Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Αυνανιστής - μηχανή αρμέγματος για άνδρες

Το σεξουαλικό μας παιχνίδι blowjob είναι κάτι περισσότερο από έναν αυνανισμό που ρουφάει για μια πίπα! Αυτός ο αυνανισμός είναι ένα εύχρηστο, συμπαγές μηχάνημα αρμέγματος για άνδρες που κάνει τέλεια τη δουλειά του: ρουφάει, ρουφάει και αρμέγει όσο αξίζει! Η μηχανή αρμέγματος κάνει πράγματα με το πέος σας που μόνο ονειρευόσασταν ποτέ!

Περισσότερες πληροφορίες

3301/00

249,90 €


-50,00 €

199,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το σεξουαλικό μας παιχνίδι blowjob είναι κάτι περισσότερο από έναν αυνανισμό που ρουφάει για μια πίπα! Αυτός ο αυνανισμός είναι μια εύχρηστη, συμπαγής μηχανή αρμέγματος για άνδρες που κάνει τέλεια τη δουλειά του: ρουφάει, ρουφάει και αρμέγει όσο αξίζει! Η μηχανή αρμέγματος κάνει πράγματα με το πέος σας που μόνο ονειρευόσασταν!

    Η μηχανή αρμέγματος είναι ένας blowjob αυνανισμός ειδικά για άνδρες. Ένα απόλυτο highlight και σίγουρα ένα από τα καλύτερα μηχανήματα σεξ για άνδρες. Το μηχάνημα αρμέγματος λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο εκτός από το να το απολαύσετε. Όπως ένα πραγματικό αρμεκτήριο, αρμέγει και αυτό, αλλά τον άνδρα και μέχρι τον οργασμό. Και το καλύτερο μέρος είναι η φανταστική τιμή! Μην συμβιβαστείτε λοιπόν με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο για το πέος σας!

    Κορυφαία σημεία: Το προϊόν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για το πέος σας:

    • Ζήστε μια εκπληκτική εμπειρία αρμέγματος που θα σας κάνει να επιστρέφετε για περισσότερα!
    • Μανίκι πέους με υφή: Απολαύστε τις νύμφες με υφή που πιάνουν απαλά και σφιχτά και περιποιούνται τον άξονα και τη βάλανο του πέους! Το μαλακό, ελαστικό εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από TPE και επομένως είναι απολύτως φιλικό προς το σώμα! Ωστόσο, χρησιμοποιήστε το μανίκι αυνανισμού μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo.
    • Χειροκίνητο ή αυτόματο άρμεγμα: Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του αρμέγματος με δύο διαφορετικούς τρόπους! Αφενός, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Χειροκίνητο", το οποίο μοιάζει με δάχτυλο που δείχνει έναν κύκλο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε έναν ομαλό, συνεχή θηλασμό μέχρι το παφλαστικό φινάλε. Η δεύτερη επιλογή είναι να πατήσετε το κουμπί "Ανεμοστρόβιλος", το οποίο μοιάζει με έναν μικρό ανεμοστρόβιλο. Κάθε φορά που πατάτε αυτό το κουμπί, αλλάζει μεταξύ 3 διαφορετικών τρόπων αναρρόφησης που εγγυώνται ότι θα σας κάνουν να τελειώσετε!
    • Αποκτήστε μια πλήρως αυτόματη πίπα! Απολαύστε 3 ταχύτητες και 7 τρόπους δόνησης που θα κάνουν το πέος σας να πάλλεται! Με 3 επιπλέον λειτουργίες αναρρόφησης, μπορείτε να απολαύσετε το blowjob σας ακόμα και χωρίς χέρια!
    • Εύκολο στον καθαρισμό μανίκι πέους: Το αφαιρούμενο μανίκι πέους κάνει τον καθαρισμό πολύ εύκολο! Απλά αφαιρέστε το μετά τη χρήση και πλύνετε το με ζεστό νερό και σαπούνι.
    • Επαναφορτιζόμενη: Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο καλώδιο USB για να φορτίσετε το αρμεκτήριο μεταξύ των χρήσεων.


    Μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο για το πέος σας και χαρίστε στον εαυτό σας μια έντονη εμπειρία αρμέγματος που θα σας φέρει σε οργασμό ξανά και ξανά! Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να τραβήξετε μαλακία, βάλτε το πέος σας σε αυτό το μηχάνημα αρμέγματος και αφήστε το να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα: Να ρουφάει, να ρουφάει, να δονείται και να σας αρμέγει μέχρι την τελευταία σταγόνα! Το εσωτερικό μανίκι, που ονομάζεται Penis Sleeve, είναι κατασκευασμένο από TPE και έχει υφή με εξογκώματα και αυλακώσεις στο εσωτερικό του για μια εντελώς νέα και μοναδική εμπειρία αυνανισμού. Το εξωτερικό χιτώνιο είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS και έχει σταθερή και ανθεκτική αίσθηση, ώστε να μπορείτε να κρατάτε τον αυνανισμό με ασφάλεια και ευκολία στο χέρι σας! Εξερευνήστε τις δυνατότητες του πιπιλίσματος και του αρμέγματος με δύο έντονες αυτόματες και χειροκίνητες λειτουργίες! Απολαύστε ομαλό, συνεχές τσιμπούκι στη χειροκίνητη λειτουργία ή μεταβείτε στην έντονη λειτουργία "ανεμοστρόβιλος" που θα σας οδηγήσει σε οργασμική τρέλα με 3 διαφορετικά επίπεδα αναρρόφησης! Με άλλες 3 ταχύτητες και 7 μοτίβα δόνησης, μπορείτε να νιώσετε τις δονήσεις βαθιά μέσα στο πέος σας! Όταν τελειώσετε, απλά αφαιρέστε το μανίκι πέους και πλύντε το με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Στη συνέχεια ψεκάστε το μανίκι πέους με το σπρέι VERYCLEAN και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν το ξαναβάλλετε. Μεταξύ των χρήσεων, μπορείτε να φορτίζετε το αρμεκτικό με το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης USB.

    Είστε πραγματικά καυλωμένοι ακόμα

    Τότε βολευτείτε και πάρτε ένα λιπαντικό της αρεσκείας σας, γιατί το μηχάνημα αρμέγματος σας περιμένει να το χρησιμοποιήσετε χωρίς περιορισμούς! Αφαιρέστε το καπάκι και ενεργοποιήστε τη μηχανή. Βάλτε λίγη λιπαντική ουσία στο μανίκι του πέους και στο πέος σας, εισάγετε το και νιώστε τα υφασμάτινα εξογκώματα και τις αυλακώσεις να το πιάνουν απαλά, να του κάνουν μασάζ και να το ρουφάνε. Ενεργοποιήστε τις έντονες, παλλόμενες δονήσεις όταν ξεκινήσει, και στη συνέχεια ξεκινήστε το έντονο "άρμεγμα"! Επιλέξτε μεταξύ των λειτουργιών "Manual" και "Tornado" που περιποιούνται τη βάλανο και το πέος σας με απίστευτα εφέ αναρρόφησης, πιπιλίσματος, αρμέγματος και δόνησης που θα σας φέρουν στην κορύφωση χωρίς παρακάμψεις!

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Γαλάκτωμα μηχανή άνθρωπος, πιπίλισμα αυνανισμό
    • Διαστάσεις Μήκος κατοικίας: 23,6 cm, πλάτος: 9 cm. Μήκος που μπορεί να εισαχθεί: 15 cm.
    • Υλικό: TPE, πλαστικό ABS, σιλικόνη.
    • Χρώμα: μαύρο, μπλε.
    • Σημείωση: Η συσκευή μπορεί να φορτιστεί μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB και του μαγνητικού συνδέσμου. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo.
    • Για τον καθαρισμό, συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Good for edging

    The machine certainly feels good on your dick. I love the way it sucks your dock into it. It feels great, but the sensation isn’t enough to get me off. I have to move the sleeve manually or use my hand to actually cum.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sehr zu empfehlen

    Das erste Toy dieser Art, das ich mir bestellt habe. Gleich mal lieber etwas mehr Geld ausgegeben, und es hat sich gelohnt.
    Der Orgasmus damit ist echt der Hammer. Kombination aus Saugen und Vibrieren ist super.
    Die Saugkraft ist krass, und auch der Vibrator macht seinen Job. Handmodus ist nützlich um den Penis richtig weit einzusaugen. Dann kann man im Automatik Modus freihändig Spass haben (Masturbator dazu auf den Stuhl oder Tisch gelegt).
    Dauert etwas länger damit zu kommen als "Handbetrieb" (ist sicher bei den meisten der Geräte so), aber ist dafür umso intensiver. Dieses Toy verdient maximale Punktzahl

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    The stimulation is outstanding,just don't what to stop.

    The machine, having adjustable speeds just adds to your enjoyment,its is right

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Relaxing

    I come home for work take a shower grab a beer slide it on and turn on a game or movie and just sit there and relax for and hr or two highly recommended.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Volle Punktzahl

    Ich liebe es, Sexspielzeug auszuprobieren. Und hier habe ich etwas ganz Besonderes gefunden. Die Saugfunktion begeistert mich total. Ein bisschen Gleitgel, zurücklehnen, die Augen schließen und einfach nur entspannen. Am Morgen am liebsten vor dem Aufstehen. Außerdem ist der Masturbator schön leise und läuft nicht heiß unter der Decke. Außerdem ist die Maschine schön leise und läuft nicht heiß unter der Bettdecke. Das Gerät ist gut verarbeitet, und der Akku hält scheinbar ewig. Die Reinigung ist auch sehr einfach.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Großartiges Sextoy für Männer

    Ich denke, dass diese Melkmaschine ein großartiges Sextoy für Männer ist. Es hat eine Vielzahl von Funktionen, die für ein unglaubliches Vergnügen sorgen. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist auch sehr fair und angemessen. Ich empfehle diesen wirklich tollen Masturbator jedem Mann!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Αυνανιστής - μηχανή αρμέγματος για άνδρες

    Αυνανιστής - μηχανή αρμέγματος για άνδρες

    Το σεξουαλικό μας παιχνίδι blowjob είναι κάτι περισσότερο από έναν αυνανισμό που ρουφάει για μια πίπα! Αυτός ο αυνανισμός είναι ένα εύχρηστο, συμπαγές μηχάνημα αρμέγματος για άνδρες που κάνει τέλεια τη δουλειά του: ρουφάει, ρουφάει και αρμέγει όσο αξίζει! Η μηχανή αρμέγματος κάνει πράγματα με το πέος σας που μόνο ονειρευόσασταν ποτέ!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: