Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Rude-Boy Xtreme Δονητής προστάτη από Rocks-Off

Με τον μοναδικό δονητή προστάτη Rude-Boy Xtreme από το Rocks-Off, θα ζήσετε έντονους οργασμούς στον προστάτη και θα ανακαλύψετε μια εντελώς νέα διάσταση της απόλαυσης! Αυτό το πολυτελές ερωτικό παιχνίδι θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την έντονη διέγερση του προστάτη με τα δύο ισχυρά μοτέρ του.

Περισσότερες πληροφορίες

3367/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με τον μοναδικό δονητή προστάτη Rude-Boy Xtreme από το Rocks-Off, θα ζήσετε έντονους οργασμούς στον προστάτη και θα ανακαλύψετε μια εντελώς νέα διάσταση της απόλαυσης! Με τα δύο ισχυρά μοτέρ του, αυτό το πολυτελές ερωτικό παιχνίδι θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την πιο έντονη διέγερση του προστάτη.

     

    Ανακαλύψτε τις χαρές της διέγερσης του προστάτη και ζήστε μεγαλύτερους και πιο έντονους οργασμούς από ποτέ. Με τα μαλακά, απαλά διεγερτικά νεύρα του, το Rude-Boy Xtreme διεγείρει ταυτόχρονα τον προστάτη και το περίνεο. Κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη και εξαιρετικά εύκαμπτο, προσαρμόζεται τέλεια στην ανδρική ανατομία, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση κατά τη διέγερση του προστάτη.

     

    Απολαύστε ένα εντελώς νέο είδος σεξουαλικής απόλαυσης - τον οργασμό του προστάτη!

     

    Πολύ πιο έντονος και βαθύτερος από έναν τυπικό οργασμό, ο οργασμός του προστάτη προσφέρει ένα απίστευτο εύρος αισθήσεων που θα πλημμυρίσουν τις αισθήσεις σας και θα σας στείλουν σε μια κατάσταση υπέρτατης ευφορίας και έκστασης. Ο προστάτης, που συχνά αναφέρεται ως το "ανδρικό σημείο G", είναι ένας κρυμμένος θησαυρός που περιμένει να ανακαλυφθεί. Κρυμμένος, αλλά γεμάτος δύναμη, αυτός ο μικρός αδένας είναι η πηγή των παλλόμενων κυμάτων ηδονής που διατρέχουν ολόκληρο το σώμα. Πρόκειται για έναν οργασμό που όχι μόνο εντείνει τη σεξουαλική εμπειρία, αλλά και προάγει τη σεξουαλική υγεία. Γιατί λοιπόν να περιμένετε Κατακτήστε νέα ύψη απόλαυσης με έναν συγκλονιστικό οργασμό στον προστάτη. Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε πραγματικά το σώμα σας και να ανακαλύψετε ένα εντελώς νέο κεφάλαιο σεξουαλικής ικανοποίησης. Γιατί το σεξ δεν είναι μόνο η κορύφωση, είναι και η απόλαυση του ταξιδιού για να φτάσετε εκεί...

     

    Ο δονητής προστάτη Rude-Boy Xtreme από την Rocks-Off:

     

    Ο δονητής Rude-Boy Xtreme διαθέτει δύο ισχυρά ανεξάρτητα μοτέρ, άνετο μέγεθος και άξονα ειδικά προσαρμοσμένο στο σώμα για τον παγκοσμίως γνωστό οργασμό του προστάτη. Ο δονητής προστάτη Rude-Boy Xtreme από το Rocks-Off είναι ιδανικός για σόλο συνεδρίες, αλλά μπορεί επίσης να ενσωματωθεί τέλεια στον έρωτα με τον σύντροφό σας. Με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται, μπορείτε εύκολα να αλλάζετε μεταξύ των 10 ρυθμίσεων δόνησης. Γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό όταν παραδίδετε τον έλεγχο και αφήνετε τον σύντροφό σας να αποφασίσει πότε και πού θα απολαύσετε ένα έντονο μασάζ στον προστάτη. Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του, το Rude-Boy Xtreme μπορεί ακόμη και να φορεθεί απολύτως διακριτικά κάτω από τα ρούχα σας στην καθημερινή ζωή.

     

    Ο δονητής προστάτη Rude-Boy Xtreme είναι αδιάβροχος και μπορεί να φορτιστεί γρήγορα και εύκολα με το παρεχόμενο καλώδιο USB. Είτε στο ντους είτε στη μπανιέρα, αυτός ο πολυτελής διεγέρτης του προστάτη σας προσφέρει έντονη και εξατομικευμένη διέγερση όπου θέλετε. Ο αδιάβροχος σχεδιασμός καθιστά επίσης εύκολο τον καθαρισμό του και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

     

    Τι άλλο πρέπει να έχετε κατά νου:

     

    Μετά τη χρήση, απλά καθαρίστε το Rude-Boy Xtreme με χλιαρό νερό και αντιβακτηριδιακό σαπούνι ή το σπρέι VERYCLEAN και στεγνώστε το με ένα πανί χωρίς χνούδι. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Το Aquameo της MEO είναι γνωστό για τις ιδιότητες ολίσθησης μακράς διάρκειας και τη φιλική προς το δέρμα σύνθεσή του. Είναι άχρωμο, άοσμο και δεν περιέχει περιττά πρόσθετα, καθιστώντας το ιδανικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Ξεπλένεται επίσης εύκολα με νερό, καθιστώντας εύκολο τον καθαρισμό μετά τη χρήση.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Rude-Boy Xtreme Δονητής προστάτη από Rocks-Off
    • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Μήκος εισαγωγής περίπου 13 cm , διάμετρος 3 cm.
    • Υλικό: ABS, σιλικόνη
    • Κατάλληλα λιπαντικά: Με βάση το νερό
    • Στόχος διέγερσης: Προστάτης, περίνεο
    • Ένταση δόνησης: Μεταβλητές δονήσεις
    • Έλεγχος: Ασύρματο τηλεχειριστήριο
    • Δόνηση: Ρυθμιζόμενη δόνηση / πολλαπλές ταχύτητες
    • Αριθμός επιπέδων δόνησης: 10
    • Χρόνος λειτουργίας: 60 λεπτά
    • Τροφοδοσία: Τροφοδοσία ρεύματος: (USB)
    • Ένταση ήχου: Πολύ αθόρυβο
    • Χρόνος φόρτισης: 120 λεπτά

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Great

    Great It was more vibrating than I imagined for the price. And, dripping wet when I didn't expect it. Keep a towel handy.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Perfect

    Does exactly what it is supposed to do. Couldn't be happier

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Offenbarung

    Der Prostatavibrator von MEO war für mich eine Offenbarung. Nachdem ich mit ihm - ganz langsam - meinen inneren Schließmuskel überwunden hatte, gab es kein Halten mehr. Hat man sich erst einmal an das Ding gewöhnt, wird man regelrecht süchtig danach. Er füllt einen total aus und gibt einem das perfekte Gefühl der totalen, unwiderruflichen, vollständigen Stimulation! Aber meine jetzige Freundin findet es etwas unheimlich. Im Moment benutze ich ihn "nur" zur Selbstbefriedigung. Mit früheren Partnerinnen und Partnern habe ich ihn auch in Rollenspiele miteinbezogen...

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Der Hammer!

    5 Sterne voll und ganz verdient. Die Vibration ist super leise und MEGA stark. Der niedrige Geräuschpegel stört überhaupt nicht.
    Die Bewegung des Teils ist super und erfüllt alle Erwartungen und Versprechungen.
    Leicht zu reinigen, schnell zu laden, hält lange!
    Pure Begeisterung.
    Für mich das beste Gerät auf dem Markt!
    Und das für den Preis. Unglaublich!
    Schnelle Lieferung, diskrete Verpackung.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Rude-Boy Xtreme Δονητής προστάτη από Rocks-Off

    Rude-Boy Xtreme Δονητής προστάτη από Rocks-Off

    Με τον μοναδικό δονητή προστάτη Rude-Boy Xtreme από το Rocks-Off, θα ζήσετε έντονους οργασμούς στον προστάτη και θα ανακαλύψετε μια εντελώς νέα διάσταση της απόλαυσης! Αυτό το πολυτελές ερωτικό παιχνίδι θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την έντονη διέγερση του προστάτη με τα δύο ισχυρά μοτέρ του.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: