Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ρεαλιστικά δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

The Plumber - Dildo από Hankeys Toys

The Plumber από το Hankey's Toys είναι ένας κοντός αλλά πολύ παχύς δονητής για προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν μια νέα πρόκληση. Αυτός ο δονητής εντυπωσιάζει με το εντυπωσιακό πλάτος του, το οποίο κυμαίνεται από μια προκλητική αλλά διαχειρίσιμη διάμετρο 56 mm για προχωρημένους χρήστες έως μια εντυπωσιακή διάμετρο 105 mm για επαγγελματίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Διαθέσιμο σύντομα

Περισσότερες πληροφορίες

The Plumber από το Hankey's Toys είναι ένας κοντός αλλά πολύ παχύς δονητής για προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν μια νέα πρόκληση. Αυτός ο δονητής εντυπωσιάζει με το εντυπωσιακό πλάτος του, το οποίο κυμαίνεται από μια προκλητική αλλά διαχειρίσιμη διάμετρο 56 mm για προχωρημένους χρήστες έως μια εντυπωσιακή διάμετρο 105 mm για επαγγελματίες. Ο τέλειος συνδυασμός διαμέτρου και διαχειρίσιμου μήκους καθιστά αυτό το δονητή τον τέλειο δονητή για πολλούς από τους πελάτες μας!

Ο δονητής είναι κοντός, παχύς και όχι πολύ μακρύς, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για να γεμίσει το πρωκτικό κανάλι στο μέγιστο. Το μεγάλο κεφάλι εξασφαλίζει μια σαφώς αντιληπτή εμπειρία και το έξυπνο σχήμα του δονητή παρέχει μια έντονη αίσθηση "PLOP" κατά την εισαγωγή. Οι έντονες πτυχές κατά μήκος του άξονα ενισχύουν αυτή την αίσθηση και παρέχουν πρόσθετη διέγερση.

Ο τέλειος συνδυασμός διαμέτρου και μήκους χωρίς να είναι πολύ μακρύς:

The Plumber - SMALL

  • Διάμετρος κοντά στην κεφαλή (χείλος): 56,60 mm
  • Διάμετρος στο κέντρο: 54,57 mm
  • Διάμετρος στη βάση: 53,36 mm
  • Συνολικό μήκος: 157,48 mm
  • Εισαγώγιμο μήκος: 127,00 mm


The Plumber - MEDIUM

  • Διάμετρος κοντά στην κεφαλή (χείλος): 80,85 mm
  • Διάμετρος στο κέντρο: 77,62 mm
  • Διάμετρος στη βάση: 74,79 mm
  • Συνολικό μήκος: 203,20 mm
  • Εισαγώγιμο μήκος: 175,26 mm


The Plumber - ΜΕΓΑΛΗ

  • Διάμετρος κοντά στην κεφαλή (χείλος): 105,11 mm
  • Διάμετρος στο κέντρο: 101,06 mm
  • Διάμετρος στη βάση: 98,64 mm
  • Συνολικό μήκος: 259,08 mm
  • Εισαγόμενο μήκος: 226,06 mm


Η επίπεδη βάση στο άκρο του δονητή τον καθιστά ιδανικό για να κάθεστε και να τον καβαλάτε. Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό επιτρέπει να βυθιστείτε πλήρως στην απόλαυση και να νιώσετε τον δονητή σε όλη τη διαδρομή μέχρι τη στάση. Είναι ένας εξαιρετικός ρεαλιστικός δονητής για πρωκτική διαστολή και προσφέρει μια έντονη και ικανοποιητική αίσθηση.

Έτσι, είτε έχετε ήδη εμπειρία και αναζητάτε μια νέα πρόκληση, είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά την απόλυτη ικανοποίηση, ο δονητής The Plumber θα σας οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο πρωκτικής ικανοποίησης. Ζήστε αξέχαστες στιγμές με αυτόν τον υψηλής ποιότητας δονητή της Hankey's Toys, ο οποίος εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του.

Το σωστό λιπαντικό και ο βέλτιστος καθαρισμός του δονητή:

Σας προτείνουμε το υβριδικό πρωκτικό λιπαντικό MANCUNT. Δεν μοιάζει μόνο με σπέρμα, αλλά και με αίσθηση. Λευκό, κρεμώδες και απίστευτα ολισθηρό - το MANCUNT συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες της σιλικόνης και του νερού σε ένα προϊόν. Αυτό το λιπαντικό εξασφαλίζει μια μακράς διάρκειας, ομαλή εμπειρία και ξεπλένεται εύκολα. Ο καθαρισμός του δονητή μετά την απόλαυση είναι πολύ εύκολος. Ξεπλύνετε το δονητή με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή χρησιμοποιήστε το πρακτικό σπρέι καθαρισμού VERYCLEAN. Έτσι ο δονητής σας θα παραμείνει υγιεινά καθαρός και έτοιμος για την επόμενη περιπέτειά σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Ρεαλιστικός δονητής
  • Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη
  • Υλικό: σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα
  • Σημειώστε ότι ο δονητής δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, προκειμένου να προστατεύεται το υλικό και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής του δονητή.
  • Το Mr Hankey's Toys έχει κάνει όνομα στον κόσμο των σεξουαλικών παιχνιδιών, ειδικά με την εντυπωσιακή σειρά από υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικούς δονητές. Οι δονητές αυτοί είναι ιδιαίτερα γνωστοί για τον λεπτομερή σχεδιασμό και τις γενναιόδωρες διαστάσεις τους, οι οποίες ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των χρηστών που αναζητούν έντονες και εξαιρετικές εμπειρίες. Οι δονητές του Mr Hankey είναι κατασκευασμένοι από υλικά φιλικά προς το σώμα και χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και την υψηλότερη ποιότητα. Η μάρκα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, σχημάτων και υφών που ταιριάζουν σε διάφορες προτιμήσεις. Επιπλέον, ορισμένοι δονητές κατασκευάζονται κατά παραγγελία ή προσφέρουν ειδικές επιλογές προσαρμογής για να καλύψουν τις ατομικές ανάγκες των πελατών. Η MEO, γνωστή για την εκτεταμένη γκάμα λιπαντικών, σεξουαλικών παιχνιδιών και προϊόντων BDSM, καθώς και προϊόντων πρωκτικής διάτασης, συμπληρώνει ιδανικά τη σειρά του Mr Hankey. Ενώ η Mr Hankey's προσφέρει έντονες εμπειρίες με τους εξαιρετικούς δονητές της, η MEO προσφέρει τα απαραίτητα προϊόντα για να κάνει αυτές τις εμπειρίες ασφαλείς, ευχάριστες και ακόμη πιο ικανοποιητικές. Τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά της MEO είναι ιδανικά για χρήση με τους μεγάλους δονητές της Mr Hankey, ειδικά για πιο απαιτητικές πρακτικές όπως το πρωκτικό τέντωμα. Ο συνδυασμός των μοναδικών δονητών του Mr Hankey με τα ποιοτικά προϊόντα της MEO δημιουργεί μια ολοκληρωμένη και ικανοποιητική εμπειρία για τον χρήστη. Και οι δύο μάρκες αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια και μαζί διευρύνουν το φάσμα για συναρπαστικές σεξουαλικές περιπέτειες.
  • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.



Hankeys Dildos Made in USA

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

The Plumber - Dildo από Hankeys Toys

The Plumber - Dildo από Hankeys Toys

The Plumber από το Hankey's Toys είναι ένας κοντός αλλά πολύ παχύς δονητής για προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν μια νέα πρόκληση. Αυτός ο δονητής εντυπωσιάζει με το εντυπωσιακό πλάτος του, το οποίο κυμαίνεται από μια προκλητική αλλά διαχειρίσιμη διάμετρο 56 mm για προχωρημένους χρήστες έως μια εντυπωσιακή διάμετρο 105 mm για επαγγελματίες.

Γράψτε τη δική σας κριτική

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: