Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Sport Fucker Tailslide 2.0 - Με αποτέλεσμα push-up

Θέλετε να ανεβάσετε τη σεξουαλική σας δύναμη και το πάθος σας κατά τη διάρκεια του σεξ σε ένα επίπεδο που κόβει την ανάσα Το Sport Fucker Tailslide 2.0 σας μεταφέρει σε έναν ερωτικό κόσμο που σας υπόσχεται ασύγκριτη διέγερση. Αυτό το δαχτυλίδι πέους 24/7 είναι ο πιστός σας σύντροφος που θα σας κακομάθει με τα πιο έντονα συναισθήματα μέρα και νύχτα.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Θέλετε να ανεβάσετε τη σεξουαλική σας δύναμη και το πάθος σας κατά τη διάρκεια του σεξ σε ένα επίπεδο που κόβει την ανάσα Το Sport Fucker Tailslide 2.0 σας μεταφέρει σε έναν ερωτικό κόσμο που σας υπόσχεται ασύγκριτη διέγερση. Αυτό το δαχτυλίδι πέους 24/7 είναι ο πιστός σας σύντροφος που θα σας κακομάθει με τα πιο έντονα συναισθήματα μέρα και νύχτα. Και το καλύτερο πράγμα σε αυτό Παρέχει ένα απόλυτα εντυπωσιακό push-up εφέ που βάζει το πέος και τους όρχεις σας στο επίκεντρο της επιθυμίας και σας κάνει να λάμπετε με αυτοπεποίθηση.

     

    Το Sport Fucker Tailslide 2.0 είναι η βελτιωμένη έκδοση του ήδη επιτυχημένου Sport Fucker Tailslide 1.0 από την Sport Fucker. Σε αυτή την αναβάθμιση, έχει προστεθεί ένα μακρύτερο ball stretcher για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση. Κατασκευασμένο από καθαρό Liquid Silicone, αυτό το υψηλής ποιότητας ερωτικό παιχνίδι για άνδρες έχει ευχάριστα βελούδινη και απαλή αίσθηση. Το Sport Fucker Tailslide 2.0 είναι ελαστικό αλλά ταυτόχρονα ισχυρό και ανθεκτικό, πολύ άνετο στη χρήση και εγγυημένα δεν θα τσιμπήσει ποτέ το δέρμα.

     

    Με την εξαιρετικά μαλακή και εύκαμπτη υφή του, το Sport Fucker Tailslide 2.0 προσφέρει ακριβώς το σωστό κράτημα όταν αυτό μετράει. Αυτό το σέξι αξεσουάρ κρατάει το πέος σας σκληρό ενώ ετοιμάζεστε για την επόμενη περιπέτεια. Η ενσωματωμένη λειτουργία ανύψωσης πέους υποστηρίζει το διογκωμένο πέος και αποτρέπει το πρήξιμο, ενώ το σταθερό κράτημα γύρω από τη βάση του πέους ενισχύει τις αισθήσεις. Ταυτόχρονα, το ball stretcher τεντώνει το όσχεό σας για επιπλέον διέγερση.

     

    Το μαλακό, Liquid Silicone του Sport Fucker Tailslide 2.0 είναι υπέροχα ελαστικό και άνετο στη χρήση. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτός ο μοναδικός δακτύλιος για τον πούτσο δεν θα γλιστρήσει ή θα τσιμπήσει το ευαίσθητο δέρμα. Ήρθε η ώρα να δώσετε στο πέος σας την προσοχή που του αξίζει.

     

    Το Sport Fucker Tailslide 2.0 διατίθεται σε τρία συναρπαστικά χρώματα - μαύρο, κόκκινο και μπλε. Απολαύστε τον ισχυρό συνδυασμό διέγερσης και υποστήριξης και αφήστε αυτό το εξαιρετικό δαχτυλίδι πέους να σας οδηγήσει σε νέες διαστάσεις απόλαυσης. Ετοιμαστείτε για αχαλίνωτο πάθος και μια απαράμιλλη σεξουαλική εμπειρία με το Sport Fucker Tailslide 2.0.

     

    Τι είναι η υγρή σιλικόνη

     

    Liquid Silicone είναι το πραγματικό insider tip μεταξύ των υλικών για τα ερωτικά παιχνίδια. Είναι απολύτως φιλική προς το δέρμα, επομένως είναι ασφαλής και ευχάριστη στη χρήση - χωρίς συμβιβασμούς. Είναι επίσης απίστευτα ανθεκτική, ώστε να μπορεί να αντέξει τις πιο άγριες περιπέτειες και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Και η ευελιξία του Αξεπέραστη! Liquid Silicone προσαρμόζεται σε κάθε πιθανό σχήμα και εξακολουθεί να προσφέρει την απαραίτητη αντοχή. Και το καλύτερο από όλα: είναι εκπληκτικά φυσικό. Εν ολίγοις: το Liquid Silicone είναι το πολυεργαλείο μεταξύ των υλικών για σεξουαλικά παιχνίδια που δεν αφήνει τίποτα να μείνει επιθυμητό από άποψη ασφάλειας και απόλαυσης!

     

    Καθαρισμός και φροντίδα των ερωτικών παιχνιδιών από υγρή σιλικόνη

     

    Το ερωτικό παιχνίδι πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Απλά πλύντε το με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Μην ανησυχείτε, το υλικό είναι αδιάβροχο και μπορεί να ξεπλυθεί εύκολα. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καθαριστικό για ερωτικά παιχνίδια, όπως το σπρέι VERYCLEAN. Μετά τον καθαρισμό, θα πρέπει να αφήσετε το ερωτικό σας παιχνίδι να στεγνώσει εντελώς. Είναι καλύτερο να το αφήσετε να στεγνώσει στον αέρα, όχι απευθείας στον ήλιο ή στο καλοριφέρ. Όταν στεγνώσει εντελώς, αποθηκεύστε το σε ένα καθαρό και στεγνό μέρος, μακριά από άλλα ερωτικά παιχνίδια. Είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε σε μια ειδική τσάντα αποθήκευσης για ερωτικά παιχνίδια για να το προστατεύσετε από τη σκόνη και τη βρωμιά. Και μια άλλη συμβουλή: να χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο λιπαντικό. Ένα ερωτικό παιχνίδι με βάση τη σιλικόνη λειτουργεί πολύ καλά με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορούν να προσβάλουν το υλικό. Αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές φροντίδας, θα απολαμβάνετε το ερωτικό σας παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Sport Fucker Tailslide 2.0
    • Συνδυασμός δακτυλιδιού πέους και ball stretcher
    • Με εφέ push-up.
    • Βελτιωμένη έκδοση του Tailslide 1.0
    • Μεγαλύτερο ball stretcher για ακόμη μεγαλύτερη διέγερση.
    • Κατασκευασμένο από μαλακό, ματ Liquid Silicone.
    • Συνολικές διαστάσεις (χωρίς τέντωμα): περίπου 10,2 x 8,5 x 4,5 cm
    • Άνοιγμα για το πέος: εσωτερική διάμετρος περίπου 2,5 cm
    • Άνοιγμα για τους όρχεις: Εσωτερική διάμετρος περίπου 3,2 cm
    • Δεν υπάρχει τσίμπημα του δέρματος.
    • Υψηλότερη άνεση στη χρήση.
    • Υλικό: σιλικόνη.
    • Sport Fucker στις ΗΠΑ και η MEO στη Γερμανία είναι γνωστές μάρκες που ειδικεύονται σε υψηλής ποιότητας σεξουαλικά παιχνίδια και προϊόντα BDSM. Η εκτεταμένη γκάμα προσφέρει καινοτόμα και σέξι προϊόντα για όλους εκείνους που θέλουν να ανεβάσουν τις σεξουαλικές τους εμπειρίες σε ένα νέο επίπεδο. Sport Fucker και MEO αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τη μέγιστη απόλαυση. Τα προϊόντα αναπτύσσονται και κατασκευάζονται προσεκτικά σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας, ώστε να εξασφαλίζεται μια ασφαλής και συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία. Το Sport Fucker Tailslide 2.0 είναι επίσης ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της πρώτης κατηγορίας ποιότητας και του μοναδικού σχεδιασμού για τα οποία Sport Fucker και η MEO είναι γνωστές.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr gut

    Das Produkt hier von MEO hat sehr gut geholfen und mein Mann hält auch viel länger durch. Das Material ist weich und seiner Meinung nach angenehm zu tragen, nicht zu eng und nicht zu locker. Ich habe das Gefühl, dass sein Penis auch härter geworden ist. Eine klare Empfehlung von uns

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - Με αποτέλεσμα push-up

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - Με αποτέλεσμα push-up

      Θέλετε να ανεβάσετε τη σεξουαλική σας δύναμη και το πάθος σας κατά τη διάρκεια του σεξ σε ένα επίπεδο που κόβει την ανάσα Το Sport Fucker Tailslide 2.0 σας μεταφέρει σε έναν ερωτικό κόσμο που σας υπόσχεται ασύγκριτη διέγερση. Αυτό το δαχτυλίδι πέους 24/7 είναι ο πιστός σας σύντροφος που θα σας κακομάθει με τα πιο έντονα συναισθήματα μέρα και νύχτα.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: