Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Asslock

Ενημερωτικό δελτίο

Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

Φανταστείτε έναν συνδυασμό έντονης διέγερσης, απαράμιλλου ελέγχου και καθαρής απόλαυσης. Το MOTOVibe Magnum Ass Lock είναι ακριβώς αυτό - ένα αριστούργημα απόλαυσης, ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μια εκπληκτική σεξουαλική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3358/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Φανταστείτε έναν συνδυασμό έντονης διέγερσης, απαράμιλλου ελέγχου και καθαρής απόλαυσης. Το MOTOVibe Magnum Ass Lock είναι ακριβώς αυτό - ένα αριστούργημα απόλαυσης, ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μια εκπληκτική σεξουαλική εμπειρία.

     

    Το MOTOVibe Magnum Ass Lock είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό τριπλό θαύμα που αποτελείται από έναν δονητικό πρωκτικό δονητή, ένα δαχτυλίδι πέους και ένα δαχτυλίδι όρχεων. Ο καμπυλωτός πρωκτικός δονητής διεισδύει βαθιά και διογκώνεται σε εντυπωσιακή διάμετρο έως και 66 χιλιοστά με το πάτημα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα, ο δακτύλιος πέους συγκρατεί σφιχτά το πέος και ενισχύει τη στύση.

     

    Αυτό δεν είναι αρκετό Αυτή η δύναμη ελέγχεται με τηλεχειριστήριο και προσφέρει δέκα διαφορετικά επίπεδα δόνησης για να πετύχετε το προσωπικό σας γλυκό σημείο. Η πρόσθετη διέγερση του περινέου είναι το κερασάκι στην τούρτα αυτού του πολυτελούς ερωτικού παιχνιδιού.

     

    Φυσικά, η άνεση και η ασφάλεια είναι επίσης υψίστης σημασίας με αυτό το εξαίσιο ερωτικό παιχνίδι για άνδρες. Το MOTOVibe Magnum Ass Lock είναι κατασκευασμένο από μαλακό, υποαλλεργικό Liquid Silicone και ABS. Αυτά τα υπέροχα υλικά εξασφαλίζουν μια ευχάριστη αίσθηση με μέγιστη ανοχή του δέρματος. Αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX6, το MOTOVibe Magnum Ass Lock έτοιμο για υγρές περιπέτειες, όπου κι αν σας οδηγήσουν.

     

    Με συνολικές διαστάσεις 14,3 x 9 x 3,6 cm και μήκος εισαγωγής 10,7 cm, το MOTOVibe Magnum Ass Lock προσαρμόζεται τέλεια στην ανατομία σας. Οι ελαστικοί δακτύλιοι με διάμετρο 4,4 cm και 3,2 cm περικλείουν το πέος και τους όρχεις σφιχτά αλλά άνετα.

     

    Με χρόνο λειτουργίας έως και 50 λεπτά και χρόνο φόρτισης μόνο περίπου 90 λεπτά - χάρη στο παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB - το MOTOVibe Magnum Ass Lock είναι πάντα έτοιμο όταν είστε εσείς.

     

    Με το Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock ξεκινά μια νέα εποχή απόλαυσης. Ένα προϊόν απόλυτα υψηλής ποιότητας που κάνει τη διαφορά! Απολαύστε το MOTOVibe Magnum Ass Lock όσο συχνά και όπου θέλετε και αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από τα έντονα συναισθήματα που σας περιμένουν.

     

    Τι άλλο πρέπει να σημειώσετε: Το προϊόν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που θα βρείτε στην αγορά:

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό (π.χ. Aquameo), καθώς τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη θα προσβάλλουν το υψηλής ποιότητας υλικό. Πριν και μετά τη χρήση, θα πρέπει να καθαρίζετε το προϊόν με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock
    • Δονητικός πρωκτικός δονητής με δακτύλιο πέους.
    • Φουσκωτός πρωκτικός δονητής.
    • 10 επίπεδα δόνησης.
    • Εξοπλισμένο με τηλεχειριστήριο.
    • Ξεχωριστή λειτουργία φουσκώματος για τον πρωκτικό δονητή.
    • Με δακτύλιο πέους και δακτύλιο όρχεων.
    • Διάμετρος πρωκτικού δονητή περίπου 3,4 - 6,6 cm (φουσκωτός)
    • Συνολικές διαστάσεις: περίπου 14,3 x 9 x 3,6 εκ
    • Εισαγόμενο μήκος του πρωκτικού δονητή: περίπου 10,7 cm
    • Δακτύλιος όρχεων: διάμετρος περίπου 4,4 cm (επεκτάσιμος).
    • Δακτύλιος πέους: διάμετρος περίπου 3,2 cm (επεκτάσιμος).
    • Αδιάβροχο (IPX6)
    • Επαναφορτιζόμενη, περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης USB.
    • Χρόνος λειτουργίας: έως και 50 λεπτά.
    • Χρόνος φόρτισης: περίπου 90 λεπτά.
    • Υλικό: Liquid Silicone, ABS
    • Τι είναι η υγρή σιλικόνη; Η υγρή σιλικόνη είναι το πραγματικό insider tip μεταξύ των υλικών για σεξουαλικά παιχνίδια. Είναι απολύτως φιλική προς το δέρμα, επομένως είναι ασφαλής και ευχάριστη στη χρήση - χωρίς συμβιβασμούς. Είναι επίσης απίστευτα ανθεκτική, ώστε να μπορεί να αντέξει ακόμα και τις πιο άγριες περιπέτειες και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Και η ευελιξία του Αξεπέραστη! Liquid Silicone προσαρμόζεται σε κάθε πιθανό σχήμα και εξακολουθεί να προσφέρει την απαραίτητη αντοχή. Και το καλύτερο από όλα: είναι εκπληκτικά φυσικό. Εν ολίγοις: το Liquid Silicone είναι το πολυεργαλείο μεταξύ των υλικών για σεξουαλικά παιχνίδια που δεν αφήνει τίποτα να μείνει επιθυμητό από άποψη ασφάλειας και απόλαυσης!
    • Sport Fucker και MEO είναι δύο γνωστές εταιρείες που ειδικεύονται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας σεξουαλικών παιχνιδιών και προϊόντων BDSM. Η εκτεταμένη γκάμα προσφέρει καινοτόμες και σέξι λύσεις για όλους όσους θέλουν να ανεβάσουν τις σεξουαλικές τους εμπειρίες σε ένα νέο επίπεδο. Sport Fucker και MEO είναι συνώνυμα της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της μέγιστης απόλαυσης. Τα προϊόντα αναπτύσσονται προσεκτικά και κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Εγγυώνται μια ασφαλή και συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία. Αυτό το προϊόν είναι επίσης ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της υψηλής ποιότητας και του μοναδικού σχεδιασμού για τα οποία Sport Fucker και η MEO είναι γνωστές.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wunderbar

    Mit meinem Mann wollte ich etwas Neues ausprobieren und habe mich für den Sport Fucker Motorvibe Magnum Ass Lock entschieden. Vom Material her finde ich ihn sehr angenehm weich und mein Mann kommt gut damit klar. Ich finde, dass durch den Ring die Erektion meines Mannes länger anhält, was natürlich auch mir zugute kommt. Ich denke, er wird das tolle Teil öfter benutzen.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Φανταστείτε έναν συνδυασμό έντονης διέγερσης, απαράμιλλου ελέγχου και καθαρής απόλαυσης. Το MOTOVibe Magnum Ass Lock είναι ακριβώς αυτό - ένα αριστούργημα απόλαυσης, ειδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μια εκπληκτική σεξουαλική εμπειρία.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      22 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: