Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Έπιπλα BDSM και έπιπλα σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Γυναικολογική καρέκλα "Ακραία υπακοή" για συνεδρίες BDSM

Η επαγγελματική γυναικολογική καρέκλα BDSM σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για συναρπαστικό σεξ BDSM με τον σύντροφό σας. Ιδανική για να τον/την δέσετε, να τον/την τιμωρήσετε, να τον/την περιποιηθείτε, να τον/την εξετάσετε ή να αφήσετε μια από τις μηχανές του σεξ να τον/την σκληρύνει.

Περισσότερες πληροφορίες

3114/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η επαγγελματική γυναικολογική καρέκλα BDSM σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για διεγερτικό σεξ BDSM με τον σύντροφό σας. Ιδανική για να τον/την δέσετε, να τον/την τιμωρήσετε, να τον/την περιποιηθείτε, να τον/την εξετάσετε ή να αφήσετε μια από τις μηχανές σεξ που διαθέτουμε να τον/την πάρει σκληρά. Αυτή η ευέλικτη, ρυθμιζόμενη καρέκλα γυναικολογίας BDSM είναι ανθεκτική, σταθερή, άνετη και σούπερ σέξι. Είναι ιδανική για το play room, την κρεβατοκάμαρά σας ή το μπουντρούμι σας!

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει η γυναικολογική καρέκλα BDSM "Extreme Obedience"

     

    Θέλετε να αγοράσετε μια γυναικολογική καρέκλα Εμπνευστείτε από την υψηλής ποιότητας γυναικολογική καρέκλα μας και εκπληρώστε την επιθυμία σας για μια επαγγελματικής ποιότητας BDSM γυναικολογική καρέκλα που είναι εύκολο να στηθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στους πιο μικρούς χώρους. Η στιβαρή κατασκευή του καθολικά χρησιμοποιήσιμου επίπλου BDSM είναι κατασκευασμένη από μέταλλο με επίστρωση πούδρας και εξοπλισμένη με μαξιλάρια από δέρμα βινυλίου με επένδυση που καθαρίζεται εύκολα για τους μηρούς, τους γλουτούς και την πλάτη.

     

    Η λέξη Extreme Obedience είναι αγγλική και σημαίνει ακραία υπακοή - και η γυναικολογική καρέκλα μας φέρει αυτό το όνομα με το δίκιο της! Υπάρχουν δακτύλιοι D στις πλευρές και στο πάνω μέρος της BDSM γυναικολογικής καρέκλας "Extreme Obedience" στους οποίους μπορείτε να συνδέσετε χειροπέδες, χειροπέδες αστραγάλου, αλυσίδες ή σχοινιά. Οι κρίκοι D σας προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία να δέσετε τον σύντροφό σας ή να προσαρτήσετε τα αγαπημένα σας σεξουαλικά παιχνίδια και όργανα εξέτασης στην BDSM γυναικολογική καρέκλα, ώστε να είναι σε κοντινή απόσταση. Η γυναικολογική καρέκλα είναι επίσης εξοπλισμένη με νάιλον ιμάντες στήθους, γοφών και μηρών με αγκράφες ABS. Σας επιτρέπουν να σταθεροποιήσετε την υποτακτική σύντροφό σας χωρίς πολλή προσπάθεια για μια αναγκαστική εξέταση ή μια συνεδρία δουλείας. Οι ιμάντες και οι αγκράφες είναι επίσης σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να απελευθερωθούν γρήγορα εάν η σύντροφός σας πρέπει να απελευθερωθεί από τα δεσμά της μετά τη συνεδρία χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

     

    Το στήριγμα της πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί ευέλικτα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άνετα στην ιδανική γωνία για εσάς ή για ό,τι έχετε σχεδιάσει με το Sub σας! Κρατήστε τον/την (ή τον εαυτό σας σε αυτο-δεσμεύσεις) δεμένο/η και σε υποτακτική στάση για ώρες!

     

    Όλα τα στηρίγματα είναι άνετα παραγεμισμένα και άνετα. Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε την επαγγελματική BDSM γυναικολογική καρέκλα "Extreme Obedience" με έναν σύντροφο, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για αυτο-δεσμεύσεις με τα ηλεκτρονικά μας χρονικά λουκέτα MEOBond ή με μία από τις μηχανές σεξ που διαθέτουμε.

     

    Κορυφαία σημεία: Η καρέκλα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς καρέκλες που έχετε δει ποτέ:

     

    • Ρυθμιζόμενη πλάτη: Με τη ρυθμιζόμενη πλάτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύντροφό σας ενώ αυτός είναι καθιστός ή ξαπλωμένος. Συνδέστε τον ή την και μετακινήστε το στήριγμα της πλάτης προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να επιλέξετε την ιδανική γωνία, ώστε να έχετε τη βέλτιστη πρόσβαση στα στόμια!
    • Άνετο, μαλακό μαξιλάρι: Ιδανικό για πολύωρες συνεδρίες! Το μαξιλάρι είναι εξαιρετικά άνετο και απορροφά ακόμα και τους πιο σκληρούς κραδασμούς ή τις σπασμωδικές κινήσεις.
    • Βέλτιστη στήριξη των ποδιών: Τοποθετημένα τέλεια, καλά παραγεμισμένα και ρυθμιζόμενου ύψους, τα στηρίγματα ποδιών καθιστούν την γυναικολογική καρέκλα μια επαγγελματική γυναικολογική καρέκλα για αναγκαστικές εξετάσεις και πρωκτική ή κολπική διείσδυση.
    • Στιβαρή κατασκευή: Η επαγγελματική γυναικολογική καρέκλα BDSM "Extreme Obedience" μπορεί πραγματικά να αντέξει τα χτυπήματα, ακόμη και αν τα πράγματα γίνουν πραγματικά σκληρά κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Το στιβαρό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και χάλυβα υψηλής ποιότητας, καθιστώντας την ένα ανθεκτικό κομμάτι επίπλων BDSM.
    • Αγκράφες γρήγορης απελευθέρωσης: Οι αγκράφες των ιμάντων δουλείας είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ABS και μπορούν να απελευθερωθούν εύκολα αν ο σύντροφός σας χρειαστεί να αλλάξει θέση, αν θέλετε να αναπροσαρμόσετε τη στερέωση ή να διακόψετε τη συνεδρία.
    • Κρίκοι D για την προσάρτηση αξεσουάρ δουλείας: Προσαρμόστε χειροπέδες ή άλλα αξεσουάρ δουλείας στους κρίκους D για να προσθέσετε ένα άλλο στοιχείο στη συνεδρία σας ή σε μια αναγκαστική εξέταση!
    • Συμβατό με μηχανήματα σεξ: Δεν περιλαμβάνεται μηχάνημα γαμησιού, αλλά η καρέκλα ταιριάζει απόλυτα με τα μηχανήματα σεξ μας(δείτε επίσης τη θήκη για μηχανήματα σεξ - κάντε κλικ εδώ)!

     

    Πώς χρησιμοποιώ την BDSM γυναικολογική καρέκλα "Extreme Obedience"

    Μόλις εγκαταστήσετε την BDSM γυναικολογική καρέκλα "Extreme Obedience", μπορείτε να καθίσετε μόνοι σας σε αυτήν για να αποκτήσετε μια αίσθηση του ύψους, της σταθερότητας και της άνεσης. Αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε με τον σύντροφό σας, αφήστε τον ή την να καθίσει στην BDSM γυναικολογική καρέκλα πριν από την πρώτη συνεδρία για να την εξερευνήσει εκτενώς. Ρυθμίστε την κλίση της πλάτης και φέρτε την σε μια θέση που και οι δύο βρίσκετε την πιο άνετη για τη συνεδρία σας kinky! Μόλις κάνετε τις ρυθμίσεις, ασφαλίστε τον σύντροφό σας με τους ιμάντες, τραβώντας τους σφιχτά και άνετα. Διεγείρετε και βασανίστε τον υποτακτικό σύντροφό σας όπως επιθυμείτε μέχρι να είναι εντελώς αβοήθητος και στο έλεός σας, να σπαρταράει από ευχαρίστηση και έκσταση και να παρακαλάει για απελευθέρωση! Χρησιμοποιήστε ένα speculum, έναν πρωκτικό διαστολέα, floggerσφιγκτήρες θηλών, γαργαλιστικά, δονητές και πολλά άλλα, ενώ ο σύντροφός σας είναι δεμένος και στο έλεος των φαντασιώσεών σας. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την BDSM γυναικολογική καρέκλα "Extreme Obedience" μόνη σας, χωρίς παρτενέρ, τότε βολευτείτε στην γυναικολογική καρέκλα, δέστε τον εαυτό σας με τους ιμάντες, τραβήξτε τους σφιχτά και απολαύστε την υποστήριξη που σας προσφέρουν τα στηρίγματα ποδιών ενώ τα πόδια σας είναι ανοιχτά. Συνδυάστε την BDSM γυναικολογική καρέκλα "Extreme Obedience" με ένα από τα τηλεχειριζόμενα μηχανήματα σεξ και αφήστε τον εαυτό σας να γαμηθεί πραγματικά σκληρά σε στάση με απλωμένα πόδια!

     

    Μετά τη χρήση, μπορείτε να καθαρίσετε την BDSM γυναικολογική καρέκλα "Extreme Obedience" με το σπρέι μας INSTACLEAN και ένα μαλακό πανί.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Έπιπλα δουλείας και καρέκλα γυναικολογικής εξέτασης
    • Διαστάσεις: Συνολικό μήκος 102 cm x συνολικό πλάτος 55 cm x συνολικό ύψος 145 cm. Μαξιλάρι άνω μέρους σώματος 79 cm μήκος x 24 cm πλάτος, μαξιλάρι καθίσματος 56 cm μήκος x 24 cm πλάτος, στηρίγματα ποδιών: 18 cm μήκος x 20 cm πλάτος.
    • Βάρος: περίπου 40 kg
    • Μέγιστο βάρος: 200 kg
    • Υλικά: σίδηρος, ξύλο, αφρός, δέρμα PVC, νάιλον, πλαστικό ABS.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Unbelievable

    This thing is a must!!!!!!!!!!!!!! She absolutely loved this thing and so did I!!! HIGHLY, HIGHLY, HIGHLY RECOMMEND!! TRUST ME :)

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Profi Qualität

    Der Gyn Stuhl lässt wirklich keine Wünschen offen. Ich gehöre zu den Glücklichen die den Prototypen ausgiebig testen durften und ich kann nichts anderes sagen, dass ich vollkommen von der Qualität und von der Gestaltung begeistert bin. Super sind die vielen Verstellmöglichkeiten und das man den Gyn Stuhl für alles mögliche benutzen kann. Sobald er lieferbar ist, werde ich ihn sofort bestellen!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Γυναικολογική καρέκλα "Ακραία υπακοή" για συνεδρίες BDSM

    Γυναικολογική καρέκλα "Ακραία υπακοή" για συνεδρίες BDSM

    Η επαγγελματική γυναικολογική καρέκλα BDSM σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για συναρπαστικό σεξ BDSM με τον σύντροφό σας. Ιδανική για να τον/την δέσετε, να τον/την τιμωρήσετε, να τον/την περιποιηθείτε, να τον/την εξετάσετε ή να αφήσετε μια από τις μηχανές του σεξ να τον/την σκληρύνει.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: