Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

ElectraStim

Ενημερωτικό δελτίο

ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για τα πρωκτικά ερωτικά παιχνίδια: Το πρωκτικό βύσμα από ElectraStim x Mr S Leather θέτει νέα πρότυπα! Μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ ElectraStim από το Ηνωμένο Βασίλειο και του Mr S Leather από τις ΗΠΑ δημιούργησε μια ηλεκτρισμένη εκδοχή του σχεδίου του Mr S Leather που είναι γνωστό ως "το πιο άνετο Butt Plug στον κόσμο".

Περισσότερες πληροφορίες

3893/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για τα πρωκτικά ερωτικά παιχνίδια: Το πρωκτικό βύσμα από ElectraStim x Mr S Leather θέτει νέα πρότυπα! Μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ ElectraStim από την Αγγλία και του Mr S Leather από τις ΗΠΑ έχει ως αποτέλεσμα μια ηλεκτρισμένη έκδοση του σχεδίου του Mr S Leather που είναι γνωστό ως "το πιο άνετο Butt Plug στον κόσμο". Αυτό το υψηλής ποιότητας butt plug συνδυάζει την τεχνογνωσία και των δύο εμπορικών σημάτων και συγκεντρώνει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους: πρωτοποριακό σχεδιασμό και εκπληκτική πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.

    Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση:

    Η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, όχι μόνο λόγω των βαθιών και έντονων αισθήσεων που προσφέρει. Αυτή η μορφή διέγερσης χρησιμοποιεί ήπια ηλεκτρικά ερεθίσματα για την άμεση διέγερση των πολυάριθμων νευρικών απολήξεων στην περιοχή του πρωκτού, με αποτέλεσμα μοναδικές και συχνά περιγραφόμενες ως ιδιαίτερα έντονες αισθήσεις. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά butt plugs ή τους δονητές, η ηλεκτροδιέγερση επιτρέπει βαθιές και διεισδυτικές αισθήσεις και μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά ισχυρούς οργασμούς χωρίς χέρια. Αυτή η πτυχή του ελέγχου και η δυνατότητα προσαρμογής της έντασης της ηλεκτροδιέγερσης στις προσωπικές προτιμήσεις καθιστούν την πρωκτική ηλεκτροδιέγερση μια συναρπαστική ανακάλυψη για όποιον θέλει να διευρύνει το σεξουαλικό του ρεπερτόριο και να διευρύνει τα όρια της παραδοσιακής απόλαυσης.

    ElectraStim x Mr S Leather - Το πιο άνετο σιλικονούχο ηλεκτρικό βύσμα πισινού στον κόσμο:

    Αυτός ο κλασικός σχεδιασμός αποτελεί βασικό στοιχείο του οπλοστασίου του Mr S Leather από το 1997. Η εκσυγχρονισμένη εκδοχή μας είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας σιλικόνη ιατρικού βαθμού που είναι μαλακή, εύπλαστη και εντελώς ελεύθερη φθαλικών εστέρων. Αυτό το butt plug προσφέρει απαράμιλλη άνεση. Ένας σταθμισμένος ατσάλινος πυρήνας στο εσωτερικό του butt plug προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στη διέγερση και παρέχει ισχυρές συσπάσεις των πρωκτικών μυών, δημιουργώντας πιο αποτελεσματική ηλεκτρική αγωγιμότητα.

    Με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αγώγιμη σιλικόνη της ElectraStim και ένα καινοτόμο σύστημα καλωδίων "αόρατης εισόδου" που προστατεύει τα καλώδια σύνδεσης κατά τη διάρκεια καθιστών δραστηριοτήτων, αυτό το butt plug προστατεύεται από εσωτερική θραύση ή ζημιά των καλωδίων. Ένας εύκαμπτος λαιμός σιλικόνης εξασφαλίζει επίσης υψηλή άνεση στη χρήση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή για χρήση 24/7.

    Συμβατό με τις περισσότερες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης:

    Το World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug είναι συμβατό με όλες τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης από ElectraStim συμβατή. Αν και το πρωκτικό βύσμα αναπτύχθηκε για απευθείας σύνδεση με συσκευές ηλεκτροδιέγερσης ElectraStim, μπορεί επίσης να συνδεθεί με συσκευές ηλεκτροδιέγερσης άλλων κατασκευαστών χρησιμοποιώντας τους προσαρμογείς που προσφέρουμε.

    Η υγιεινή και η σωστή χρήση λιπαντικού παίζουν καθοριστικό ρόλο κατά τη χρήση:

    Για βέλτιστη φροντίδα και ασφαλή χρήση, συνιστούμε το απολυμαντικό σπρέι INSTACLEAN, το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του πρωκτικού βύσματος πριν και μετά τη χρήση. Επιπλέον, το ηλεκτρικά αγώγιμο λιπαντικό μας ESHOCK είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί η ομαλή εισαγωγή στον πρωκτό και η βέλτιστη αγωγιμότητα, η οποία καθιστά την εμπειρία της ηλεκτροδιέγερσης ακόμη πιο έντονη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο προϊόντων όχι μόνο καθιστά την ηλεκτροδιέγερση ιδιαίτερα ευχάριστη, αλλά και ασφαλή και υγιεινή.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug
    • Μήκος εισαγωγής: 76 mm
    • Μέγιστη περιφέρεια: 121 mm
    • Διάμετρος: περίπου 38,5 mm
    • Σύνδεση: 2 mm
    • Βάρος: 240 γραμμάρια
    • Υλικό: Υψηλής ποιότητας, ηλεκτρικά αγώγιμη σιλικόνη (χωρίς φθαλικό εστέρα)
    • Αριθμός πόλων: 2 (διπολικός)
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1x "Το πιο άνετο ηλεκτροβύσμα σιλικόνης στον κόσμο", 1x πολύγλωσσο εγχειρίδιο οδηγιών.
    • Το MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, χρησιμοποιούν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από ElectraStim συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim η E-Stim αντιπροσωπεύει την καινοτομία και την ποιότητα στον τομέα της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης (E-Stim) και από την ίδρυσή της έχει κάνει όνομα με το να διευρύνει συνεχώς τα όρια του εφικτού σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Με μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό, την τεχνολογία και την εμπειρία του χρήστη, τα προϊόντα της ElectraStim προϊόντα προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό απόλαυσης και απόδοσης που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χρήστες. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από κιτ εισαγωγικού επιπέδου έως σύνθετες συσκευές, όλες προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν μια ασφαλή, απολαυστική και αποτελεσματική εμπειρία. ElectraStim η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία, η οποία αντικατοπτρίζεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία "Flick" - μια απόδειξη της δέσμευσής της να κάνει την ηλεκτροδιέγερση πιο εξατομικευμένη και διαδραστική. Αυτή η δέσμευση στην αριστεία και η προθυμία να υπερβεί τις προσδοκίες των καταναλωτών καθιστά ElectraStim μια κορυφαία μάρκα στην κατηγορία της. Η MEO.de είναι ο τέλειος συνεργάτης διανομής για ElectraStim λόγω της τεχνογνωσίας της στη διανομή υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένων προϊόντων για ενήλικες. Η MEO.de έχει κερδίσει τη φήμη της βαθιάς κατανόησης των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών της, σε συνδυασμό με την ακλόνητη δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών της. Το κατάστημα BDSM της MEO δεν προσφέρει μόνο μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες, αλλά δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση και την πληροφόρηση, ώστε να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση αγοράς. Επιπλέον, η ομάδα-στόχος της MEO.de ταιριάζει απόλυτα με ElectraStimκαθώς και οι δύο εταιρείες θέτουν ως προτεραιότητα την προσφορά υψηλής ποιότητας και καινοτόμων προϊόντων που ενισχύουν τη σεξουαλική ευημερία και εμπειρία των πελατών τους. Η ευρεία εμβέλεια της MEO.de, τόσο διαδικτυακά όσο και μέσω του καθιερωμένου δικτύου συνεργατών της, εγγυάται ότι τα προϊόντα της ElectraStim φτάνουν σε μια ευρεία και ενδιαφερόμενη ομάδα-στόχο. Ο συνδυασμός της πρωτοποριακής τεχνολογίας της ElectraStim με την τεχνογνωσία και τη δέσμευση της MEO.de για την ικανοποίηση των πελατών της αποτελεί μια ισχυρή συνεργασία που επικεντρώνεται στην παροχή εξαιρετικών και εμπλουτιστικών εμπειριών στους πελάτες της. Μαζί, βρίσκονται σε ιδανική θέση για να φέρουν την επανάσταση στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Finally

    I've tried numerous other electro plugs without ever really being happy with them and had kind of given up. That all changed with this one. They aren't kidding when the say "Worlds most comfortable." This plug is very comfortable for long extend play, while also providing an sensation from tingle to torture. This has renewed my lo e of electro. If electro is something that makes you tingle, I highly recommend getting one of these

      Αξιολόγηση 

      perfectly awesome

      if you're new to electro, this is the toy to beat. conductivity seems to work best for me with eshock lube. squeezing down on this sucker is the best kegel exercise ever, and your top will love the vise-like grip you develop.

        Αξιολόγηση 

        Super Comfortable

        This is super comfortable and with a good power box packs a punch. I just wish there was an XL or XXL version that would open me up more.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για τα πρωκτικά ερωτικά παιχνίδια: Το πρωκτικό βύσμα από ElectraStim x Mr S Leather θέτει νέα πρότυπα! Μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ ElectraStim από το Ηνωμένο Βασίλειο και του Mr S Leather από τις ΗΠΑ δημιούργησε μια ηλεκτρισμένη εκδοχή του σχεδίου του Mr S Leather που είναι γνωστό ως "το πιο άνετο Butt Plug στον κόσμο".

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: