Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Sex Bedding - Sheets of San Francisco

Ενημερωτικό δελτίο

Λευκό σεντόνι - Sheets of San Francisco

Παραδώσου στη λαγνεία σου χωρίς περιορισμούς! Το αδιάβροχο, λευκό σεντόνι σε εμφάνιση λατέξ από το Sheets of San Francisco προστατεύει το στρώμα σας.

 

Περισσότερες πληροφορίες

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αδιάβροχο σεντόνι με εμφάνιση λατέξ. Αυτό το υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό σεντόνι που δεν αφήνει υγρά, υπόσχεται μια άνετη αίσθηση στο δέρμα και έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το στρώμα σας στην κρεβατοκάμαρα.

     

    • Αδιάβροχο
    • Αναπνεύσιμο
    • Άνετο στο δέρμα
    • Πλένεται στο πλυντήριο
    • Απρόσκοπτη επιφάνεια
    • Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ

     

    Απλά βάλτε το στο πλυντήριο αφού τελειώσει η διασκέδαση - το σεντόνι θα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ξανά σε χρόνο μηδέν.

     

    Ύφασμα πολυουρεθάνης υψηλής τεχνολογίας δύο στρώσεων με ελαστική αίσθηση.

     

    Στρωτό σεντόνι με γωνίες 25,4 cm

    Βάρος ανάλογα με το μέγεθος μεταξύ 1.050 και 1.304 γραμμαρίων

     

    Μεγέθη: Cal King, Double, Full Size, King, Queen, Standard, Super King, Twin

     

     

     

    Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε ένα δείγμα υφάσματος για δοκιμή!

     

     

    ΜΠΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΙΣΘΗΡΉ ΥΓΡΉ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ !!!

    Sheets of San Francisco - όταν απλά θέλετε να είστε ο εαυτός σας

    Οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε το σεξ το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει κάθε είδους ακαταστασία. Γι' αυτό η ομάδα του Sheets of San Francisco θέλησε να δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων που θα σας επέτρεπε να κάνετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεστε τις συνέπειες.

    Από την αρχή το Sheets of San Francisco ήταν αποφασισμένο να δημιουργήσει ένα υψηλής ποιότητας premium προϊόν που θα αισθανόταν υπέροχα στο δέρμα και θα ήταν επίσης εξαιρετικά πρακτικό και ανθεκτικό. Το Sheets of San Francisco κατάφερε να αναπτύξει μοναδικά υφάσματα και σχέδια μετά από πολλούς και μακρινούς μήνες έρευνας, τα οποία τελικά οδήγησαν στην καινοτόμο σειρά προϊόντων που προσφέρουμε σήμερα.

    Η σειρά των σεντονιών και των κλινοσκεπασμάτων χρησιμοποιεί εξελιγμένα υφάσματα που δεν είναι μόνο αδιαπέραστα από τα υγρά, αλλά προσφέρουν και πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Αναπνέουν, έχουν μια φανταστική αίσθηση με ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Εκπληκτικά, τα σεντόνια μας είναι επίσης εξαιρετικά εύκολα στο πλύσιμο και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά σε χρόνο μηδέν.

    Τα σεντόνια είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων - από αισθησιακά μασάζ έως ερωτικά παιχνίδια με πολύ λιπαντικό και παιχνίδια με φαγητό, κερί ή θαλάσσια σπορ, τα σεντόνια μας απευθύνονται σε όλες τις προτιμήσεις.

     

    Σημείωση σχετικά με τα λευκά προϊόντα από τα Sheets of San Francisco:

     

    Σημειώστε ότι ορισμένα προϊόντα και το χρωματιστό κερί ενδέχεται να λεκιάσουν. Συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτά τα προϊόντα σε μια μικρή περιοχή πριν από τη χρήση.

     

    Η ολοκαίνουργια σειρά λευκών σεντονιών και μαξιλαριών μας είναι τώρα διαθέσιμη. Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν ζητήσει ξανά και ξανά λευκά σεντόνια. Ακούσαμε και μπορούμε τώρα να παρουσιάσουμε το αποτέλεσμα. Κατά τη γνώμη μας, αυτά τα σεντόνια ανοίγουν μια εντελώς νέα διάσταση στο kinky sex. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο κόσμος του φετίχ ήταν γεμάτος σκοτεινά και ζοφερά χρώματα, αλλά τώρα φαίνεται να στρέφεται προς τα φωτεινά και φρέσκα χρώματα. Θέλουμε τα σεντόνια μας να είναι μέρος αυτής της τάσης και θέλαμε να υποστηρίξουμε αυτές τις τάσεις με τη λευκή γραμμή. Η λευκή γραμμή μας χρησιμοποιεί ακριβώς τα ίδια υφάσματα υψηλής ποιότητας με τα τυπικά μαύρα σεντόνια μας.

     

    Εάν ζείτε σε κοινόχρηστο διαμέρισμα ή στεγνώνετε τα σεντόνια σας στη γραμμή, τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι με τα ολοκαίνουργια λευκά μας σεντόνια. Με την πρώτη ματιά, τα σεντόνια μας μοιάζουν με κανονικά κλινοσκεπάσματα. Μόνο με μια πιο προσεκτική ματιά θα παρατηρήσετε την αισθησιακή αίσθηση και τις υδατοαπωθητικές ιδιότητες. Πολλοί από τους πελάτες μας απλά αφήνουν τα σεντόνια στο κρεβάτι για να κοιμηθούν ή έτοιμα για την επόμενη συνεδρία διασκέδασης. Όπου κι αν επιλέξετε να αποθηκεύσετε ή να χρησιμοποιήσετε αυτά τα νέα λευκά σεντόνια, δεν θα σας τραβήξουν την προσοχή.

     

    Τα σχολαστικά επεξεργασμένα υφάσματα που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των σεντονιών μας είναι αδιαπέραστα από πολλά υγρά και άλλα προϊόντα και είναι ακόμη και ανθεκτικά στο κερί. Ορισμένα προϊόντα, και ιδίως το χρωματιστό κερί, μπορεί τελικά να λεκιάσουν. Εάν ασχολείστε κυρίως με το παιχνίδι με κερί, σας συνιστούμε να επιμείνετε στα μαύρα σεντόνια μας. Διαφορετικά, τα μαύρα ή τα λευκά φύλλα έχουν ακριβώς τις ίδιες εξαιρετικές ιδιότητες.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Αξιολόγηση 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Λευκό σεντόνι - Sheets of San Francisco

      Λευκό σεντόνι - Sheets of San Francisco

      Παραδώσου στη λαγνεία σου χωρίς περιορισμούς! Το αδιάβροχο, λευκό σεντόνι σε εμφάνιση λατέξ από το Sheets of San Francisco προστατεύει το στρώμα σας.

       

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      8 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: