eine sehr präzise Stimulation meines G-Punkts und des Anus. Mit 10 Vibrationsstufen von sanft bis kraftvoll bietet er mir jeden Abend orgasmische Erlebnisse. Der Vibrator besteht aus hochwertigem Material, ist leicht aufladbar und bietet bis zu 3 Stunden Vergnügen. Einfach zu bedienen und ideal für Anfänger. Für mich eines der besten Toys und ein sexy Spielzeug für sinnliche Abenteuer!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Rocks-Off - Δονητής Chaiamo

    Rocks-Off - Δονητής Chaiamo

    Κομψότητα, εξαιρετική ισχύς και απόλυτη τελειότητα! Ο πολυτελής δονητής Chaiamo από το Rocks Off έχει σχεδιαστεί για να σας εκτοξεύει στην κορύφωση ξανά και ξανά. Χάρη στην υψηλής ποιότητας υφή του, ο δονητής Chaiamo είναι ιδιαίτερα φιλικός προς το δέρμα και έχει μεταξένια απαλή αίσθηση.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: