Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Sport Fucker CockPit - Δαχτυλίδι πέους

Καλώς ήρθατε στο CockPit, το μέρος όπου οι σεξουαλικές σας επιδόσεις θα εκτοξευθούν! Το Sport Fucker CockPit είναι ο τέλειος δακτύλιος πέους για σκληρές στύσεις και έντονη απόλαυση.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Καλώς ήρθατε στο CockPit, το μέρος όπου οι σεξουαλικές σας επιδόσεις θα εκτοξευθούν! Το Sport Fucker CockPit είναι ο τέλειος δακτύλιος πέους για σκληρές στύσεις και έντονη απόλαυση. Βασισμένο στον κλασικό σχεδιασμό "δάκρυ", αυτό το δαχτυλίδι πέους είναι κατασκευασμένο από μια πιο σταθερή έκδοση του Liquid Silicone, το οποίο εξακολουθεί να είναι μαλακό και εύκαμπτο.

     

    Το Sport Fucker CockPit έχει ένα μοναδικό κωνικό σχήμα που εξασφαλίζει εργονομική εφαρμογή και σας χαρίζει μεγαλύτερης διάρκειας, πιο σκληρές στύσεις. Μόλις τοποθετήσετε το δαχτυλίδι γύρω από το πέος σας, θα το νιώσετε αμέσως να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και να αυξάνει τις αισθήσεις σας. Κατά τη διάρκεια του σεξ, κάθε φορά που θα διεισδύετε στον σύντροφό σας, θα συνοδεύεται από μια ελαφριά αίσθηση γαργαλητού στο περίνεό σας που θα αυξήσει αφάνταστα τη σεξουαλική σας δύναμη.

     

    Αυτός ο δακτύλιος πέους είναι ιδανικός για σύντομες ή μεγάλες συνεδρίες. Είτε ετοιμάζεστε για ένα γρήγορο πήδημα είτε για μια εκτεταμένη ερωτική συνεδρία, το δαχτυλίδι πέους Sport Fucker CockPit θα σας συνοδεύσει και θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις σεξουαλικές σας επιδόσεις. Νιώστε τη δύναμη και την αντοχή που θα σας δώσει αυτό το δαχτυλίδι πέους καθώς θα χάνεστε στα ύψη της σεξουαλικής απόλαυσης.

     

    Το Sport Fucker CockPit διατίθεται σε διάφορα χρώματα - μαύρο, κόκκινο ή μπλε - ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το δαχτυλίδι που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ και τις προτιμήσεις σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Liquid Silicone, είναι άνετο στη χρήση και καθαρίζεται εύκολα. Ετοιμαστείτε να απογειωθείτε και να εξερευνήσετε τα όρια της σεξουαλικής σας εμπειρίας - με το Cock Ring ως τον πιστό σας σύντροφο Sport Fucker CockPit ως τον πιστό σας σύντροφο.

     

    Τι είναι η υγρή σιλικόνη

     

    Liquid Silicone είναι το πραγματικό insider tip ανάμεσα στα υλικά για τα ερωτικά παιχνίδια. Είναι απολύτως φιλική προς το δέρμα, επομένως είναι ασφαλής και ευχάριστη στη χρήση - χωρίς συμβιβασμούς. Είναι επίσης απίστευτα ανθεκτική, ώστε να μπορεί να αντέξει ακόμα και τις πιο άγριες περιπέτειες και να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Και η ευελιξία του Αξεπέραστη! Liquid Silicone προσαρμόζεται σε κάθε πιθανό σχήμα και εξακολουθεί να προσφέρει την απαραίτητη αντοχή. Και το καλύτερο από όλα: είναι εκπληκτικά φυσικό. Εν ολίγοις: το Liquid Silicone είναι το πολυεργαλείο μεταξύ των υλικών για σεξουαλικά παιχνίδια που δεν αφήνει τίποτα να μείνει επιθυμητό από άποψη ασφάλειας και απόλαυσης!

     

    Καθαρισμός και φροντίδα των ερωτικών παιχνιδιών από υγρή σιλικόνη

     

    Το ερωτικό παιχνίδι πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Απλά πλύντε το με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Μην ανησυχείτε, το υλικό είναι αδιάβροχο και μπορεί να ξεπλυθεί εύκολα. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καθαριστικό για ερωτικά παιχνίδια, όπως το σπρέι VERYCLEAN. Μετά τον καθαρισμό, θα πρέπει να αφήσετε το ερωτικό σας παιχνίδι να στεγνώσει εντελώς. Είναι καλύτερο να το αφήσετε να στεγνώσει στον αέρα, όχι απευθείας στον ήλιο ή στο καλοριφέρ. Όταν στεγνώσει εντελώς, αποθηκεύστε το σε ένα καθαρό και στεγνό μέρος, μακριά από άλλα ερωτικά παιχνίδια. Είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε σε μια ειδική τσάντα αποθήκευσης για ερωτικά παιχνίδια για να το προστατεύσετε από τη σκόνη και τη βρωμιά. Και μια άλλη συμβουλή: να χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο λιπαντικό. Ένα ερωτικό παιχνίδι με βάση τη σιλικόνη λειτουργεί πολύ καλά με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορούν να προσβάλουν το υλικό. Αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές φροντίδας, θα απολαμβάνετε το ερωτικό σας παιχνίδι για πολύ καιρό!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δαχτυλίδι για τον πούτσο από Sport Fucker
    • Sport Fucker CockPit
    • Μοναδικός σχεδιασμός.
    • Για μεγαλύτερης διάρκειας και σκληρότερες στύσεις.
    • Συνολικό μήκος: max. 8,8 cm
    • Εσωτερική διάμετρος: περίπου 3,5 cm (επεκτάσιμη)
    • Υλικό: Οδοντωτός στύλος, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από το υλικό του: Liquid Silicone
    • Sport Fucker στις ΗΠΑ και η MEO στη Γερμανία είναι γνωστές μάρκες που ειδικεύονται σε υψηλής ποιότητας σεξουαλικά παιχνίδια και προϊόντα BDSM. Η εκτεταμένη γκάμα προσφέρει καινοτόμα και σέξι προϊόντα για όλους εκείνους που θέλουν να ανεβάσουν τις σεξουαλικές τους εμπειρίες σε ένα νέο επίπεδο. Sport Fucker και η MEO αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τη μέγιστη απόλαυση. Τα προϊόντα αναπτύσσονται και κατασκευάζονται προσεκτικά σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας, ώστε να εξασφαλίζεται μια ασφαλής και συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία. Αυτό το προϊόν είναι επίσης ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της πρώτης τάξης ποιότητας και του μοναδικού σχεδιασμού για τα οποία Sport Fucker και MEO είναι γνωστά.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Macht viel Spaß

    Im Bett mit meinem Mann wurde es etwas langweilig und ich dachte, ich probiere mal einen Penisring aus. Der Ring hat sich wirklich gut angefühlt und die kleine Kugel oben drauf hat mir viel Spaß gemacht. Mit dem Penisring haben wir sicher viel mehr Spaß beim Sex. Ich freue mich schon auf das nächste Mal. Mein Mann und ich hatten wirklich viel Spaß mit dem Penisring.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Sport Fucker CockPit - Δαχτυλίδι πέους

      Sport Fucker CockPit - Δαχτυλίδι πέους

      Καλώς ήρθατε στο CockPit, το μέρος όπου οι σεξουαλικές σας επιδόσεις θα εκτοξευθούν! Το Sport Fucker CockPit είναι ο τέλειος δακτύλιος πέους για σκληρές στύσεις και έντονη απόλαυση.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: