Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Asslock

Ενημερωτικό δελτίο

Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

Με το MOTOVibe BUZZ Lock από Sport Fucker από τις ΗΠΑ, εισέρχεστε σε έναν νέο κόσμο σεξουαλικής απόλαυσης. Το MOTOVibe BUZZ Lock συνδυάζει τα φοβερά χαρακτηριστικά του εξαιρετικά δημοφιλούς Thunder Plug Asslock με την πρόσθετη ισχύ ενός επαναφορτιζόμενου μοτέρ στο πρωκτικό βύσμα.

Περισσότερες πληροφορίες

3360/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με το MOTOVibe BUZZ Lock από Sport Fucker από τις ΗΠΑ, εισέρχεστε σε έναν νέο κόσμο σεξουαλικής απόλαυσης. Το MOTOVibe BUZZ Lock συνδυάζει τα καυτά χαρακτηριστικά του εξαιρετικά δημοφιλούς Thunder Plug Asslock με την πρόσθετη ισχύ ενός επαναφορτιζόμενου μοτέρ στο βύσμα.

     

    Το butt plug σε σχήμα αυγού και ο στεγανός δακτύλιος για τον πούτσο είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη ιατρικής ποιότητας και ABS. Και τα δύο συνδέονται μεταξύ τους με μια εύκαμπτη σύνδεση σιλικόνης. Τα ξεχωριστά ανοίγματα για τον άξονα του πέους και τους όρχεις εξασφαλίζουν τέλεια, σφιχτή εφαρμογή και απαράμιλλη άνεση.

     

    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Μπορείτε να πάρετε αυτό το σέξι παιχνίδι στο μπαρ, να το ενεργοποιήσετε με το ασύρματο τηλεχειριστήριο και να αλλάξετε τις δονήσεις χωρίς να το καταλάβει κανείς. Ακόμα πιο συναρπαστικό: δώστε το τηλεχειριστήριο σε έναν φίλο σας και εκπλαγείτε όταν και όπου αλλάζει τις δονήσεις - ακόμα και αν είστε απασχολημένοι στο σκοτεινό δωμάτιο!

     

    Το MOTOVibe BUZZ Lock είναι κατασκευασμένο από φιλική προς το δέρμα, χωρίς φθαλικό εστέρα, ιατρική σιλικόνη και ABS. Το υλικό, που ονομάζεται Liquid Silicone, έχει εκπληκτικά φυσική αίσθηση, παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα και μπορεί να αντέξει ακόμα και τις πιο άγριες περιπέτειες. Και χάρη στο αδιάβροχο πρότυπο IPX7, τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στη χρήση στο ντους ή στο μπάνιο.

     

    Για αξέχαστες, απόλυτα φοβερές στιγμές διασκέδασης, μπορείτε εύκολα και άνετα να επαναφορτίσετε το νέο σας παιχνίδι χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB. Το MOTOVibe BUZZ Lock περιμένει να σας χαρίσει τη συγκίνηση που πάντα αναζητούσατε!

     

    Τι άλλο είναι σημαντικό να σημειώσετε: Το παιχνίδι είναι ένα από τα αγαπημένα σας προϊόντα:

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό (π.χ. Aquameo), καθώς τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη θα μπορούσαν να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό. Πριν και μετά τη χρήση, θα πρέπει να καθαρίζετε το προϊόν με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock
    • Δονητικός δακτύλιος πέους με πρωκτικό βύσμα.
    • Ταιριάζει άνετα γύρω από το πέος και τους όρχεις.
    • Διεγείρει με 10 τρόπους δόνησης.
    • Εξοπλισμένο με τηλεχειριστήριο.
    • Αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX7.
    • Επαναφορτίζεται με το παρεχόμενο καλώδιο USB.
    • Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης.
    • Υλικό: σιλικόνη ιατρικής ποιότητας και ABS (χωρίς φθαλικό εστέρα).
    • Οβάλ βύσμα: μήκος περίπου 64 mm, διάμετρος περίπου 45 mm
    • Ελαστική σύνδεση σιλικόνης: μήκος περίπου 18 cm, διάμετρος περίπου 13 mm
    • Stretchy Cock Ring: Οβάλ = περίπου 45 mm x 38 mm, άνοιγμα για τον άξονα του πέους: περίπου 25 mm διάμετρος, άνοιγμα για τους όρχεις: περίπου 25 mm διάμετρος
    • Τι είναι η υγρή σιλικόνη; Liquid Silicone είναι το πραγματικό insider tip μεταξύ των υλικών για σεξουαλικά παιχνίδια. Είναι απολύτως φιλική προς το δέρμα, επομένως είναι ασφαλής και άνετη στη χρήση - χωρίς συμβιβασμούς. Είναι επίσης απίστευτα ανθεκτική, ώστε να μπορεί να αντέξει ακόμα και τις πιο άγριες περιπέτειες και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Και η ευελιξία του Ασυναγώνιστη. Liquid Silicone προσαρμόζεται σε κάθε πιθανό σχήμα και εξακολουθεί να προσφέρει την απαραίτητη αντοχή. Και το καλύτερο από όλα, είναι εκπληκτικά φυσικό. Εν ολίγοις: το Liquid Silicone είναι το πολυεργαλείο μεταξύ των υλικών για σεξουαλικά παιχνίδια που δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό από άποψη ασφάλειας και απόλαυσης!
    • Sport Fucker και MEO είναι δύο γνωστές εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας σεξουαλικών παιχνιδιών και προϊόντων BDSM. Η εκτεταμένη γκάμα προσφέρει καινοτόμες και σέξι λύσεις για όσους θέλουν να ανεβάσουν τις σεξουαλικές τους εμπειρίες σε ένα νέο επίπεδο. Sport Fucker και MEO είναι συνώνυμα της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της μέγιστης απόλαυσης. Τα προϊόντα αναπτύσσονται προσεκτικά και κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Εγγυώνται μια ασφαλή και συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία. Αυτό το προϊόν είναι επίσης ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της υψηλής ποιότητας και του μοναδικού σχεδιασμού για τα οποία Sport Fucker και η MEO είναι γνωστές.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Von vorne und von hinten gut

    Als sehr offene Menschen, die gerne Neues ausprobieren, haben wir uns für dieses Produkt entschieden, weil es unsere Neugier geweckt hat. Das Produkt fühlt sich gut und hochwertig an. Nach der Anwendung muss ich sagen, dass meine Erektion länger angehalten hat. Aber auch die Genitalien meines Partners fühlten sich härter an und somit war es für mich sehr intensiv. Was mir auch aufgefallen ist, dass mein Partner länger durchhalten konnte als sonst. Wir sind sehr zufrieden.

      Αξιολόγηση 

      Toller Tragekomfort mit viel Wirkung für kleines Geld.

      Wer etwas Neues ausprobieren möchte, ist hier genau richtig. Angenehmer Tragekomfort mit hohem Spaßfaktor, den man gerne öfter nutzt. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis und schnelle Lieferung. Absolut empfehlenswert.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Με το MOTOVibe BUZZ Lock από Sport Fucker από τις ΗΠΑ, εισέρχεστε σε έναν νέο κόσμο σεξουαλικής απόλαυσης. Το MOTOVibe BUZZ Lock συνδυάζει τα φοβερά χαρακτηριστικά του εξαιρετικά δημοφιλούς Thunder Plug Asslock με την πρόσθετη ισχύ ενός επαναφορτιζόμενου μοτέρ στο πρωκτικό βύσμα.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        22 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: