Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ρεαλιστικά δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Ρεαλιστικός δονητής με βεντούζα 27 cm

Ξεκινήστε μια πρωκτική ή κολπική περιπέτεια σε μια κατηγορία από μόνη της με τον δονητή Alphamale. Ως ένας πραγματικός γίγαντας μεταξύ των ρεαλιστικών δονητών, εντυπωσιάζει με μήκος 27 cm και ρεαλιστική εμφάνιση που δεν αφήνει περιθώρια για επιθυμίες.

Περισσότερες πληροφορίες

3622/00

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ρεαλιστικός δονητής με βεντούζα 27 cm: μια εμπειρία XXL της δικής του κατηγορίας!

    Ξεκινήστε μια πρωκτική ή κολπική περιπέτεια της δικής του κατηγορίας με τον δονητή Alphamale. Ως πραγματικός γίγαντας μεταξύ των ρεαλιστικών δονητών, εντυπωσιάζει με μήκος 27 cm και ρεαλιστική εμφάνιση που δεν αφήνει περιθώρια για επιθυμίες. Ο ρεαλιστικός μας δονητής είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό ερωτικό παιχνίδι - είναι ένα πραγματικό αριστούργημα που υπόσχεται έντονη και ρεαλιστική απόλαυση. Είναι η τέλεια επιλογή για όποιον αναζητά μια μεγαλύτερη και πιο ρεαλιστική εμπειρία, είτε πρόκειται για αρχάριο είτε για προχωρημένο.

    Ως μέρος της αποκλειστικής σειράς δονητών μας, που διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη (19 cm, 22 cm, 24 cm και 27 cm), ο ρεαλιστικός μας δονητής ξεπερνά κάθε προσδοκία όσον αφορά τον ρεαλισμό και την εμβάθυνση.

    Ζήστε τη διαφορά μεταξύ ενός πολύ καλού και ενός εξαιρετικού δονητή:

    Κατασκευασμένος από το πρωτοποριακό Liquid Silicone, αυτός ο δονητής διπλής στρώσης προσφέρει μια εμπειρία που είναι τόσο αληθινή που μοιάζει σχεδόν εξωπραγματική. Χάρη στην τεχνολογία Always Up™, ο δονητής Alphamale είναι πάντα έτοιμος για δράση, ενώ η δομή διπλής πυκνότητας προσφέρει μια απαράμιλλη ρεαλιστική αίσθηση.

    Ο ρεαλιστικός μας δονητής Alphamale θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά τη ζωντάνια: από τη διογκωμένη βάλανο που μπορείτε να αισθανθείτε έντονα με κάθε κίνηση μέχρι τις εντυπωσιακά ρεαλιστικές φλέβες που διατρέχουν ολόκληρο τον άξονα - κάθε λεπτομέρεια είναι τέλεια. Οι παχείς, προσεκτικά μοντελοποιημένοι όρχεις δεν είναι μόνο ένα πρόσθετο εντυπωσιακό στοιχείο, αλλά παρέχουν επίσης μια ρεαλιστική αίσθηση που ολοκληρώνει τη συνολική εμπειρία με αυτόν τον δονητή.

    Ακαταμάχητη επιφάνεια Flexiskin™: Κόβει την ανάσα!

    Το μοναδικό υλικό Flexiskin™ κάνει τον δονητή Alphamale ιδιαίτερα ελαστικό και μεταξένιο. Αυτό το υλικό δεν είναι μόνο ευχάριστο στην αφή, αλλά είναι επίσης υποαλλεργικό και μη πορώδες, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα υγιεινό και ασφαλές για το σώμα.

    Ρεαλιστικό σχήμα και χρώμα: Σαν πραγματικό πέος - μόνο καλύτερο!

    Ο ρεαλιστικός μας δονητής Alphamale χαρακτηρίζεται από το τέλεια καμπυλωτό, ανατομικό σχήμα του με πολύ μεγάλους όρχεις και μια ισχυρή βεντούζα που είναι επίσης κατάλληλη για strap-on. Ο ρεαλιστικός χρωματισμός τον καθιστά επίσης έναν από τους πιο ρεαλιστικούς δονητές της αγοράς.

    Alphamale XXL: Μια κολοσσιαία απόλαυση για τους γνώστες!

    Έτοιμος για την απόλυτη εμπειρία Ο δονητής μας Alphamale σε μορφή XXL ξεπερνά όλες τις προσδοκίες. Με μνημειώδες μήκος περίπου 26,7 cm και πανίσχυρη διάμετρο περίπου 5 cm, αποτελεί την ιδανική επιλογή για έμπειρες γυναίκες και άνδρες που αναζητούν το κάτι άλλο. Αυτός ο δονητής δεν είναι απλώς ένα σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά μια πραγματική αποκάλυψη για έντονη απόλαυση. Είτε για πρωκτική είτε για κολπική χρήση, υπόσχεται μια συγκλονιστικά ικανοποιητική εμπειρία. Το εντυπωσιακό μήκος εισαγωγής περίπου 18,3 cm εγγυάται αξέχαστες στιγμές. Ιδανικό για όποιον έχει ήδη εμπειρία και αναζητά έναν δονητή που δεν κάνει συμβιβασμούς στο μέγεθος και την απόλαυση.

    Κορυφαίο στοιχείο του δονητή είναι η ισχυρή βεντούζα, η οποία ανοίγει πλήθος δυνατοτήτων. Χάρη στη στιβαρή και αξιόπιστη βεντούζα, μπορείτε να στερεώσετε τον δονητή σχεδόν σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια - για απόλαυση χωρίς χέρια όπου θέλετε. Είτε τον προσαρτήσετε στον τοίχο, στο πάτωμα ή σε άλλη λεία επιφάνεια, η βεντούζα κρατάει με ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτή η ευελιξία καθιστά τον δονητή Alphamale ένα ευέλικτο σεξουαλικό παιχνίδι για δημιουργικές και ικανοποιητικές σόλο συνεδρίες ή ως μια συναρπαστική προσθήκη στο σεξ με έναν σύντροφο. Η βεντούζα διευρύνει τις δυνατότητές σας και μεταφέρει τις φαντασιώσεις σας σε νέες διαστάσεις.

    Σταθερότητα και ανθεκτικότητα: Αυτός ο δονητής θα σας προσφέρει μια ζωή γεμάτη απόλαυση!

    Το στρώμα Flexiskin™ κρύβει έναν σταθερό πυρήνα σιλικόνης που δίνει στον ρεαλιστικό δονητή την απαραίτητη σταθερότητα και ελαστικότητα. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός υλικών εγγυάται εξαιρετική μακροζωία.

    Βέλτιστη φροντίδα για το δονητή Alphamale: Λιπαντικό & καθαρισμός

    Συστάσεις λιπαντικού: Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον Alphamale δονητή σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση το νερό. Αποφύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς αυτά μπορεί να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό σιλικόνης του δονητή. Η κορυφαία σύστασή μας είναι το λιπαντικό AquaMEO - τέλεια προσαρμοσμένο στα προϊόντα μας για μια φυσική αίσθηση.

    Συμβουλές καθαρισμού: Ο καθαρισμός του δονητή σας Alphamale είναι απλός και σημαντικός για μεγάλη διάρκεια ζωής. Απλά καθαρίστε το δονητή μετά τη χρήση με ζεστό νερό και ουδέτερο σαπούνι. Για σχολαστικό καθαρισμό και βέλτιστη υγιεινή, συνιστούμε επίσης το ειδικό σπρέι καθαρισμού VERYCLEAN. Είναι απαλό για το υλικό και εξασφαλίζει ότι ο δονητής σας Alphamale είναι πάντα φρέσκος και έτοιμος για την επόμενη περιπέτειά σας.

    Ο δονητής Alphamale έχει μήκος σχεδόν 27 cm και διάμετρο 5 cm. Με το εντυπωσιακό του μέγεθος, επαναπροσδιορίζει τον ρεαλισμό. Η μοναδική του υφή και το υψηλής ποιότητας φινίρισμα εξασφαλίζουν έντονη και ρεαλιστική απόλαυση. Ιδανικός για έμπειρους χρήστες που αναζητούν έναν δονητή που δεν γνωρίζει όρια όσον αφορά το μέγεθος και την απόλαυση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Δονητής με βεντούζα και μεγάλους όρχεις
    • Μήκος: 26,7 cm
    • Μήκος που μπορεί να εισαχθεί: 18,3 cm
    • Διάμετρος: 5 cm
    • Υλικό: σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Dicke Eier

    Die Größe und Festigkeit des Dildos sind perfekt ausbalanciert. Er ist weder zu hart noch zu weich, was eine angenehme und effektive Penetration ermöglicht. Die dicken Eier bieten zudem einen guten Halt und machen die Handhabung einfacher und sicherer.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Ρεαλιστικός δονητής με βεντούζα 27 cm

      Ρεαλιστικός δονητής με βεντούζα 27 cm

      Ξεκινήστε μια πρωκτική ή κολπική περιπέτεια σε μια κατηγορία από μόνη της με τον δονητή Alphamale. Ως ένας πραγματικός γίγαντας μεταξύ των ρεαλιστικών δονητών, εντυπωσιάζει με μήκος 27 cm και ρεαλιστική εμφάνιση που δεν αφήνει περιθώρια για επιθυμίες.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: