Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Anal Depth Play

Ενημερωτικό δελτίο

Μακρύς δονητής - Dildo για παιχνίδι βάθους

Ένας μακρύς δονητής είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για Anal Depth Play ή πρωκτικό τέντωμα. Ανάλογα με το μέγεθος, ο μακρύς δονητής μας είναι κατάλληλος για επαγγελματίες του πρωκτού, προχωρημένους χρήστες και αρχάριους. Χάρη στο υλικό του, αυτός ο μακρύς δονητής προσαρμόζεται στην εσωτερική σας ανατομία, σας γεμίζει και κάνει μασάζ σε μέρη βαθιά μέσα σας που δεν γνωρίζατε καν ότι

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ένας μακρύς δονητής όπως αυτός ο γιγάντιος δονητής είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση ή πρωκτικό τέντωμα. Anal Depth Play ή πρωκτικό τέντωμα. Ανάλογα με το μέγεθος, ο μακρύς δονητής μας είναι κατάλληλος για επαγγελματίες του πρωκτού, προχωρημένους χρήστες και αρχάριους. Χάρη στο υλικό του, αυτός ο μακρύς δονητής προσαρμόζεται στην εσωτερική σας ανατομία, σας γεμίζει και κάνει μασάζ σε μέρη βαθιά μέσα σας που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν. Έτσι, αν ψάχνετε έναν πολύ μακρύ δονητή για βαθιά πρωκτική διείσδυση, ο γιγαντιαίος δονητής μας είναι η τέλεια επιλογή.

     

    Λόγω του μήκους του, αυτός ο πολύ μακρύς δονητής είναι κατάλληλος για τη βαθύτερη δυνατή πρωκτική διείσδυση, τη λεγόμενη Anal Depth Play. Με εντυπωσιακές διαμέτρους, δεν παραμελείται ούτε η διέγερση του πρωκτού. Έχουμε εξοπλίσει αυτόν τον πολύ μακρύ δονητή Anal Depth Play Δονητή με αυλακώσεις και αυλάκια για ακόμη πιο έντονες αισθήσεις. Ένας τόσο μακρύς δονητής σας προσφέρει πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους μακριούς δονητές. Χάρη στην ειδική βάση του, αυτός ο μακρύς δονητής απορροφάται ανάμεσα στους γλουτούς όταν εισάγεται πλήρως. Μπορείτε στη συνέχεια να φοράτε διακριτικά τον μακρύ δονητή μέσα σας 24 ώρες το 24ωρο και να αφήνετε τον εαυτό σας να σας περιποιείται πρωκτικά. Ολοκληρωτικά ένας τέλειος, πολύ μακρύς δονητής για την εξερεύνηση των βαθιών περιοχών του σώματος.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτός ο δονητής

     

    Αυτός ο ειδικός δονητής είναι ένας πολύ μακρύς δονητής για το λεγόμενο Anal Depth Play. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 μεγέθη και δύο χρώματα (μαύρο ή χρυσό). Ένας τόσο μακρύς δονητής είναι απλά υπέροχος! Εντυπωσιάζει με το ακραίο μήκος του, τις μεγάλες διαμέτρους, τις ασυνήθιστες υφές και το πειστικό υλικό του. Ένα υλικό που είναι επαρκώς σταθερό και ταυτόχρονα εύκαμπτο, ώστε να μπορείτε να το αισθάνεστε ακριβώς στα σωστά σημεία, βαθιά μέσα σας! Αυτός ο μακρύς δονητής θα σας γεμίσει πλήρως και θα σας εγγυηθεί έντονη ικανοποίηση. Δεν είναι μόνο το μέγεθος αυτού του δονητή που θα σας πείσει, ο πολύ ιδιαίτερος σχεδιασμός του θα σας χαρίσει επίσης αξέχαστες στιγμές. Ο μακρύς Anal Depth Play Δονητής κάθεται τέλεια στο χέρι, το λείο υλικό κάνει την εισαγωγή πολύ εύκολη και οι άνδρες ή οι γυναίκες μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους πόσο βαθιά μπορεί να διεισδύσει ο δονητής Anal Depth Play Ο δονητής επιτρέπεται να διεισδύσει.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο πολύ μακρύς Anal Depth Play Δονητή

    Ένας μακρύς δονητής φέρνει το πρωκτικό παιχνίδι σε ένα νέο επίπεδο, καθώς το βαθύ πρωκτικό σεξ προσφέρει πολύ ιδιαίτερες αισθήσεις! Είτε ψάχνετε τον κλασικό δονητή 1 μέτρου είτε θέλετε να αγοράσετε άλλους εξαιρετικά μακριούς δονητές, έχετε έρθει στο σωστό μέρος στο κατάστημα δονητών MEO ®. Η MEO ® είναι ένας από τους ειδικούς στον τομέα της πρωκτικής εκπαίδευσης σε βάθος: ακραίο μήκος, μεγάλες διάμετροι, ασυνήθιστες υφές και ένα πειστικό υλικό που είναι αρκετά σταθερό και ταυτόχρονα εύκαμπτο, ώστε να το αισθάνεστε ακριβώς στα σωστά σημεία! Δεν είναι μόνο το μήκος αυτού του δονητή που θα σας εντυπωσιάσει, ο πολύ ιδιαίτερος σχεδιασμός του θα σας προσφέρει επίσης αξέχαστες στιγμές.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν πολύ μακρύ Anal Depth Play Δονητή

    Λόγω του μήκους και της περιμέτρου του, η εισαγωγή του πολύ μεγάλου δονητή εκπαίδευσης πρωκτικού βάθους μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ένα αγαπημένο βοήθημα είναι το μαξιλάρι μας ASS UP για την πρωκτική εκπαίδευση βάθους. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι μας ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα στηρίξει σταθερά και άνετα το σώμα σας ακόμα και σε έντονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά την πρωκτική εξάσκηση βάθους.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για Anal Depth Play και την πρωκτική εξάσκηση σε βάθος

    Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό! Δεν κουραζόμαστε ποτέ να επαναλαμβάνουμε αυτό το σημείο. Ένας πρωκτός δεν είναι μόνο πιο ευαίσθητος από έναν κόλπο, αλλά γίνεται και πιο ευαίσθητος όσο πιο ψηλά πηγαίνετε. Γι' αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε πολύ και πολύ λιπαντικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πληγωθείτε. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έναν πολύ μακρύ δονητή, σας συνιστούμε το λιπαντικό μας FUCKSLUT Anal Depth Play έχει βάση τη σιλικόνη και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το FUCKSLUT κάνει τη χρήση του μακριού δονητή για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση μια έντονη απόλαυση. Σε κάθε περίπτωση, θα συνιστούσαμε επίσης το σπρέι μας EXTREMEO. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους Anal Depth Play Η τέλεια επιλογή. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για πρωκτικό σεξ, πρωκτική εκπαίδευση σε βάθος και πρωκτικό τέντωμα. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ μακριές δονητές μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Το ειδικό αποτέλεσμα του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και επομένως οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη τέλειας διείσδυσης Anal Depth Play.

    Υλικό και φροντίδα του μακρού Anal Depth Play Δονητή:

     

    Αυτός ο μακρύς δονητής για Anal Depth Play είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι επίσης πολύ σταθερό, έτσι ώστε ο πολύ μακρύς δονητής σας να διαρκέσει πολύ καιρό. Μπορείτε να καθαρίσετε τον μακρύ δονητή Anal Depth Play Δονητή με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικός μετά τη χρήση. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε και εσείς μια πρωκτική πλύση για να καθαρίσετε τα έντερα πριν χρησιμοποιήσετε τον πολύ μακρύ δονητή. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "Πρωκτικές πλύσεις" (κάντε κλικ εδώ) θα βρείτε την κατάλληλη πρωκτική πλύση για την πρωκτική εκπαίδευση βάθους.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Anal Depth Play Dildo (πολύ μακρύς δονητής για άνδρες και γυναίκες)
    • Διαστάσεις: Μέγεθος S = μήκος εισαγωγής 27,5 cm, διάμετρος 2,8 cm, μέγεθος M = μήκος εισαγωγής 37,5 cm, διάμετρος 4,1 cm, μέγεθος L = μήκος εισαγωγής 53 cm, διάμετρος 4,8 cm.
    • Υλικό: Liquid Silicone, χωρίς φθαλικές ενώσεις, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα.
    • Λιπαντικό: Συνιστούμε τα λιπαντικά μας FUCKSLUT, EZ2FUCK ή MANCUNT.
    • Καθαρισμός: Ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN.
    • Το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα σας και διευκολύνει την εισαγωγή.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Bon matériel, de bonne qualité

    Bon matériel, de bonne qualité

      Αξιολόγηση 

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

        Αξιολόγηση 

        Just great

        Lubed up, took my time, whole lot in, brilliant, going to get large next, even when it's in its not, because as you relax it actually snakes further up than you expect

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Just upgraded to the large

        Just upgraded to the large from the small and medium and WOW!!!!
        I have had many toys over the years and none of them even close to this, it has it all, length,girth and flexibility.

        • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Wow

        The supersoft platinum silicone these are made of is amazing. There very floppy and soft but when it's deep inside and worn as a butt plug it has just enough give it it to very comfortably straighten out the sigmoid bend over time.

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Worth.. Every.. Penny

        Well... its pretty amazing to be honest, only real downside is yes once lubed in a pain in the ass (badumtsh) to get in but everywhere else it.... feels.... amazing!! Had me cumming before i even managed to ‘swallow’ the end of it and had stop, i was impressed by that to say the least, feeling it A: slowly expand you as it plunges deeper and deeper... and B: so easily navigate its way around your insides is... mmm... yes, quite nice... uh...

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Awesome

        i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Macht genau was er soll.

        Die Länge ist top und auch für Anfänger gut geeignet die in die Tiefe gehen wollen. Er ist sehr flexibel. Mit ausreichend Gleitmittel und etwas Geduld kann man ihn ganz gut und komfortabel komplett einführen. Dazu braucht man aber schon etwas mehr Erfahrung.

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Μακρύς δονητής - Dildo για παιχνίδι βάθους

        Μακρύς δονητής - Dildo για παιχνίδι βάθους

        Ένας μακρύς δονητής είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για Anal Depth Play ή πρωκτικό τέντωμα. Ανάλογα με το μέγεθος, ο μακρύς δονητής μας είναι κατάλληλος για επαγγελματίες του πρωκτού, προχωρημένους χρήστες και αρχάριους. Χάρη στο υλικό του, αυτός ο μακρύς δονητής προσαρμόζεται στην εσωτερική σας ανατομία, σας γεμίζει και κάνει μασάζ σε μέρη βαθιά μέσα σας που δεν γνωρίζατε καν ότι

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: