Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Έπιπλα BDSM και έπιπλα σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Tower of Pain Pleasure με μηχανή σεξ

Ο "Πύργος του πόνου και της ευχαρίστησης" του Dr Sado είναι μια επαγγελματική συσκευή που έχει αναπτυχθεί ειδικά για απαιτητικούς οπαδούς του BDSM. Ο πολυλειτουργικός "Tower of Pain & Pleasure" συνδυάζει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας όταν πρόκειται για απόλυτη υποταγή και απόλυτη απώλεια ελέγχου. Το αποκορύφωμα: μια ολοκληρωμένη μηχανή σεξ που δεν γνωρίζει έλεος!

Περισσότερες πληροφορίες

3589/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο "Πύργος του πόνου και της ευχαρίστησης" του Dr Sado είναι μια επαγγελματική συσκευή που έχει αναπτυχθεί ειδικά για απαιτητικούς οπαδούς του BDSM. Ο πολυλειτουργικός "Tower of Pain & Pleasure" συνδυάζει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας όταν πρόκειται για απόλυτη υποταγή και απόλυτη απώλεια ελέγχου. Το αποκορύφωμα: μια ενσωματωμένη μηχανή σεξ που δεν γνωρίζει έλεος!

    Ιδανικό για εξαναγκαστικούς οργασμούς σε πλαίσιο BDSM:

    Ο "Πύργος του πόνου & της ευχαρίστησης" από την Dr Sado είναι ιδανικός για έντονους εξαναγκαστικούς οργασμούς και παίζει σημαντικό ρόλο σε σενάρια BDSM που βασίζονται στην κυριαρχία, τον έλεγχο και την υποταγή. Η ενσωματωμένη μηχανή σεξ προσφέρει απίστευτη ακρίβεια και ένταση με ρυθμιζόμενη ταχύτητα έως και 195 ωθήσεις ανά λεπτό για οργασμούς που κόβουν την ανάσα ή εξαναγκαστικούς οργασμούς. Με τη δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης δύο δονητών, μπορούν να πραγματοποιηθούν διαφορετικές παραλλαγές διπλής διείσδυσης για να ενταθεί η αισθητηριακή διέγερση και να ωθηθεί ο υποτακτικός σύντροφος στα όριά του.

    Οι ρυθμιζόμενες χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλου, το κολάρο και τα διάφορα σημεία πρόσδεσης εξασφαλίζουν την ασφαλή και σταθερή τοποθέτηση του συντρόφου, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της διέγερσης που παρέχει το sex machine. Ο συνδυασμός ισχυρής μηχανικής διέγερσης και ασφαλούς δεσμού καθιστά τον "Πύργο του πόνου & της ευχαρίστησης" ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον αναζητά βαθιές και ελεγχόμενες οργασμικές εμπειρίες στον συναρπαστικό κόσμο του BDSM.

    Στιβαρή κατασκευή και επαγγελματικός σχεδιασμός:

    Κατασκευασμένος από στιβαρό ατσάλι και ανθεκτικό πλαστικό ABS, ο "Πύργος του πόνου & της ευχαρίστησης" παρέχει μια σταθερή βάση που είναι ασφαλής και μακράς διάρκειας. Το φινίρισμα με μαύρο χρώμα εξασφαλίζει όχι μόνο αισθητική εμφάνιση, αλλά και εύκολη φροντίδα και συντήρηση μετά τη χρήση.

    Ευέλικτες επιλογές ρύθμισης για μέγιστη σωματική υποταγή:

    Το ύψος του "Tower of Pain & Pleasure", η θέση της μηχανής του σεξ καθώς και οι χειροπέδες στον αστράγαλο και οι χειροπέδες μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Χάρη σε αυτές τις επιλογές προσαρμογής, ο "Πύργος του πόνου και της ευχαρίστησης" μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στις σωματικές διαστάσεις και προτιμήσεις του χρήστη, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη άνεση και αποτελεσματικότητα.

    Εκτεταμένες επιλογές ελέγχου και περιορισμού:

    Το αντικείμενο της παράδοσης περιλαμβάνει δύο δονητές σιλικόνης υψηλής ποιότητας, ένα κολάρο και δύο ζευγάρια χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλου από vegan δέρμα, τα οποία μπορούν να συνδεθούν στους πέντε κρίκους D του "Πύργου του πόνου και της ευχαρίστησης". Αυτό παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών για τον περιορισμό του συντρόφου σας και τον ταυτόχρονο έλεγχο των κινήσεών του.

    Διπλή διείσδυση και ισχυρή μηχανή σεξ:

    Η μηχανή σεξ επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση δύο δονητών για διπλή διείσδυση. Το ισχυρό sex machine συνδέεται απευθείας στην πρίζα και προσφέρει αδιάκοπη, έντονη διέγερση με έως και 195 ωθήσεις ανά λεπτό. Με τον μεταβλητό έλεγχο ταχύτητας, η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί όπως επιθυμείτε.

    Με τον "Πύργο του πόνου και της ευχαρίστησης", ο Dr Sado ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο όπου οι πιο τρελές προσδοκίες σας για εμπειρίες BDSM θα ξεπεραστούν. Ετοιμαστείτε για μια έντονη περιπέτεια BDSM που όχι μόνο σπρώχνει τα όριά σας, αλλά και εγγυάται αξέχαστες κορυφώσεις.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Συνολικές διαστάσεις: μήκος 74,9 cm, πλάτος 85,1 cm, ύψος 194,3 cm.
    • Μηχανή σεξ: Ρυθμιζόμενο ύψος από 24,1 cm έως 67,3 cm (από τη βάση), ρυθμιζόμενο βάθος από 10,2 cm έως 17,8 cm.
    • Ράγα για τη στερέωση των μανικιών αστραγάλου: Ρυθμιζόμενο πλάτος από 39,4 cm έως 67,3 cm.
    • Ράγα για τη στερέωση των χειροπέδων: Ρυθμιζόμενο πλάτος από 39,4 cm έως 67,3 cm, ρυθμιζόμενο ύψος από 88,9 cm έως 106,7 cm (από τη βάση).
    • Πρόσδεση του περιλαίμιου: Ρυθμιζόμενο ύψος από 120,7 cm έως 186,7 cm (από τη βάση).
    • Χειροπέδες: περιφέρεια ρυθμιζόμενη από 14 cm έως 23,5 cm.
    • Χειροπέδες αστραγάλου: περιφέρεια ρυθμιζόμενη από 19 cm έως 29,2 cm.
    • Κολάρο: περιφέρεια ρυθμιζόμενη από 30,5 cm έως 48,3 cm.
    • Δονητές: μήκος εισαγωγής 18,3 cm, μέγιστη διάμετρος 4,45 cm.
    • Υλικά: ατσάλι, πλαστικό ABS, δέρμα vegan. Δονητές από σιλικόνη.
    • Υλικά υψηλής ποιότητας: Ο "Πύργος του πόνου και της ευχαρίστησης" είναι κατασκευασμένος από στιβαρό ατσάλι.
    • Έτοιμο για άμεση χρήση: Περιλαμβάνει τον "Tower of Pain & Pleasure", μια μηχανή του σεξ, δύο δονητές σιλικόνης υψηλής ποιότητας, ένα κολάρο, δύο χειροπέδες, δύο χειροπέδες στον αστράγαλο, πέντε αγκίστρια, μια σταθερή βάση με προσαρμογέα δονητή, μια ρυθμιζόμενη βάση με προσαρμογέα δονητή και έναν προσαρμογέα δακτυλίου D.
    • Προσαρμόσιμο: Το ύψος του "Πύργου του πόνου και της ευχαρίστησης", το ύψος της μηχανής σεξ, το πλάτος των χειροπέδων στον αστράγαλο και των χειροπεδών και το ύψος του περιλαίμιου είναι ρυθμιζόμενα.
    • Το σετ περιλαμβάνει χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλου από δέρμα vegan, καθώς και ένα κολάρο για να συνδεθεί σε ένα από τα πέντε δαχτυλίδια D.
    • Δονητές Vac-U-Lock: Περιέχει δύο ρεαλιστικούς δονητές που είναι συμβατοί με το σύστημα Vac-U-Lock της μηχανής σεξ.
    • Διπλή διείσδυση: Με τους προσαρμογείς δονητών, δύο δονητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για διπλή διείσδυση.
    • Μηχανή σεξ πολλαπλών ταχυτήτων: Συνδέστε το στον "Πύργο του πόνου και της ευχαρίστησης" και ζήστε έως και 195 ωθήσεις ανά λεπτό! Η μηχανή του σεξ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα.
    • Άλλα χαρακτηριστικά: Το sex machine μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενός στύλου για την αναπνοή και την αναπνοή: Ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο, επένδυση, αποσπώμενη μηχανή σεξ πολλαπλών ταχυτήτων, δονητές σιλικόνης υψηλής ποιότητας, ρυθμιζόμενα μαξιλαράκια γονάτων και αγκώνων, αποσπώμενο προσκέφαλο, σύνδεσμοι ταχείας απελευθέρωσης, ικανότητα φόρτωσης έως 181 kg.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Amazing

    This has been worth every penny. My slave was begging me to buy it and once I did she never wants to get out. I bought the insertable wand attachment as well to keep her from moving her hips to avoid the vibrator. I’ll leave her locked up for hours and by the time I’m ready to let her out she’s crying and has orgasmed countless times. A great piece of dungeon furniture for any slave! It’s a must have!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Tower of Pain Pleasure με μηχανή σεξ

      Tower of Pain Pleasure με μηχανή σεξ

      Ο "Πύργος του πόνου και της ευχαρίστησης" του Dr Sado είναι μια επαγγελματική συσκευή που έχει αναπτυχθεί ειδικά για απαιτητικούς οπαδούς του BDSM. Ο πολυλειτουργικός "Tower of Pain & Pleasure" συνδυάζει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας όταν πρόκειται για απόλυτη υποταγή και απόλυτη απώλεια ελέγχου. Το αποκορύφωμα: μια ολοκληρωμένη μηχανή σεξ που δεν γνωρίζει έλεος!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: