Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ball stretcher

Ενημερωτικό δελτίο

CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher με D-ring

Το CAZZOMEO® Hanger είναι ίσως το πιο άνετο δερμάτινο ball stretcher που έχετε φορέσει ποτέ. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν ακόμη και να συνδεθούν βάρη.

Περισσότερες πληροφορίες

1798/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το CAZZOMEO® Hanger είναι ίσως το πιο άνετο δερμάτινο ball stretcher που έχετε φορέσει ποτέ. Μπορούν να προσαρτηθούν ακόμη και βάρη, εάν απαιτείται.

     

    Το μαλακό ball stretcher τοποθετείται πάνω από το όσχεο και στη συνέχεια προσαρτάται σε αυτό ο πρόσθετος ιμάντας για να τραβήξει τους όρχεις ή το όσχεο σας προς τα κάτω. Έχουμε εξοπλίσει τον ιμάντα με έναν κρίκο D στον οποίο μπορείτε να προσαρτήσετε ένα βάρος εάν προτιμάτε το μέγιστο τέντωμα του όσχεου.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • CAZZOMEO© ball stretcher με δακτύλιο D
    • Υλικό: Μαλακό δέρμα αγελάδας
    • Διαστάσεις: Ball stretcher περίπου 3,5 cm
    • Ανακαλύψτε την έντονη απόλαυση του τεντώματος με μπάλα στο MEO! Ως το κορυφαίο κατάστημα για το ball stretcher, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που θα απογειώσουν τη σεξουαλική σας ζωή. Το ball stretcher μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να τραβάει απαλά το όσχεο ή τους όρχεις προς τα κάτω, δημιουργώντας μια έντονη αίσθηση διέγερσης. Είτε προτιμάτε ένα απαλό τράβηγμα είτε ένα έντονο τέντωμα, το ball stretcher μας σας προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να ικανοποιήσετε τις ατομικές σας επιθυμίες. Με διαφορετικά υλικά, όπως ball stretcher από δέρμα υψηλής ποιότητας, βαρύ ανοξείδωτο ατσάλι ή άνετη σιλικόνη, προσφέρουμε ball stretcher για κάθε γούστο και άνεση. Από ρυθμιζόμενα πιεστήρια μέχρι ιμάντες με αγκράφες - θα βρείτε την ιδανική λύση για τις ball stretching Εμπειρία σας. Χαρίστε στον εαυτό σας και ανακαλύψτε τη συναρπαστική αίσθηση του τεντώματος της μπάλας. Παραγγείλετε από την άνεση του σπιτιού σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και απολαύστε τη διακριτική και γρήγορη παράδοσή μας. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό ball stretcher. Ανακαλύψτε την έντονη απόλαυση του ball stretching με τη MEO και αφήστε τις ιδέες σας για ηδονή και έκσταση να γίνουν πραγματικότητα. Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας γκάμα και βρείτε το τέλειο ball stretcher για να εκπληρώσετε τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας. Βυθιστείτε στο συναρπαστικό παιχνίδι της ball stretching με τη MEO - τον ειδικό για το ball stretcher και όχι μόνο!

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    sehr gut gespannt

    Es ist ein grandioses Gefühl, im getreckten Beutel die Hoden nach unten und nach außen geteilt zu haben. Darüber streckt sich fest der geile Schwanz und sehnt sich nach Entladung.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Eier werden sehr gut gestreckt

    Eier werden sehr gut gestreckt auch für Anfänger gut geeignet auch über Stunden hinweg. Macht was es soll und Mann ist ganz angetan von dem was dann passiert

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher με D-ring

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher με D-ring

    Το CAZZOMEO® Hanger είναι ίσως το πιο άνετο δερμάτινο ball stretcher που έχετε φορέσει ποτέ. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν ακόμη και να συνδεθούν βάρη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: