Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ball stretcher

Ενημερωτικό δελτίο

Sport Fucker Baller Δαχτυλίδι

Το "Baller" από Sport Fucker είναι ένας συνδυασμός δαχτυλιδιού και ball stretcher που εγγυάται μέγιστη στύση! Το πέος γίνεται σταθερό και σκληρό, ώστε το σεξ να διαρκεί περισσότερο και ο οργασμός όχι μόνο να καθυστερεί, αλλά και να βιώνεται πολύ πιο έντονα.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Baller Δαχτυλίδι κόκορα και ball stretcher συνδυασμός του Sport Fucker

    Το "Baller" από Sport Fucker είναι ένας συνδυασμός δαχτυλιδιού για τον πούτσο και ball stretcher που εγγυάται μέγιστη στύση! Το πέος γίνεται σφικτό και σκληρό, ώστε το σεξ να διαρκεί περισσότερο και ο οργασμός όχι μόνο να καθυστερεί, αλλά και να βιώνεται πολύ πιο έντονα.

    δαχτυλίδια πέους είναι γνωστά για την ενισχυτική τους επίδραση στη στύση. Όταν η εταιρεία Sport Fucker τα συνδυάζει με ένα ball stretcher, το αποτέλεσμα είναι το "Baller", ένα ολοκληρωμένο ταλέντο που ωθεί τους άντρες στα όριά τους και τους μετατρέπει σε πραγματικούς επιβήτορες.

    Ανακαλύψτε το απόλυτο λάκτισμα: "Baller", το δαχτυλίδι πέους με τεντωμένο πέος!

    Έτοιμοι για μια εντελώς νέα εμπειρία Τότε το "Baller", ένα συνδυαστικό δαχτυλίδι πέους που τεντώνει την μπάλα, είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Αυτό το καινοτόμο προϊόν συνδυάζει την έντονη διέγερση ενός ball stretcher με την ερεθιστική επίδραση ενός cock ring - ένα must-have για όποιον ψάχνει για κάτι ξεχωριστό.

    Μοναδικός σχεδιασμός για απόλυτη σεξουαλική απόλαυση!

    Το "Baller" είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σεξουαλικό παιχνίδι. Είναι μια εμπειρία που κόβει την ανάσα! Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά μαλακό TPE, προσαρμόζεται τέλεια στα ανδρικά γεννητικά όργανα και προσφέρει μια συγκλονιστικά ευχάριστη αίσθηση. Είτε μόνος του είτε κατά τη διάρκεια του σεξ για δύο - το "Baller" μεταφέρει κάθε άνδρα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόλαυσης.

    Εντατικοποιήστε τις αισθήσεις σας:

    Με το ball stretcher βιώνετε ένα έντονο τέντωμα του όσχεου, το οποίο αυξάνει την ευαισθησία και σας εκτοξεύει σε δυσθεώρητα ύψη απόλαυσης. Ταυτόχρονα, ο δακτύλιος του πούτσου εξασφαλίζει ότι η στύση είναι μακράς διάρκειας και πολύ σκληρή, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο της ερωτικής σας περιπέτειας στο έπακρο.

    Εύκολη χρήση για ατελείωτη απόλαυση:

    1.) Κρατήστε το "baller" με την επίπεδη πλευρά προς το μέρος σας, έτσι ώστε ο δακτύλιος του πούτσου να είναι από πάνω.
    2.) Τεντώστε το "Baller" με τα δάχτυλά σας και σπρώξτε τους όρχεις μέσα από αυτό.
    3.) Στη συνέχεια, τεντώστε το δαχτυλίδι του πούτσου και σπρώξτε το πέος μέσα από το άνοιγμα.

    Δροσερή εμφάνιση, ασφαλές και φιλικό προς το δέρμα:

    Το "Baller" σε έντονο μπλε ή κόκκινο χρώμα ή σε κομψό μαύρο δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και ασφαλές στη χρήση και φιλικό προς το δέρμα. Το υποαλλεργικό TPE καθαρίζεται εύκολα και είναι ιδανικό για όλα τα λιπαντικά.

    Εύκολος καθαρισμός για υγιεινή απόλαυση:

    Μετά τη δράση, ο καθαρισμός είναι πολύ απλός: ξεπλύνετε με ήπιο σαπουνόνερο, αφήστε το να στεγνώσει και το "Baller" είναι έτοιμο για την επόμενη ερωτική περιπέτεια Sport Fucker είναι έτοιμο για την επόμενη ερωτική περιπέτεια. Χάρη στην ανθεκτική υφή του και την ελαστικότητά του έως και 200%, παραμένει πάντα σε φόρμα και αποτελεσματικό.

    Μην περιμένετε άλλο!

    Αποκτήστε το "Baller" τώρα και βυθιστείτε σε έναν κόσμο γεμάτο πόθο και πάθος που θα σας συναρπάσει. Ζήστε πρωτόγνωρες κορυφώσεις και μεγιστοποιήστε την απόλαυσή σας - το Baller είναι το εισιτήριό σας για αξέχαστες στιγμές!

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Συνδυασμός δαχτυλιδιού για τον πούτσο και ball stretcher
    • Υλικό: TPE, πολύ ελαστικό
    • Εξαιρετικά λεία υφή
    • Εξαιρετικά ελαστικό και εύκολο στην τοποθέτηση
    • Συμβατό με λιπαντικά με βάση το νερό
    • Καθαρίζεται εύκολα
    • Διαστάσεις: Ύψος: περίπου 8 cm, εσωτερική διάμετρος δακτυλίου πούτσου: περίπου 2,5 cm, εσωτερική διάμετρος σφαιρικού τεντωτήρα: περίπου 3,5 cm.
    • Sport Fucker: Με το σλόγκαν "If Sex Is Your Sport, We Got Your Gear", η καλιφορνέζικη ετικέτα Sport Fucker κάνει ξεκάθαρα σαφές περί τίνος πρόκειται! Όποιος γνωρίζει τη μάρκα και την αφοσιωμένη βάση των οπαδών της, ξέρει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Η πολύχρωμη ποικιλία κυμαίνεται από δαχτυλίδια για πούτσες με και χωρίς δόνηση, τεντωτήρες για μπάλες και πρωκτικά ντους μέχρι πρωκτικά βύσματα, θηλακοαπορροφητήρες και διαστολείς στα πιο φωτεινά χρώματα και στα πιο διαφορετικά υλικά. Το καλύτερο είναι η ποιότητα, ο σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής: Made in California!

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sexy

    Sympa, agréable et sexy

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Sport Fucker Baller Δαχτυλίδι

      Sport Fucker Baller Δαχτυλίδι

      Το "Baller" από Sport Fucker είναι ένας συνδυασμός δαχτυλιδιού και ball stretcher που εγγυάται μέγιστη στύση! Το πέος γίνεται σταθερό και σκληρό, ώστε το σεξ να διαρκεί περισσότερο και ο οργασμός όχι μόνο να καθυστερεί, αλλά και να βιώνεται πολύ πιο έντονα.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: