Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ρεαλιστικά δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

ΤΟ Perfect Penis - Dildo από Hankeys Toys

Το τέλειο πέος, που αναπτύχθηκε από τεχνητή νοημοσύνη - αυτός είναι ο απόλυτα ρεαλιστικός δονητής "The Perfect Penis" από την Hankey's Toys. Αυτός ο πρωτοποριακός και εκπληκτικά ρεαλιστικός δονητής βασίζεται στην τελευταία έρευνα και τεχνολογία για τη δημιουργία ενός απόλυτα ισορροπημένου προϊόντος που δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το τέλειο πέος, που αναπτύχθηκε από μια τεχνητή νοημοσύνη - αυτός είναι ο απόλυτα ρεαλιστικός δονητής "The Perfect Penis" από τα παιχνίδια Hankey's Toys. Αυτός ο πρωτοποριακός και εκπληκτικά ρεαλιστικός δονητής βασίζεται στην τελευταία έρευνα και τεχνολογία για τη δημιουργία ενός απόλυτα ισορροπημένου προϊόντος που δεν αφήνει τίποτα να μείνει επιθυμητό.

    Η Hankey's Toys πέρασε χρόνια αναλύοντας εκτεταμένα δεδομένα σχετικά με το "τέλειο" πέος και ανέπτυξε αυτόν τον δονητή για να σας προσφέρει τον μέγιστο ρεαλισμό και απόλαυση. Είτε αναζητάτε μια απόλυτα αληθοφανή εμπειρία είτε την απόλυτη απόλαυση, αυτό το τέλειο πέος σας προσφέρει και τα δύο.

    Το τέλειο πέος από την Hankey's Toys διατίθεται σε διάφορα μεγέθη για να ταιριάζει σε διαφορετικές προτιμήσεις και εμπειρίες:

    Το τέλειο πέος - μικρό

    • Διάμετρος κοντά στην κεφαλή (χείλος): 35,49 mm
    • Διάμετρος στο κέντρο: 40,43 mm
    • Διάμετρος στη βάση: 39,62 mm
    • Συνολικό μήκος: 222,25 mm
    • Εισαγώγιμο μήκος: 165,10 mm


    Το τέλειο πέος - μεσαίο

    • Διάμετρος κοντά στην κεφαλή (χείλος): 50,53 mm
    • Διάμετρος στο κέντρο: 56,60 mm
    • Διάμετρος στη βάση: 54,57 mm
    • Συνολικό μήκος: 279,40 mm
    • Εισαγώγιμο μήκος: 203,20 mm


    Το τέλειο πέος - μεγάλο

    • Διάμετρος κοντά στην κεφαλή (χείλος): 58,62 mm
    • Διάμετρος στο κέντρο: 64,68 mm
    • Διάμετρος στη βάση: 63,87 mm
    • Συνολικό μήκος: 317,50 mm
    • Εισαγώγιμο μήκος: 237,49 mm


    Το τέλειο πέος - XL

    • Διάμετρος κοντά στην άκρη (χείλος): 66,70 mm
    • Διάμετρος στο κέντρο: 74,79 mm
    • Διάμετρος στη βάση: 71,96 mm
    • Συνολικό μήκος: 355,60 mm
    • Εισαγώγιμο μήκος: 266,70 mm


    Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας, ασφαλή για το σώμα, σιλικόνη που έχει υποστεί σκλήρυνση με πλατίνα, αυτός ο δονητής μοιάζει με πραγματικό πέος. Ο δονητής δεν περιέχει φθαλικό εστέρα και καθαρίζεται εύκολα, γεγονός που διασφαλίζει την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

    Αυτό το τέλειο πέος προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ σφριγηλότητας και ελαστικότητας και είναι ιδανικό για διασκέδαση μόνος ή ως ζευγάρι. Με αυτόν τον ρεαλιστικό δονητή, η Hankey's Toys θέτει νέα πρότυπα στην καινοτομία, την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία.

    Το σωστό λιπαντικό και ο βέλτιστος καθαρισμός του δονητή:

    Συνιστούμε το υβριδικό πρωκτικό λιπαντικό MANCUNT. Δεν μοιάζει μόνο με σπέρμα, αλλά και με αίσθηση. Λευκό, κρεμώδες και απίστευτα ολισθηρό - το MANCUNT συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες της σιλικόνης και του νερού σε ένα προϊόν. Αυτό το λιπαντικό εξασφαλίζει μια μακράς διάρκειας, ομαλή εμπειρία και ξεπλένεται εύκολα. Ο καθαρισμός του δονητή μετά την απόλαυση είναι πολύ εύκολος. Ξεπλύνετε το δονητή με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή χρησιμοποιήστε το πρακτικό σπρέι καθαρισμού VERYCLEAN. Έτσι ο δονητής σας θα παραμείνει υγιεινά καθαρός και έτοιμος για την επόμενη περιπέτειά σας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Ρεαλιστικός δονητής
    • Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη
    • Υλικό: σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Σημειώστε ότι ο δονητής δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, προκειμένου να προστατεύεται το υλικό και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής του δονητή.
    • Το Mr Hankey's Toys έχει κάνει όνομα στον κόσμο των σεξουαλικών παιχνιδιών, ειδικά με την εντυπωσιακή σειρά από υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικούς δονητές. Οι δονητές αυτοί είναι ιδιαίτερα γνωστοί για τον λεπτομερή σχεδιασμό και τις γενναιόδωρες διαστάσεις τους, οι οποίες ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των χρηστών που αναζητούν έντονες και εξαιρετικές εμπειρίες. Οι δονητές του Mr Hankey είναι κατασκευασμένοι από υλικά φιλικά προς το σώμα και χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και την υψηλότερη ποιότητα. Η μάρκα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, σχημάτων και υφών που ταιριάζουν σε διάφορες προτιμήσεις. Επιπλέον, ορισμένοι δονητές κατασκευάζονται κατά παραγγελία ή προσφέρουν ειδικές επιλογές προσαρμογής για να καλύψουν τις ατομικές ανάγκες των πελατών. Η MEO, γνωστή για την εκτεταμένη γκάμα λιπαντικών, σεξουαλικών παιχνιδιών και προϊόντων BDSM, καθώς και προϊόντων πρωκτικής διάτασης, συμπληρώνει ιδανικά τη σειρά του Mr Hankey. Ενώ η Mr Hankey's προσφέρει έντονες εμπειρίες με τους εξαιρετικούς δονητές της, η MEO προσφέρει τα απαραίτητα προϊόντα για να κάνει αυτές τις εμπειρίες ασφαλείς, ευχάριστες και ακόμη πιο ικανοποιητικές. Τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά της MEO είναι ιδανικά για χρήση με τους μεγάλους δονητές της Mr Hankey, ειδικά για πιο απαιτητικές πρακτικές όπως το πρωκτικό τέντωμα. Ο συνδυασμός των μοναδικών δονητών του Mr Hankey με τα ποιοτικά προϊόντα της MEO δημιουργεί μια ολοκληρωμένη και ικανοποιητική εμπειρία για τον χρήστη. Και οι δύο μάρκες αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια και μαζί διευρύνουν το φάσμα για συναρπαστικές σεξουαλικές περιπέτειες.
    • Το MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.



    Hankeys Dildos Made in USA

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    It is indeed perfect

    It is indeed perfect. I wasn't ready for it right away and enjoyed sucking it, stroking it, and put it on top of my penis to pretend that I'm stroking my own penis, and at times it feels as if it's my penis that's this big that I'm holding. Wouldn't mind pegging someone with it either. Top toy.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      ΤΟ Perfect Penis - Dildo από Hankeys Toys

      ΤΟ Perfect Penis - Dildo από Hankeys Toys

      Το τέλειο πέος, που αναπτύχθηκε από τεχνητή νοημοσύνη - αυτός είναι ο απόλυτα ρεαλιστικός δονητής "The Perfect Penis" από την Hankey's Toys. Αυτός ο πρωτοποριακός και εκπληκτικά ρεαλιστικός δονητής βασίζεται στην τελευταία έρευνα και τεχνολογία για τη δημιουργία ενός απόλυτα ισορροπημένου προϊόντος που δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: