Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ρεαλιστικά δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Ρεαλιστικός δονητής με βεντούζα 21,5 cm

Ο δονητής Alphamale είναι μια πραγματική δύναμη μεταξύ των ρεαλιστικών δονητών. Με το εντυπωσιακό του μήκος των 21,5 cm και τον αληθοφανή σχεδιασμό του, ανεβάζει την εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες

3620/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ρεαλιστικός δονητής με βεντούζα 21,5 cm:

    Ο δονητής Alphamale είναι μια πραγματική δύναμη μεταξύ των ρεαλιστικών δονητών. Με το εντυπωσιακό του μήκος 21,5 cm και τον αληθοφανή σχεδιασμό του, ανεβάζει την εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο ρεαλιστικός μας δονητής δεν είναι απλώς ένας δονητής, αλλά υπόσχεται έντονη και αυθεντική απόλαυση. Ιδανικός για όσους αναζητούν μια μεγαλύτερη, πιο ρεαλιστική εμπειρία - από περίεργους αρχάριους έως έμπειρους γνώστες.

    Μέρος της αποκλειστικής σειράς δονητών μας, που διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη (19 cm, 22 cm, 24 cm και 27 cm), ο ρεαλιστικός μας δονητής ξεπερνά κάθε προσδοκία όσον αφορά τον ρεαλισμό και την αυθεντικότητα.

    Ζήστε τη διαφορά μεταξύ ενός πολύ καλού και ενός εξαιρετικού δονητή:

    Κατασκευασμένος από το πρωτοποριακό Liquid Silicone, αυτός ο δονητής διπλής στρώσης προσφέρει μια εμπειρία που είναι τόσο αληθινή που μοιάζει σχεδόν εξωπραγματική. Χάρη στην τεχνολογία Always Up™, ο δονητής Alphamale είναι πάντα έτοιμος για δράση, ενώ η δομή διπλής πυκνότητας προσφέρει μια απαράμιλλη ρεαλιστική αίσθηση.

    Ο ρεαλιστικός μας δονητής Alphamale θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά τη ρεαλιστικότητα: από τη διογκωμένη βάλανο που μπορείτε να αισθανθείτε έντονα με κάθε κίνηση μέχρι τις εντυπωσιακά ρεαλιστικές φλέβες που διατρέχουν ολόκληρο τον άξονα - κάθε λεπτομέρεια είναι τέλεια. Οι χοντροί, προσεκτικά μοντελοποιημένοι όρχεις δεν είναι μόνο ένα πρόσθετο εντυπωσιακό θέαμα, αλλά παρέχουν επίσης μια ρεαλιστική αίσθηση που ολοκληρώνει τη συνολική εμπειρία με αυτόν τον δονητή.

    Ακαταμάχητη επιφάνεια Flexiskin™: Κόβει την ανάσα!

    Το μοναδικό υλικό Flexiskin™ κάνει τον δονητή Alphamale ιδιαίτερα ελαστικό και μεταξένιο. Αυτό το υλικό δεν είναι μόνο ευχάριστο στην αφή, αλλά είναι επίσης υποαλλεργικό και μη πορώδες, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα υγιεινό και ασφαλές για το σώμα.

    Ρεαλιστικό σχήμα και χρώμα: Σαν πραγματικό πέος - μόνο καλύτερο!

    Ο ρεαλιστικός μας δονητής Alphamale χαρακτηρίζεται από το τέλεια καμπυλωτό, ανατομικό σχήμα του με πολύ μεγάλους όρχεις και μια ισχυρή βεντούζα που είναι επίσης κατάλληλη για strap-on. Ο ρεαλιστικός χρωματισμός τον καθιστά επίσης έναν από τους πιο ρεαλιστικούς δονητές της αγοράς.

    Περισσότερο μήκος και μεγαλύτερη διάμετρος για πιο έντονη απόλαυση:

    Με μήκος περίπου 21,5 cm και διάμετρο περίπου 4,4 cm, ο ρεαλιστικός μας δονητής έχει ιδανικό μέγεθος για πρωκτική ή κολπική χρήση. Εντυπωσιακό είναι και το μήκος εισαγωγής των περίπου 15,5 cm.

    Ισχυρή απόδοση με την ισχυρή βεντούζα:

    Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του δονητή είναι η ισχυρή βεντούζα, η οποία ανοίγει πλήθος δυνατοτήτων. Χάρη στη στιβαρή και αξιόπιστη βεντούζα, μπορείτε να στερεώσετε τον δονητή σχεδόν σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια - για απόλαυση χωρίς χέρια όπου θέλετε. Είτε τον προσαρτήσετε στον τοίχο, στο πάτωμα ή σε άλλη λεία επιφάνεια, η βεντούζα κρατάει με ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτή η ευελιξία καθιστά τον δονητή Alphamale ένα ευέλικτο σεξουαλικό παιχνίδι για δημιουργικές και ικανοποιητικές σόλο συνεδρίες ή ως μια συναρπαστική προσθήκη στο σεξ με έναν σύντροφο. Η βεντούζα διευρύνει τις δυνατότητές σας και μεταφέρει τις φαντασιώσεις σας σε νέες διαστάσεις.

    Σταθερότητα και ανθεκτικότητα: Αυτός ο δονητής θα σας προσφέρει μια ζωή γεμάτη απόλαυση!

    Το στρώμα Flexiskin™ κρύβει έναν σταθερό πυρήνα σιλικόνης που δίνει στον ρεαλιστικό δονητή την απαραίτητη σταθερότητα και ελαστικότητα. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός υλικών εγγυάται εξαιρετική μακροζωία.

    Βέλτιστη φροντίδα για το δονητή Alphamale: Λιπαντικό & καθαρισμός

    Συστάσεις λιπαντικού: Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον Alphamale δονητή σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση το νερό. Αποφύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς αυτά μπορεί να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό σιλικόνης του δονητή. Η κορυφαία σύστασή μας είναι το λιπαντικό AquaMEO - τέλεια προσαρμοσμένο στα προϊόντα μας για μια φυσική αίσθηση.

    Συμβουλές καθαρισμού: Ο καθαρισμός του δονητή σας Alphamale είναι απλός και σημαντικός για μεγάλη διάρκεια ζωής. Απλά καθαρίστε το δονητή μετά τη χρήση με ζεστό νερό και ουδέτερο σαπούνι. Για σχολαστικό καθαρισμό και βέλτιστη υγιεινή, συνιστούμε επίσης το ειδικό σπρέι καθαρισμού VERYCLEAN. Είναι απαλό για το υλικό και εξασφαλίζει ότι ο δονητής σας Alphamale είναι πάντα φρέσκος και έτοιμος για την επόμενη περιπέτειά σας.

    Ζήστε τη διαφορά που κάνει ο δονητής Alphamale από το Liquid Silicone. Αυτός ο δονητής επαναπροσδιορίζει την έννοια της φυσικότητας. Με τη μοναδική του υφή και το υψηλής ποιότητας φινίρισμα, προσφέρει μια εμπειρία που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα. Σχεδιασμένος όχι μόνο για να ευχαριστεί αλλά και να εκπλήσσει, είναι η τέλεια επιλογή για όποιον αναζητά έναν δονητή που αποδίδει με κάθε τρόπο.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Δονητής με βεντούζα και μεγάλους όρχεις
    • Μήκος: 21,5 cm
    • Μήκος που μπορεί να εισαχθεί: 15,5 cm
    • Διάμετρος: 4,4 cm
    • Υλικό: σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Realismus trifft Größe

    Zuerst einmal ist die Detailtreue dieses Dildos bemerkenswert. Die Textur, die Farbe und die Form sind unglaublich realistisch gestaltet, was eine authentische und stimulierende Erfahrung bietet. Besonders die dicken Hoden sind ein tolles Feature, das nicht nur zum realistischen Erscheinungsbild beiträgt, sondern auch für zusätzliche Stimulation und ein intensiveres Gefühl sorgt.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Ρεαλιστικός δονητής με βεντούζα 21,5 cm

      Ρεαλιστικός δονητής με βεντούζα 21,5 cm

      Ο δονητής Alphamale είναι μια πραγματική δύναμη μεταξύ των ρεαλιστικών δονητών. Με το εντυπωσιακό του μήκος των 21,5 cm και τον αληθοφανή σχεδιασμό του, ανεβάζει την εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: