Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Διακριτικό πρωκτικό βύσμα με 12 τρόπους δόνησης και τηλεχειριστήριο

Εδώ έρχεται ένα πραγματικό highlight για τους οπαδούς του πρωκτικού stretching! Το κανονικό πρωκτικό σεξ είναι πολύ βαρετό για εσάς Τότε ο πρωκτικός διαστολέας μας θα γίνει το νέο σας αγαπημένο. Είναι κατάλληλος για όλους τους γνώστες που εκτιμούν ιδιαίτερα τη διάταση του πρωκτικού σωλήνα. Απαλά αλλά αμείλικτα, το εύκαμπτο πρωκτικό βύσμα τεντώνει τον πρωκτό και δημιουργεί

Περισσότερες πληροφορίες

2598/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Εδώ έρχεται ένα πραγματικό highlight για τους οπαδούς του πρωκτικού stretching! Το κανονικό πρωκτικό σεξ είναι πολύ βαρετό για εσάς Ή μήπως θα έπρεπε να είναι το λάκτισμα για παράξενα παιχνίδια Τότε ο πρωκτικός διαστολέας μας θα γίνει σίγουρα το νέο σας αγαπημένο. Είναι κατάλληλο για όλους τους γνώστες που εκτιμούν ιδιαίτερα τη διάταση του πρωκτικού σωλήνα. Απαλό αλλά ανυποχώρητο, το εύκαμπτο πρωκτικό βύσμα τεντώνει τον πρωκτό και δημιουργεί αφάνταστα συναισθήματα ευχαρίστησης από την πλήρη πλήρωση. Αυτός ο πρωκτικός δονητής είναι επίσης ιδανικός ως προκαταρκτικά ή ως προετοιμασία για μεγαλύτερα παιχνίδια. Ή ίσως χρησιμεύει ως τιμωρία για τους ανυπάκουους Sub. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας!

     

    Ο υπέροχα δυνατός, ανατομικά τέλεια σχεδιασμένος πρωκτικός διαστολέας φωλιάζει σχεδόν αόρατα στον καβάλο σας και χωράει ακόμα και στα πιο στενά παντελόνια. Στη συνέχεια, όταν βρίσκεστε εν κινήσει, πιάστε το τηλεχειριστήριο για τον εύχρηστο, εξαιρετικά αθόρυβο πρωκτικό διαστολέα, θα νιώσετε αυτό που κανείς δεν ακούει: έντονη πρωκτική διέγερση με ταυτόχρονη πρωκτική διάταση.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον διακριτικό πρωκτικό διαστολέα

     

    Ο πρωκτικός διαστολέας είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και επομένως είναι απολύτως φιλικός προς το δέρμα. Χάρη στο μαλακό, στρογγυλεμένο σχήμα του, ο πρωκτικός διαστολέας εισάγεται εύκολα και μπορεί να πιάσει αμέσως δουλειά. Η εφαρμογή είναι απλή και διαισθητική. Ο πρωκτικός διαστολέας συμπιέζεται στα άκρα του. Το άκρο που προκύπτει καθιστά πολύ εύκολη την εισαγωγή του. Μόνο όταν απελευθερώνεται ξεδιπλώνεται και τεντώνει απαλά αλλά ανυποχώρητα τον πρωκτό. Μετά την εισαγωγή, η ράβδος προσαρμόζεται διεγερτικά στο περίνεο. Το λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε άνετα τη δόνηση με το ασύρματο τηλεχειριστήριο με το πάτημα ενός κουμπιού. Και ξεκινάει η διασκέδαση! Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το Vibrating Expander butt plug κολπικά ή να το χρησιμοποιήσετε ως δονητή για προκαταρκτικά παιχνίδια - δεν υπάρχουν όρια στις φαντασιώσεις σας.

     

    Τα κυριότερα σημεία με μια ματιά: Ο δονητής με τον οποίο μπορείτε να κάνετε τον δονητή να δουλέψει:

     

    • Επαναφορτιζόμενος δονητικός πρωκτικός διαστολέας 2 βραχιόνων με μπάρα διέγερσης του περινέου και ασύρματο τηλεχειριστήριο.
    • 2 μοτέρ: Ένας σε κάθε εύκαμπτο βραχίονα.
    • 12 τρόποι δόνησης: Παρέχουν ποικίλη απόλαυση.
    • Ασύρματο τηλεχειριστήριο: Δονήσεις από απαλές έως έντονες απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Συμβουλή: Αφήστε το τηλεχειριστήριο στον σύντροφό σας για στιγμές έκπληξης και παιχνίδια ελέγχου.
    • Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός 2 βραχιόνων: Οι εύκαμπτοι βραχίονες εισάγονται όταν πιέζονται μεταξύ τους και ξεδιπλώνουν το πλήρες εύρος τους στον πρωκτικό σωλήνα. Οι βραχίονες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά - και για κολπική διέγερση.
    • Φοριούνται κατά τη διάρκεια του σεξ: Για μέγα οργασμούς! Φοριέται με ασφάλεια στον πρωκτό, καθώς το πρωκτικό βύσμα δεν μπορεί να γλιστρήσει μέσα χάρη στη φαρδιά και μακριά μπάρα διέγερσης του περινέου.
    • Μεταξένια-μαλακή επιφάνεια: Για πολύ ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα.
    • Λειτουργία μνήμης: Θυμάται τις αγαπημένες σας λειτουργίες μετά την απενεργοποίηση.
    • Αδιάβροχο: Ιδανικό για πρωκτικό σεξ στο μπάνιο ή στο ντους.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο διακριτικός πρωκτικός διαστολέας

     

    Το πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση διαθέτει 2 εύκαμπτους βραχίονες, καθένας από τους οποίους περιέχει ένα ισχυρό μοτέρ. Οι βραχίονες πιέζονται μεταξύ τους και εισάγονται στον πρωκτό, όπου ξεδιπλώνουν το πλήρες εύρος τους για μια υπέροχη αίσθηση γέμισης και μια τέλεια προπόνηση τεντώματος στον πρωκτικό σωλήνα. Χάρη στις δονήσεις, τα πρωκτικά σας νεύρα μπορούν να τεθούν σε μυρμηγκιάζουσες δονήσεις. οι 12 τρόποι δόνησης παρέχουν άφθονη ποικιλία. Με το ασύρματο τηλεχειριστήριο, μπορείτε να ελέγχετε τις λειτουργίες από απαλές έως έντονες με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε επίσης να αφήσετε το τηλεχειριστήριο στον σύντροφό σας, ο οποίος θα σας εκπλήξει με τις δονήσεις. Ακόμη και στο μπάνιο ή στο ντους, επειδή ο πρωκτικός διαστολέας είναι αδιάβροχος. Επιπλέον, ο πρωκτικός διαστολέας είναι κατασκευασμένος από την καλύτερη δυνατή σιλικόνη και διαθέτει μια μακριά, φαρδιά μπάρα διέγερσης του περινέου που εμποδίζει με ασφάλεια την ολίσθηση του βύσματος. Έτσι, μπορείτε να φοράτε αυτόν τον εξελιγμένο δονητή πρωκτικά για λίγο περισσότερο (π.χ. κατά τη διάρκεια του σεξ ή σε δημόσιο χώρο). Για αξέχαστες κορυφώσεις!

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τον διακριτικό πρωκτικό διαστολέα

     

    Απλά καθαρίστε τον πρωκτικό διαστολέα με νερό και ήπιο σαπούνι. Αν θέλετε έναν απολυμαντικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Πρωκτικός δονητής με λειτουργία εξάπλωσης για πρωκτική διάταση
    • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Συνολικό μήκος 8,9 cm. Μπάρα περινέου μήκους 9,8 cm. Μήκος εισαγωγής ανά βραχίονα 5,2 cm, και οι δύο βραχίονες 7 cm. Βραχίονας Ø 1,0 cm έως 2,4 cm ο καθένας, και οι δύο βραχίονες μαζί μέγιστο 4,5 cm.
    • Υλικό: Σιλικόνη, PU, ABS.
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1 x επαναφορτιζόμενος πρωκτικός δονητής με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης USB και τσάντα αποθήκευσης. Παρακαλείστε να παραγγείλετε ξεχωριστά την μπαταρία για το τηλεχειριστήριο: 1 x AAA.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wonderful product gives me powerful orgasms

    Wonderful product gives me powerful orgasms. By far the best butt plug that I have purchased, stays in place easy and to clean.

      Αξιολόγηση 

      ASSOME FEELINGS

      The butt plug is the perfect size, I find it quite easy to insert if you lube your ass not the plug. The vibrations are tremendous and change up to do things, I have never felt before. Very quiet, I have worn it at the bar, but had to leave after 15 minutes as I needed to cum.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied mon épouse avait la télécommande.
      Les vibrations sont vraiment impressionnante
      Je recommande vivement ce plug !!!

        Αξιολόγηση 

        molto intenso

        molto intenso, e davvero fantastico se ti piace sentirti ben riempito

          Αξιολόγηση 

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

            Αξιολόγηση 

            Saugt sich zwischen die Arschbacken

            Saugt sich zwischen die Arschbacken und macht richtig Spass wenn man mit dem Analvibrator vom Partner in der Öffentlichkeit ferngesteuert wird.

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              Διακριτικό πρωκτικό βύσμα με 12 τρόπους δόνησης και τηλεχειριστήριο

              Διακριτικό πρωκτικό βύσμα με 12 τρόπους δόνησης και τηλεχειριστήριο

              Εδώ έρχεται ένα πραγματικό highlight για τους οπαδούς του πρωκτικού stretching! Το κανονικό πρωκτικό σεξ είναι πολύ βαρετό για εσάς Τότε ο πρωκτικός διαστολέας μας θα γίνει το νέο σας αγαπημένο. Είναι κατάλληλος για όλους τους γνώστες που εκτιμούν ιδιαίτερα τη διάταση του πρωκτικού σωλήνα. Απαλά αλλά αμείλικτα, το εύκαμπτο πρωκτικό βύσμα τεντώνει τον πρωκτό και δημιουργεί

              Γράψτε τη δική σας κριτική

              Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

              30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: