Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ρεαλιστικά δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Ρεαλιστικό dildo 18 cm με Vac-U-Lock™

Σας αρέσουν οι δονητές σας λίγο μεγαλύτεροι Τότε αφήστε τον ρεαλιστικό δονητή μήκους 18 εκατοστών να σας κακομάθει έντονα. Ο δονητής εξισορροπεί τέλεια τη σφριγηλότητα και την ευκαμψία, ενώ η διάμετρός του των 5 cm παρέχει ισχυρό πρωκτικό τέντωμα.

Περισσότερες πληροφορίες

3157/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Σας αρέσουν οι δονητές σας λίγο μεγαλύτεροι Τότε αφήστε τον εαυτό σας να περιποιηθεί εντατικά από αυτόν τον ρεαλιστικό δονητή μήκους 18 εκατοστών. Ο δονητής εξισορροπεί τέλεια τη σφριγηλότητα και την ευκαμψία, ενώ η διάμετρός του των 5 cm παρέχει ισχυρό πρωκτικό τέντωμα. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Vac-U-Lock, είναι συμβατός με πολλές από τις μηχανές γαμησίματος και τα υπέροχα αξεσουάρ μας Fuck & Play.

     

    Τι κάνει αυτόν τον δονητή τόσο ξεχωριστό

     

    Ο δονητής είναι συμβατός με το σύστημα Vac-U-Lock™ του Doc Johnson και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα αντίστοιχο strap-on, τα αξεσουάρ από τη σειρά Fuck & Play ή το γαμημένο μας μηχάνημα. Ο δονητής είναι εύκαμπτος, αλλά αρκετά σταθερός για να φτάνει σε κάθε σημείο βαθιά μέσα σας! Κάνει πραγματικά τα πάντα και είναι κατάλληλος για κάθε σεξουαλική παραλλαγή. Λίγο σπρέι Extremeo θα σας διευκολύνει να το χρησιμοποιήσετε αναλογικά! Αυτό το υπέροχο ερωτικό παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από βινύλιο και επομένως είναι συμβατό με όλα τα λιπαντικά MEO®.

     

    Τι σημαίνει Vac U Lock™

     

    Είναι πολύ εύκολο να το εξηγήσω, επειδή στην πραγματικότητα είναι ακριβώς όπως στο σπίτι - το βύσμα εισάγεται στην πρίζα! Όπου το "βύσμα" είναι το βύσμα προσαρμογέα του αξεσουάρ και η "υποδοχή" είναι το διαμορφωμένο με προφίλ άνοιγμα στην κάτω πλευρά του δονητή. Το σύστημα Vac-U-Lock™ αντιπροσωπεύει ένα εναλλάξιμο σύστημα στο οποίο διαφορετικοί δονητές μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και γρήγορα με ένα αξεσουάρ Vac-U-Lock™. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται με πολλούς δονητές, σεξουαλικά παιχνίδια και αξεσουάρ, π.χ. και με μηχανές γαμησιού αλλά και με άλλα πρακτικά αξεσουάρ (λουριά, ιμάντες, λαβές για δονητές, βύσματα σύνδεσης, βεντούζες, μοτέρ δόνησης κ.λπ.) Και γιατί Επειδή είναι πολύ πρακτικό και αποδοτικό να συνδυάζετε διαφορετικά παιχνίδια και αξεσουάρ και σας εξοικονομεί πολλά χρήματα.

     

    Υλικό και φροντίδα: Το υλικό και η φροντίδα του προϊόντος είναι πολύ καλά σχεδιασμένα:

     

    Αυτός ο δονητής είναι κατασκευασμένος από βινύλιο πρώτης κατηγορίας. Το υλικό είναι απερίγραπτα εύκαμπτο και ολισθηρό. Ταυτόχρονα, το βινύλιο που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε ο δονητής σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε τον δονητή με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστικό καθαρισμό, ωστόσο, συνιστούμε την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Ρεαλιστικός δονητής 18 cm με Vac-U-Lock™
    • Υλικό: Βινύλιο, χωρίς φθαλικές ενώσεις, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Λιπαντικό: Συνιστούμε τα λιπαντικά μας FUCKSLUT, EZ2FUCK ή MANCUNT.
    • Καθαρισμός: Ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN
    • Το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα σας και διευκολύνει την εισαγωγή.
    • Η σειρά Vac-U-Lock™ περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συμβατών δονητών ή πρωκτικών βυσμάτων και αξεσουάρ που ταιριάζουν.
    • Συμβατό με τα Vac-U-Lock™, Fuck & Play από MEO®, Hunglock, Hung System και HiSmith καθώς και με πολλές άλλες μάρκες.
    • Το Vac U Lock™ είναι εμπορικό σήμα της Doc Johnson.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Spettacolare

    Semplicemente perfetto, difficile separarsene!

      Αξιολόγηση 

      Optimal

      Super gut mit dem ganzen Zubehör von meo zu verwenden.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Ρεαλιστικό dildo 18 cm με Vac-U-Lock™

        Ρεαλιστικό dildo 18 cm με Vac-U-Lock™

        Σας αρέσουν οι δονητές σας λίγο μεγαλύτεροι Τότε αφήστε τον ρεαλιστικό δονητή μήκους 18 εκατοστών να σας κακομάθει έντονα. Ο δονητής εξισορροπεί τέλεια τη σφριγηλότητα και την ευκαμψία, ενώ η διάμετρός του των 5 cm παρέχει ισχυρό πρωκτικό τέντωμα.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: