Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σφιγκτήρες θηλών

Ενημερωτικό δελτίο

Sadomaso - Σφιγκτήρες θηλών με αλυσίδα σύνδεσης

Οι σφιγκτήρες θηλών Sadomaso είναι ένα συναρπαστικό αξεσουάρ παιχνιδιών BDSM που παρέχει έντονη και μοναδική διέγερση των θηλών. Έχουν σχεδιαστεί για να πιέζουν τις θηλές, δημιουργώντας ένα μείγμα πόνου και ευχαρίστησης που μπορεί να εντείνει τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ ή μιας συνεδρίας BDSM.

Περισσότερες πληροφορίες

3691/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Οι σφιγκτήρες θηλών Sadomaso είναι ένα συναρπαστικό αξεσουάρ παιχνιδιών BDSM που παρέχει έντονη και μοναδική διέγερση των θηλών. Έχουν σχεδιαστεί για να πιέζουν τις θηλές, δημιουργώντας ένα μείγμα πόνου και ευχαρίστησης που μπορεί να εντείνει τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ ή μιας συνεδρίας BDSM. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των σφιγκτήρων θηλών Sadomaso είναι η ικανότητά τους να αυξάνουν τη ροή του αίματος στις θηλές μέσω μιας ελεγχόμενης δύναμης σύσφιξης, με αποτέλεσμα την αυξημένη ευαισθησία και τις πιο έντονες αισθήσεις.

Ειδικά χαρακτηριστικά, όπως οι επιφάνειες σύσφιξης με επικάλυψη βινυλίου, η ρυθμιζόμενη δύναμη σύσφιξης και η αλυσίδα σύνδεσης, αυξάνουν την άνεση και την ευελιξία των υψηλής ποιότητας σφιγκτήρων θηλών μας:

  • Επιφάνειες σύσφιξης με επικάλυψη βινυλίου: Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει μια πιο ομαλή εφαρμογή των σφιγκτήρων θηλών. Η επίστρωση βινυλίου προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα των θηλών από την άμεση επαφή με το μέταλλο και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού. Αυτό καθιστά την εφαρμογή πιο άνετη και ασφαλέστερη, ειδικά για αρχάριους ή άτομα με ευαίσθητο δέρμα.
  • Ρυθμιζόμενη δύναμη σύσφιξης: Η δυνατότητα ρύθμισης της δύναμης σύσφιξης αποτελεί αποφασιστικό πλεονέκτημα, καθώς η ένταση μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις. Οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν με μια ελαφριά δύναμη σύσφιξης, ενώ οι έμπειροι χρήστες μπορούν να αυξήσουν την ένταση για να επιτύχουν μια ισχυρότερη αίσθηση. Αυτή η προσαρμοστικότητα καθιστά τους σφιγκτήρες θηλών MEO ένα ευέλικτο αξεσουάρ που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις διαφορετικές διαθέσεις και προτιμήσεις.
  • Συνδετική αλυσίδα: Η συνδετική αλυσίδα μεταξύ των σφιγκτήρων θηλών δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστική, αλλά ανοίγει και περαιτέρω δυνατότητες. Τραβώντας προσεκτικά την αλυσίδα, η πίεση στις θηλές και επομένως η ένταση των αισθήσεων μπορεί να ποικίλει. Εναλλακτικά, στην αλυσίδα σύνδεσης μπορούν να συνδεθούν πρόσθετα βάρη. Επιπλέον, η συνδετική αλυσίδα επιτρέπει στον κυρίαρχο σύντροφο πρόσθετο έλεγχο (από απαλό έως σκληρό) της διέγερσης των θηλών κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM.


Συνολικά, αυτοί οι σφιγκτήρες θηλών προσφέρουν έναν συναρπαστικό τρόπο να βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή δημιουργώντας μια ισορροπία μεταξύ πόνου και απόλαυσης που μπορεί να οδηγήσει σε πιο έντονες κορυφώσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Σφιγκτήρες θηλών με συνδετική αλυσίδα
  • Υλικό: Αλουμίνιο, καουτσούκ, ανοξείδωτος χάλυβας
  • Διαστάσεις: 0,50 x 47,00 x 3,00 cm
  • Βάρος: περίπου 40 γραμμάρια
  • Όταν χρησιμοποιείτε σφιγκτήρες θηλών σε ένα πλαίσιο BDSM, είναι σημαντικό να δίνετε πάντα προσοχή στην ασφάλεια και τον αμοιβαίο σεβασμό. Οι σφιγκτήρες θηλών μπορεί να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα, οπότε θα πρέπει πάντα να εξασφαλίζεται ένα ασφαλές, συναινετικό και ενημερωμένο περιβάλλον. Η επικοινωνία είναι το κλειδί: Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι καθορίζουν με σαφήνεια τα όρια και τα σήματά τους, ειδικά όταν πρόκειται για τα όρια πόνου. Ξεκινάτε πάντα αργά και αυξάνετε την ένταση μόνο αν το επιθυμούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις του σώματος για να αποφύγετε υπερευαισθησία ή πιθανό τραυματισμό. Μια συμφωνημένη ασφαλής λέξη ή σήμα για την άμεση διακοπή κάθε δραστηριότητας είναι απαραίτητη. Να θυμάστε ότι η ευημερία και η συναίνεση όλων των εμπλεκομένων πρέπει πάντα να προέχει.
  • Καθαρίζετε πριν και μετά από κάθε χρήση με το σπρέι INSTACLEAN της MEO.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Sadomaso - Σφιγκτήρες θηλών με αλυσίδα σύνδεσης

Sadomaso - Σφιγκτήρες θηλών με αλυσίδα σύνδεσης

Οι σφιγκτήρες θηλών Sadomaso είναι ένα συναρπαστικό αξεσουάρ παιχνιδιών BDSM που παρέχει έντονη και μοναδική διέγερση των θηλών. Έχουν σχεδιαστεί για να πιέζουν τις θηλές, δημιουργώντας ένα μείγμα πόνου και ευχαρίστησης που μπορεί να εντείνει τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ ή μιας συνεδρίας BDSM.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: