Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ball stretcher

Ενημερωτικό δελτίο

Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από το απίστευτο αποτέλεσμα της Sport Fucker Ergo Balls συγκίνηση. Αυτό το επαναστατικό προϊόν από εξαιρετικά μαλακό, Liquid Silicone θα σας κάνει να εκστασιαστείτε και θα σας προσφέρει έντονη απόλαυση στο ball stretching.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από το απίστευτο αποτέλεσμα της Sport Fucker Ergo Balls συγκίνηση. Αυτό το επαναστατικό προϊόν από εξαιρετικά μαλακό, Liquid Silicone θα σας κάνει να εκστασιαστείτε και θα σας προσφέρει έντονη απόλαυση στο ball stretching. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο απόλαυσης και εγκατάλειψης, καθώς το ball stretcher σταδιακά ωθεί τα όριά σας και σας δίνει μια αξέχαστη αίσθηση έντασης και έλξης στα αρχίδια σας.

     

    Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Liquid Silicone, το ball stretcher Sport Fucker Ergo Balls προσφέρει μια απίστευτα άνετη αίσθηση. Χάρη στην ελαστική, αλλά στιβαρή και ανθεκτική υφή του, προσαρμόζεται τέλεια στην ανατομία σας και θα σας διεγείρει με κάθε βήμα, κάθε κίνηση και κάθε άγγιγμα. Νιώστε το ball stretcher να τραβάει απαλά αλλά ανυποχώρητα τους όρχεις σας και να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο συναρπαστικών αισθήσεων.

     

    Το Sport Fucker Ergo Balls διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ώστε να βρείτε την ιδανική εφαρμογή για τις ατομικές σας ανάγκες. Είτε είστε αρχάριος στο ball stretching είτε ήδη έμπειρος, δεν θα απογοητευτείτε με αυτό το ευέλικτο και συναρπαστικό ball stretcher από το Sport Fucker δεν θα απογοητευτείτε. Βυθιστείτε σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη λαγνεία και πάθος και ανακαλύψτε τις έντονες αισθήσεις που το Sport Fucker Ergo Balls ball stretcher Θα σας προσφέρει.

     

    Ήρθε η ώρα να ζήσετε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι έντονης διέγερσης και απεριόριστης έκστασης. Με το Sport Fucker Ergo Balls θα ζήσετε την απόλυτη ικανοποίηση και θα ανακαλύψετε μια εντελώς νέα αίσθηση ηδονής. Θέλετε να παρασυρθείτε από την έντονη επίδραση του τεντωτήρα σφαιρών Τότε βουτήξτε και ζήστε αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και αφοσίωσης.

     

    Τι είναι η υγρή σιλικόνη

     

    Liquid Silicone είναι το πραγματικό insider tip ανάμεσα στα υλικά για τα ερωτικά παιχνίδια. Είναι απολύτως φιλική προς το δέρμα, επομένως είναι ασφαλής και ευχάριστη στη χρήση - χωρίς συμβιβασμούς. Είναι επίσης απίστευτα ανθεκτική, ώστε να μπορεί να αντέξει τις πιο άγριες περιπέτειες και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Και η ευελιξία του Αξεπέραστη! Liquid Silicone προσαρμόζεται σε κάθε πιθανό σχήμα και εξακολουθεί να προσφέρει την απαραίτητη αντοχή. Και το καλύτερο από όλα: είναι εκπληκτικά φυσικό. Εν ολίγοις: το Liquid Silicone είναι το πολυεργαλείο μεταξύ των υλικών για σεξουαλικά παιχνίδια που δεν αφήνει τίποτα να μείνει επιθυμητό από άποψη ασφάλειας και απόλαυσης!

     

    Καθαρισμός και φροντίδα των ερωτικών παιχνιδιών από υγρή σιλικόνη

     

    Το ερωτικό παιχνίδι πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Απλά πλύντε το με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Μην ανησυχείτε, το υλικό είναι αδιάβροχο και μπορεί να ξεπλυθεί εύκολα. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καθαριστικό για ερωτικά παιχνίδια, όπως το σπρέι VERYCLEAN. Μετά τον καθαρισμό, θα πρέπει να αφήσετε το ερωτικό σας παιχνίδι να στεγνώσει εντελώς. Είναι καλύτερο να το αφήσετε να στεγνώσει στον αέρα, όχι απευθείας στον ήλιο ή στο καλοριφέρ. Όταν στεγνώσει εντελώς, αποθηκεύστε το σε ένα καθαρό και στεγνό μέρος, μακριά από άλλα ερωτικά παιχνίδια. Είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε σε μια ειδική τσάντα αποθήκευσης για ερωτικά παιχνίδια για να το προστατεύσετε από τη σκόνη και τη βρωμιά. Και μια άλλη συμβουλή: να χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο λιπαντικό. Ένα ερωτικό παιχνίδι με βάση τη σιλικόνη λειτουργεί πολύ καλά με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορούν να προσβάλουν το υλικό. Αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές φροντίδας, θα απολαμβάνετε το ερωτικό σας παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • ball stretcher
    • Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher
    • Κατασκευασμένο από μαλακό, ματ Liquid Silicone
    • Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη
    • Εργονομικά διαμορφωμένο
    • Τεντώνει το όσχεο με άνετο τρόπο
    • Ύψος (χωρίς τέντωμα): περίπου 3,0 cm, 4,0 cm, 5,0 cm ή 6,0 cm.
    • Δεν πιέζει το δέρμα
    • ball stretcher κάθεται πολύ ευχάριστα και άνετα
    • Υλικό: σιλικόνη
    • Sport Fucker και MEO είναι γνωστές εταιρείες που ειδικεύονται σε υψηλής ποιότητας σεξουαλικά παιχνίδια και προϊόντα BDSM. Η εκτεταμένη γκάμα προσφέρει καινοτόμα και συναρπαστικά προϊόντα για όλους εκείνους που θέλουν να ανεβάσουν τις σεξουαλικές τους εμπειρίες σε ένα νέο επίπεδο. Sport Fucker και MEO αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τη μέγιστη απόλαυση. Τα προϊόντα αναπτύσσονται και κατασκευάζονται προσεκτικά σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας, ώστε να εξασφαλίζεται μια ασφαλής και συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία. Αυτό το προϊόν είναι επίσης ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της πρώτης τάξης ποιότητας και του μοναδικού σχεδιασμού για τα οποία Sport Fucker και MEO είναι γνωστά.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Richtig geil

    Der Ballstretcher ist echt geil. Angenehmes Silikon und sehr dehnfähig.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από το απίστευτο αποτέλεσμα της Sport Fucker Ergo Balls συγκίνηση. Αυτό το επαναστατικό προϊόν από εξαιρετικά μαλακό, Liquid Silicone θα σας κάνει να εκστασιαστείτε και θα σας προσφέρει έντονη απόλαυση στο ball stretching.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: