Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Dick Station Blowbot

Ο επαναστατικός και μοναδικός αυνανισμός Dick Station Blowbot εμπνέει τους άνδρες σε όλο τον κόσμο. Το BLOWBOT αναπτύχθηκε με πολύ πάθος και καινοτόμο πνεύμα για να ζωντανέψει τις φαντασιώσεις σας για πίπες! Ξεπερνώντας όλους τους μέχρι τώρα γνωστούς αυνανιστές, το BLOWBOT προσφέρει έναν εντελώς νέο τρόπο αυνανισμού.

Περισσότερες πληροφορίες

3689/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο επαναστατικός και μοναδικός αυνανισμός Dick Station Blowbot εμπνέει τους άνδρες σε όλο τον κόσμο. Το BLOWBOT αναπτύχθηκε με πολύ πάθος και καινοτόμο πνεύμα για να ζωντανέψει τις φαντασιώσεις σας για πίπες! Ξεπερνώντας όλους τους μέχρι τώρα γνωστούς αυνανιστές, ο BLOWBOT προσφέρει έναν εντελώς νέο τρόπο αυνανισμού.

    Ο αυνανιστής BLOWBOT είναι ένα πραγματικό θαύμα της σύγχρονης σεξουαλικής τεχνολογίας που δεν εντυπωσιάζει μόνο με τα υψηλής ποιότητας υλικά και τις ευέλικτες λειτουργίες του, αλλά και με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του. Κατασκευασμένος από ABS, σιλικόνη και TPE, ο αυνανισμός συνδυάζει την ανθεκτικότητα με τον άνετο χειρισμό για ένα blowjob που κόβει την ανάσα.

    Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του BLOWBOT είναι η λειτουργία θέρμανσης, η οποία θερμαίνει τον αυνανισμό έως και 45 βαθμούς για ακόμα πιο ρεαλιστική αίσθηση πίπας.

    Λειτουργεί απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, γεγονός που καθιστά εύκολη τη χρήση του. Χάρη στη μεταβλητή ισχύ δόνησης και τη ρυθμιζόμενη συχνότητα, η συσκευή μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές προτιμήσεις. οι 20 διαφορετικές επιλογές ρύθμισης εξασφαλίζουν ποικίλη διέγερση, ενώ ο συνδυασμός της δόνησης και της λειτουργίας ώθησης/παλμών υπόσχεται μια ποικίλη και έντονη εμπειρία πίπας.

    Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η καινοτόμος θήκη για smartphone, που καθιστά το BLOWBOT έναν μοναδικό σύντροφο για ερωτικές περιπέτειες. Είτε παρακολουθείτε ταινίες πορνό είτε έχετε μια καυτή βιντεοσυνομιλία - η βάση προσφέρει την τέλεια τοποθέτηση του smartphone για να απογειώσετε την απόλαυση σε ένα νέο επίπεδο. Αυτή η λειτουργία ανοίγει νέες δυνατότητες για μια διαδραστική και οπτικά διεγερτική εμπειρία αυνανισμού.

    Το όλο θέμα ολοκληρώνεται με έναν εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας 120 λεπτών και έναν γρήγορο χρόνο φόρτισης 120 λεπτών μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB. Οι διαστάσεις του BLOWBOT - πλάτος 23,50 εκατοστά, ύψος 11,00 εκατοστά και βάθος εισαγωγής 14,00 εκατοστά - καθώς και το βάρος του 1643 γραμμάρια υπογραμμίζουν τον στιβαρό και εργονομικό σχεδιασμό του.

    Ο καθαρισμός του αυνανισμού είναι πολύ εύκολος. Αφαιρέστε το χιτώνιο από το περίβλημα αφαιρώντας προσεκτικά το πλαστικό κάλυμμα στο μπροστινό μέρος και σπρώχνοντας τους μοχλούς πορτοκαλί χρώματος προς τα πάνω. Ξεπλύνετε καλά το μανίκι με χλιαρό νερό, χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN και αφήστε το μανίκι να στεγνώσει καλά πριν το επανατοποθετήσετε στο περίβλημα. Μην αναποδογυρίζετε το χιτώνιο κατά τον καθαρισμό.

    Ο αυτόματος αυνανισμός BLOWBOT δεν είναι μόνο ένας υψηλής ποιότητας αυνανισμός για απαιτητικούς άνδρες, αλλά και ένα καινοτόμο gadget που ανοίγει το δρόμο για μια νέα εποχή αυνανισμού. Με το συνδυασμό λειτουργικότητας, άνεσης, σύγχρονης τεχνολογίας και της μοναδικής λειτουργίας θερμότητας, ο BLOWBOT προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία για όποιον θέλει να βιώσει μια πραγματικά ρεαλιστική εμπειρία blowjob.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • BLOWBOT Αυτόματος αυνανισμός
    • Υλικό: ABS, σιλικόνη, TPE
    • Ένταση δόνησης: Μεταβλητή δόνηση
    • Λειτουργία: Πιέστε το κουμπί
    • Τύπος δόνησης: Ρυθμιζόμενη δόνηση / πολλαπλών ταχυτήτων
    • Χρόνος λειτουργίας: 120 λεπτά
    • Ρυθμίσεις: 20
    • Τύπος διέγερσης: Δόνηση, κρούση/παλμός
    • Διαστάσεις: Πλάτος 23,5 cm, ύψος 11 cm, βάθος εισαγωγής 14 cm, μήκος 23,5 cm.
    • Βάρος: 1643 γραμμάρια
    • Παροχή ρεύματος: Φορτιστής (USB)
    • Χρόνος φόρτισης: 120 λεπτά

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Works great

    Works great let's let the machine do all the work the hands just rest and hold it great product thank you

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Hightech-Masturbation in Vollendung

    Dieser hochmoderne Masturbator hat wirklich alles, was ein Mann braucht. Die Handhabung ist super. Der Blowbot ist schnell aufgeladen und einsatzbereit, liegt gut in der Hand - und arbeitet fast von alleine. Die Reinigung, meiner Meinung nach einer der wichtigsten Punkte bei einem Masturbator dieser Klasse, war problemlos, einfach und schnell.
    Die Saugleistung und die verschiedenen Vibrationsmodi sind sehr geil. Die Saugmodi erlauben sogar eine freihändige Benutzung, während die Vibration an den richtigen Stellen ihre Kraft entfaltet. Das Material ist sehr weich und anschmiegsam. Es macht sehr viel Spaß, damit zu spielen.
    Es ist beeindruckend, wie weit die Technik schon ist.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Dick Station Blowbot

    Dick Station Blowbot

    Ο επαναστατικός και μοναδικός αυνανισμός Dick Station Blowbot εμπνέει τους άνδρες σε όλο τον κόσμο. Το BLOWBOT αναπτύχθηκε με πολύ πάθος και καινοτόμο πνεύμα για να ζωντανέψει τις φαντασιώσεις σας για πίπες! Ξεπερνώντας όλους τους μέχρι τώρα γνωστούς αυνανιστές, το BLOWBOT προσφέρει έναν εντελώς νέο τρόπο αυνανισμού.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: