Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πέος & μπάλα Δέσιμο

Ενημερωτικό δελτίο

PUMP IT Μανσέτα για το πέος

Μπορεί να είναι εξαιρετικά σφιχτό και καυλιάρικο μόλις φορέσετε τη μανσέτα πέους και το ανεβάσετε! Θα βιώσετε συναισθήματα που δεν είχατε φανταστεί ποτέ πριν. Ένα δυνατό, έντονο αίσθημα πίεσης, ακριβώς όπως το χέρι ενός άνδρα που πιάνει σφιχτά!

Περισσότερες πληροφορίες

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μπορεί να είναι εξαιρετικά σφιχτό και καυλωτικό μόλις φορέσετε τη μανσέτα πέους και το αντλήσετε! Θα βιώσετε συναισθήματα που δεν είχατε φανταστεί ποτέ πριν. Ένα τόσο δυνατό, έντονο αίσθημα πίεσης, ακριβώς όπως το χέρι ενός άνδρα που πιάνει σφιχτά!

     

    Πάντα θέλατε να σας δέσει ο σύντροφός σας Αλλά όχι στο λαιμό ή στα χέρια, άλλωστε αυτά είναι για αρχάριους! Γιατί να μην δεθείτε μόνο στο πέος και στους όρχεις Σας αρέσει η ιδέα να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό Τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το δέσιμο του πέους μας, τη λεγόμενη μανσέτα πέους. Είναι ιδανικό για τη σεξουαλική διέγερση του πέους από το μαλακό στο σκληρό!

     

    Η μανσέτα πέους δεν είναι μόνο οπτικά ένα ελκυστικό αξεσουάρ BDSM για συναρπαστικά παιχνίδια ρόλων και τιμωρία! Λόγω της σφιχτής εφαρμογής, εξασφαλίζει τη συσσώρευση αίματος και έτσι συμβάλλει σε ακραία συναισθήματα παρόμοια με αυτά που βιώνετε στο Cock Bondage. Όσο πιο σφιχτή είναι η εφαρμογή, τόσο πιο έντονο είναι το αίσθημα της πίεσης μόλις το πέος και οι όρχεις αρχίσουν να διογκώνονται. Χάρη στην πρακτική λειτουργία φουσκώματος, το μανίκι πέους μπορεί να προσαρμοστεί ατομικά στις επιθυμίες σας ανά πάσα στιγμή.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το μανίκι πέους

     

    Βάλτε το μανίκι πέους γύρω από το πέος σας και τοποθετήστε το κοντά στη βάση του άξονα. Βεβαιωθείτε πάντα ότι το πέος σας είναι ακόμα χαλαρό ή μόνο ημι-σκληρό όταν το φοράτε. Τώρα κλείστε τη μανσέτα πέους με το καπάκι πίεσης. Η προκύπτουσα συμφόρηση του αίματος κάνει το πέος παχουλό και σκληρό σε χρόνο μηδέν. Στη συνέχεια, πάρτε την εύχρηστη αντλία σφαιρών και φουσκώστε τη μανσέτα πέους μέχρι να είναι σταθερή και σφιχτή. Εάν αισθάνεστε ότι η πίεση είναι υπερβολική, εσείς ή ο σύντροφός σας μπορείτε απλά να πατήσετε τη βαλβίδα ασφαλείας και ο αέρας θα απελευθερωθεί ξανά.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει η μανσέτα πέους

     

    Η μανσέτα πέους προσφέρει παρόμοια πλεονεκτήματα με έναν συμβατικό δακτύλιο πέους: η μανσέτα πέους μπορεί επίσης να καθυστερήσει αποτελεσματικά την ανδρική εκσπερμάτιση και να αυξήσει τη σεξουαλική σας δύναμη. Χάρη στο βελούδινα μαλακό και ευχάριστα ελαστικό υλικό, η μανσέτα πέους τοποθετείται ιδιαίτερα εύκολα και, χάρη στο κλείσιμο με Velcro, εφαρμόζει απόλυτα σταθερά. Ένα πραγματικό κλασικό ανάμεσα στα παιχνίδια Cock Bondage που είναι επίσης ιδανικό για αρχάριους.

     

    Τι πρέπει να προσέχω με τη μανσέτα πέους

     

    Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μανσέτα πέους με λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη. Τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη μπορεί να βλάψουν το υλικό της μανσέτας πέους. Συνιστούμε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo της MEO ®.

     

    Δέσιμο πέους και δέσιμο πούτσου:

    Υπάρχουν άνδρες που εκτιμούν ένα πολύ σταθερό κράτημα όταν αυνανίζονται ή άλλοι που το προτιμούν τρυφερό. Ο Top, ο οποίος παίζει μαλακία στο Sub, μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως την κυριαρχία του με τη φουσκωτή μανσέτα πέους της MEO ®. Στο Cock Bondage, η μανσέτα τοποθετείται γύρω από το πέος και στη συνέχεια φουσκώνει. Η προσωρινή διακοπή της παροχής αίματος μέσω της φουσκωμένης μανσέτας πέους επιτρέπει την εμπειρία μοναδικών και εκπληκτικών Cock Bondage συναισθημάτων.

     

    Πώς καθαρίζω το μανίκι πέους

     

    Καθαρίστε το μανίκι πέους μετά τη συνεδρία Cock Bondage με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Για ειδική φροντίδα συνιστούμε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Οδηγός μανσέτας πέους / συμπέρασμα σχετικά με το θέμα της μανσέτας πέους: Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από διαφορετικά σεξουαλικά παιχνίδια ή σεξουαλικά παιχνίδια, όπως δαχτυλίδια πέους, αλλά και αυτή η μανσέτα πέους. Τι είναι η μανσέτα πέους και τι κάνει Η μανσέτα πέους είναι ένα ερωτικό βοήθημα. Γλιστράει πάνω από το πέος του άνδρα. Ο σκοπός της μανσέτας πέους είναι να στηρίξει το πέος σας στην επίτευξη σκληρής, σταθερής στύσης ή να συγκρατήσει το πέος και επίσης να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ισχυρό αίσθημα κυριαρχίας στον κυρίαρχο σύντροφό σας. Κατά κανόνα, το μανίκι πέους είναι κατασκευασμένο είτε από λατέξ, είτε από δέρμα, όπως το δικό μας Gate-of-Hell, είτε από καουτσούκ. Η MEO ® σας προσφέρει επίσης μια επιλογή από διαφορετικές μανσέτες πέους με διαφορετικές υφές, λείες ή με αιχμές. Ανάλογα με τη δομή του μανικιού πέους, η απόλαυσή σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Τι είναι σημαντικό να προσέξετε ή την ασφαλή χρήση της μανσέτας πέους: Όταν αγοράζετε μια μανσέτα πέους, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχει το σωστό μέγεθος για εσάς. Είναι ζωτικής σημασίας να είναι αρκετά μεγάλη για το πέος σας σε στύση. Συνιστάται μια μανσέτα πέους που μπορεί να φουσκώνει, καθώς είναι απολύτως ευέλικτη σε μέγεθος. Εάν επιλέξετε μια περιχειρίδα πέους που είναι πολύ μικρή, μπορεί να καταλήξετε να μελανιάσετε το πέος σας κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα έντονης στύσης. Η σωστή φροντίδα για μια μανσέτα πέους: Δεδομένου ότι η μανσέτα πέους είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι, θα πρέπει επίσης να καθαρίζεται υγιεινά. Μπορείτε συνήθως να καθαρίσετε μια μανσέτα πέους με ζεστό νερό και λίγο σαπούνι. Είναι σημαντικό να μην τοποθετείτε τη μανσέτα πέους στον ήλιο για να στεγνώσει, καθώς τα υλικά θα υποφέρουν από την άμεση υπεριώδη ακτινοβολία. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα λεγόμενα καθαριστικά για σεξουαλικά παιχνίδια από τη MEO ®, όπως το σπρέι μας VERYCLEAN. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός μανικιού πέους: Τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου μανικιού είναι πολλά, αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα που πρέπει να αναφερθούν εδώ εξίσου. Φυσικά, το πλεονέκτημα είναι ότι αποκτάτε μια πολύ ισχυρή στύση μέσω της χρήσης του μανικιού, η οποία παρέχει μέγιστη ευχαρίστηση, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τον κυρίαρχο σύντροφό σας. Έτσι, ο παράγοντας διασκέδαση είναι μεγάλος και αποτελεί ένα πολύ σαφές πλεονέκτημα της μανσέτας πέους. Η φροντίδα της μανσέτας πέους είναι επίσης εύκολη και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Τέλος, η ποικιλία υλικών, δηλαδή καουτσούκ, λατέξ, PU ή δέρμα, είναι επίσης πλεονεκτική, καθώς μπορείτε να επιλέξετε το υλικό με το οποίο αισθάνεστε πιο άνετα ή στο οποίο δεν έχετε αλλεργίες. Ένα πιθανό μειονέκτημα είναι ότι το μανίκι πέους, αν είναι λίγο μικρότερο, μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστο μώλωπα στο πέος σας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος ή να επιλέξετε ένα μανίκι πέους για να το φουσκώσετε.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Φουσκωτή μανσέτα πέους
    • Μανσέτα πέους ρυθμιζόμενου μεγέθους με λειτουργία φουσκώματος
    • Συνιστάται για συγκράτηση του πέους ή άντληση Cock Bondage
    • Με συνδετήρα velcro
    • Μήκος σωλήνα περίπου 24,5 cm
    • Μήκος μανσέτας περίπου 164 mm, ωφέλιμο μήκος περίπου 128 mm

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Αξιολόγηση 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Αξιολόγηση 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Αξιολόγηση 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          PUMP IT Μανσέτα για το πέος

          PUMP IT Μανσέτα για το πέος

          Μπορεί να είναι εξαιρετικά σφιχτό και καυλιάρικο μόλις φορέσετε τη μανσέτα πέους και το ανεβάσετε! Θα βιώσετε συναισθήματα που δεν είχατε φανταστεί ποτέ πριν. Ένα δυνατό, έντονο αίσθημα πίεσης, ακριβώς όπως το χέρι ενός άνδρα που πιάνει σφιχτά!

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: