Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

ElectraStim

Ενημερωτικό δελτίο

Συσκευή ηλεκτρικής διέγερσης Flick EM60-E από ElectraStim

Νέο Προσφορά
  • Συσκευή ηλεκτρικής διέγερσης Flick EM60-E από ElectraStim

Θέλετε να ζήσετε κάτι εντελώς καινούργιο που θα αλλάξει εντελώς τις προηγούμενες σεξουαλικές σας εμπειρίες και θα επαναπροσδιορίσει τα όρια της απόλαυσής σας Τότε ο ηλεκτροδιεγέρτης Flick EM60-E από την ElectraStim είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Κάντε τη βουτιά σε έναν κόσμο έντονων αισθήσεων και αξέχαστων κορυφώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες

3887/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Έτοιμοι να πάρετε τον έλεγχο Με 24 επίπεδα έντασης, η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης Flick EM60-E από την ElectraStim ένα απίστευτο εύρος επιλογών από απαλό γαργαλητό έως εξαιρετικά έντονη διέγερση.

    Ιδανική για αρχάριους στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης ή για επαγγελματίες που θέλουν να ξεπεράσουν τα όριά τους. Με 7 προ-προγραμματισμένα μοτίβα, από απαλά και σέξι έως εξαιρετικά έντονα, δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

    Ανακαλύψτε την απόλυτη συγκίνηση με τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectraStim Flick EM60-E - ο νέος σας καλύτερος φίλος στον κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης!

    Αυτό το λεπτό, ελαφρύ θαύμα της τεχνολογίας είναι ένα πραγματικό must-have για όλους τους νεοεισερχόμενους στη σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση και για τους έμπειρους γνώστες που θέλουν να πάνε το ηλεκτροεξ στο επόμενο επίπεδο. Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης χωράει σε κάθε τσέπη παντελονιού και είναι ο τέλειος σύντροφος για ταξίδια ή αυθόρμητες συνεδρίες στο σπίτι.

    Αλλά το πραγματικό highlight είναι η πατενταρισμένη λειτουργία flick! Αυτή η λειτουργία αλλάζει το παιχνίδι και σας επιτρέπει να χορηγείτε "εικονικές βλεφαρίδες" με μια απλή κίνηση του χεριού - ιδανική για όποιον θέλει να προσθέσει μια επιπλέον δόση ελέγχου και δημιουργικότητας σε μια συνεδρία BDSM. Φανταστείτε να ελέγχετε την ένταση με κάθε κίνηση του καρπού σας για μια εντελώς μοναδική και συγχρονισμένη εμπειρία.

    Με μία μόνο σύνδεση, μπορείτε να συνδέσετε έως και δύο μονοπολικά ή ένα διπολικό εξάρτημα ταυτόχρονα, καθιστώντας τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης Flick EM60-E από ElectraStim ένα ευέλικτο όργανο για τα δημιουργικά σας πειράματα. Και το καλύτερο Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης είναι επαναφορτιζόμενη μέσω της θύρας USB και σας προσφέρει έως και 6 ώρες αδιάκοπης διασκέδασης χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τις μπαταρίες.

    Σπουδαίεςλεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε:

    • Επαναφορτιζόμενες: Πείτε αντίο στις μπαταρίες. Απλά φορτίστε μέσω USB και ξεκινήστε.
    • Έως και 6 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας: Περισσότερη διασκέδαση για μεγαλύτερες συνεδρίες.
    • Για αρχάριους και επαγγελματίες: Εύκολο στη χρήση με ποικιλία ρυθμίσεων για κάθε επίπεδο εμπειρίας.
    • Για περισσότερη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του σεξ: Ιδανικό για σόλο περιπέτειες, προκαταρκτικά και σεξ για δύο.
    • Συμπαγές μέγεθος: Μπορεί να μεταφερθεί διακριτικά οπουδήποτε.


    Περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως:

    • ElectraStim Ηλεκτροδιεγέρτης Flick (μοντέλο EM60-E)
    • Καλώδιο σύνδεσης, καλώδιο φόρτισης, μονοπολικά ElectraPads
    • Τσάντα αποθήκευσης για τον εξοπλισμό σας
    • Επιπλέον, πλήρεις οδηγίες για να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως!


    Είστε έτοιμοι να αλλάξετε εντελώς τις προηγούμενες σεξουαλικές σας εμπειρίες και να επαναπροσδιορίσετε τα όρια της απόλαυσής σας Τότε ο ηλεκτροδιεγέρτης Flick EM60-E από την ElectraStim σας περιμένει. Κάντε τη βουτιά σε έναν κόσμο έντονων αισθήσεων και αξέχαστων κορυφώσεων.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Flick EM60-E συσκευή ηλεκτροδιέγερσης από ElectraStim
    • Πατενταρισμένη λειτουργία "Flick" (GB2499585): Διέγερση με ενεργοποίηση κίνησης που μετατρέπει τις κινήσεις του χεριού σας σε σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση. Ιδανικό για δυναμικές συνεδρίες BDSM.
    • Φόρτιση μέσω USB: Δεν απαιτούνται μπαταρίες, απλά φορτίζετε μέσω USB. Περιλαμβάνεται ένα μίνι καλώδιο USB, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
    • Έως και 6 ώρες λειτουργίας: Απόλαυση μεγάλης διάρκειας μεταξύ των φορτίσεων. Ιδανικό για συνεδρίες μεγάλης διάρκειας.
    • Ένδειξη μπαταρίας: Για να μην απογοητεύεστε ποτέ την κρίσιμη στιγμή.
    • Φιλικό προς το χρήστη: Είτε είστε νέοι στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης είτε ήδη έμπειροι, είναι διαισθητικό και εύκολο στη χρήση.
    • Ευέλικτα μοτίβα διέγερσης: 7 ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων της συνεχούς διέγερσης, του παλμού και της κλιμάκωσης, για κάθε ανάγκη.
    • 24 επίπεδα έντασης: Από απαλό έως σκληρό - βρείτε την ιδανική ένταση για την απόλαυσή σας.
    • Χειριστήρια μαλακής αφής: Άνετη λειτουργία με πλήκτρα και οθόνη LED που σας δείχνει ακριβώς τι συμβαίνει.
    • Διαστάσεις: Με διαστάσεις μόλις 95mm x 55mm x 15mm, ο ηλεκτροδιεγέρτης Flick είναι αρκετά μικρός για να τον παίρνετε μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε.
    • Πεδίο παράδοσης: 1x ElectraStim Flick Electro Stimulator (μοντέλο EM60-E) 1x καλώδιο σύνδεσης με βύσματα 2mm, 1x καλώδιο φόρτισης (USB Mini), 4x μονοπολικά ElectraPads, 1x τσάντα αποθήκευσης, κάρτα εγγύησης, πολύγλωσσο εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Σημείωση ασφαλείας: Η σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση (E-Stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις σχετικές πτυχές ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, χρησιμοποιούν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από ElectraStim συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.


    Εφαρμογή:

    Η συσκευή EM60 'Flick' είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και προσιτές συσκευές ηλεκτροδιέγερσης - ιδανική για αρχάριους. Ως ένα από τα πρώτα επαναφορτιζόμενα μοντέλα, είναι ιδανικό για ταξίδια χάρη στη λειτουργία φόρτισης USB. Η λειτουργία 'Flick' επιτρέπει τη μετατροπή του ρυθμού και της έντασης των κινήσεων απευθείας σε ηλεκτροδιέγερση για μια εξατομικευμένη εμπειρία.

    Φόρτιση και ρύθμιση της συσκευής:

    Απλά συνδέστε το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης, φορτίστε σε θύρα USB ή προσαρμογέα και ο διεγέρτης είναι έτοιμος για χρήση μετά από έως και 3 ώρες. Για να ρυθμίσετε, απλά συνδέστε το καλώδιο σύνδεσης, τοποθετήστε τους πείρους 2 mm στο επιλεγμένο εξάρτημα ηλεκτροδίων και η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει.

    ElectraStim x MEO

    ElectraStim η E-Stim αντιπροσωπεύει την καινοτομία και την ποιότητα στον τομέα της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης (E-Stim) και έχει κάνει όνομα από την ίδρυσή της, διευρύνοντας συνεχώς τα όρια του εφικτού σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Με μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό, την τεχνολογία και την εμπειρία του χρήστη, τα προϊόντα της ElectraStim προϊόντα προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό απόλαυσης και απόδοσης που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χρήστες. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από κιτ εισαγωγικού επιπέδου έως σύνθετες συσκευές, όλες προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν μια ασφαλή, απολαυστική και αποτελεσματική εμπειρία. ElectraStim η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία, η οποία αντικατοπτρίζεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία "Flick" - μια απόδειξη της δέσμευσής της να κάνει την ηλεκτροδιέγερση πιο εξατομικευμένη και διαδραστική. Αυτή η δέσμευση στην αριστεία και η προθυμία να υπερβεί τις προσδοκίες των καταναλωτών καθιστά ElectraStim μια κορυφαία μάρκα στην κατηγορία της. Η MEO.de είναι ο τέλειος συνεργάτης διανομής για ElectraStim λόγω της τεχνογνωσίας της στη διανομή υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένων προϊόντων για ενήλικες. Η MEO.de έχει κερδίσει τη φήμη της βαθιάς κατανόησης των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών της, σε συνδυασμό με την ακλόνητη δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών της. Το κατάστημα BDSM της MEO δεν προσφέρει μόνο μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες, αλλά δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση και την πληροφόρηση, ώστε να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση αγοράς. Επιπλέον, η ομάδα-στόχος της MEO.de ταιριάζει απόλυτα με ElectraStimκαθώς και οι δύο εταιρείες θέτουν ως προτεραιότητα την προσφορά υψηλής ποιότητας και καινοτόμων προϊόντων που ενισχύουν τη σεξουαλική ευημερία και εμπειρία των πελατών τους. Η ευρεία εμβέλεια της MEO.de, τόσο διαδικτυακά όσο και μέσω του καθιερωμένου δικτύου συνεργατών της, εγγυάται ότι τα προϊόντα της ElectraStim φτάνουν σε μια ευρεία και ενδιαφερόμενη ομάδα-στόχο. Ο συνδυασμός της πρωτοποριακής τεχνολογίας της ElectraStim με την τεχνογνωσία και τη δέσμευση της MEO.de για την ικανοποίηση των πελατών της αποτελεί μια ισχυρή συνεργασία που επικεντρώνεται στην παροχή εξαιρετικών και εμπλουτιστικών εμπειριών στους πελάτες της. Μαζί, βρίσκονται σε ιδανική θέση για να φέρουν την επανάσταση στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Empfehlenswert

    Das Gerät ist zwar auf den ersten Blick im Vergleich zu anderen sehr teuer. Jedoch ist die Qualität schon mit Abstand sehr hoch! ich habe es mit vielen Geräten probiert - die Möglichkeiten bei den diversen Billiggeräten auf dem Markt sind extrem eingeschränkt und auch die Haltbarkeit läßt bei anderen Herstellern fast immer zu wünschen übrig.

      Αξιολόγηση 

      Recommended to buy!

      The EM60-E Flick Stimulator is a great entry level e-stim control box that is ready to use right out of the box. Mine even arrived charged so I could use it straight away, the pads will produce some great sensations and are a great way to get over the nerves often felt by newbies to the world of e-stim fun and games. There is nothing to worry about with this kit, it is good quality and very safe, ElectraStim take a lot of time to make sure their equipment is safe to use.

      I would recommend it to anyone new to the world of electrosex as it is easy to use and great value for money.

        Αξιολόγηση 

        Does it what it says!

        Very satisfying and pleasurable. Small but has great power - well worth the investment! You won't be disappointed! I am certainly not!

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Συσκευή ηλεκτρικής διέγερσης Flick EM60-E από ElectraStim

          Συσκευή ηλεκτρικής διέγερσης Flick EM60-E από ElectraStim

          Θέλετε να ζήσετε κάτι εντελώς καινούργιο που θα αλλάξει εντελώς τις προηγούμενες σεξουαλικές σας εμπειρίες και θα επαναπροσδιορίσει τα όρια της απόλαυσής σας Τότε ο ηλεκτροδιεγέρτης Flick EM60-E από την ElectraStim είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Κάντε τη βουτιά σε έναν κόσμο έντονων αισθήσεων και αξέχαστων κορυφώσεων.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: