Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Δονητής προστάτη - Οργασμός χωρίς επαφή

Με το ανατομικό του σχήμα, εφαρμόζει τέλεια στο ανδρικό σώμα και διεγείρει το ανδρικό σημείο G, τον προστάτη, με ισχυρή δόνηση.

Περισσότερες πληροφορίες

1178/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με το ανατομικό του σχήμα, προσαρμόζεται τέλεια στο ανδρικό σώμα και διεγείρει το ανδρικό σημείο G, τον προστάτη, με ισχυρή δόνηση.

     

    Είτε για σόλο σεξ είτε για παιχνίδι με τον σύντροφό σας, ο ανατομικά τέλεια διαμορφωμένος πρωκτικός δονητής εισάγεται στον πρωκτό και διεγείρει τον προστάτη εκεί με δονήσεις. Ταυτόχρονα, πιέζει επίσης το περίνεο, το σημείο μεταξύ του πρωκτού και των όρχεων, το οποίο είναι ένα πρόσθετο, ιδιαίτερα ερωτογενές σημείο για τους άνδρες.

     

    Οι διεγέρτες προστάτη είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να διεγείρουν τον προστάτη και το σημείο P Το σημείο P είναι το "ανδρικό σημείο G", που βρίσκεται περίπου 5 έως 7 cm πίσω από την είσοδο του πρωκτού και παράγει πρωκτικούς οργασμούς όταν διεγείρεται με τον διεγέρτη προστάτη μας. Ακόμη και "οργασμοί χωρίς χέρια" είναι δυνατοί.

     

    Ο διεγέρτης πείθει με το μοναδικό του σχήμα, το οποίο διεγείρει δυναμικά τον προστάτη. Χάρη στην ειδική επιφάνειά του, ο διεγέρτης μας εισάγεται πολύ εύκολα.

     

    Για να εντείνετε το αποτέλεσμα και να επιτύχετε ακόμα ισχυρότερους οργασμούς, σας προτείνουμε το λιπαντικό RUSHTIME που δρα απευθείας στον προστάτη.

     

    Για ευκολότερη διείσδυση, είναι κατάλληλα τα λιπαντικά μας Aquameo (με βάση το νερό) ή Alpha Male (με βάση το νερό συν εκχυλίσματα που χαλαρώνουν τον πρωκτό). Ο υγιεινός καθαρισμός γίνεται καλύτερα με ζεστό νερό και το Toy Cleaner VERYCLEAN.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Υλικό: ABS και σιλικόνη υψηλής ποιότητας με βελούδινα μαλακή επιφάνεια, χωρίς φθαλικές ενώσεις
    • Διαστάσεις: Διάμετρος 15 mm έως max. 32 mm.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Le plug anal est fort !

    Le plug anal est fort ! Ce n'est pas le seul jouet que j'ai mais je le préfère. Le prix est super. Si vous n'avez pas connu des massages de l'anal , vous serez pour une surprise. Vraiment un régal !

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Prostata Vibrator

    Die Verarbeitung ist äußerst hochwertig und auch die Größe des Vibrators passt mir sehr gut. Das Material ist sehr angenehm, samtweich und die Form ist absolut anatomisch. Einen Orgasmus erreicht man(n) quasi auf Knopfdruck.

    • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Δονητής προστάτη - Οργασμός χωρίς επαφή

    Δονητής προστάτη - Οργασμός χωρίς επαφή

    Με το ανατομικό του σχήμα, εφαρμόζει τέλεια στο ανδρικό σώμα και διεγείρει το ανδρικό σημείο G, τον προστάτη, με ισχυρή δόνηση.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: