Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ball stretcher

Ενημερωτικό δελτίο

Switch Hitter από Sport Fucker

Το τελευταίο ball stretcher από το Sport Fucker - απλά πρέπει να το έχετε δει! Το Switch Hitter από Sport Fucker είναι μακράν ο πιο άνετος συνδυασμός ball stretcher και δακτυλιδιού που μπορείτε να φανταστείτε! Αλλά τι ακριβώς το κάνει τόσο άνετο

Περισσότερες πληροφορίες

3316/00

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το τελευταίο ball stretcher από το Sport Fucker - απλά πρέπει να το έχετε δει! Το Switch Hitter από Sport Fucker είναι μακράν ο πιο άνετος συνδυασμός ball stretcher και δακτυλιδιού που μπορείτε να φανταστείτε! Αλλά τι ακριβώς το κάνει τόσο άνετο Πρώτα απ' όλα, ο σχεδιασμός του, γιατί είναι αρκετά παχύς και δημιουργεί ένα αξιοπρεπές βάρος στο όσχεο χωρίς να πονάει όπως μπορούν να κάνουν οι μεταλλικές μπάλες που τεντώνουν. Δεύτερον, το λείο, μεταξένιο και ελαστικό υλικό. Πρόκειται για την ιδιόκτητη υγρή σιλικόνη της Sport Fucker. Πρόκειται για το μοναδικό μείγμα σιλικόνης και θερμοπλαστικού καουτσούκ που παρέχει μέγιστη ελαστικότητα, αντοχή και άνεση.

     

    Ο συνδυασμός Cock Ring και ball stretcher σιλικόνης είναι διπλάσια διασκέδαση! Με το Cock Ring, το οποίο εφαρμόζει σφιχτά γύρω από τη βάση του πέους, η στύση γίνεται πιο έντονη και διαρκεί περισσότερο. Το ball stretcher, από την άλλη πλευρά, περικλείει απαλά τους όρχεις και εντείνει την απόλαυση με πρόσθετη διέγερση. Και τα δύο μέρη προσαρμόζονται τέλεια στην ανατομία χάρη στο ευχάριστο και εύκαμπτο υλικό. Ένα μοναδικό ερωτικό παιχνίδι που θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή.

     

    Το ball stretcher έχει ύψος περίπου 3,6 cm και εσωτερική διάμετρο περίπου 3,5 cm. Μπορεί εύκολα να τεντωθεί στα 130 mm. Ο δακτύλιος του πούτσου έχει πάχος 14 mm, εσωτερική διάμετρο 31 mm και μπορεί να τεντωθεί στα 150 mm. Ένα καθολικό μέγεθος που ταιριάζει σε κάθε άνδρα.

     

    Τι είναι το Liquid Silicone ή η υγρή σιλικόνη

     

    Η υγρή σιλικόνη είναι το πραγματικό insider tip μεταξύ των υλικών για σεξουαλικά παιχνίδια. Είναι απολύτως φιλική προς το δέρμα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ασφαλής και ευχάριστη στη χρήση - χωρίς συμβιβασμούς. Είναι επίσης απίστευτα ανθεκτική, ώστε να μπορεί να αντέξει τις πιο άγριες περιπέτειες και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Η ευελιξία του Αξεπέραστη! Προσαρμόζεται σε κάθε πιθανό σχήμα και ταυτόχρονα προσφέρει την απαραίτητη αντοχή. Και το καλύτερο απ' όλα, έχει εκπληκτικά ρεαλιστική αίσθηση. Εν ολίγοις, η υγρή σιλικόνη είναι ο πολυτάλαντος ανάμεσα στα υλικά των ερωτικών παιχνιδιών που δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και από άποψη απόλαυσης!

     

    Καθαρισμός και φροντίδα των ερωτικών παιχνιδιών από υγρή σιλικόνη

     

    Θα πρέπει να καθαρίζετε σχολαστικά το ερωτικό σας παιχνίδι μετά από κάθε χρήση. Απλά πλύντε το με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Μην ανησυχείτε, το υλικό είναι αδιάβροχο και μπορεί να ξεπλυθεί εύκολα. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καθαριστικό για ερωτικά παιχνίδια, όπως το σπρέι VERYCLEAN. Μετά τον καθαρισμό, θα πρέπει να αφήσετε το ερωτικό σας παιχνίδι να στεγνώσει εντελώς. Είναι καλύτερο να το αφήσετε να στεγνώσει στον αέρα, όχι απευθείας στον ήλιο ή στο καλοριφέρ. Όταν στεγνώσει εντελώς, αποθηκεύστε το σε ένα καθαρό και στεγνό μέρος μακριά από άλλα ερωτικά παιχνίδια. Είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε σε μια ειδική τσάντα αποθήκευσης σεξουαλικών παιχνιδιών για να το προστατεύσετε από τη σκόνη και τη βρωμιά. Άλλη μια συμβουλή: Χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο λιπαντικό. Ένα ερωτικό παιχνίδι σιλικόνης λειτουργεί πολύ καλά με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορούν να προσβάλουν το υλικό. Αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές φροντίδας, θα απολαμβάνετε το σεξ παιχνίδι σας από σιλικόνη για πολύ καιρό!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Switch Hitter από Sport Fucker
    • Διπλό ball stretcher + Cock Ring
    • Για αρχάριους και προχωρημένους
    • Ενισχύει τη στύση
    • Συμβατό με λιπαντικά με βάση το νερό
    • Καθαρίζεται εύκολα με το σπρέι VERYCLEAN

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super Teil

    Also, stell Dir vor, Du hast ein cooles Sexspielzeug, das gleich zwei Dinge auf einmal kann – ein bisschen wie ein Schweizer Taschenmesser des Vergnügens! Das ist im Prinzip eine Kombination aus Cockring und Ballstretcher aus Silikon.

    Der Cockring ist wie ein enger Freund, der sich um die Basis Deines besten Stücks schmiegt. Er sorgt dafür, dass das Blut länger dort bleibt, wo es gebraucht wird – nämlich in Deiner Erektion. So hält Dein Spaß nicht nur länger an, sondern fühlt sich auch intensiver an.

    Der Ballstretcher ist dann das Sahnehäubchen obendrauf. Er umschließt Deine Kronjuwelen und zieht sie sanft nach unten. Das sorgt nicht nur für ein verdammt sexy Aussehen, sondern bringt auch eine Menge Spaß. Denn die Dehnung erzeugt zusätzliche Stimulation und macht jedes Erlebnis noch intensiver.

    Und das Beste? Weil beides aus Silikon ist, fühlt es sich super angenehm an und passt sich perfekt an Deinen Körper an. Egal, ob Du gerade erst ins Spiel einsteigst oder schon ein alter Hase bist - dieses Toy wird Dein bester neuer Spielkamerad.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Switch Hitter από Sport Fucker

    Switch Hitter από Sport Fucker

    Το τελευταίο ball stretcher από το Sport Fucker - απλά πρέπει να το έχετε δει! Το Switch Hitter από Sport Fucker είναι μακράν ο πιο άνετος συνδυασμός ball stretcher και δακτυλιδιού που μπορείτε να φανταστείτε! Αλλά τι ακριβώς το κάνει τόσο άνετο

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: