Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Έπιπλα BDSM και έπιπλα σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Έπιπλα σεξ - πολυθρόνα - kinky BDSM καναπές

Με αυτό το άνετο, όμορφο και συμπαγές σεξ σ αιζόν από τη MEO, οι πιο άγριες φαντασιώσεις σας θα γίνουν πραγματικότητα! Τα έπιπλα του σεξ μας δεν είναι μόνο ιδιαίτερα άνετα για όλες σχεδόν τις στάσεις του σεξ, αλλά και αναβαθμίζουν κάθε δωμάτιο χάρη στην υψηλής ποιότητας εμφάνιση και αισθητική τους.

Περισσότερες πληροφορίες

2941/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με αυτό το άνετο, όμορφο και συμπαγές σεξ σαιζόν από τη MEO, οι πιο τρελές σας φαντασιώσεις θα γίνουν πραγματικότητα! Η σεξ πολυθρόνα μας δεν είναι μόνο ιδιαίτερα άνετη για όλες σχεδόν τις στάσεις του σεξ, αλλά και αναβαθμίζει κάθε δωμάτιο χάρη στην υψηλής ποιότητας εμφάνιση και αισθητική της.

     

    Ένα έπιπλο σεξ που πείθει τους πάντες, επειδή το ανατομικά τέλεια διαμορφωμένο sex chaise longue διαθέτει ακόμη και αφαιρούμενα και ρυθμιζόμενα δεσμά, καθιστώντας το ιδανικό για μια συνεδρία bondage. Επιπλέον, δύο μαξιλάρια θέσης επιτρέπουν μια άνετη ξαπλωμένη θέση και σας υποστηρίζουν να απολαύσετε επιτέλους σχεδόν αδύνατες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ με εντελώς χαλαρό τρόπο. Χαρίστε ο ένας στον άλλον αυτό το σέξι έπιπλο που σίγουρα θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή - θα το λατρέψετε!

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Το κρεβάτι είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο μοντέρνα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το κρεβάτι με το κρεβάτι:

     

    • Κομψός, σέξι σχεδιασμός: Το Sex chaise longue διαθέτει στιβαρό μεταλλικό και ξύλινο υποστύλωμα, είναι υπέροχα παραγεμισμένο και καλυμμένο με λείο, σέξι δέρμα PU που είναι ιδιαίτερα εύκολο να καθαριστεί και διασκεδαστικό να γλιστράτε και να κάνετε σεξ.
    • Ανθεκτική και ιδανική για τρίο, η Sex Chaise Longue είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να μπορούν να την απολαμβάνουν περισσότεροι από δύο άνθρωποι σε διαφορετικές στάσεις.
    • Ο μοναδικός σχεδιασμός είναι κατάλληλος ακόμη και για σκληρό σεξ.
    • Άνετα μαξιλάρια για σεξ: Περιλαμβάνονται δύο μαξιλάρια, ένα μαλακό και ένα σκληρό, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα γόνατα, τους καρπούς, τους αγκώνες ή τους γλουτούς σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαμβάνετε όλες τις στάσεις ακόμα πιο άνετα. Τα μαξιλάρια αλλάζουν επίσης το σχήμα της σεξ σαιζλόνγκ αν χρειαστεί και εξαλείφουν το εξόγκωμα αν προτιμάτε μια επίπεδη βάση σε μια συγκεκριμένη θέση.
    • Προετοιμασμένο για δέσιμο: Η παράδοση περιλαμβάνει ιμάντες καθώς και χειροπέδες χεριών και ποδιών με τις οποίες μπορείτε να δέσετε τον σύντροφό σας!
    • Το έπιπλο σεξ των 1000 δυνατοτήτων! Μπορείτε να βρείτε μια μικρή επισκόπηση των πιθανών στάσεων κατά τη διάρκεια του σεξ εδώ στη MEO.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το σεξ με την πολυθρόνα

     

    Η μοντέρνα και ελκυστική σεξ πολυθρόνα δίνει στη σεξουαλική σας ζωή μια εντελώς νέα διάσταση! Η υποκατασκευή του σεξ chaise longue είναι κατασκευασμένη από ξύλο και μέταλλο και είναι εξοπλισμένη με μια μαλακή εσωτερική επένδυση που σας προσφέρει ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο άνεσης και το καθιστά ένα στιβαρό έπιπλο του σεξ. Η επιφάνεια είναι επενδεδυμένη με λείο, ευκολοκαθαριζόμενο δέρμα PU σε όψη λουστρίνι, το οποίο αισθάνεται απολύτως ευχάριστα στο δέρμα και αντέχει σχεδόν κάθε υγρό στο οποίο εκτίθεται. Με τα δύο μαξιλάρια που περιλαμβάνονται, μπορείτε να αλλάξετε και να επεκτείνετε το σχήμα της ξαπλώστρας ισοπεδώνοντας την καμπυλότητα της επιφάνειας της ξαπλώστρας με ένα μαξιλάρι, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερες στάσεις. Χρησιμοποιήστε τα μαξιλάρια ως βοήθημα και στήριγμα για το σεξ ή για να σιγοντάρετε τις κραυγές ηδονής του όταν είστε σκληροί μαζί του, πιέζοντας το κεφάλι του στο μαξιλάρι με κάθε δυνατή ώθηση! Δεθείτε με τους ανθεκτικούς ιμάντες και τις χειροπέδες που συνοδεύουν τον καναπέ και αφήστε το Top να τα χρησιμοποιήσει, ενώ εσείς σπαρταράτε σε έκσταση στο σεξ chaise longue. Απολαύστε το πρωκτικό σεξ, rimming και τις πίπες με έναν εντελώς νέο τρόπο! Οι διαφορετικές επιλογές που σας προσφέρει αυτό το σεξ σεζλόνγκ σας επιτρέπει πραγματικά να ζήσετε όλες τις φαντασιώσεις σας με απόλυτη άνεση. Η ξαπλώστρα μας είναι μια σεξουαλική παιδική χαρά όπου μπορείτε να αφεθείτε ελεύθερα χωρίς περιορισμούς!

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω την πολυθρόνα

     

    Μετά τη χρήση, μπορείτε απλώς να σκουπίσετε το σεξ σαιζλόνγκ με ένα υγρό πανί.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Πολυτελές σεξ σαιζόν με χειροπέδες και 2 ασορτί μαξιλάρια θέσης
    • Πραγματικό μάτι - ενισχύει την εμφάνιση κάθε δωματίου
    • Απεριόριστες δυνατότητες - ιδανικό για μια ποικιλία διαφορετικών στάσεων στο σεξ!
    • Φορτίο έως 199 kg
    • Στιβαρό, ανθεκτικό και ευέλικτο
    • Έτοιμο για δέσιμο - ιδανικό για μια συνεδρία BDSM
    • Παραγεμισμένο και εξαιρετικά άνετο
    • Ρυθμιζόμενοι περιορισμοί
    • Περιλαμβάνονται δύο μαξιλάρια θέσης
    • Στιβαρό πλαίσιο και πολυτελές φινίρισμα
    • Vegan δέρμα
    • Εύκολο στο καθάρισμα
    • Υλικό: ξύλο, μέταλλο, πολυεστέρας, πολυουρεθάνη
    • Διαστάσεις: Mm, πλάτος 495 mm, μήκος 1655 mm
    • Διαστάσεις μαξιλαριού: 47 x 30 x 10 cm και 47 x 50 x 17 cm
    • Βάρος: περίπου 32 kg

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Versatile and convenient to use

    The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

      Αξιολόγηση 

      Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

      Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

        Αξιολόγηση 

        Alles super. Sehr zufrieden.

        Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Έπιπλα σεξ - πολυθρόνα - kinky BDSM καναπές

          Έπιπλα σεξ - πολυθρόνα - kinky BDSM καναπές

          Με αυτό το άνετο, όμορφο και συμπαγές σεξ σ αιζόν από τη MEO, οι πιο άγριες φαντασιώσεις σας θα γίνουν πραγματικότητα! Τα έπιπλα του σεξ μας δεν είναι μόνο ιδιαίτερα άνετα για όλες σχεδόν τις στάσεις του σεξ, αλλά και αναβαθμίζουν κάθε δωμάτιο χάρη στην υψηλής ποιότητας εμφάνιση και αισθητική τους.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: