Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Nexus Revo Air - Περιστρεφόμενος δονητής προστάτη με διέγερση πίεσης αέρα

Απολαύστε τον απόλυτο ανδρικό οργασμό με το Nexus Revo Air! Ο καινοτόμος δονητής προστάτη είναι ένα θαύμα της τεχνολογίας και σας κακομαθαίνει με δύο ισχυρά μοτέρ και διέγερση με πίεση αέρα. Κάνει ακριβώς μασάζ στον προστάτη και το περίνεο για αξέχαστους οργασμούς στον προστάτη.

Περισσότερες πληροφορίες

2972/00

Χρόνος παράδοσης περίπου 3 ημέρες

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο οργασμός του προστάτη είναι ο απόλυτος ανδρικός οργασμός και με το Nexus Revo Air θα τον ζήσετε ξανά και ξανά! Ο δονητής προστάτη Nexus Revo Air δεν είναι ένας συνηθισμένος διεγέρτης του προστάτη, αλλά ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας! Με τον καινοτόμο σχεδιασμό του, τα δύο ισχυρά μοτέρ και τη διέγερση με πίεση αέρα, είναι ικανός να κάνει μασάζ τόσο στον προστάτη όσο και στο περίνεο - την ερωτογενή ζώνη μεταξύ του πρωκτού και των όρχεων.

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Οδοντωτό πέος και αιδοίο, καθώς και το πέος και το αιδοίο του:

     

    • Καινοτόμος δονητής προστάτη
    • Με διέγερση με πίεση αέρα
    • Περιστρεφόμενος άξονας
    • 2 ισχυρά μοτέρ
    • 8 διαφορετικά επίπεδα δόνησης
    • Με τηλεχειριστήριο
    • Επαναφορτιζόμενο μέσω USB
    • Σιλικόνη φιλική προς το σώμα

     

    Οι οργασμοί του προστάτη είναι κάτι σαν το Άγιο Δισκοπότηρο της ανδρικής απόλαυσης. Προκαλούνται από τη διέγερση του αδένα του προστάτη, ο οποίος συχνά αναφέρεται ως το "ανδρικό σημείο G". Με αυτόν τον οργασμό, η αίσθηση της ευχαρίστησης ξεπερνά κατά πολύ τη συνηθισμένη ευχαρίστηση που γνωρίζουν οι περισσότεροι άνδρες. Ακτινοβολεί σε όλη την κοιλιά και μπορεί να καταλάβει ακόμη και ολόκληρο το σώμα. Ορισμένοι άνδρες αναφέρουν μάλιστα ότι ο οργασμός του προστάτη μπορεί να είναι πιο έντονος από έναν συμβατικό οργασμό.

     

    Σε αυτό το σημείο έρχεται ο δονητής προστάτη Nexus Revo Air. Αυτός ο δονητής προστάτη δεν είναι ένα συνηθισμένο σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας! Με τον καινοτόμο σχεδιασμό του και τα δύο ισχυρά μοτέρ του, είναι σε θέση να κάνει μασάζ τόσο στον προστάτη όσο και στο περίνεο - την ερωτογενή ζώνη μεταξύ του πρωκτού και των όρχεων.

     

    Και σαν να μην έφτανε αυτό, η περιστροφική κίνηση του άξονα επιτρέπει ένα συνεχές και ακριβές μασάζ στον προστάτη. Επιπλέον, η διέγερση με πίεση αέρα παρέχει μια επιπλέον αίσθηση μυρμηγκιάσματος που σας εκτοξεύει σε αφάνταστα ύψη ηδονής. Με οκτώ διαφορετικά επίπεδα δόνησης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ανάλογα με τα γούστα σας.

     

    Αλλά γίνεται ακόμα καλύτερο: η τακτική χρήση ενός διεγέρτη προστάτη μπορεί επίσης να έχει οφέλη για την υγεία. Το μασάζ προστάτη λέγεται ότι συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου προστατίτιδας, στυτικής δυσλειτουργίας και άλλων προβλημάτων του προστάτη.

     

    Συνοψίζοντας, η διέγερση του προστάτη με τον διεγέρτη προστάτη Nexus Revo Air μπορεί να προκαλέσει μια βαθιά και έντονη αίσθηση ευχαρίστησης που υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που μπορεί να επιτευχθεί με τις παραδοσιακές σεξουαλικές πρακτικές. Με έναν δονητή προστάτη όπως ο Nexus Revo Air, είναι εύκολο να εξερευνήσετε αυτό το κρυφό σημείο ευχαρίστησης και να βιώσετε τις έντονες απολαύσεις ενός οργασμού στον προστάτη.

     

    Εν ολίγοις, με έναν δονητή προστάτη όπως ο Nexus Revo Air, θα ανακαλύψετε μια εντελώς νέα διάσταση απόλαυσης και θα βιώσετε οργασμούς τόσο έντονους που θα σας αφήσουν άφωνους. Δοκιμάστε το - το "ανδρικό σημείο G" σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον διεγέρτη προστάτη Nexus Revo Air

     

    Εισάγετε το Nexus Revo Air από το στόμα με λίγο λιπαντικό και νιώστε το υπέροχο τέντωμα στον πρωκτό και τη διέγερση στον προστάτη. Το Nexus Revo Air κρατιέται στη σωστή θέση και έχει ένα αποτέλεσμα μασάζ μέσω των κινήσεων της λεκάνης και των συσπάσεων του πρωκτικού σφιγκτήρα. Είτε με τον σύντροφό σας είτε μόνοι σας - δοκιμάστε το και βιώστε πόσο έντονος μπορεί να είναι ένας οργασμός στον προστάτη.

     

    Το Nexus Revo Air από τη Nexus με λεπτομέρειες:

     

    Το Revo Air είναι ένας καινοτόμος δονητής προστάτη με τεχνολογία πίεσης αέρα! Ενώ απολαμβάνετε τις ευχάριστες δονήσεις και τον περιστρεφόμενο άξονα στο εσωτερικό του, ενεργοποιείτε τα παλλόμενα κύματα πίεσης αέρα που διεγείρουν το ευαίσθητο περίνεο. Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει έναν έντονο οργασμό, επειδή το περίνεο περιέχει πολλές νευρικές απολήξεις και συχνά ξεχνιέται κατά τη διέγερση των ανδρών. Το Revo Air το αλλάζει αυτό και ανεβάζει τον οργασμό του προστάτη στο επόμενο επίπεδο. Ο διεγέρτης είναι κατασκευασμένος από φιλική προς το σώμα σιλικόνη και έχει απαλή και άνετη αίσθηση. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο ή στο ντους, επειδή το Revo Air είναι αδιάβροχο. Ο έλεγχος του Revo Air είναι εύκολος με το τηλεχειριστήριο, το οποίο έχει εμβέλεια έως και 8 μέτρα. Ο διεγέρτης προστάτη και το τηλεχειριστήριο επαναφορτίζονται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB.

     

    Ο διεγέρτης προστάτη πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo, καθώς τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη θα προσβάλλουν το υλικό. Μετά τη χρήση, ο διεγέρτης του προστάτη πρέπει να καθαρίζεται με λίγο σαπούνι και νερό. Το σπρέι μας VERYCLEAN μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για απολύμανση.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Nexus Revo Air
    • Περιστρεφόμενος δονητής προστάτη με διέγερση με πίεση αέρα
    • Μήκος: 13,8 cm
    • Εισαγόμενο μήκος: 10 cm
    • Μέγιστη διάμετρος: 3,4 cm
    • Εξωτερική διάμετρος: 13,0 cm
    • Αδιάβροχο
    • Υλικό: ABS, σιλικόνη
    • Στόχος διέγερσης: Πρωκτός, προστάτης, περίνεο
    • Ένταση δόνησης: Μεταβλητές δονήσεις
    • Έλεγχος: Ασύρματο τηλεχειριστήριο
    • Δόνηση και παλμοί
    • Χρόνος λειτουργίας: 60 λεπτά
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB
    • Χρόνος φόρτισης: 120 λεπτά

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Nexus Revo Air - Περιστρεφόμενος δονητής προστάτη με διέγερση πίεσης αέρα

      Nexus Revo Air - Περιστρεφόμενος δονητής προστάτη με διέγερση πίεσης αέρα

      Απολαύστε τον απόλυτο ανδρικό οργασμό με το Nexus Revo Air! Ο καινοτόμος δονητής προστάτη είναι ένα θαύμα της τεχνολογίας και σας κακομαθαίνει με δύο ισχυρά μοτέρ και διέγερση με πίεση αέρα. Κάνει ακριβώς μασάζ στον προστάτη και το περίνεο για αξέχαστους οργασμούς στον προστάτη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: